-
Και πείτε μου εσείς που αντιδράτε στη βία οτι θα σας το έκανε και η τρίτη του φράση δε θα ήταν 'άει γαμήθου', λόγω των δοντιών που θα έλειπαν.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το να περιγραψω ολο το σκηνικο που εκτυλιχθηκε σημερα το πρωι στη Κορινθου-Πατρων θελει σελιδες.. Φασεις επι φασεων προσπαθωντας να γλιτωσω απο εναν τυπο που συνεχως χαμογελουσε...
Ειναι ασυγκριτα ο πιο δολοφονικος, πιο αψυχολογητος και πιο επικινδυνος οδηγος, που συναντησα ποτε και ετυχε και ηταν και σε εθνικη οδο.. Μ εφτασε σε τετοιο σημειο αυτοκινητιστικης συμπεριφορας στο τελος μετα απο αυτα που αναιτια εκανε που του κοπηκε το σαλταρισμενο γελαστο υφακι και αρχισε να ζηταει παρακαλωντας συγγνωμη εν κινησει...wtf??? προβαλωντας ελεεινες δικαιολογιες σε φαση χεσμενου πλεον και μη τολμωντας να με πλησιασει ή να με προσπερασει ακομα και οταν εκοψα στα 80... Απλα εκατσε 3 αμαξια πισω μου και με ακολουθησε μεχρι που ξαναπιασα τα 100-110 και απομακρυνθηκα..Ακομα δε μπορω να αντιληφθω τι ακριβως μπορει να εχει ζησει για να τον κανει να φερεται ετσι ή αν ηταν πραγματικα ψυχοπαθης-σαλταρισμενος...Προσοχη σε ασημι ,με ασημι βαμμενες με σπρει ζαντες, accent '99-'05 με οδηγο μπαρμπα γυρω στα 50 με μονιμο ειρωνικο χαμογελο.. Πινακιδες αχαιας ΑΧΑ - 61** (για τ αλλα 2 νουμερα δεν ειμαι σιγουρος καθως κοιταζα την πινακιδα αναποδα απο το μεσαιο καθρευτη οταν τη συγκρατησα.)
Κατάλαβα. Έκανες παρανομία, θεωρείς ότι ηθικά δεν φταις, ξεσπάς εδώ μέσα αλλά δεν περιγράφεις το περιστατικό γιατί θα καταλήξουμε στο ότι έκανες μαλακια.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ποδηλάτης σφάζει κόκκινο σε κεντρική διασταύρωση της Πάτρας, αναγκάζοντας ένα αυτοκίνητο σε φρενάρισμα πανικού και μία μηχανή σε ελιγμούς αποφυγής με κίνδυνο ο αναβάτης να πέσει και να χτυπήσει. Ο οδηγός της μηχανής αρχίσει να του φωνάζει. Ο ποδηλάτης, μετά το αρχικό σοκ, δίνει σταθερή απάντηση, 'αϊ γαμήσου'. Εγώ, που ακολουθούσα λίγο πιο πίσω, βλέποντας το όλο σκηνικό, πλησιάζω τον ποδηλάτη και του λέω
-Δεν καταλαβαίνεις ρε καραγκιόζη ότι εσύ θα σκοτωθείς με αυτά που κάνεις;
Η απάντησή του;
-Αϊ γαμήσου.Ηθικό δίδαγμα: απλά δεν πρόκειται να σταματήσω όταν ξαναδώ κάποιος να περνάει με κόκκινο...
Και μετα θα τον πληρωνεις για ανθρωπο......
Αφού πέρασε με κόκκινο ο άλλος, πως θα τον πληρώσει...?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Ποδηλάτης σφάζει κόκκινο σε κεντρική διασταύρωση της Πάτρας, αναγκάζοντας ένα αυτοκίνητο σε φρενάρισμα πανικού και μία μηχανή σε ελιγμούς αποφυγής με κίνδυνο ο αναβάτης να πέσει και να χτυπήσει. Ο οδηγός της μηχανής αρχίσει να του φωνάζει. Ο ποδηλάτης, μετά το αρχικό σοκ, δίνει σταθερή απάντηση, 'αϊ γαμήσου'. Εγώ, που ακολουθούσα λίγο πιο πίσω, βλέποντας το όλο σκηνικό, πλησιάζω τον ποδηλάτη και του λέω
Η απάντησή του;
-Αϊ γαμήσου.Ηθικό δίδαγμα: απλά δεν πρόκειται να σταματήσω όταν ξαναδώ κάποιος να περνάει με κόκκινο...
Πρέπει να το αποδείξεις στο δικαστήριο ότι πέρασε με κόκκινο ο άλλος. Εν τω μεταξύ είσαι κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Μπορείς να θες και να πάρεις τα ρίσκα σου βέβαια...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Η απάντησή του;
Αυτός είναι καμμένος στον εγκέφαλο, δεν φταίει η ποδηλασία για αυτό.
Επειδή μου έχει τύχει κατα λάθος να κάνω μερικές λαμακίες κ εγώ (όχι κόκκινα φανάρια) πάντα ζητώ συγνώμη και κάνω νόημα με το χέρι και βεβαίως λουφάζω και αυτοφασκελώνομαι νοερά. Οι οδηγοί καταλαβαίνουν και μου κάνουν νόημα ότι δεν πειράζει. -
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Η απάντησή του;
Πρέπει να το αποδείξεις στο δικαστήριο ότι πέρασε με κόκκινο ο άλλος. Εν τω μεταξύ είσαι κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Μπορείς να θες και να πάρεις τα ρίσκα σου βέβαια...
Εννοω οτι φταιει δεν φταιει, μονο το τρεξιμο που θα εχει και η ψυχικη οδυνη κλπ κλπ δεν αξιζουν για ενα ζωο που θα αντιμετωπιστει μετα σαν ανθρωπος.... Γιατι αυτος που περναει με κοκκινο και στα @@ του ολα μονο ζωο μπορει να ειναι....
-
Δεν διαφωνώ μ'αυτό που λέτε, γι' αυτό και όλοι μας προσπαθούμε να αποφεύγουμε το οποιοδήπτοε ατύχημα, είτε φταίμε είτε δεν φταίμε. Απλώς, έστω και μέσα από ταλαιπωρία, δεν τίθεται θέμα φταιξίματος εφόσον έχεις μάρτυρες και αποδείξεις ότι ο άλλος πέρασε με κόκκινο.
-
Δεν διαφωνώ μ'αυτό που λέτε, γι' αυτό και όλοι μας προσπαθούμε να αποφεύγουμε το οποιοδήπτοε ατύχημα, είτε φταίμε είτε δεν φταίμε. Απλώς, έστω και μέσα από ταλαιπωρία, δεν τίθεται θέμα φταιξίματος εφόσον έχεις μάρτυρες και αποδείξεις ότι ο άλλος πέρασε με κόκκινο.Και θα καρατάς στην συνείδησή σου οτι σκότωσες άνθρωπο (ή ζώο αν προτιμάς), χωρίς να έχεις κάνει ό,τι μπορούσες για να το αποφύγεις, επειδή απλά ατός ήταν γαϊδούρι ... Μάλλον τα παραλές.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η απάντησή του;
Επειδή μου έχει τύχει κατα λάθος να κάνω μερικές λαμακίες κ εγώ (όχι κόκκινα φανάρια) πάντα ζητώ συγνώμη και κάνω νόημα με το χέρι και βεβαίως λουφάζω και αυτοφασκελώνομαι νοερά. Οι οδηγοί καταλαβαίνουν και μου κάνουν νόημα ότι δεν πειράζει.όλοι κάνουμε μλκς πολλές φορές χωρίς να το θέλουμε... είναι μεγαλη μαγκια να μάθεις να ζητάς συγγνώμη όταν σφάλεις...
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Δεν διαφωνώ μ'αυτό που λέτε, γι' αυτό και όλοι μας προσπαθούμε να αποφεύγουμε το οποιοδήπτοε ατύχημα, είτε φταίμε είτε δεν φταίμε. Απλώς, έστω και μέσα από ταλαιπωρία, δεν τίθεται θέμα φταιξίματος εφόσον έχεις μάρτυρες και αποδείξεις ότι ο άλλος πέρασε με κόκκινο.
Και θα καρατάς στην συνείδησή σου οτι σκότωσες άνθρωπο (ή ζώο αν προτιμάς), χωρίς να έχεις κάνει ό,τι μπορούσες για να το αποφύγεις, επειδή απλά ατός ήταν γαϊδούρι ... Μάλλον τα παραλές.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Για πιο λογο? Για να εμφανιστουν 2-3 κλασσικοι μαλακες και να μου πουν και απο πανω οτι φταιω και οτι απλα επρεπε να στηθω να με πεταξει και εξω απο το δρομο μετα τα απιθανα που πηγε να προκαλεσει κτλπ..?Απλά δεν απαντάς και τέλιωσε η υπόθεση
Μην κάνεις σαν γκόμενα.Πρώτα μας φτιάχνεις και μετά σκωτσέζικο ντους
Πες γιατι έχει ενδιαφέρον η υπόθεση -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η απάντησή του;
Επειδή μου έχει τύχει κατα λάθος να κάνω μερικές λαμακίες κ εγώ (όχι κόκκινα φανάρια) πάντα ζητώ συγνώμη και κάνω νόημα με το χέρι και βεβαίως λουφάζω και αυτοφασκελώνομαι νοερά. Οι οδηγοί καταλαβαίνουν και μου κάνουν νόημα ότι δεν πειράζει.Κι όχι μόνο .
Γενικά έχω προσέξει πως αν καταλάβεις την μαλακία που έκανες και ζητήσεις συγνώμη οι περισσότεροι οδηγοί κάνουν νόημα ότι δεν πειράζει ότι όχημα κι αν οδηγάς
Αρκεί βέβαια να μην προκαλέσεις ατύχημα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πες γιατι έχει ενδιαφέρον η υπόθεσηΑσ'τον. Μπορεί να φοβάται ότι θα επιστρέψει στο φόρουμ ο Πιπίνος.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Η απάντησή του;
-Αϊ γαμήσου.
Ηθικό δίδαγμα: απλά δεν πρόκειται να σταματήσω όταν ξαναδώ κάποιος να περνάει με κόκκινο...Αυτός είναι καμμένος στον εγκέφαλο, δεν φταίει η ποδηλασία για αυτό.
Επειδή μου έχει τύχει κατα λάθος να κάνω μερικές λαμακίες κ εγώ (όχι κόκκινα φανάρια) πάντα ζητώ συγνώμη και κάνω νόημα με το χέρι και βεβαίως λουφάζω και αυτοφασκελώνομαι νοερά. Οι οδηγοί καταλαβαίνουν και μου κάνουν νόημα ότι δεν πειράζει.+1 Και σε μένα έχει τύχει και σχεδόν κάθε φορά μου δείχθηκε επιείκεια. Ακόμα και να 'τρωγα τελικά το βρισίδι, φυσικά δε θα μιλούσα.
όλοι κάνουμε μλκς πολλές φορές χωρίς να το θέλουμε..
Σωστά.
-
Κατάλαβα. Έκανες παρανομία, θεωρείς ότι ηθικά δεν φταις, ξεσπάς εδώ μέσα αλλά δεν περιγράφεις το περιστατικό γιατί θα καταλήξουμε στο ότι έκανες μαλακια.
Βρε προκαλεσε με οσο θες να κατσω να γραψω εκφραση-εκθεση 1000 λεξεις ,4 χρονια μετα το λυκειο δε παιζει για κανεναν λογο...
Για πιο λογο? Για να εμφανιστουν 2-3 κλασσικοι μαλακες και να μου πουν και απο πανω οτι φταιω και οτι απλα επρεπε να στηθω να με πεταξει και εξω απο το δρομο μετα τα απιθανα που πηγε να προκαλεσει κτλπ..?
Απλά δεν απαντάς και τέλιωσε η υπόθεση
Πες γιατι έχει ενδιαφέρον η υπόθεσηΣωπα ρε Ορεστακο εχουμε κανα συμβολαιο και δε το ξερω..? Για αρτο και θεαματα στη Ρωμη, οχι μ εμενα.. Το ποστ ειχε απο την αρχη ενα και μονο σκοπο να περιγραψω το αμαξι και τον οδηγο γιατι καποιος μπορει και να τον ξαναπετυχει.. Το να το εγραφα ξεκαρφωτα χωρις να πω τον λογο, απλα θα περναγε στα ψιλα..οπως βλεπεις με τον ντορο το σκοπο τον πετυχα...
-
Δεν είπα εγώ ότι έχουμε συμβόλαιο ούτε κάτι τέτοιο εννοούσα
Τεσπα
Βάστα μην τον πετύχω γιατί θα γελάσουμε -
Αττική Οδό...αριστερή πάω λίγο γρήγορα, φλας αριστερό...και φτάνω έναν τύπο με μια μπλε 316i coupe E46. Κάνω υπομονή πίσω του...να περάσει καναδυό αυτοκίνητα για να μπει στη μεσαία...αλλά συνεχίζει.
Ξαφνικά κάνει κάτι αριστερά/δεξιά ...στο άσχετο, ανοίγει το παράθυρο...ρίχνει μια χλέπα η οποία σκάει στο παρπρίζ μου ...του πετάω φώτα και αρχίζει και μου κάνει νοήματα να τον περάσω από το πλάι, από δεξιά (εν τω μεταξύ έχει κίνηση).
Με τα πολλά πάει να μπει στη μεσσαία...και μετά όταν αρχίζω να τον περνάω αρχίζει και έρχεται κατά πάνω μου γιατί έκανε συνεχώς αριστερά/δεξιά
Ο,τι να'ναι...
...μεθυσμένος ήταν?
-
Κινέζικο σκούτερ-πάρταλος με 60αρη αναβάτη να φορά κράνος ποδηλάτου.
Σταματά στο φανάρι, δίπλα του εγώ με το ποδήλατο...
-Να σου πω σου έχει βγει καλό το κράνος;
60αρης-Νααιι ελαφρύ και άνετο.
-Ισως γιατί είναι ποδηλάτου, ίδιο φοράμε...Αν σκάσεις με αυτό κάτω θα ανοίξει η κεφάλα σου και θα κάνεις ομελέτα.
60αρης- ......για αυτό κόστιζε μόνο €30 ? -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αττική Οδό...αριστερή πάω λίγο γρήγορα, φλας αριστερό...και φτάνω έναν τύπο με μια μπλε 316i coupe E46. Κάνω υπομονή πίσω του...να περάσει καναδυό αυτοκίνητα για να μπει στη μεσαία...αλλά συνεχίζει.Ξαφνικά κάνει κάτι αριστερά/δεξιά ...στο άσχετο, ανοίγει το παράθυρο...ρίχνει μια χλέπα η οποία σκάει στο παρπρίζ μου ...του πετάω φώτα και αρχίζει και μου κάνει νοήματα να τον περάσω από το πλάι, από δεξιά (εν τω μεταξύ έχει κίνηση).
Με τα πολλά πάει να μπει στη μεσσαία...και μετά όταν αρχίζω να τον περνάω αρχίζει και έρχεται κατά πάνω μου γιατί έκανε συνεχώς αριστερά/δεξιά
Ο,τι να'ναι...
...μεθυσμένος ήταν?
οχι μαλλον δεν ειχε γκομενα
-
Και εγώ δεν έχω γκόμενα, αλλα δεν οδηγώ 316!
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]