-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Κάτι Lexus, Mercedes, Cadillac, BMW με αλβανικές πως εξηγούνται;
καποιος τα κλαιει...
Aκόμα γελάω χαχαχαχαχα
Άσχετο: είναι σίγουρα πολύ χαζή η ερώτηση, αλλά μπορείτε να μου πείτε τις διαφορές της ταξινόμησης στην Βουλγαρία από εδώ από την Ελλάδα? ξέρω ότι γλυτώνεις φόρους, αλλά ποιους φόρους γλυτώνεις? πολυτελείας πιστεύω είναι σίγουρο, γλυτώνεις και κάποια τέλη?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ποιος νοιάζεται για τις πινακίδες τους; Σημασεία έχει να υπάρχουν σπορ οχήματα.
Νοιαζεται ο μαλακας που πληρωνει φορους κανονικα για να εχει ελληνικες πινακιδες
Και στο κατω κατω χεστηκαμε να υπαρχουν εξωτικα και σπορ γενικα αυτοκινητα, πώς θα αλλαξει αυτο τη ζωη μας?
Το καταλαβαινω μεχρι ενα σημειο απο την οπτικη του αυτοκινητοφιλου, απο κει και περα ομως δε μας προσφερει τιποτα το ουσιαστικο, ειδικα αυτη τη περιοδο οπου καποιοι δεν εχουν φραγκο και καποιοι αλλοι βγαζουν βουλγαρικες πινακιδες σε πανακριβα οχηματα για να μας υπενθυμισουν οτι δεν εχουν σκοπο να πληρωσουν ποτε οπως ο υπολοιπος κοσμος
Aσχετα με τα σπορ και ακριβα αυτοκινητα, ο καθενας την παλευει οπως μπορεί.
Δυστυχώς εκει μας εφτασαν οι κυβερνώντες μας.
Αφου βαζουν το χερι 'άγαρμπα' στην τσέπη μας οποτε τους καπνισει, κι αφου δεν μας επιτρεπεται (για την ωρα) να το κανουμε 'ντα', ειμαστε 'υποχρεωμένοι' με οποιον νόμιμο τρόπο να σώσουμε οτι μπορούμεΚάτι Lexus, Mercedes, Cadillac, BMW με αλβανικές πως εξηγούνται;
καποιος τα κλαιει...
Aκόμα γελάω χαχαχαχαχα
Άσχετο: είναι σίγουρα πολύ χαζή η ερώτηση, αλλά μπορείτε να μου πείτε τις διαφορές της ταξινόμησης στην Βουλγαρία από εδώ από την Ελλάδα? ξέρω ότι γλυτώνεις φόρους, αλλά ποιους φόρους γλυτώνεις? πολυτελείας πιστεύω είναι σίγουρο, γλυτώνεις και κάποια τέλη?
@spiros: Πολλα αυτοκινητα φευγουν αλβανια με τις ευλογιες των ιδιοκτητων και την επόμενη μερα ζητανε την ασφαλεια κλοπης
Βεβαια αυτα δεν κυκλοφορουν ελλαδα@ikarus260: 200-300€ ετήσιο κοστος (ασφάλεια, τελη ΚΤΕΟ, όλα) για τα διλιτρα+
-
Στη σημερινή εποχή δεν μπορείς να έχεις τη λογική των στεγανών.
Η υψηλή φορολόγηση των πολύ ακριβών αυτοκινήτων είχε ως βάση τη δημιουργία εντυπώσεων καθώς η μείωση των εσόδων από αυτά ήταν ελάχιστη (όπως και να το κάνουμε 6 φερράρι είναι κάτω από 1,000,000€ σε έσοδα).
Οπότε και η κυβέρνηση κάνει τη πολιτική της (για τους ντόπιους ιθαγενείς) και οι λάτρεις κάνουν τη δουλειά τους με μία ωραία επιχείρηση στην Βουλγαρία.
Για τους άλλους που πληρώνουν... οι περισσότεροι από αυτούς ψήφισαν ΓΑΠ και το επανέλαβαν... οπότε στα @@ μας τι θα πάθουν.
-
Μη νομίζετε οτι δεν ξέρει το Κράτος για του Βούλγαρους επιχειρηματιες.
Υπάρχει team που τους ετοιμαζει κουστουμακι.Το πήραν και καποιοι μυρωδια και έχουν αρχίσει να τους αποτρέπουν.
Φορολογικη βομβα -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Υπάρχει team που τους ετοιμαζει κουστουμακι.Το πήραν και καποιοι μυρωδια και έχουν αρχίσει να τους αποτρέπουν.
Φορολογικη βομβαναι καλά. μαλακίες των λογιστών
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Μιά 458 στην Βουλγαρία έχει κάτι λιγότερο από 200.000 ευρώ ενώ στην Ελλάδα κάτι παραπάνω από 400.000 ευρώ .
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Φορολογικη βομβακαλα, ας ριξει κανα κουστουμι σε αυτους που τους εχουν διπλα τους (και τους ξερουν μαλιστα) και μετα ας επεκταθουν και στην Ινδονησια
-
το πρόβλημα ποιο είναι με τους Βούλγαρους, πραγματικούς ή μη?
μήπως το πρόβλημα είμαστε εμείς. μήπως η τιμωρία απευθύνεται στο σύμπτωμα και όχι στην, εντός των συνόρων ΙΜΗΟ, ασθένεια?
μετά κάνουμε αναλύσεις επι αναλύσεων για την μειωμένη, ανύπαρκτη θα έλεγα, ανταγωνιστικότητα. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μιά 458 στην Βουλγαρία έχει κάτι λιγότερο από 200.000 ευρώ ενώ στην Ελλάδα κάτι παραπάνω από 400.000 ευρώ .
200 χιλιάρικα!! κ κανά 3χιλιαρο μετά κάθε χρόνο πάγια για δωρο στους φαγάνες του μπένι κ στους αργόμισθους του δημοσίου
πρέπει να είσαι πολύ βλάκας για να μη τη πάρεις από βουλγαρία
όποιος είναι εναντια κ θεωρεί γυφτιά τις πινακίδες βουλγαρίες ΑΝ είχε αυτά τα λεφτά, θα τα έδινε? θα έκανε δωράκι 200χιλιάρικα!! στο κράτος? -
ναι ρε παιδια... ειναι λογικο. Εχω κι εγω γνωστούς με porche στο dubai.... ειναι λογικό κανένας δε πετάει λεφτα σήμερα
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Ποιος νοιάζεται για τις πινακίδες τους; Σημασεία έχει να υπάρχουν σπορ οχήματα.@chemic
Επίσης πρέπει να είσαι πολύ βλάκας για να πληρώνεις ΦΠΑ, όταν μπορείς να το αποφύγεις. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
200 χιλιάρικα!! κ κανά 3χιλιαρο μετά κάθε χρόνο πάγια για δωρο στους φαγάνες του μπένι κ στους αργόμισθους του δημοσίου
πρέπει να είσαι πολύ βλάκας για να μη τη πάρεις από βουλγαρία
όποιος είναι εναντια κ θεωρεί γυφτιά τις πινακίδες βουλγαρίες ΑΝ είχε αυτά τα λεφτά, θα τα έδινε? θα έκανε δωράκι 200χιλιάρικα!! στο κράτος?Ναι εγω θα τα δινα αν ηταν να μεινω ελλαδα και αν ηθελε η μουτσουνα μου τετοια αυτοκινητα
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δεν χρειάζεται να φτάσει 200% το φπα για να κλέψει κάποιος.
Και 1% να είναι, όποιος μπορεί να κλέψει, το κάνει, διαφορετικά θεωρείται βλάκας.νομίζω η ερώτηση είναι απλή που σου έκανα.
ΕΣΥ αν το φπα έφτανε 200%, θα συνέχιζες να πληρώνεις?
κ οι πινακίδες βουλγαρίες ΔΕΝ είναι 'κλέψιμο'. είναι νομιμες, σα τις off shore των πολιτικών κ των παππάδων -
Αν το φπα πάει 200% θα μπαίνω και θα κλέβω, δε θα πληρώνω ούτε φόρο ούτε για το προϊόν. Αφού μπορώ, μαλακας είμαι;
Είσαι υποστηρικτής των πρακτικών των πολιτικών και των παπάδων όπως κατάλαβα.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αν το φπα πάει 200% θα μπαίνω και θα κλέβω, δε θα πληρώνω ούτε φόρο ούτε για το προϊόν. Αφού μπορώ, μαλακας είμαι;Είσαι υποστηρικτής των πρακτικών των πολιτικών και των παπάδων όπως κατάλαβα.
τίποτα δε θα κάνεις. θα πληρώνεις σα... γιατί αμφιβάλλω αν έχεις δουλεψει ποτέ σου για να σεβαστεις τα λεφτά σου
@qsis
αν είχες τα (νόμιμα κ φορολογημένα) λεφτά για την 458 θα πληρωνες 200χλρ φόρο γιατί έτσι κ@υλωσε του πασοκ? ενώ θα μπορούσες να ΜΗ τα πληρώσεις κ να είσαι νόμιμος 100%? μπορείς να μου εξηγήσεις τη λογική? -
chemic πληρώνεις τα λαχανικά 100% πάνω απ'ότι θα αγόραζες από τον παραγωγό. 200% πάνω το επώνυμο μπλουζάκι. 300% τα κινέζικα ηλεκτρονικά που σου πουλάνε εδώ.
Γιατί πληρώνεις όλους αυτούς που σε κλέβουν και δεν πληρώνεις το ΦΠΑ;
Τσάμπα μαγκιά δεν το λένε αυτό; -
γιατι μαλωνετε? εφοσον καποιος μπορει να το κανει και δεν υπαρχει καμια κυρωση για τη κυκλοφορια ή καποιο χαρατσι τοτε δεν υπαρχει θεμα...
φανταζομαι και στη γερμανια πολλοι επιχειρηματιες κυκλοφορουν με πολωνικα νουμερα -
Μια στιγμή ρε παιδιά...
Οταν ο Βουλγαράκης έλεγε 'ό,τι είναι νόμιμο είναι ηθικό' τον κράζαμε όλοι (και σωστά)
Οταν οι χοντρο-λεφτάδες έχουν τα πάντα σε off-shore που ανήκουν σε άλλες off-shore που ανήκουν σε άλλες off-shore κτλ. και δεν τους ανήκει τίποτα, τους κράζουμε.
Αν όμως είναι να πληρώσουμε εμείς αμέσως έγινε 'νόμιμο' (και άρα υποννοείται ηθικό, σωστό, πρέπον) να έχεις off-shore στη Βουλγαρία.2 μέτρα και 2 σταθμά ? Ας πούμε τότε ότι καλά έκανε ο Βουλγαράκης, καλά κάνουν και οι χοντρο-λεφτάδες και ότι στο κάτω-κάτω στα @@ μας όσοι φοροδιαφεύγουν, αφού και μεις αν μπορούμε ανοίγουμε μια off-shore στη Βουλγαρία.
Στο κάτω-κάτω, κανείς δεν σε υποχρέωσε να πάρεις Ferrari, για να το κάνεις σημαίνει -κακά τα ψέμματα και ας μας πει ο sv2 αν δεν ισχύει αυτό- ότι σου περισσεύουν, δεν παίρνει κανείς Ferrari από το υστέρημά του.
Χώρια που αμφιβάλλω και αν είναι νόμιμο αυτό με τις πινακίδες Βουλγαρίας διότι ο νόμος λέει σαφώς ότι απαγορεύεται Ελληνας πολίτης να οδηγεί αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Μολις γυρισα απο εξω.
Ειδα μια Lambo, μαυρη ματ με αλβανικα νουμερα
είσαι σίγουρος... εμενα μου φάνηκε γκρι? ηταν βράδυ βέβαια
Δυο πραγματα προλαβα να δω:
Χρωμα μαυρο ματ και το κοκκινο αριστερα στην πινακιδα (που σημαινει Αλβανια).Ο τυπος εφευγε απο τα φαναρια σπινιαροντας με τα 4 και τον κανονιοβολισμο απο την εξατμιση τον ακουγα και αφου εχασα την (μακρυνη) οτικη επαφη που ειχα
εγω πάντως νομίζω ότι ειχε γερμανικές. Θα επανέλθω... Ελπίζω να περάσει πάλι από το ίδιο μπαρ!
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Δυο πραγματα προλαβα να δω:
Χρωμα μαυρο ματ και το κοκκινο αριστερα στην πινακιδα (που σημαινει Αλβανια).'Η προσωρινές γερμανικές .
Κυκλοφορία στην Ελλάδα με ξένες πινακιδες