-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αντίθετα μου αρέσει πολύ αυτό το γκρι χρώμα που θα το ονομάζω πλέον grigio morpheusτο ανθρακί με τις μαύρες 18άρες πάντως γαμεί... εύκολα ο Νο1 συνδυασμός αν έπαιρνα το νέο Α3...
Δεν ξέρω όμως χωρίς το s-line πως δείχνει... -
ΠΑΙΔΙΑ,να ρωτήσω κάτι;Ξέρει κανείς αν το καινούριο α3 έχει cd player?
-
μονο εγω πιστευω οτι οταν πρεπει να σκασεις αρκετα χρηματα για να παρεις το ακριβοτερο της κατηγοριας,θα πρεπει να μην εχει αρνητικα?τουλαχιστον στα εκαστοτε ματια..
η μπεεμβε ειναι γερμανικη,κακασχημη κ θελει πολλα € για να γινει αυτοκινητο.
το αουντι ειναι γερμανικο,κακασχημο κ αμεσα ''μπερδεψιμο'' με το προηγουμενο που σε λιγο θα εχει ο ρωσοποντιακ(οταν πωλησει το προπροηγουμενο δλδ).
η μερτσεντες ειναι γερμανικη,κακασχημη κ περιπτερο με ροδες,παρολη την προσπαθεια εξαυτοκινητισμου εν συγκρισει με την προηγουμενη γενεα..
το βολβο εχει ανεπαρκης πισω χωρους(εξαιρετικος γρηγορη που το παρατηρησες κ μου εδωσες λαβη για να το ψαξω ).μονο αυτο.
η τζουλιετα δεν εχει υψηλη ποιοτητα υλικων.μονο αυτο.ολα αυτα με βαση τα δικα μου ματια.ζυγιζω θετικα κ αρνητικα,βαζω κ την τιμη στην εξισωση κ καταληγω ειτε σε τζουλιετα ειτε σε β40.
αν κ απο ολα αυτα προτιμω την ντελτα μας.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
μονο εγω πιστευω οτι οταν πρεπει να σκασεις αρκετα χρηματα για να παρεις το ακριβοτερο της κατηγοριας,θα πρεπει να μην εχει αρνητικα?τουλαχιστον στα εκαστοτε ματια..
**η μπεεμβε ειναι γερμανικη,κακασχημη **κ θελει πολλα € για να γινει αυτοκινητο.
**το αουντι ειναι γερμανικο,κακασχημο **κ αμεσα ''μπερδεψιμο'' με το προηγουμενο που σε λιγο θα εχει ο ρωσοποντιακ(οταν πωλησει το προπροηγουμενο δλδ).
**η μερτσεντες ειναι γερμανικη,κακασχημη **κ περιπτερο με ροδες,παρολη την προσπαθεια εξαυτοκινητισμου εν συγκρισει με την προηγουμενη γενεα..Τα παραπάνω τα λέει άνθρωπος που έχει Σιρόκο αν καταλαβαίνω σωστά?
Γιατί οκ, η ομορφιά είναι υποκειμενική, αλλά όταν λες Γερμανικά και κακάσχημα (φαντάζομαι εντός και εκτός) την μπεμπέ, το νέο Α3 και κυρίως την νέα Α ενώ εσύ έχεις Σιρόκο, τότε κάτι δεν πάει καλά... -
οταν αγορασα το ροκκο,δεν υπηρχε ουτε τζουλιετα ουτε β40.αν υπηρχαν,σαφως κ θα τα προτιμουσα.
γιατι δεν προτιμησα ιαπωνικο η κορεατικο(τα γαλλικα για μενα εν ελλαδι δυστυχως δεν υπαρχουν,οχι οτι θα αποτελουσαν πρωτη επιλογη μου ομως..)?επειδη εκεινη την εποχη τα ιαπωνικα κ κορεατικα ηταν παλαια μοντελα που περιμεναν τους αντικαταστατες τους.
κ εν τελει,με βαση τα δικα μου κριτηρια,το ροκκο ηταν το καλυτερο που μπορουσα να αγορασω με τα χρηματα που διεθετα.
επισης παντα με βαση τα δικα μου γουστα κ προτιμησεις,το ροκκο ειναι σαφως ομορφοτερο απο την νεα τροικα(σειρα 1,α-κλαςς-α3).γιαυτο κ τα γουστα ειναι υποκειμενικα.απο την αλλη,η μπεεμβε για μενα δεν βλεπεται.οχι στο εσωτερικο της,που ομολογω οτι ειναι κλασεις ανωτερο απο του α3 σε εμφανιση,αλλα στο εξωτερικο που μοιαζει με τον φτωχο συγγενη του ροκκο,το πολο.
επισης στα χρηματα που στοιχιζε το ροκκο μου,αγοραζεις μπεεμβε αδεια.αυτο για μενα μετραει.τα υπολοιπα δεν χρειαζεται να τα ξαναπω κ να κουραζω..
υ.γ.
σε περιπτωση αφησα να εννοηθει κατι διαφορετικο,γερμανικο δεν σημαινει αυτοματως κακασχημο.απλως η νεα γερμανικη τροικα ειναι για μενα κακασχημη.αν κ ομολογω οτι στις φωτο η α-κλαςς μου αρεσε.αλλα ζωντανα απλως βελτιωθηκε εν συγκρισει με την παλια. -
το μόνο από τα 3 που θα αγόραζα με το πιστόλι στον κρόταφο... είναι η 116d με το ωραιότατο μοτέρ και το ωραιότατο εσωτερικό... εν γνώση μου βέβαια οτι απ'εξω είναι σαν υποθετο μεσηλιξ ναυτικού
-
Έτσι ναι, κάπως συμφωνώ. Η μπεμπέ δεν με τρελαίνει, αλλά συνολικά (εντός και εκτός) δεν την θεωρώ κακάσχημο αμάξι. Το Α3 επίσης δεν είναι άσχημο εξωτερικά αλλά είναι βαρετό (όπως κάθε του γενιά), εσωτερικά είναι ωραίο. Η νέα Α θεωρώ ότι είναι ότι πιο όμορφο έχει βγεί σε αυτή την κατηγορία (coupe μικρομεσαίο) τα τελευταία 10 χρόνια. Αν συνυπολογίσεις την ασχήμια της προηγούμενης της γενιάς, τότε μιλάμε για ΘΑΥΜΑ. Τουλάχιστον αντίστοιχα όμορφη με το V40. Εσωτερικά θεωρώ επίσης πως γαμεί, όπως και το V που ακολουθεί. Από όλα τα παραπάνω π.χ. η Γκόλφο είναι πολύ πιο άσχημη (θεωρώ) και βαρετή. Το σιρόκο ναι μεν είναι ωραίο εξωτερικά αλλα εσωτερικά το θεωρώ χάλι μαύρο.
Για να καταλήξω, αφορμή για τον σχολιασμό του πόστ σου είναι πως ενώ υπάρχουν αρκετά πιο άσχημα αμάξια, θεωρείς όλη την τριπλέτα (ειδικά για την Α είναι παράλογο) κακάσχημη. Αν είναι κακάσχημη, τότε το -πιο άσχημο από όλα- Auris (παλιό και νέο) τί είναι, τέρας? Tα Bravo, 307, C4 ακόμα και το 5θυρο το Astra είναι ομορφότερα δηλαδή?
Τέλος, μπορεί η Ιουλιέτα εξωτερικά να σπέρνει (όπως οι περισσότερες Αλφίστι) αλλά εσωτερικά είναι αρκετά υποδεέστερη απο πολλά προαναφερόμενα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το μόνο από τα 3 που θα αγόραζα με το πιστόλι στον κρόταφο... είναι η 116d με το ωραιότατο μοτέρ και το ωραιότατο εσωτερικό... εν γνώση μου βέβαια οτι απ'εξω είναι σαν υποθετο μεσηλιξ ναυτικούεσυ εισαι εγω.παει κ τελειωσε.
Clockwork21R
εχεις απολυτο δικαιο για το εσωτερικο του ροκκο.ειναι τραγικα ασχημο κ παλιομοδιτικο.
τα αουρις,μπραβο,ψ4 κτλ,ειναι μεν στην ιδια κατηγορια μεγεθους,αλλα δεν ειναι στην ιδια κατηγορια τιμων.αν μιλησουμε για την εμφανιση,υπενθυμιζοντας οτι ειναι καθαρα υποκειμενικη,απο την τροικα θεωρω ομορφοτερα το παλαιο αουρις(το νεο στις φωτο μου φαινεται κακασχημο),το μπραβο,το δσ4 ,το νεο μαζντα 3,την τζουλιετα,το β40,το σιβικ κ εννοειται την ντελτα
καθαρα αισθητικα κ υποκειμενικα,χειροτερο της τροικα ειναι μονο το τιιντα..
το να θεωρεις παραλογη την αποψη μου οτι η α κλαςς ειναι κακασχημη(ειδικα το ταμπλετ που εβαλαν για οθονη στο εσωτερικο κ ο οπισθιος σχεδιασμος που αντιγραφει την προηγουμενη σειρα 1),ειναι απο μονο του παραλογο..τα γουστα διαφερουν.
υ.γ.
υπενθυμιζω οτι στις φωτο δεν μου φανηκε ασχημη η α κλαςς.απο κοντα ειδα ομως οτι μονο κουπε δεν μοιαζει.περισσοτερο με περιπτερο που το δερνει ισχυρος ανεμος κ εχει πλαγιασει.. -
Οk, υποκειμενική η ομορφιά όπως λες αλλά όχι και ομορφότερο το Άουρις (παλιό και νέο) ρε συ από την τρόϊκα!
Αυτό που έπαθες εσύ με την Α, έπαθα εγώ με το Σιρόκο. Ειδικά με το εσωτερικό. -
τι εννοεις?οτι σου αρεσε το εσωτερικο του σε φωτο κ απο κοντα ξενερωσες?επειδη εμενα εξαρχης δεν μου αρεσε το εσωτερικο του ροκκο.απο οταν δλδ το ειδα στο γκολφ,5 χρονια πριν το αγορασω το σιροκκο!
-
υ.γ.
υπενθυμιζω οτι στις φωτο δεν μου φανηκε ασχημη η α κλαςς.απο κοντα ειδα ομως οτι μονο κουπε δεν μοιαζει.περισσοτερο με περιπτερο που το δερνει ισχυρος ανεμος κ εχει πλαγιασει.. [/quote] -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
τι εννοεις?οτι σου αρεσε το εσωτερικο του σε φωτο κ απο κοντα ξενερωσες?επειδη εμενα εξαρχης δεν μου αρεσε το εσωτερικο του ροκκο.απο οταν δλδ το ειδα στο γκολφ,5 χρονια πριν το αγορασω το σιροκκο!Απο τις φωτο το εσωτερικο (ειδικα με κατι εκδοσεις με δερματινα κλπ) φαινοταν οκ προς καλο, ενω το εξωτερικο διαστημικο. Απο κοντα το εξωτερικο εξακολουθουσε να μου αρεσει αλλα με προσγειωσε το τραγικο ταμπλο του εσωτερικου. Ειδικα η κεντρικη κονσολα ηταν σαν εικονα αλλα και ποιοτικα χειροτερη ακομα και απο την κορολα που ειχα. ΤΡΑΓΙΚΟ για αμαξι των 20+χιλ€.
-
+1
η κατασταση βελτιωθηκε πολυ με τα καφε δερματα που εχω.αλλα το ταμπλο συνεχιζω να μη το βλεπω!
δεν πειραζει,τουλαχιστον εστιαζω στον δρομο κ ειμαι ασφαλεστερος οδηγος! -
Του έριξα μια γρήγορη ματιά στο Γρατσία στη Μεσσογείων που περίμενα ένα συνάδελφο.
ΠΑΡΑ πολύ ωραίο εσωτερικό, ωραία θέση οδήγησης η οποία θυμίζει BMW με το ψηλό κεντρικό τούνελ και όμορφο.
Θα το προτιμούσα από την 1 αν και οδηγικά δε ξέρω τι κάνει.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Του έριξα μια γρήγορη ματιά στο Γρατσία στη Μεσσογείων που περίμενα ένα συνάδελφο.ΠΑΡΑ πολύ ωραίο εσωτερικό, ωραία θέση οδήγησης η οποία θυμίζει BMW με το ψηλό κεντρικό τούνελ και όμορφο.
Aπο μια βασικη (χωρις σπορ αναρτηση και κοντη κρεμαγιερα) σειρα 1, δειχνει λιγο πιο 'ζωντανο' και ευελικτο, τουλαχιστον στην ambition εκδοση που εχει σχετικα σπορ στησιμο, και στα συν το σαφως βαρυτερο τιμονι συγκριτικα με το προηγουμενο Α3, και με καλη πληροφορηση-αισθηση για ηλεκτρικο. Το μειωμενο κατα 100κιλα περιπου βαρος επισης, κανει τον 122αρι -που τουλαχιστον οδηγησα εγω- να δειχνει πιο δυνατο απο την ονομαστικη του δυναμη.
Παρολα αυτα, τα γενικοτερα χαρακτηριστικα λειτουργιας του μοτερ της 116i, μου αρεσουν περισσοτερο, αλλα αυτο απο -σχεδον- μονο του, ακομα και μαζι με την ιδανικη διαταξη μεταδοσης, κατανομης βαρους, σε μια mainstream 116i δεν λεει κατι περισσοτερο οδηγικα απο το νεο Α3, κατα την γνωμη μου βεβαια παντοτε...Μονο με M-αναρτηση και κοντη κρεμαγιερα θεωρω οτι υπερεχει συνολικα στο οδηγικο κομματι η 1, αλλα μενει αυτη η...εμφανιση, που ψιλοσωζεται ισως με M-pack (μονο σε 3θυρη ομως) και τρεχα γυρευε μετα στο συνολικο κοστος κτησης... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Του έριξα μια γρήγορη ματιά στο Γρατσία στη Μεσσογείων που περίμενα ένα συνάδελφο.
ΠΑΡΑ πολύ ωραίο εσωτερικό, ωραία θέση οδήγησης η οποία θυμίζει BMW με το ψηλό κεντρικό τούνελ και όμορφο.
Aπο μια βασικη (χωρις σπορ αναρτηση και κοντη κρεμαγιερα) σειρα 1, δειχνει λιγο πιο 'ζωντανο' και ευελικτο, τουλαχιστον στην ambition εκδοση που εχει σχετικα σπορ στησιμο, και στα συν το σαφως βαρυτερο τιμονι συγκριτικα με το προηγουμενο Α3, και με καλη πληροφορηση-αισθηση για ηλεκτρικο. Το μειωμενο κατα 100κιλα περιπου βαρος επισης, κανει τον 122αρι -που τουλαχιστον οδηγησα εγω- να δειχνει πιο δυνατο απο την ονομαστικη του δυναμη.
Παρολα αυτα, τα γενικοτερα χαρακτηριστικα λειτουργιας του μοτερ της 116i, μου αρεσουν περισσοτερο, αλλα αυτο απο -σχεδον- μονο του, ακομα και μαζι με την ιδανικη διαταξη μεταδοσης, κατανομης βαρους, σε μια mainstream 116i δεν λεει κατι περισσοτερο οδηγικα απο το νεο Α3, κατα την γνωμη μου βεβαια παντοτε...Μονο με M-αναρτηση και κοντη κρεμαγιερα θεωρω οτι υπερεχει συνολικα στο οδηγικο κομματι η 1, αλλα μενει αυτη η...εμφανιση, που ψιλοσωζεται ισως με M-pack (μονο σε 3θυρη ομως) και τρεχα γυρευε μετα στο συνολικο κοστος κτησης...πάρε την 135i με τα ίδια λεφτά χωρίς extras...
Μη σε νοιάζει η ασχήμια. Εσύ θα είσαι από μέσα όταν....τυφλώνονται οι γύρω σου.ΥΓ: κάνουμε και λίγο πλακίτσα να περνάει η ώρα...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Παρολα αυτα, τα γενικοτερα χαρακτηριστικα λειτουργιας του μοτερ της 116i, μου αρεσουν περισσοτερο, αλλα αυτο απο -σχεδον- μονο του, ακομα και μαζι με την ιδανικη διαταξη μεταδοσης, κατανομης βαρους, σε μια mainstream 116i δεν λεει κατι περισσοτερο οδηγικα απο το νεο Α3, κατα την γνωμη μου βεβαια παντοτε...Μονο με M-αναρτηση και κοντη κρεμαγιερα θεωρω οτι υπερεχει συνολικα στο οδηγικο κομματι η 1, αλλα μενει αυτη η...εμφανιση, που ψιλοσωζεται ισως με M-pack (μονο σε 3θυρη ομως) και τρεχα γυρευε μετα στο συνολικο κοστος κτησης...πάρε την 135i με τα ίδια λεφτά χωρίς extras...
Μη σε νοιάζει η ασχήμια. Εσύ θα είσαι από μέσα όταν....τυφλώνονται οι γύρω σου.ΥΓ: κάνουμε και λίγο πλακίτσα να περνάει η ώρα...
Kαλα τα λες...σχεδον... Το προβλημα ειναι οτι δυστυχως αν το αυτοκινητο ειναι ασχημο για εμενα, απορριπτεται αυτοματως, ακομα και αν ειναι το καλυτερο οδηγικα, απο ολα στην κατηγορια...
...και ολη αυτη η συζητηση ειναι περισσοτερο φιλολογικου χαρακτηρα. Φυσικα και δεν υπαρχουν τα 27κ περιπου που βγαινει το νεο Α3 sportback 140, οπως θα το ηθελα, αλλα στην παρουσα κατασταση που βιωνει ο τοπος μας, ειλικρινα ακομα και εαν τα ειχα ζεστα, θα το σκεφτομουν παρα πολυ, για να αγορασω και να κυκλοφορω πλεον στους δρομους με ενα τετοιο καινουργιο αυτοκινητο...
-
-
το MMI Plus + το Audi Connect πρέπει να είναι ολα τα λευτά ....
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...και ολη αυτη η συζητηση ειναι περισσοτερο φιλολογικου χαρακτηρα. Φυσικα και δεν υπαρχουν τα 27κ περιπου που βγαινει το νεο Α3 sportback 140, οπως θα το ηθελα, αλλα στην παρουσα κατασταση που βιωνει ο τοπος μας, ειλικρινα ακομα και εαν τα ειχα ζεστα, θα το σκεφτομουν παρα πολυ, για να αγορασω και να κυκλοφορω πλεον στους δρομους με ενα τετοιο καινουργιο αυτοκινητο...
Αν εχουμε φτασει να φοβομαστε να κυκλοφορουμε με καποιο Α3 (αντε πες Q5 και Q7 να το καταλαβω) τοτε καλυτερα να εισαγουν μονο το Α1
Audi A3 (2012)