-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το Opel μπήκε ανάποδα στην Ιασωνίδου στο Ελληνικο σε ώρα αιχμής και προσπαθούσε με κάποιο τρόπο να χωρέσει για να προχωρήσει. Όταν μαζεύτηκε ουρά και άρχισαν να τον (την; ) κράζουν, με τα πολλά έκανε όπισθεν και συνέχισε στο κανονικό ρεύμα.
Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν νομίζω ότι είναι ανήθικο να στείλεις φωτογραφία με εμφανή την πινακίδα στην τροχαία.
-
Δυστυχώς, σε αντίθεση με άλλες χώρες, οπτικοακουστικό υλικό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τέτοιους σκοπούς. Πιο πιθανό είναι να βρεθείς μπλεγμένος εσύ. Κοινώς τσάμπα θα μπεις στον κόπο.
Δεν θυμάμαι σε ποια χώρα (κάπου Ασία) είχαν κάνει το εντελώς ανάποδο. Αν έστελνες αποδεικτικό video με παρανομία (προσπέραση σε διπλή διαχωριστική κτλ) έπαιρνες μέρος των χρημάτων του προστίμου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αρκετοί να κάνουν βλακείες στο δρόμο (πχ πήγαιναν στη μέση πολύ αργά) έτσι ώστε να αναγκάσουν τους οδηγούς να προσπεράσουν παράνομα και να τους βγάλουν video. Έβγαζα καλό μεροκάματο με αυτόν τον τρόπο.
-
Ξύλο στη μέση του δρόμου μεταξύ οδηγών στη Νέα Φιλαδέλφεια
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Δυστυχώς, σε αντίθεση με άλλες χώρες, οπτικοακουστικό υλικό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τέτοιους σκοπούς. Πιο πιθανό είναι να βρεθείς μπλεγμένος εσύ. Κοινώς τσάμπα θα μπεις στον κόπο.Δεν είπα να γίνουμε σπιούνοι για το παραμικρό , αλλά όταν κάποιοι δείχνουν επικίνδυνη και αντικοινωνική συμπεριφορά όπως η κυρία της αξίζει.
Υγ Το τσάμπα θα μπεις στον κόπο έχει μεγάλο μέρος ευθύνης στην μπουρδελοποιηση της Ελλάδας.(δεν το λέω σαν προσωπική μομφή σε εσένα) -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Δυστυχώς, σε αντίθεση με άλλες χώρες, οπτικοακουστικό υλικό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τέτοιους σκοπούς. Πιο πιθανό είναι να βρεθείς μπλεγμένος εσύ. Κοινώς τσάμπα θα μπεις στον κόπο.
Δεν είπα να γίνουμε σπιούνοι για το παραμικρό , αλλά όταν κάποιοι δείχνουν επικίνδυνη και αντικοινωνική συμπεριφορά όπως η κυρία της αξίζει.
Υγ Το τσάμπα θα μπεις στον κόπο έχει μεγάλο μέρος ευθύνης στην μπουρδελοποιηση της Ελλάδας.(δεν το λέω σαν προσωπική μομφή σε εσένα)Μάλλον δεν το εξήγησα καλά. Αν πας στην αστυνομία με video για οποιαδήποτε θέμα θα σου πουν ότι είναι παράνομη η καταγραφή και ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία. Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο εγώ από αύριο κιόλας θα ξεκινήσω να τραβάω όλα τα 2πλοπαρκαρισμένα/παράνομα οχήματα.
-
Έχει τσαντιστεί και ο iceman και τέρμα οι δωρεάν νομικές εκτιμήσεις.
Btw ούτε και εγώ θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερο πιθανό να κάνει οτιδήποτε η τροχαία με το φωτό η βίντεο που θα στείλεις, απλώς σε τόσο τραγικές περιπτώσεις αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσεις. -
Χωρίς σχόλια...
https://www.protothema.gr/greece/articl ... miko-foto/
-
Μεγάλος
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Αυτό το έχω κάνει 2-3 φορές όταν δεν με βλέπει κανείς , αλλά χωρίς φόρα , τους ακουμπάω ελαφρα με τα λαστιχένια bumpers υπό γωνία και σπρώχνω συμπλεκταροντας μέχρι να μπει όσο γίνεται προς τα μέσα κάποια λαμαρίνα ή να σπάσει κάτι.Και κλειδί μέσα στην χούφτα κλασικά και αμέριμνο πέρασμα κρατώντας το κινητό με το άλλο χέρι εννοείται.
Είναι κακό αυτό το ξέρω αλλά όταν εγώ δεν έχω εμποδίσει ποτέ κανένα σε σημείο όλοι να με λένε βλάκα , να προσέχω οχι να μην κλείσω κάποιον αλλά να μην τον δυσκολεψω ούτε ελάχιστα στην έξοδο από πάρκινγκ μπροστά μου ή πίσω ή από γκαράζ κατά την μανούβρα εξόδου του, και αν χρειαστεί να για πολύ λίγο να είμαι πάντα μέσα στο αυτοκίνητο ώστε να μπορώ να το μετακινήσω , να τσακώνομαι με την γυναίκα μου για να βρω πάρκινγκ δύο-τρια τετράγωνα μακριά από εκεί που θέλουμε να πάμε ή να πληρώσω και κλειστό πάρκινγκ για ένα τέταρτο , ε... νιώθω λίγο μαλακας να μου φέρονται έτσι.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Φιλε μου δεν μας φταινε τα αυτοκίνητα αλλα τα ζωα που τα οδηγανε.Ειμαι κατα το να ξισω να χτυπησω αλλουνου περιουσια.Και εγω μαλακας ειμαι πληρωνω παρκινγκ ταξι κλπ .Ναι τα ζωα που μου κλεινουν την πυλωτη θα ηθελα να τα σπασω το κεφαλι εκνευριζομαι αλλα δεν πειραζω ποτε αυτοκινητα ακόμα ούτε μηχανακια ακουμπαω.Προσοχη θελει και ψυχραιμια...
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Χωρίς σχόλια...https://www.protothema.gr/greece/articl ... miko-foto/
Όταν μιλάει η μαυροδάφνη!!!
-
Τυπος εχει βαλει αυτοσχεδια πινακιδα εξω απο τη πορτα του σπιτιου του 'μη παρκαρετε'. Οχι πορτα γκαραζ, σπιτιου. Με 1.5 μετρο πεζοδρομιο και κολωνακια. Δε την ειδα, δε ξερω και τη γειτονια κι ολας και παρκαρα μπροστα για μικρη σταση (5λεπτο). Δεν εκλεινα κατι, ξαναλεω νορμαλ πεζοδρομιο και κολωνακια.
Γυρνωντας τον βλεπω εξαγριωμενο και με το που καταλαβαινει οτι ειμαι εγω που εχω παρκαρει αρχιζει τα γαλλικα, εδω ειναι το σπιτι μου δε θα μου κλεισεις εσυ τη πορτα αλητη και κατι τετοια.
Του λεω εχεις καποια αδεια οτι ειναι παρκινγκ εδω;
'Ρε αντε που θελω αδεια για να μην εχω μ@λ@κες σαν εσενα μπροστα στο σπιτι μου'
Νταξει λεω ο τυπος ειναι στανταρ ψυχοπαθης. Μπηκα πηρα ενα τηλεφωνο που χρειαζομουν χαλαρα, με αυτον να συνεχιζει να ουρλιαζει απεξω, εννοειται αν μου ακουμπαγε το αυτοκινητο θα χρειαζοταν να αυτοδικησω, για καλη του τυχη απλα φωναζε για κανα 2λεπτο μεχρι που εφυγαΑυτοι οι τσαμπουκαδες εδω ειναι σπιτι μου μη παρκαρετε απεξω τι υπαναπτυκτη φαση Σαν μια γρια στο παγκρατι που ειχε βαλει πινακιδα θυμαμαι 'απαγορευεται το παρκαρισμα - μου πεφτουν γλαστρες'
-
Σας έχει τύχει γείτονας με άλλου χρώματος αυτοκινήτου από το δικό σας, να προσπαθεί να ανοίξει το δικό σας; Μου έτυχε, δεν άνοιγε το αυτοκίνητό μου με το τηλεκοντρόλ, έβγαλε το κλειδί και το έβαλε στην κλειδαριά και πήγα και τον είπα ότι πάει να ανοίξει το δικό μου αυτοκίνητο!! Α φιλαράκι....συγνώμη...Εντάξει το παλικάρι ήταν στον κόσμο του...παφ πουφ κλπ...
-
Ο χρήστης sarantism έγραψε:
Σας έχει τύχει γείτονας με άλλου χρώματος αυτοκινήτου από το δικό σας, να προσπαθεί να ανοίξει το δικό σας; Μου έτυχε, δεν άνοιγε το αυτοκίνητό μου με το τηλεκοντρόλ, έβγαλε το κλειδί και το έβαλε στην κλειδαριά και πήγα και τον είπα ότι πάει να ανοίξει το δικό μου αυτοκίνητο!! Α φιλαράκι....συγνώμη...Εντάξει το παλικάρι ήταν στον κόσμο του...παφ πουφ κλπ...Αυτό δεν είναι τίποτα.......συγγενικό μου πρόσωπο έπλυνε ενα ασημί αυτοκίνητο έξω απο το σπίτι της,καθότι ασημί και του αντρός της!!!!!!!!!
Ο ιδιοκτήτης έμεινε κόκκαλο κυριολεκτηκά και την επόμενη μέρα της έφερε ενα τενεκέ λάδι παραγωγής του.......
Ακόμη το πληρώνει με χοντρό δούλεμα. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σας έχει τύχει γείτονας με άλλου χρώματος αυτοκινήτου από το δικό σας, να προσπαθεί να ανοίξει το δικό σας; Μου έτυχε, δεν άνοιγε το αυτοκίνητό μου με το τηλεκοντρόλ, έβγαλε το κλειδί και το έβαλε στην κλειδαριά και πήγα και τον είπα ότι πάει να ανοίξει το δικό μου αυτοκίνητο!! Α φιλαράκι....συγνώμη...Εντάξει το παλικάρι ήταν στον κόσμο του...παφ πουφ κλπ...
Αυτό δεν είναι τίποτα.......συγγενικό μου πρόσωπο έπλυνε ενα ασημί αυτοκίνητο έξω απο το σπίτι της,καθότι ασημί και του αντρός της!!!!!!!!!
Ο ιδιοκτήτης έμεινε κόκκαλο κυριολεκτηκά και την επόμενη μέρα της έφερε ενα τενεκέ λάδι παραγωγής του.......
Ακόμη το πληρώνει με χοντρό δούλεμα.Καλά θα ήταν να μου πλύνουν έτσι και το δικό μου...
-
Κλασσικοί τύποι-ελληνάρες, που στην επιστροφή στην Αθηνών-Κορίνθου χρησιμοποιούσαν τη ΛΕΑ για να δείξουν σ'εμάς τους υπόλοιπους πόσο πιο έξυπνοι είναι...
Είδα τουλάχιστον 20-30 τέτοιους 'υψηλού IQ' οδηγούς.
Aλλά η απόλαυση ήταν όταν ένα περιπολικό πλησίασε με τους φάρους αναμμένους,αλλά χωρίς σειρήνα ένα τέτοιο 'ζώο' και δεν κατάλαβε τίποτα ο τύπος,μέχρι που ξαφνικά του πατάει τη σειρήνα κι έπαθε ταράκουλο!
Μετά -όσο πρόλαβα να δω-, τον πήγε στην δεξιά λωρίδα και του τά'χωνε ο αστυνομικός.Ελπίζω και να τον έγραψε...Υ.Γ. Αν δεν κάνω λάθος,για άσκοπη κίνηση ή στάθμευση σε ΛΕΑ το πρόστιμο είναι και αφαίρεση πινακίδων.Ευκαιρία για αποσυμφόρηση των δρόμων για λίγο καιρό από δαύτους
-
Είναι οι κλασσικοί -επικίνδυνοι- εκδρομείς. Βγαίνουν μια στο τόσο από την πόλη και χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια μέρες που είναι. Πίνουν κιόλας στα τραπεζώματα και όποιον πάρει ο χάρος.
Τέτοιες μέρες αποφεύγω τη χρήση αυτοκινήτου. -
Μόνο αυτούς να έπιαναν θα είχαμε λύσει το οικονομικό μας πρόβλημα σαν χώρα...
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Κλασσικοί τύποι-ελληνάρες, που στην επιστροφή στην Αθηνών-Κορίνθου χρησιμοποιούσαν τη ΛΕΑ για να δείξουν σ'εμάς τους υπόλοιπους πόσο πιο έξυπνοι είναι...
Είδα τουλάχιστον 20-30 τέτοιους 'υψηλού IQ' οδηγούς.
Aλλά η απόλαυση ήταν όταν ένα περιπολικό πλησίασε με τους φάρους αναμμένους,αλλά χωρίς σειρήνα ένα τέτοιο 'ζώο' και δεν κατάλαβε τίποτα ο τύπος,μέχρι που ξαφνικά του πατάει τη σειρήνα κι έπαθε ταράκουλο!
Μετά -όσο πρόλαβα να δω-, τον πήγε στην δεξιά λωρίδα και του τά'χωνε ο αστυνομικός.Ελπίζω και να τον έγραψε...Υ.Γ. Αν δεν κάνω λάθος,για άσκοπη κίνηση ή στάθμευση σε ΛΕΑ το πρόστιμο είναι και αφαίρεση πινακίδων.Ευκαιρία για αποσυμφόρηση των δρόμων για λίγο καιρό από δαύτους
Στα πλαίσια ελέγχων και επειδή παρά πολλοί οδηγοί για να γλιτώσουν από το μποτιλιάρισμα κινήθηκαν στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης συνεργεία της Τροχαίας κατέγραψαν περισσότερες από 250 παραβάσεις. Για τις εν λόγω παραβιάσεις θα σταλούν κλήσεις στο σπίτι των κατόχων των οχημάτων ενώ σε 15 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επί τόπου οι πινακίδες κυκλοφορίας και οι άδειες οδήγησεις για 60 μέρες όπως προβλέπεται στον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
http://www.zougla.gr/greece/article/epistrofi-me-vima-simioton
-
Γραψανε 250+ απο τους 25.000 που οδηγουσαν στη ΛΕΑ...........
Τα χρονια πολλα στα ζωα που οδηγουν με σβηστα τα φωτα στα τουνελ και δυστυχως ειναι περισσοτερα απο τους σωστους . -
Εντός της τρέχουσας εβδομάδας πρόκειται να οριστικοποιηθούν τα 35-40 σημεία των λεωφορειοδρόμων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε περιφερειακούς δήμους, όπου θα εναλλάσσονται περιοδικά οι έξι με επτά ψηφιακές κάμερες του ΟΑΣΘ, έτσι ώστε να περιοριστεί ή ακόμη και απαλειφθεί το φαινόμενο κατάληψής τους από τους παραβάτες οδηγούς,
Μακάρι να εφαρμοστεί και μακάρι να έρθει και στην Αθήνα το μέτρο.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]