-
Kάπως αλλιώς το διατύπωσες, λίγο πιο ισοπεδωτικα, αλλά τεσπα. Επίσης καλό βράδυ.
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Μα και με το αριστερό να το πατάς τον ίδιο χρόνο κάνεις μέχρι να το σηκώσεις από τη θέση του και να πατήσεις φρένο. Εκτός και αν οδηγείς και το έχεις μονίμως να αιωρείται πάνω απ'το πεντάλ του φρένου, που δε νομίζω. Μιλάμε για καθημερινές καταστάσεις πάντα ε;Αν το εχεις μαθει, εννοειται οτι εχεις το αριστερο μονιμα πανω απο το φρενο. Οπως εχεις μονιμα τα δαχτυλα πανω απο τις μανετες στη μηχανη.
-
ε ρε με το χρόνο, σε slow motion αλλάζει το πόδι απ'το γκάζι στο φρένο, matrix φάση κι έτσι
-
Με 150 χαω (χαλαρη ταχυτητα για ΑΟ κ καινουριες ΕΟ), 0.2 δευτερολεπτα ειναι ~8,5μ ...
-
typical βολιώτες
Παρεπιπτόντως το 106 είναι τρομακτικό: http://www.youtube.com/watch?v=RjTMS8UvzaE&hd=1
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και υπερζωο και τσαγιασμενος..Είπα κι εγώ, πολύ familiar εδειχνε ο δρόμος!!!Αγρίνιο είναι, αφού δεν τους πέτυχα πουθενά να με στείλουν σε κανά ρέμα, πάλι καλά!!
-
Το αντιγράφω αυτούσιο, πρόκειται για μεγάλο ζώο
Καταγγελία για Οδική Βοήθεια
Χθες κατά τις 12:00 στον Κηφισό πρός Πειραιά από φορτηγάκι της Οδικής βοήθειας Mondial με αριθμό...
ΥΚΙ 714* που μετέφερε τρακαρισμένο ΙΧ έπεσε ολόκληρο το μπροστινό μπαρμπρίζ του αυτοκινήτου.Από θαύμα γλύτωσα την πτώση με την μοτοσυκλέτα μου γιατί κρατούσα απόσταση ασφαλείας.Μέχρι στιγμής όλα καλά και περιμένω να σταματήσει ο οδηγός να το μαζέψει.Αντιθέτως τον βλέπω να αυξάνει ταχύτητα και θεώρησα λογικό να τον ενημερώσω μήπως και δεν το είχε ! καταλάβει.Αφού τον πρόλαβα και τον ενημέρωσα αντιμετώπισα τα ειρωνικά του σχόλια 'ότι δεν είχε μπαρμπρίζ όταν το φόρτωσε' και άλλες τέτοιες δικαιολογίες και μόλις σταμάτησαν και κάποιοι άλλοι οδηγοί και του φώναξαν μπήκε στο φορτηγό και εξαφανίστηκε.Δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο μας ,ειρωνία ,θράσος και αδιαφορία για πιθανό τραυματισμό άλλου οδηγού .Να τον χαίρεται η εταιρία για τον επαγγελματισμό του.Αναγνώστης
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/0 ... _3728.html
-
Το κακό είναι ότι ο αναβάτης της μηχανής έδειξε ενδιαφέρον να ασχοληθεί, αλλά όχι το σωστό ενδιαφέρον. Αφού είδε ότι απομακρύνεται το φορτηγό, έπρεπε να σταματήσει στην άκρη, να σχηματίσει 1-0-0 και να δώσει τα στοιχεία του φορτηγού και το σημείο όπου είχε πέσει το παρμπρίζ. Δυστυχώς, είναι δύσκολο να βγάλει άκρη κάποιος μόνος του. Πολύ λίγοι παραδέχονται τις μ@λ@κίες τους...
-
-
Προφανώς απο χέρι ??? Γιατί απο άλλο αυτοκίνητο-μηχανή, δεν ......
Σκ@τόψυχοι ! -
@fatal
Σε σένα?? Είναι βαθιά? -
Μου φαινεται οτι εγινε καταλαθος απο αυτοκινητο ή απο μηχανακι! Δεν μοιαζει με γραμμη απο κλειδι...Ναι σε μενα...ειναι αρκετα βαθια. Και μαλιστα στην ακρη της πορτας (Δεν βγηκε στην φωτο) βγηκε και λιγο κομματι χρωμα....
-
για τη γρατζουνιά και για τον καραγκιόζη με το παρμπριζ.
-
Ειναι πουστρακια ρε και κομπλεξικοι να μεινουν χωρις χερια τους ευχομαι ολοψυχα..
Σε νιωθω απολυτα. -
πω ρε φάταλ, είναι για φάπες αυτοί όλοι τους...
-
Kατεβαινοντας την ακροτηριου,για οσους ξερουν απο χανια,ειναι μπροστα μου ενα corsa η πανεξυπνη οδηγος του θελοντας να στριψει αριστερα για να μπει σε βενζιναδικο κοβει ταχυτητα και παει δεξια(δεν το ειχα μαντεψει),αναβω και γω φλας και παω να την περασω αναβει και αυτη αριστερο φλας και μπαινει μπροστα μου και χωνεται στο πρατηριο.Ευτηχως δεν ειχα ξεκινησει ακομα την προσπεραση και προλαβα να σταματησω.
Το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι σταματησα να της κανω παρατηρηση και οτι μπορουσαμε να εχουμε τρακαρει και τα σχετικα και τι μου κανει η αθεοφοβη'θα εβγαζα πιο νωρις το φλας αλλα μου επεσε το κινητο και δεν σε ειδα που ερχοσουνα σορρυ μωρε ' πραγματικα με αφησε αφωνο. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Με το αριστερό σταματάω κα-νο-νι-κό-τα-τα, με οποιαδήποτε ένταση θέλω, από πολύ απαλά έως πολύ έντονα.Το ίδιο μπορώ να κάνω και εγώ . Το έμαθα πιτσιρικάς σε αυτοκίνητα με καρμπυρατέρ όταν βούλωνε το ζιγκλερ του ρελαντί, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις (δύο διπλά που δεν έρχονταν με τίποτα)... Κράταγα τις στροφές με το γκάζι και όταν έπρεπε να σταματήσω, έβαζα αστραπιαία την νεκρά και με το αριστερό φρέναρα. Ήταν τέτοιες οι εποχές και η οικονομική άνεση που μέχρι να πάει το αυτοκίνητο να φτιαχτεί, μπορεί να χρειαζόταν να το δουλεύω έτσι και για έναν μήνα.
Πάντως είναι σαν το ποδήλατο...αν το μάθεις δεν το ξεχνάς ποτέ...Το διαπίστωσα με το ματίζ προ 2 μηνών...
Ταύρε, της ίδιας σχολής σε κόβω.... -
Με το αριστερό φρενάρω μόνο όταν οδηγώ γρήγορα σε στροφές.
Είναι κουραστικό να φρενάρεις με το αριστερό. -
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Μου φαινεται οτι εγινε καταλαθος απο αυτοκινητο ή απο μηχανακι! Δεν μοιαζει με γραμμη απο κλειδι...Ναι σε μενα...ειναι αρκετα βαθια. Και μαλιστα στην ακρη της πορτας (Δεν βγηκε στην φωτο) βγηκε και λιγο κομματι χρωμα....Εχω παρατηρησει οτι οσες γινονται απο χερι καθως περναει διπλα απο το αμαξι καποιος, ειναι κυματιστες, οπως περπαταει ..
αυτη ειναι πολυ 'ευθεια' μαλλον απο οχημα ειναι
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]