-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
δεν εχω ξαναδει πιο ηλιθια και νευρικη κινηση του τιμονιου σε στροφες...βασικα, τετοιο κουλαδι δεν ηταν ουτε η αδερφη μου στις πρωτες μερες οδηγησης με το αυτοκινητακι της!
Ο τυπος δινει ρεσιταλ βλακειας... εκτος και αν αντι για νερο στον καφε του βαζει redbull με excstasy χαπακια διαλλυμενα....
Ο μονος λογος να κανεις τετοια ματσακουλιασματα στο τιμονι ειναι επειδη δε ξερεις να στριβεις και θες να σε στριβει το esp μονο του!!
Οριστε, αυτοματο ειναι, στριβει μονο του, τι αλλο θες... Καθεσαι και 'απολαμβανεις'...Το ωραιο ειναι αν δειτε τα σχολια των ελληνων λενε 'πωπω θεος' και οι ξενοι λενε 'τι μ@λ@κας ειναι αυτος!' μας πηρανε χαμπαρι...
-
meanwhile in VAG forums .... hahahahaha
και που να δεις εκει! Το εψηνα να ριξω μια αναζητηση μπας και αλλα επεσε δουλεια στο μαγαζι...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
παει γρηγορα παντως
Εσυ επρεπε να βρεθεις σε παλιοτερη συναντηση του φορουμ...
Θα ξανασκεφτοσουν αυτο που ειπες
θες να μου διευκρινησεις απο ποια αποψη εννοεις το 'Θα ξανασκεφτοσουν αυτο που ειπες '
Ειναι προφανες οτι σε 'παλιοτερες συναντησεις του φορουμ', καποιοι απο τους συμμετεχοντες 'πηγαιναν πολυ γρηγορα', τοσο ωστε αυτος στο βιντεο να θεωρειται αργος. Που να ξερεις εσυ απο τετοια
-
Ένα μεγάλο μπράβο στον οδηγό του HPY 1778 TOYOTA 4X4 ο οποίος πριν 15 λεπτά έκανε όπισθεν και χτύπησε με δύναμη ένα μηχανάκι που ήταν πίσω του και το έριξε κάτω, έβαλε πρώτη και πάτησε γκάζι να φύγει κι αν δεν πατούσα φρένο θα χτυπούσε κι εμένα. Ούτε που κοίταξε τον αριστερό του καθρέφτη το ζώον!!!
Ο οδηγός της μηχανής έβγαινε από ένα μαγαζί την ώρα εκείνη και είδε ποιός τον χτύπησε, καβάλησε το μηχανάκι και άρχισε να κατεβαίνει τη Λ. Κνωσού σαν τρελός να προλάβει το αγροτικό αλλά δεν είδε αυτό που είδα εγώ, ότι δηλαδή το αγροτικό έστριψε δεξιά σε ένα σκοτεινό στενό και δεν συνέχισε στη λεωφόρο. -
Όχι και πάει γρήγορα ο Κουλάτανεν... ΝΟΜΙΖΕΙ οτι πάει γρήγορα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ένα μεγάλο μπράβο στον οδηγό του HPY 1778 TOYOTA 4X4 ο οποίος πριν 15 λεπτά έκανε όπισθεν και χτύπησε με δύναμη ένα μηχανάκι που ήταν πίσω του και το έριξε κάτω, έβαλε πρώτη και πάτησε γκάζι να φύγει κι αν δεν πατούσα φρένο θα χτυπούσε κι εμένα. Ούτε που κοίταξε τον αριστερό του καθρέφτη το ζώον!!!
Ο οδηγός της μηχανής έβγαινε από ένα μαγαζί την ώρα εκείνη και είδε ποιός τον χτύπησε, καβάλησε το μηχανάκι και άρχισε να κατεβαίνει τη Λ. Κνωσού σαν τρελός να προλάβει το αγροτικό αλλά δεν είδε αυτό που είδα εγώ, ότι δηλαδή το αγροτικό έστριψε δεξιά σε ένα σκοτεινό στενό και δεν συνέχισε στη λεωφόρο.Σε τετοια περιπτωση μπορεις να δωσεις εσυ στον παθων τον αριθμο κυκλοφοριας του ζωου ωστε να πραξει αναλογως;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ο οδηγός της μηχανής έβγαινε από ένα μαγαζί την ώρα εκείνη και είδε ποιός τον χτύπησε, καβάλησε το μηχανάκι και άρχισε να κατεβαίνει τη Λ. Κνωσού σαν τρελός να προλάβει το αγροτικό αλλά δεν είδε αυτό που είδα εγώ, ότι δηλαδή το αγροτικό έστριψε δεξιά σε ένα σκοτεινό στενό και δεν συνέχισε στη λεωφόρο.Σε τετοια περιπτωση μπορεις να δωσεις εσυ στον παθων τον αριθμο κυκλοφοριας του ζωου ωστε να πραξει αναλογως;
Nα πω την αλήθεια προσπάθησα. Σταμάτησα λίγο πιο κάτω έχοντας δει τον ιδιοκτήτη της μηχανής να τρέχει προς το δρόμο. Άναψα αλάρμ και ετοιμάστηκα να κατέβω αλλά τον είδα να κατεβαίνει σφαίρα με το μηχανάκι. Πέρασε σαν σίφουνας ανάμεσα από μένα που ήμουνα σταματημένος και από ένα λεωφορείο που περνούσε από δίπλα μου. Αν άνοιγα την πόρτα μου θα γινόταν σάντουιτς ο πιτσιρικάς. Ίσα που πρόλαβα να βγάλω το χέρι μου έξω από το παράθυρο να του κάνω σινιάλο και να του αναβοσβήσω τα φώτα όταν πέρασε από μπροστά μου αλλά εξαφανίστηκε σε δευτερόλεπτα.
-
Κι αν τον σταματαγες ας πουμε και του εδινες τον αριθμο, θα μπορουσε να τον χρησιμοποιησει καπως;
-
Κι αν τον σταματαγες ας πουμε και του εδινες τον αριθμο, θα μπορουσε να τον χρησιμοποιησει καπως;Δε ξέρω μπορεί ναι, μπορεί όχι.
-
Κι αν τον σταματαγες ας πουμε και του εδινες τον αριθμο, θα μπορουσε να τον χρησιμοποιησει καπως;Eγω προσωπικα θα λαδωνα κανα ασφαλιστη η οποιονδηποτε μπορει να βρει μια διευθυνση κατοικιας του κατοχου, να περασω να το συζητησω μαζι του.
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Εχω δει κουλαδια στη ζωη μου αλλα αυτος δε παιζεται! Δειτε 1:40 μεχρι 1:55 τι κανει ο τυπος λεω παει σκοτωθηκε! Μου θυμισε στο Euro truck simulator που επαιζα με το πληκτρολογιο οταν επαιρνα στροφη στον εθνικο με χιλιομετρα πατωντας το βελακι διακεκομενα!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μου θυμισε στο Euro truck simulator που επαιζα με το πληκτρολογιο οταν επαιρνα στροφη στον εθνικο με χιλιομετρα πατωντας το βελακι διακεκομενα!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΣΣΣΣςΣςΣςΣςΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!
Καλυτερη περιγραφη ever !!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κι αν τον σταματαγες ας πουμε και του εδινες τον αριθμο, θα μπορουσε να τον χρησιμοποιησει καπως;
Δε ξέρω μπορεί ναι, μπορεί όχι.
Με εσενα μαρτυρα, μηνυση για εγκαταλειψη ατυχηματος (κανονικα αυτοφορω, κ ποινη φυλακισης) κ αγωγη για τη ζημια.
-
προφανώς και μπορεί ρε παιδιά, πήγαινε στην ασφάλεια και ανέφερε το περιστατικό, έχει γίνει σίγουρα καταγραφή απ τον παθόντα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
παει γρηγορα παντως
Εσυ επρεπε να βρεθεις σε παλιοτερη συναντηση του φορουμ...
Θα ξανασκεφτοσουν αυτο που ειπες
θες να μου διευκρινησεις απο ποια αποψη εννοεις το 'Θα ξανασκεφτοσουν αυτο που ειπες '
Ειναι προφανες οτι σε 'παλιοτερες συναντησεις του φορουμ', καποιοι απο τους συμμετεχοντες 'πηγαιναν πολυ γρηγορα', τοσο ωστε αυτος στο βιντεο να θεωρειται αργος. Που να ξερεις εσυ απο τετοια
νομιζα οτι το forum παει αργα συμφωνα με τον ΚΟΚ.....
οντως τι ξερουμε εμεις απο αυτα KACEY
επισης ειπα οτι παει γρηγορα δεν ειπα οτι οδηγαει σωστα...
το γρηγορα το συμπεραινει κανεις απο συγκεκριμενες πατημενες στροφες στις οποιες μπαινει με 160-180...
υπαρχουν ομως και αλλες στροφες που εχει αρκετα ακομα να πιεσει...τουλαχιστον 10κμ... συν οτι σπανια ακουγεται ηχος απο 'σπασιμο' προσφυσης του ελαστικου...
αντε πεστε να με φατε
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εχω δει κουλαδια στη ζωη μου αλλα αυτος δε παιζεται! Δειτε 1:40 μεχρι 1:55 τι κανει ο τυπος λεω παει σκοτωθηκε! Μου θυμισε στο Euro truck simulator που επαιζα με το πληκτρολογιο οταν επαιρνα στροφη στον εθνικο με χιλιομετρα πατωντας το βελακι διακεκομενα!Αυτό δείχνει πόσο αναίσθητο τιμόνι έχουν τα VAG, είτε το στρίβεις είτε όχι το ίδιο είναι
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
υπαρχουν ομως και αλλες στροφες που εχει αρκετα ακομα να πιεσει...τουλαχιστον 10κμ... συν οτι σπανια ακουγεται ηχος απο 'σπασιμο' προσφυσης του ελαστικου...
αντε πεστε να με φατε
Με τοσο κουνημα τα ελαστικα εχουν ζαλιστει τοσο πολυ, που ουτε αυτα δε ξερουν που ειναι ο δρομος...
-
lol
-
Ζώο ο μαλάκας με το μαύρο vectra (ΚΟΗ, νούμερα δεν πρόλαβα να δω) που με έκανε λούτσα πατώντας σε νερά. Ηλίθιε, υπάρχουν και άνθρωποι πλάι του δρόμου!
-
Δεν ξέρω αν είναι στημένο, μοιάζει λίγο μούφα. Το βάζω εδώ λόγω των αέναων συζητήσεων περί αυτοδικίας και μη. Εσείς τι θα κάνατε στη θέση του οδηγού, αν το περιστατικό ήταν πραγματικό; Εγώ μάλλον θα έβαζα πρώτη και θα τον έλιωνα.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]