-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
[da real IKE mode on]
Βαριέμαι να σου απαντήσω
[/]+10 μανγκιά
σέβας
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
[da real IKE mode on]
Βαριέμαι να σου απαντήσω
[/]αν η απάντηση σου περιέχει αναλογίες , εις άτοπο κλπ, καλά κάνεις...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Βρε Γρηγόρη, όλες αυτές οι θεωρίες (supercar με 'λειτουργική' εμφάνιση) δεν είναι παρά σαχλαμαρίτσες που βγάζεις από τη κοιλιά σου. Υπερασπίζεσαι μία μπούρδα που βρήκες στο ιντερνετς χωρίς λόγο, άς το να ψοφήσει, μη ρίχνεις το επίπεδο, περιμένω καλύτερα ποστ από εσένανε. Μην με απογοητεύεις.Mε τον ορο 'λειτουργικη' εννοω την εξαιρετικη αεροδυναμικη που επιτυγχανει, παρα τους τεραστιους τροχους, Γιαννη...
Αρα λειτουργικη μεν, αλλα οχι ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ κατα τα Ευρωπαικα, και πρωτιστως Ιταλικης σχεδιασης
προτυπα. Ενω δηλαδη σε τεχνικο επιπεδο πληρει τον ορο supercar, σχεδιαστικα δεν φτανει σε εμφανιση κανενα απο αυτα.Ειναι σαφως λιγοτερο κωδικοποιημενη φραση, απο τις δικες σου σοβαροφανεις/ειρωνικες ατακες, και επουδενι σαχλαμαριτσες οπως τα υπεροπτικα και δηθεν ανωτατου σχολια σου, με μπολικο τιποτα, και λιγο απο καθολου...
Η 'μπουρδα' που βρηκα ηταν απλως ενα γενικολογο αρθρακι για την 4C και την AR, που εμπεριεχει καποιες προσωπικες
αντιληψεις, ιδεες, και 'θελω', απο ενα αυτοκινητιστικο Blog.
Δεν την εβαλα για να προσθεσω καποια νεα τρομερη πληροφορια, απλως ως ενα λιγο διαφορετικο αρθρο απο τα συνηθισμενα.
Ακομα και αυτη η 'μπουρδα' παντως, εμπεριεχει μια αποψη, και ως τοποθετηση, ειναι σαφως καλυτερη απο
την γενικοτερη στειρα κριτικη, ειρωνια, σαρκασμο, και κακεντρεχη σχολια που αναβλυζουν με δοσεις κομπλεξισμου απο διαφορους χρηστες...P.S ...φυσικα ακομα να μας πεις ποια ειναι ολα αυτα 'τα περισσοτερα που λεει ειναι λανθασμενα' που αναφερει για την 4C, και περιοριστηκες μονο στον oρο junior supercar, ο οποιος και ισχυει σε καθολικο επιπεδο, τουλαχιστον με βαση τα χαρακτηριστικα της...Τα αλλα 'τα περισσοτερα που λεει ειναι λανθασμενα' , ποια ειναι?
-
**^^
To που έχει ανακρίβειες το άρθρο διαπιστώθηκε λίγα post πιο πριν.Δεν τα είδες?
**Πάντως, και μόνο για την παρουσία της ως εναλλακτική στην* Porschaaah* και στην Lotus, αξίζει να συνεχίσει
full speed.Έχω αρχίσει και την συμπαθώ πάντως παρά τις περιέργες αναλογιές.
-
άλλο ενα τοπικ που κατάφερε να ψοφήσει (αφού το γάμησε βέβαια ο ΚΙΚΙΖΑΣ)
-
Γρηγόρη αν ονομάσεις την μπούρδα 'άποψη' δεν παύει να είναι μπούρδα
Εγώ δεν ανέφερα τον όρο junior supercar (!), είπες να σου πω έτσω μία μπούρδα του 'άρθρου', διάλεξα μια στη τύχη και στην είπα, άλλοι συνστρίφτες σου επεσήμαναν και άλλες, δεν έχει και πολλές γιατί γενικά δε λέει και τίποτα, για πόσες σελίδες θα αναλύουμε μία παπαριά που έγραψε κάποιος πιθανότατα σε ένα ipads την ώρα που έκανε κακάκια του ?
Διεγράφη απρόκλητο-προσβλητικό flame bait προς ούτε καν συμμετέχοντα στη συζήτηση [Mod]
ΥΓ. 'εξαιρετική αεροδυναμική'?? Για πες για πες
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
έτσω -
Κάνω επίτηδες κάποια ορθογραφικά για να δίνω την ψευδαίσθηση πως είμαι πιο προσιτός
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Κάνω επίτηδες κάποια ορθογραφικά για να δίνω την ψευδαίσθηση πως είμαι πιο προσιτόςΘΕΟΣ.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Κάνω επίτηδες κάποια ορθογραφικά για να δίνω την ψευδαίσθηση πως είμαι πιο προσιτόςευφυέστατο!
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Κάνω επίτηδες κάποια ορθογραφικά για να δίνω την ψευδαίσθηση πως είμαι πιο προσιτόςΕνδιαφέρουσα δικαιολογία.....
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Την ανoιχτή έκδοση την δουλεύουν αυτή τη στιγμή....αλλά δεν θα είναι spider.
-
Τι θα είναι? Targa?
-
ψψ;
-
Λες? Θα ζητάνε τα δάνεια της Αγγλίας για κεντρομήχανο ΨΨ...
-
Το πιθανότερο να είναι ακριβώς ότι είναι και η Elise, hard-top (που το αφήνεις σπίτι) ή πάνινη σκεπή της κακιάς ώρας.
-
ψψ εννοούσα καμιά πατέντα αλα 458 spider στο πιο γυφτέ.
-
Junior ΨΨ?
-
Σε ένα αμάξωμα που προωθείται ως ελαφρύ και κόμπακτ, τι θέση έχει ένας μηχανισμός CC; Και βάρος προσθέτει και όγκο απαιτεί.
Alfa Romeo 4C