-
Δεν φταίμε εμείς που ο φίλος σου είναι κουλάδι και πήγε και στούκαρε τον μπροστινό του.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δεν περίμενα ν ακούσω τίποτα απολύτως! Συμφώνησα περί σωστής τήρησης αποστάσεων και ανέφερα περιστατικό όπου η μη τήρηση έπαιξε το ρόλο της, αλλά κάποιοι το παρερμήνευσαν, δε φταίω εγώ γι αυτό πόσο μάλλον όταν δεν έριξα σε κάποιον που δεν έφταιγε ευθύνη.
Σε αυτό που λες πως αν κοιτάς πιο μπροστά αντιδράς καλύτερα συμφωνώ απόλυτα, έτσι πρέπει να γίνεται αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έτσι πως είχε κολλήσει ο άλλος δεν φαινόταν καλά οπότε που να δεις.
Τώρα βέβαια κάποιοι θα πουν: ας είχατε SUV, φορτηγό, νταλίκα ή οτιδήποτε για να είχατε καλύτερη ορατότητα ώστε να τον βλέπατε και να μην έριχνες ευθύνες στον μπροστινό, ουδέποτε το έκανα βέβαια αλλά άμα είναι να το παίξουν κάποιοι μάγκες ή ότι τα ξέρουν όλα ή επειδή παρερμηνεύουν μπορεί να το δω κι αυτό.Έξω από χορό, (όλοι) πολλά τραγούδια λένε.
Αν είχες και ιδιωτικό τζετ, δε θα ήσουν καν εκεί σήμερα.Κι εμένα όταν έκανε όπισθεν ο μπροστά μου με 'όσα' και μου έκανε ζημιά 3500€ και την κοπάνησε (και προσπαθώ δικαστικά να βγάλω άκρη τώρα ), το πρώτο πράγμα που άκουσα από τους περισσότερους που το έμαθαν (δεν έβγαλα και ανακοίνωση ) είναι 'μα καλά, γιατί δεν έκανες όπισθεν' (που οκ ήταν λογική ερώτηση, αλλά προφανώς και δεν μπορούσα γιατί ήταν άλλος πίσω μου) ή 'γι' αυτό έπρεπε να αφήνεις μεγαλύτερες αποστάσεις όταν σταματάς'.
Γενικά σίγουρα αν ΗΞΕΡΕΣ ότι θα γίνει μ@Λ@κί@, θα είχες λειτουργήσει διαφορετικά. Χάρηκα. Αυτό ξέρει να το πει και παιδάκι 5ης δημοτικού.
Το θέμα είναι τι κάνεις για να προσπαθείς να προβλέπεις τη μ@λ@κί@. (και αν δεν σου έχει συμβεί ή δεν το έχεις ζήσει, δύσκολα μπορείς να σκεφτείς τι μπορεί να γίνει)Απλά ως γενικότερο tip από την όλη συζήτηση (κάτι που το εφαρμόζω) είναι πως όταν βλέπεις ότι ο μπροστά έχει 'κολλήσει' στον μπροστινό του, κράτα αρκετά μεγαλύτερες αποστάσεις από τις κανονικές/προβλεπόμενες.
Ομοίως αν ο μπροστά σου έχει όχημα όπου δεν βλέπεις (εσύ) τι γίνεται μπροστά του. (πχ SUV, φορτηγό, κάγκουρας με κατάμαυρα φιμέ) -
ΜΕΓΑΛΑ ΖΩΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟΥ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ! ΜΕΓΑΛΑ ΖΩΑ!
Οι μεν ήθελαν να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στην απεργία, οι δε στην εργασία. Ουδέν μεμπτόν! Θα ήθελα να μάθω, όμως, γιατί θα πρέπει να ταλαιπωρηθώ εγώ (και αναρίθμητοι άλλοι συμπολίτες μου) επί μία ώρα (στην οποία διάνυσα τη συγκλονιστική απόσταση των 2 χιλιομέτρων), να κάψω ένα σκασμό βενζίνη και τελικά να αναγκαστώ να πάρω άδεια από την εργασία μου, αφού υπολόγισα ότι θα χρειαζόμουν τουλάχιστο δυο ώρες ακόμα για να φτάσω. Θα ήθελα επίσης να μάθω αν η έννοια της διατήρησης της τάξης αφορά μόνο στη διασφάλιση της εισόδου 50-100-200 εργαζομένων στο χώρο εργασίας τους και όχι την ασφαλή μετάβαση άλλων 10000 στη δική τους εργασία και, κατά συνέπεια, τι ρόλο έπαιζαν εκεί ο διοικητής της αστυνομικής δύναμης και ο εισαγγελέας. Αν δεν ήταν οι μπράβοι του ΠΑΜΕ αλλά τίποτα συνταξιούχοι, πιστεύω ότι η συγκέντρωση θα είχε διαλυθεί εντός μισής ώρας. -
Επιστροφή χθες απο την δουλειά και πέτυχα ταυτόχρονα δύο Ζώα. Ας βάλω και τον εαυτό μου μέσα και εξηγούμαι.
Επιστροφή προς Θεσσαλονίκη στην εθνική μουδανιών και λίγο πριν τον κόμβο για την περιφερειακή βρίσκομαι στην μεσαία λωρίδα
και παρεκλίνω σιγά σιγά με φλάς προς τα δεξιά για να μπω στην αριστερή λωρίδα του κόμβου(εκεί κολλάει το ζώο για μένα, γιατί στην δεξιά έχει πολλούς αργόσχολους).
Στην δεξιά απεδείχθη ότι υπήρχε το πρώτο ζώο ο οποίος αποφάσισε πολύ ΑΡΓΑ ότι δεν θέλει να στρίψει από τον κόμβο αλλά
να πάει ευθεία, οπότε τι κάνει; Κοκκαλώνει σχεδόν ανάμεσα στο διαχωριστικό και περιμένει να αποφασίσει.
Στον εν τω μεταξύ έχω το δεύτερο ζώο δίπλα μου στην τέρμα αριστερή με ένα fiat punto ο οποίος θέλει να στρίψει και αυτός στον κόμβο. Αντί να κόψει όμως και να μπεί πίσω απο κάποιον, αποφασίζει να γκαζώσει και να χωθεί τελευταία στιγμή κάνωντας τρελή σφήνα μπροστά από τον άλλο που ψαχνόταν στο διαχωριστικό. Ενιωσα πραγματικά σαν sitting duck, ακινητοποιημένος στην είσοδο του κόμβου και περιμένωντας τον πρώτο που θα με σουτάρει απο πίσω...... -
Μεγαλο ζωο χτες το μεσημερι στην γεφυρουλα που ενωνει Αττικη οδο με περιφερειακη Υμητου. Ενω εχω κατσει στην δεξια απο τις 2 λωριδες που οδηγουν στην γεφυρα προς περιφερειακη, κι εχει ηδη ξεκινησει η λοξη διαχωριστικη γραμμη μπροστα απο την διχαλα, βλεπω ξαφνικα ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ αυστραλιανο καγκουρο με κοκκινη χαμηλωμενη bmw cabriο παλιας σειρας 3 (με 20αρα ζαντα και μπουρουχα κλασσικα), να εχει πατησει τις λοξες διαχωριστικες και να εχει σημαδεψει την νησιδα...
Ψιλιαστικα την μαλακια και εκοψα, και προλαβε να μπει στην λωριδα μου τελευταια στιγμη πριν στουκαρει στη νησιδα... Αφου τον αφησα να τελειωσει τον ελιγμο του, του τραβαγα κορνες και φωτα για 10 δευτερολεπτα κι αυτος συνεχισε χωρις να συμβαινει τιποτα...
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Αφου τον αφησα να τελειωσει τον ελιγμο του, του τραβαγα κορνες και φωτα για 10 δευτερολεπτα κι αυτος συνεχισε χωρις να συμβαινει τιποτα...Αφού δε σου ζήτησε και τα ρέστα τυχερός είσαι.
-
Σημερα ενας με παπακι με ειπε μαλακα και με μουτζωσε ( Να ! Μαλακα! ) γιατι ενω ειμασταν σε ενα πηγμενο δρομο που ισα που εβαζες πρωτη και μετα νεκρα αφησα εναν απο τα δεξια να περασει μπροστα μου και του εκοψε την σφηνα που εκανε εκεινη την ωρα
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Αφού δε σου ζήτησε και τα ρέστα τυχερός είσαι.
Με αυτους που κανουν χοντρες μαλακιες και το ξερουν ειμαι ακρως ενοχλητικος μπας και με θυμηθουν οταν πανε να ξανακανουν μαλακια και παρουν κανεναν στον λαιμο τους...
-
Αφού δε σου ζήτησε και τα ρέστα τυχερός είσαι.
Με αυτους που κανουν χοντρες μαλακιες και το ξερουν ειμαι ακρως ενοχλητικος μπας και με θυμηθουν οταν πανε να ξανακανουν μαλακια και παρουν κανεναν στον λαιμο τους...
Κι εγώ το ίδιο. Μόνο που πολλές φορές θίγονται με το κράξιμο και .. βγαίνουν κι από πάνω.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Κι εγώ το ίδιο. Μόνο που πολλές φορές θίγονται με το κράξιμο και .. βγαίνουν κι από πάνω.
Δε πειραζει... Ποτε δε θα τους βρισω καταμουτρα... Αν τους ενοχλουν οι κορνες και τα φωτα προβλημα τους... Αυτα διαθετει τ αμαξι μου...
-
Έχω χρόνια να γράψω σε αυτό το νήμα αλλά πραγματικά αυτό που είδα χτές δεν περιγράφεται. Ώρα 20:30 και πάω να μπω Α.Ο απο Λ.Κύμης προς Αεροδρόμιο. Έχουμε λοιπόν :
- ΖΩΑ οι υπεύθυνοι της Α.Ο που άφησαν μόνο μία πύλη επανδρωμένη με αποτέλεσμα η ουρά να ξεπεράσει και την είσοδο ψηλά στην Λ.Κύμης (2χλμ περίπου!)
2)ΑΡΧΙΖΩΑ οι μηχανόβιοι που έκαναν ουσιαστικά μια δεύτερη ουρά (στην ίδια πύλη) , περιμένοντας υπομονετικά να κλέψουν την σειρά των διπλανών αυτοκινήτων Εννοείται πως άρχισαν παρατράγουδα με φωνές κλπ - Εν τω μεταξύ ,ολη αυτήν την ώρα οι 2 πύλες e-pass λειτουργούσαν κανονικότατα αλλά σε ένα όχημα δεν άνοιξε η μπάρα και έκανε την κλασσική βλάκεία : όπισθεν και κάθετα τον δρόμο προς το επανδρωμένο ταμείο . Αυτό όμως έδωσε έμπνευση σε κάποιους , και έτσι ήρθε και το κερασάκι... Περίπου 4 οχήματα με χρονική διαφορά 1-2 λεπτά το καθένα , ξεπετάγονται απο την ουρά και κινούνται προς στις πύλες e-pass προσπαθώντας 'και κάλά' να εισέλθουν αλλά επειδή 'όλως τυχαίως' δεν σηκώθηκαν οι μπάρες , δημιούργησαν μια 3η κάθετη προς στους άλλους ουρά δίπλα στην πύλη! Αυτό που προφανώς δεν είχαν δει όμως ήταν η .... duplex ουρά των μηχανόβιων!! Άντε τώρα να κλέψεις την σειρά απο δύο οχήματα
- Τέλος το μεγαλύτερο ζώο είμαι εγώ που λόγω energy saving mode (low battery),το κινητό δεν με άφηνε να παρω βίντεο...
Τελικά επανδρώθηκαν άλλες 2 μπάρες και το θέμα έληξε. Συνολική αναμονή περίπου 30 λεπτά
- ΖΩΑ οι υπεύθυνοι της Α.Ο που άφησαν μόνο μία πύλη επανδρωμένη με αποτέλεσμα η ουρά να ξεπεράσει και την είσοδο ψηλά στην Λ.Κύμης (2χλμ περίπου!)
-
Εχω δει ζωα που βαζουνε τα παιδια τους στα παπακια-σκουτερακια
Εχθες ειδα τυπο με μαρσιπο στο στηθος το μωρακι και να πηγαινει χαλαρος με το παπι βολτα....
ελεος ρε φιλε,,, -
Ο χρήστης mellodos έγραψε:
Έχω χρόνια να γράψω σε αυτό το νήμα αλλά πραγματικά αυτό που είδα χτές δεν περιγράφεται. Ώρα 20:30 και πάω να μπω Α.Ο απο Λ.Κύμης προς Αεροδρόμιο. Έχουμε λοιπόν :- ΖΩΑ οι υπεύθυνοι της Α.Ο που άφησαν μόνο μία πύλη επανδρωμένη με αποτέλεσμα η ουρά να ξεπεράσει και την είσοδο ψηλά στην Λ.Κύμης (2χλμ περίπου!)
2)ΑΡΧΙΖΩΑ οι μηχανόβιοι που έκαναν ουσιαστικά μια δεύτερη ουρά (στην ίδια πύλη) , περιμένοντας υπομονετικά να κλέψουν την σειρά των διπλανών αυτοκινήτων Εννοείται πως άρχισαν παρατράγουδα με φωνές κλπ - Εν τω μεταξύ ,ολη αυτήν την ώρα οι 2 πύλες e-pass λειτουργούσαν κανονικότατα αλλά σε ένα όχημα δεν άνοιξε η μπάρα και έκανε την κλασσική βλάκεία : όπισθεν και κάθετα τον δρόμο προς το επανδρωμένο ταμείο . Αυτό όμως έδωσε έμπνευση σε κάποιους , και έτσι ήρθε και το κερασάκι... Περίπου 4 οχήματα με χρονική διαφορά 1-2 λεπτά το καθένα , ξεπετάγονται απο την ουρά και κινούνται προς στις πύλες e-pass προσπαθώντας 'και κάλά' να εισέλθουν αλλά επειδή 'όλως τυχαίως' δεν σηκώθηκαν οι μπάρες , δημιούργησαν μια 3η κάθετη προς στους άλλους ουρά δίπλα στην πύλη! Αυτό που προφανώς δεν είχαν δει όμως ήταν η .... duplex ουρά των μηχανόβιων!! Άντε τώρα να κλέψεις την σειρά απο δύο οχήματα
- Τέλος το μεγαλύτερο ζώο είμαι εγώ που λόγω energy saving mode (low battery),το κινητό δεν με άφηνε να παρω βίντεο...
Τελικά επανδρώθηκαν άλλες 2 μπάρες και το θέμα έληξε. Συνολική αναμονή περίπου 30 λεπτά
εγώ από όλο αυτό κατάλαβα πως πρέπει να αγοράσεις φορτιστή αυτοκινήτου για το κινητό
-
Δε πειραζει... Ποτε δε θα τους βρισω καταμουτρα... Αν τους ενοχλουν οι κορνες και τα φωτα προβλημα τους... Αυτα διαθετει τ αμαξι μου...
Μπορουμε ευκολα να το εξοπλισουμε με πυραυλους εδαφους-εδαφους.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Εχθες ειδα τυπο με μαρσιπο στο στηθος το μωρακι και να πηγαινει χαλαρος με το παπι βολτα....
ελεος ρε φιλε,,,'Φταίει η κρίση'
-
Μπροστα μου παπους με 106 ο οποιος πηγαινε αδικαιολογητα αργα για το συγκεκριμενο δρομο. Εγω πισω του με το μηχανακι αλλα δεν εχω πολυ καλη ορατοτητα και δεν διακινδυνευω προσπεραση.
Σε καποια φαση ο δρομος κανει μια ελαφρια δεξια καμπη. Ο παπους κοβει υπερβολικα το τιμονι και οι δεξιοι τροχοι καβαλανε το πεζοδρομιο
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μπορουμε ευκολα να το εξοπλισουμε με πυραυλους εδαφους-εδαφους.
Στο μυαλο μου εισαι!
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
ελεος ρε φιλε,,,Έχει καταντήσει φαινόμενο τρικάβαλα, δικάβαλα με το παιδί σχεδόν πάντα να μη φορά κράνος όπως και οι ενήλικες καθώς επίσης και περίπτωση που φορά κράνος μόνο ο ενήλικας... Γτ αυτοί ξέρουν. Σε αυτούς λοιπόν αξίζουν μόνο οι σκληροπυρηνικοί μπάτσοι και τίποτε άλλο. Περιπτώσεις όπου μόνο η μία πλευρά έχει δίκιο. Μ@λ@κες. Έλεος μέσα στο καλοκαίρι.
Α και το άλλο. Τι γίνεται ρε παιδιά? Έχει αποθρασυνθεί ο κόσμος και βάζει τα μικρά παιδιά μπροστά? (δεμένα-άδετα) Πόσο ασχετοσύνη πια?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ελεος ρε φιλε,,,'Φταίει η κρίση'
Πράγματι φταίει η κρίση, παλιά τα έβαζαν πάνω σε Varadero, R1200GS κλπ...
-
Παλιά τα βάζανε στο ΙΧ, άδετα ασφαλώς, δεν έβλεπες τρικάβαλα τόσο συχνά.
Αλλά ξες τώρα μωρέ, πίνει πολύ το αμάξι, πολλά τα τέλη, ακριβά τα εισιτήρια του λεωφορείου, πέτα το στη σέλα βολικά...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]