-
Εισαι σιγουρος οτι αυτο που ζητας ειναι ενα κτηνωδες πολυμορφικο? Για μενα χιλιες φορες ενα μεγαλο station που εχει ανθρωπινη οδικη συμπεριφορα (πιστευω Octavia και V60 πρεπει να ειναι κορυφη!)
-
κοιτα χωροι...τα λογια περριτα!!!
-
Στα 20.000 Octavia 5 combi 1.8 και στα 22.000 Yeti 1.8 4x4!
Kαι με οσα περισσεψουν απο τα 35.000€ ενα δευτερο πιο μικρο μεταχειρισμενο για την συζηγο!
-
επιβεβαιωνω και εγκρινω...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τίποτα πιο φορτηγίσιο δεν είχες Ράφι; Κάτι σε τριαξονικό με υδραυλική πόρτα φόρτωσης πχ;χαχα, πλακα εκανα προφανως.. γιατι να παρει καποιος το alhambra..?
-
το skoda superb το εχω δει,μου αρεσε οπως και το qashqai +2.ειδα και το s-max.εχω μπερδευτει....
-
ναι πολυ ωραιο αμαξι
-
Στα σοβαρα τωρα, ενα μεταξυ των S-max grand scenic /scenic C-max/grand C-max και το touran αν τα 1200 κυβικα ειναι πολύ σημαντικο δελεαρ, αλλιως δε μου αρεσει.
-
mazda 5 ?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Skoda Superb 1,8 4X4 SW. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο όχημα σε αυτά τα λεφτά.Και τρέχει και προσφορά με 5.700 ευρώ έκπτωση .
http://autocarnet.blogspot.com/2011/02/skoda.html+100000
Φοβερό αυτοκίνητο, ειδικά στην έκδοση αυτή.
-
Περιορισμούς από κυβικά έχεις;
Πετρέλαιο σε παίρνει;
Πάρκινγκ έχεις; 5-μετρο αυτοκίνητο χωράει;
-
Μέχρι 2000 Έχω γκαραζ
Sent from my FROYO X using Tapatalk
-
Πετρέλαιο οχι αθηνα
-
Είμαι σε αντίστοιχη φάση με σένα και προσπαθώ να βρω κάτι σε μεσαίο που να μου κάνει, μιας και πιστεύω ότι είναι πολύ πιο ασφαλή για το δικό μου οδήγημα στο ταξίδι και σου προσφέρουν οδηγική ευχαρίστηση όταν θα το πας μόνος. Εννοείται ότι τα πολυμορφικά κάνουν καλύτερα τη δουλειά αλλά χάνουν στα 2 που σου΄ γραψα παραπάνω.
Έχουμε και λέμε για μεσαία στέισον, με αντίστοιχο εξοπλισμό και τιμές από 22κ - 24κ, μετά από τεστ drive (όσα σου γράφω παίρνουν, δοκιμασμένα, τουλάχιστο 2 καρεκλάκια πίσω και σχετικά άνετα έναν ενήλικα):
- Insignia 1.6T: το πιο καλοπουλημένο και πιο λουσάτο (μέσα - έξω)
- Passat 1.8ΤSI: συντηρητικούρα αλλά με εξαιρετικό πάτημα/ορατότητα, σα να το οδηγούσα χρόνια
- Avensis 1.8: 6 χρόνια εγγύηση και το πιο οικονομικό σε βενζίνη
Μιας κι έχω Peugeot περιμένω και το 508 αλλά δε το ΄χω οδηγήσει ακόμα.
Από πολυμορφικά, Νο 1 είναι το S-MAX σα χώρους, ΑΝΕΤΑ 3 ενήλικες πίσω χωρίς παραχωρήσεις, ενώ σα προδιαγραφές αξίζουν και τα μεγάλα του group VAG. Το Τουράν είναι λίγο άσκημο αλλά άμα σ΄ αρέσει είναι καλός συμβιβασμός.
Qasqai και λοιπά 2-λιτρα τζιπ δε χωράνε 3 καρεκλάκια πίσω.
-
2 καρεκλακια και 1 booster θελω πισω.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
θα τραβαει με 6 ατομα συν αποσκευες το nissan?για ford smax?
Αν δεν εχεις προβλημα με τα κυβικα μια χαρα ειναι. Που ειναι ο Mad_max_geo να μας πει??
Να με να με!!!
S-MAX ειναι ενα αμαξι το οποιο εχει απλετους χωρους και θα χωρεσει πολυ ποιο ανετα τα πραγματα 5 ατομων απο ενα station vagon.Επισης με 35.000€ που θες να δωσεις μπορεις να αγορασεις το 2λιτρο ecoboost με τους 203 ιππους στην εκδοση τιτανιουμ.
Σε αυτη τη σελιδα εχεις τα στοιχεια του titanium
http://www.ford.gr/Hidden/SidebySideS-% ... 4944990927
Καλο ψαξιμο!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Skoda Superb 1,8 4X4 SW. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο όχημα σε αυτά τα λεφτά.Και τρέχει και προσφορά με 5.700 ευρώ έκπτωση .
http://autocarnet.blogspot.com/2011/02/skoda.html+100000
Φοβερό αυτοκίνητο, ειδικά στην έκδοση αυτή.
Τι φοβερό ρε σεις.
Ο άνθρωπος τρία μικρά θέλει να βολέψει όχι τον Μπατίστ, τον Διαμαντίδη και τον Καλάθη (στο μεσαίο).
Τρελή μαούνα, καλό value for money αλλά είναι αχρείαστα τεράστιο.
Από φίλους που έχουν 3 παιδιά, πολύ καλή αγορά είναι το Κασκάι 2.0 το επταθέσιο, το C4 Picasso και επίσης το Μοντέο SW ειδικά με το νέο μοτέρ 1.6Τ. To τελευταίο σύμφωνα με όσους το οδήγησαν (όχι περιοδικά) δεν παίζεται.
Αν και με 35.000 Ευρώ μπαίνει μέσα και το νέο Passat SW με το 1.8Τ. -
Είχα το ίδιο δίλημμα μέχρι αρχές Φεβρουαρίου που παρήγγειλα το AUDI Q5 Limited. Ειμαί και εγώ τρίτεκνος με 1 επτάχρονο 1 δύο χρόνων και 1 νεογέννητο. Το δίλλημα στην περίπτωση μας έχει να κάνει στο γεγονός ότι τα πολυμορφικά δεν είναι μονόδρομος όπως είναι σε κάποια οικογένεια με 4 παιδιά και εξετάζουμε και άλλες εναλλακτικές όπως Sedan, Station Wagon και SUV.
Από όσα είχα δει:
α. Πολυμορφικά : Μόνο το S- max. Με απογοήτευσε ο τοπικός αντιπρόσωπος. Δεν είχε ούτε φυλλάδιο να μου δώσει και για Test Drive δεν συζητάω καν. Επίσης ένα θέμα υπάρχει με τον κινητήρα 1,6 Ecoboost που δεν είναι υποτίθεται ακόμη διαθέσιμος. Προφανώς περιμένουν να τους τελειώσουν τα στοκαρισμένα. Επίσης μου φάνηκε ακριβό σε σχέση με αυτά που προσφέρει.
Από VW το Sharan απορρίφθηκε λόγω κυβισμού. Προσωπικά τα 1400cc μου φαίνονται λίγα για τα κιλά του αυτοκινήτου.
Από γαλλλικά λόγω προσωπικής επιλογής (ίσως και κωλύματος) δεν κοίταξα κανένα εκτός από το PEUGEOT 5008. Είδα και το MAZDA 5 αλλά δεν με ενθουσίασε ο κινητήρας (ήθελα περισσότερα άλογα).
β. Σεντάν:Επειδή δεν μου αρέσει πολύ ο ένας όγκος των πολυμορφικών και επείδη όπως προείπα δεν θεωρώ μονόδρομο τα πολυμορφικά, προσπάθησα να βρω κάποιο μεσαίο Sedan που να χωρούν 3 παιδικά καθίσματα στο πίσω κάθισμα. Δοκίμασα (στην κυριολεξία τοποθετούσα σε κάθε υποψήφιο αυτοκίνητο τα παιδικά καθίσματα στο πίσω κάθισμα) αρκετά. Οι εντυπώσεις μου: Α4 το πιο ευρύχωρο αλλά μην φανταστείς και καμία άνεση απλά μπήκαν τα καθίσματα. Επίσης στο VOLVO V60 μπήκαν τα καθίσματα αλλά λίγο πιο στενάχωρα από το Α4. Βέβαια το V60 έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να παραγγείλεις τα ενσωματωμένα παιδικά καθίσματα και ο χώρος αποσκευών αν και μικρότερος είναι πιο πρακτικός ως 5-πορτο. Τις C Class και Σειρά 3 ξέχνα τις τελείως. Επίσης και στα Insignia και Avensis δεν θα χωρέσεις. Το Passat δεν θα το έπερνα ποτέ έτσι όπως το σχεδίασαν αλλά οι χώροι του είναι κορυφαίοι. Η εντύπωση μου ήταν ότι τελικά Sedan δεν καλύπτει τις ανάγκες μου (και για τα καθίσματα και για τις αποσκευές) και για το λόγο αυτό στράφηκα στα SUV. (Αν πάντως σε ενδιαφέρει οπωσδήποτε Sedan δες το SAAB 9-5 με το κινητήρα 1,6Τ της OPEL. Είναι κοντά στα λεφτά που αναφέρεις και δεν είναι μεσαίο αλλά μεγάλο Sedan).
γ.SUV: Είδα το CRV, το XC60 και το Q5. Στο CRV έπαθα σοκ με το γεγονός ότι τα 3 καθίσματα χώρεσαν άνετα πίσω παρόλο που οι εξωτερικές διαστάσεις του δεν προδιαθέτουν για κάτι τέτοιο. Εκεί ήταν που καταλαβα ότι η κατηγορία που μας ταιριάζει είναι τα SUV. Στο CRV με χάλασε ότι δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις το αερόσακο του συνοδηγού ενώ η τιμή του είναι φοβερή (μου έκανε και έκπτωση λόγω απόσυρσης παρόλο που δεν έδινα αυτοκίνητο και παρόλο που είχα πλήρη απαλλαγή από το ΕΤΤ λόγω τριτεκνίας). Στα XC60 και Q5 οι χώροι είναι περίπου ίδιοι με προβάδισμα του Q5 και για επιβάτες και για αποσκευές ενώ το Q5 είναι και λίγο φθηνότερο αλλά λιγότερο εξοπλισμένο. (36300 έναντι 37000 και κάτι χωρίς ΕΤΤ).
δ.Συμπέρασμα: Αν και η επιλογή του αυτοκινήτου είναι θέμα προσωπικού γούστου η κατηγορία που σου ταιριάζει είναι αυτή των SUV ή των πολυμορφικών όπως διαπίστωσα και εγώ κατά την πρόσφατη έρευνα αγοράς που έκανα με κοινά χαρακτηριστικά με εσένα ( και σε ανάγκες και σε διαθέσιμα χρήματα). -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
[Τι φοβερό ρε σεις.
Ο άνθρωπος τρία μικρά θέλει να βολέψει όχι τον Μπατίστ, τον Διαμαντίδη και τον Καλάθη (στο μεσαίο).
Από φίλους που έχουν 3 παιδιά, πολύ καλή αγορά είναι το Κασκάι 2.0 το επταθέσιο, το C4 Picasso και επίσης το Μοντέο SW ειδικά με το νέο μοτέρ 1.6Τ. To τελευταίο σύμφωνα με όσους το οδήγησαν (όχι περιοδικά) δεν παίζεται.
Αν και με 35.000 Ευρώ μπαίνει μέσα και το νέο Passat SW με το 1.8Τ.Ta mondeo & passat SW είναι το ίδιο μαούνες σε σχέση με το skoda. Οι διαφορές στο μήκος είναι ελάχιστες, ενώ ειδικά το μοντέο πρέπει να είναι και φαρδύτερο.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
[Τι φοβερό ρε σεις.
Αν και με 35.000 Ευρώ μπαίνει μέσα και το νέο Passat SW με το 1.8Τ.Ta mondeo & passat SW είναι το ίδιο μαούνες σε σχέση με το skoda. Οι διαφορές στο μήκος είναι ελάχιστες, ενώ ειδικά το μοντέο πρέπει να είναι και φαρδύτερο.
Ίσως, αλλά αυτά βλέπονται.
Αυτοκίνητο για τριτεκνο