-
Που μπορω να δω τιμες προ φορων;
Εχει καποιος ιδεα ποιος ειναι ο καλυτερος συνδυασμος κινητηρα-εξοπλισμου για να βγει το αμαξι ως 20.000 προ φορων;
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΒΕΛΜΑΡ Βαρυμπόμπης
-
Κι εγώ περιμένω ανεμοθραυστες και πλαστικό κάλυμμα χώρου αποσκευών
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σημειωση: δε τον συμφέρει τον εμπορο να σε κοροϊδέψει με τα δωράκια γιατί θα σε χάσει από το συνεργείο.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Που μπορω να δω τιμες προ φορων;Εχει καποιος ιδεα ποιος ειναι ο καλυτερος συνδυασμος κινητηρα-εξοπλισμου για να βγει το αμαξι ως 20.000 προ φορων;
Θα μπεις στο site της ford και θα επιλέξεις την διαμόρφωση οχήματος για το kuga.
Τι έκδοση σε ενδιαφέρει βενζίνη η πετρέλαιο;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Jford έγραψε:
Εχει καποιος ιδεα ποιος ειναι ο καλυτερος συνδυασμος κινητηρα-εξοπλισμου για να βγει το αμαξι ως 20.000 προ φορων;
Θα μπεις στο site της ford και θα επιλέξεις την διαμόρφωση οχήματος για το kuga.
Τι έκδοση σε ενδιαφέρει βενζίνη η πετρέλαιο;Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν ειναι ξεκαθαρισμένο ακόμα , κυρίως λόγω του θέματος κατανάλωση που πρέπει να ψάξω ενδελεχώς. Μάλλον πετρέλαιο
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Που μπορω να δω τιμες προ φορων;Εχει καποιος ιδεα ποιος ειναι ο καλυτερος συνδυασμος κινητηρα-εξοπλισμου για να βγει το αμαξι ως 20.000 προ φορων;
Οι μοναδικοί συνδυασμοί που είναι κοντά, αλλά κάτω, από τα 20Κ€ ΛΤΠΦ, είναι σε STLine, είτε με τον 1.5Τ 150HP είτε με το μικρό diesel 1.5T, και σε Business η καλύτερη έκδοση του 1.5Τ (180, αυτόματο, 4WD), είτε με τον μεγάλο diesel. Σε όλα έχεις 'χώρο' 200-300€ μέχρι τα 20Κ€, οπότε μπορείς να βάλεις και 2-3 μικρά αξεσουάρ (π.χ. περιμετρικούς αισθητήρες).
Οπότε αν σε ενδιαφέρει η βενζίνη, επιλέγεις είτε τον εξοπλισμό της STLine είτε καλύτερες επιδόσεις, αυτόματο και 4κίνηση, και παρομοίως σε diesel είτε εξοπλισμό είτε τις επιδόσεις του 2λιτρου diesel.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Οι μοναδικοί συνδυασμοί που είναι κοντά, αλλά κάτω, από τα 20Κ€ ΛΤΠΦ, είναι σε STLine, είτε με τον 1.5Τ 150HP είτε με το μικρό diesel 1.5T, και σε Business η καλύτερη έκδοση του 1.5Τ (180, αυτόματο, 4WD), είτε με τον μεγάλο diesel. Σε όλα έχεις 'χώρο' 200-300€ μέχρι τα 20Κ€, οπότε μπορείς να βάλεις και 2-3 μικρά αξεσουάρ (π.χ. περιμετρικούς αισθητήρες).
Οπότε αν σε ενδιαφέρει η βενζίνη, επιλέγεις είτε τον εξοπλισμό της STLine είτε καλύτερες επιδόσεις, αυτόματο και 4κίνηση, και παρομοίως σε diesel είτε εξοπλισμό είτε τις επιδόσεις του 2λιτρου diesel.
Ναι έτσι τα βλέπω κι εγώ τωρα. Σε διαμόρφωση της business δε μου βγάζει επιλογή για περιμετρικούς αισθητήρες σαν έξτρα, δινει μονο μπροστινούς. Ενώ στην st ειναι μέσα στο πακέτο. Ισχύει αυτο οτι δεν υπάρχει δυνατότητα να μπουν στην business?
Η μεγάλη βλακεία ειναι οτι ο δίλιτρος diesel των 150 σε st line , βγαίνει ελάχιστα πανω απο τις 20Κ! (20.607€) Εκει μπορούμε να ελπίζουμε σε καποια εκπτωση ώστε να πέσει στο όριο των 20Κ;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Μια χαρά μπαίνουν οι περιμετρικοί, π.χ. ο Φάνης τους έβαλε στο δικό του. Κάπου στα 180-200€, δεν θυμάμαι ακριβώς. Οι ΛΤΠΦ των μοντέλων/εκδόσεων είναι δηλωμένες σε εφορία, τελωνεία κλπ, δεν αλλάζουν, άρα όχι, δεν υπάρχει πιθανότητα έκπτωσης.
-
Το κλειδί.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Ναι έτσι τα βλέπω κι εγώ τωρα. Σε διαμόρφωση της business δε μου βγάζει επιλογή για περιμετρικούς αισθητήρες σαν έξτρα, δινει μονο μπροστινούς. Ενώ στην st ειναι μέσα στο πακέτο. Ισχύει αυτο οτι δεν υπάρχει δυνατότητα να μπουν στην business?Η μεγάλη βλακεία ειναι οτι ο δίλιτρος diesel των 150 σε st line , βγαίνει ελάχιστα πανω απο τις 20Κ! (20.607€) Εκει μπορούμε να ελπίζουμε σε καποια εκπτωση ώστε να πέσει στο όριο των 20Κ;
-
Φυσικά και μπαίνουν στην Business...τους έχω εγώ!! Δεν σου βγάζει περιμετρικούς αισθητήρες, γιατί οι πίσω είναι στάνταρ. Οπότε βάζεις απλά τον έξτρα εξοπλισμό Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Active-Park-Assist το οποίο περιλαμβάνει τους περιμετρικούς (και εμπρόσθιους) αισθητήρες και το σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος.
-
Δύσκολο (σχεδόν αδύνατο) αυτό που λές, γιατί η έκπτωση γίνεται στην τελική τιμή και όχι στην ΛΤΠΦ. Και εγώ είχα ρωτήσει και δεν γινόταν αυτό, δηλαδή ενώ μου έκαναν έκπτωση, αυτή ήταν στην τελική τιμή, δεν άλλαζε η ΛΤΠΦ. Για να γίνει η έκπτωση στην ΛΤΠΦ, πρέπει να αλλάξει ουσιαστικά τιμοκατάλογο η Ford Motor Hellas.
@sugarman: Ωραίο μπρελόκ!! Από που το πήρες??
-
-
Ευχαριστω, σαφεις και οι 2
-
@Fanis75 eBay. Δερμάτινο. Περίπου 12€
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Πάντως αν επιλέξεις βενζίνη θεωρώ οτι ο καλύτερος συνδυασμός ειναι αυτός
Εγω αυτο θα επέλεγα με όριο τα 20.000 προ φόρωνSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
@Fanis75 eBay. Δερμάτινο. Περίπου 12€Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Jford έγραψε:
Εγω αυτο θα επέλεγα με όριο τα 20.000 προ φόρωνSent from my iPhone using Tapatalk
Τι τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι έχει αυτός ο συνδυασμός ?
-
Χωρίς να κοιτάω την επίσημη κλίμακα, κρίνοντας από άλλα αυτοκίνητα που είναι οριακά κάτω από τα 20Κ€ ΛΤΠΦ, η τελική τιμή πρέπει να είναι κάπου στα 27800€....
-
Ο χρήστης Jford έγραψε:
Για μενα μπρος-πισω αισθητηρες ειναι απαραιτητοι σε τετοιοα αυτοκινητο στην Ελλαδα.
-
Η st βρε τους εχει standard
@jford πραγματι ειναι υπερπληρης και δε θα μας ενδιεφερε αυτοματο κιβωτιο (για να πεις οτι θα εμπαιναν εκει παραπανω χρηματα αντι για εξτρα).
Καποιος με τους 150 με χρηση εντος πολης να μας δωσει ενα update καταναλωσης;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Για μενα μπρος-πισω αισθητηρες ειναι απαραιτητοι σε τετοιοα αυτοκινητο στην Ελλαδα.
To ST line τους έχει στάνταρ.
@sugarman: το παράγγειλα το μπρελόκ....σε ευχαριστώ!
EDIT
Καποιος με τους 150 με χρηση εντος πολης να μας δωσει ενα update καταναλωσης;
Υπολόγιζε 10 με 11 λτ/100 χλμ. με χρήση 80% πόλη 20% ταξίδια.
Ford Kuga