-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι στημένο, μοιάζει λίγο μούφα. Το βάζω εδώ λόγω των αέναων συζητήσεων περί αυτοδικίας και μη. Εσείς τι θα κάνατε στη θέση του οδηγού, αν το περιστατικό ήταν πραγματικό; Εγώ μάλλον θα έβαζα πρώτη και θα τον έλιωνα.
κλασικός τραμπούκος...ας κάνουμε υποχώρηση στην αρχή και μετά αφού καταγράφηκε, καρφί στην αστυνομία
-
Και πολύ καλά έκανε. Το παράξενο που είναι?
-
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι στημένο, μοιάζει λίγο μούφα. Το βάζω εδώ λόγω των αέναων συζητήσεων περί αυτοδικίας και μη. Εσείς τι θα κάνατε στη θέση του οδηγού, αν το περιστατικό ήταν πραγματικό; Εγώ μάλλον θα έβαζα πρώτη και θα τον έλιωνα.
Πεζος με ροπαλο/τσεκουρι εναντιον οχηματος. Θελει κ πολυ σκεψη?
(αν κ πιστευω κ εγω οτι ειναι στημενο).
-
ρε γαμωτο ειμαστε ανεγκεφαλοι....
Βαζω γκαζι στο βενζιναδικο...
σκαει μυτη κυρα και λιγο μετα που το παιδι αρχιζει να την ανεφοδιαζει κι αυτην αρχιζει να μιλα στο κινητο κανονικότατα..
αταν την κραξαμε απαντες
επρεπε να δειτε το αγελαδινο βλεμα που ειχε....που ησουνα ρε kacey γαμωτο
-
Γιατί είναι ζώο? Δεν σου άρεσε το βλέμα της?
-
Δεν ξέρω αν είναι τόσο σοβαρός ο κίνδυνος, αλλά μάλλον δεν το γράφουν για πλάκα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι τόσο σοβαρός ο κίνδυνος, αλλά μάλλον δεν το γράφουν για πλάκα.
Αναφέρεσαι στα post του IKE;
-
Πφφφ το κατέβασε, δεν το πρόλαβα
-
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=132675&catid=7
Ο οδηγός φταίει και μάλλον θα πληρώσει. Ο ποδηλάτης όμως δεν θα έπρεπε να είναι στην άκρη;
-
Κάποια ζώα ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.
Χθες είδα το εξής απαράδεκτο. Την Πέμπτη το βράδυ είχα παρκάρει (το twingo) έξω από μια ρημαδοπολυκατοικία. Μπροστά μου βρισκόταν ένα smart. Χθες το πρωί έφυγα κανονικά με τον μπόμπιρα και στην επιστροφή το απόγευμα, εντελώς τυχαία, βρήκα να παρκάρω στο ίδιο σημείο. Μέχρι εδώ όλα καλά.
Κάποιος 'ευσεβής Χριστιανός' από την ρημαδοπολυκατοικία εν όψει Πάσχα, ήθελε να τηρήσει το 'έθιμο' (??? ) του ασβεστώματος με αποτέλεσμα να ασβεστώσει το κράσπεδο καθώς επίσης και τα λάστιχα και τις ζάντες του smart.
Και αναρωτιέμαι επίσης τί θα γινόταν, αν χθες δεν έπαιρνα το μικρό για να πάω στη δουλειά και αποφάσιζα να πάρω τη mercedes; Θα έφταιγα εγώ λόγω παρκαρίσματος;
-
θα έφταιγες γιατί εχεις 2 αμάξια.
-
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Κάποια ζώα ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.Χθες είδα το εξής απαράδεκτο. Την Πέμπτη το βράδυ είχα παρκάρει (το twingo) έξω από μια ρημαδοπολυκατοικία. Μπροστά μου βρισκόταν ένα smart. Χθες το πρωί έφυγα κανονικά με τον μπόμπιρα και στην επιστροφή το απόγευμα, εντελώς τυχαία, βρήκα να παρκάρω στο ίδιο σημείο. Μέχρι εδώ όλα καλά.
Κάποιος 'ευσεβής Χριστιανός' από την ρημαδοπολυκατοικία εν όψει Πάσχα, ήθελε να τηρήσει το 'έθιμο' (??? ) του ασβεστώματος με αποτέλεσμα να ασβεστώσει το κράσπεδο καθώς επίσης και τα λάστιχα και τις ζάντες του smart.
Και αναρωτιέμαι επίσης τί θα γινόταν, αν χθες δεν έπαιρνα το μικρό για να πάω στη δουλειά και αποφάσιζα να πάρω τη mercedes; Θα έφταιγα εγώ λόγω παρκαρίσματος;
Το Focus του αδελφού μου έχει πάνω του διάσπαρτες πιτσιλιές από χρώμα επειδή κάποιος είχε θυμηθεί να βάψει τον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού του...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Κάποια ζώα ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.Χθες είδα το εξής απαράδεκτο. Την Πέμπτη το βράδυ είχα παρκάρει (το twingo) έξω από μια ρημαδοπολυκατοικία. Μπροστά μου βρισκόταν ένα smart. Χθες το πρωί έφυγα κανονικά με τον μπόμπιρα και στην επιστροφή το απόγευμα, εντελώς τυχαία, βρήκα να παρκάρω στο ίδιο σημείο. Μέχρι εδώ όλα καλά.
βάζεις ένα χαρτάκι έξω από την πολυκ/α οτι θα πέσει μια μηνυσούλα και όλο και κάτι θα βγάλεις ...
θέλει άδεια από πολ/μια (μικρής κλίμακας ) για να βάψεις έξω ? -
ενα μικρο οφφ τοπικ επανω σε αυτο
ποιο το νοημα να βαφεις τους βοθρους στους δρομους και να αφηνεις τα υπολοιπα ετσι?
-
Ανάβω φλας για να αλλάξω λωρίδα από μεσαία σε αριστερή, ενώ έχω αρκετό χώρο ανάμεσα στα αμάξια της αριστερής λωρίδας. Με το που αρχίζω να κινούμαι προς την αριστερή η ######## ~40άρα ξανθιά τσαρουχώνει το γκάζι επίτηδες για να με κλείσει. Δίνω τόπο στην οργή, φρενάρω και μπαίνω στην αριστερή λωρίδα από πίσω της. Λίγο παρακάτω η λωρίδα μας έχει φανάρι για στροφή αριστερά ενώ η μεσαία συνεχίζει ευθεία. Μπαίνει στη μεσαία λωρίδα (χωρίς φλας), προσπερνάει όλα τα σταματημένα για το αριστερό φανάρι και βγαίνει μπροστά από το πρώτο κανονικά σταματημένο στο φανάρι όχημα πατώντας τη διάβαση.
Ελπίζω να φύγει από αυτό τον κόσμο πριν προλάβει να αναπαραχθεί και αφήσει απογόνους.
-
η ξανθια ηταν κατι αξιολογο η μπααα;
-
Εκει δε δινεις τοπο στην οργη...Αρχιζεις τη καταδιωξη μεχρι να τρακαρει μονη της...
-
Δε κατάλαβα πολλά από τη φάτσα της γιατί ήμουν αφοσιωμένος στο να κατεβάζω ότι καντήλια ξέρω ή εμπνεύστηκα επί τόπου, μάλλον γίδι ήταν.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]