-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα δοκιμασω το καροτσι στο Kuga και μετα θα αποφασισω. Παντως θελω να οδηγησω και τη X1 και το Kodiaq για συγκριση.
Καρότσι θα έχεις για 3-5 χρόνια, αλλά λογικά απο year1 μπορείς να πάς σε τύπο μπαστούνι που χωράει υπερ-άνετα ακόμα και σε Yaris και σου αφήνει άπειρο χώρο.
Μέχρι τότε, εάν έχεις 'μεγάλο' καρότσι (στυλ πολυκαρότσι πώς λέγεται), σου τρώει σχεδόν όλο το port baggageΜεγαλο καροτσι εχω οποτε βλεπω το Kuga να γεμιζει...
Ερωτηση: γιατι να δωσει καποιος +3000 για να παρει το ST -line σε σχεση με το Business? Το δικαιολογει ο εξοπλισμος? Για την εμφανιση δεν το συζητω ειναι αλλο αυτοκινητο.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
Με δυο καροτσια, το ενα πολυκαροτσι που κουμπωνει καθισματακι 0+ το οποιο βαζω πανω στη βαση isofix στο πισω καθισμα. Πολυ χρησιμο το εξτρα μετακινουμενο πισω καθισμα στη χ1.
Λογικά στο kodiaq θα εισαι πιο ανετος.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ αλλά (επειδή βλέπω έχουμε το ίδιο καρότσι), αυτό το setup παίζει μονο εάν στο καρότσι κουμπώνεις το καθισματάκι αυτοκινήτου (και άρα το ξεκουμπώνεις όταν το βάζεις τον σκελετό πίσω)
Εάν όμως έχεις στο καρότσι το κανονικό του κάθισμα (όχι του αυτοκινήτου), και ειδικά όταν αυτό το βάλεις να βλέπει προς τα εμπρός, δεν το πέρνει με τίποτα έτσι. Μόνο παράλληλα, και πιάνει όλο τον χώρο. -
Δεν το εχω δοκιμάσει ακόμα με το κανονικό κάθισμα. Οπως τα περιγράφεις, κι οπως θυμαμαι απο τις δοκιμες με το καροτσι, νομιζω συμφερει να το γυρνας με αναποδη φορά πριν το κλείσεις για να εξοικονομείς χώρο. Επίσης, αν πρόσεξες έχω μετακινήσει προς τα εμπρός το μισό κάθισμα για να βολεύεται το καρότσι, ενώ πάντα 'κλειδώνω' τις μπροστά ρόδες που στρίβουν. Αν μπορέσω θα κάνω μια δοκιμή το σάββατο και θα ανεβάσω φωτογραφίες.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ysard έγραψε:
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα δοκιμασω το καροτσι στο Kuga και μετα θα αποφασισω. Παντως θελω να οδηγησω και τη X1 και το Kodiaq για συγκριση.
Καρότσι θα έχεις για 3-5 χρόνια, αλλά λογικά απο year1 μπορείς να πάς σε τύπο μπαστούνι που χωράει υπερ-άνετα ακόμα και σε Yaris και σου αφήνει άπειρο χώρο.
Μέχρι τότε, εάν έχεις 'μεγάλο' καρότσι (στυλ πολυκαρότσι πώς λέγεται), σου τρώει σχεδόν όλο το port baggageΜεγαλο καροτσι εχω οποτε βλεπω το Kuga να γεμιζει...
Ερωτηση: γιατι να δωσει καποιος +3000 για να παρει το ST -line σε σχεση με το Business? Το δικαιολογει ο εξοπλισμος? Για την εμφανιση δεν το συζητω ειναι αλλο αυτοκινητο.
Για εμένα και μόνο για τους περιμετρικούς αισθητήρες αξίζει. Λόγω όγκου σε σχέση με το focus που είχα πριν έχω γλιτώσει πολλές φορές γρατζουνιές, χτυπήματα κτλ
Τα φώτα επίσης κλάσεις καλύτερα από τς απλά
Το εξωτερικό το είπες και μόνος σου
Τώρα καθίσματα (μισό δέρμα,μισό αλκαντάρα) είναι υποκειμενικό
Ambient light και σκούρος διάκοσμος αδιάφορα προφανώς
Το μόνο που σε κάποιον μπορεί να μην αρέσει είναι η 18αρα ζάντα η οποία ενώ του πάει εμφανισιακά χάνει (από ότι έχω ακούσει) λίγο σε άνεση
Τέλος για το αυτόματο παρκάρισμα έχουμε και λέμε: πολύ καλό να κολλήσεις τους μεγαλύτερους σε ηλικία ( κοιτά μπαμπά, παρκάρει μόνο του χαχα) επι της ουσίας μου χρειάστηκε ουσιαστικά 2-3 φορές που είχε παρκάρει ο πίσω πολύ έξω ή είχε καβαλήσει πεζοδρόμιο και με μπέρδευε για το πλάτος και αρκετές φορές όταν βαριέμαι να κάνω μανούβρες. ( σε γενικές γραμμές είναι καλό αν και δεν το έχω δοκιμάσει σε στενό δρομάκι με το φόβο να φάω το απέναντι αμάξι)
Σε κάθε περίπτωση πάντως και το business είναι υπερπλήρεςSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
OBD adapter. ο ακριβότερος και ποιοτικότερας είναι αυτός
θεωρητικά κάνεις δουλειά και με φτηνούς κλώνους usb με πατέντα διακοπτάκι όπως έχει αναφέρει και ο Μαρινος παλαιότερα
διακοπτακι? διατι άσε? για να κοβει ρευμα οταν ειναι σβηστο?
Ο διακόπτης αλλάζει το κύκλωμα για να μπορείς να αλλαζεις μεταξύ medium speed και high speed στο canbus. Ο ακριβός διακόπτης το κάνει αυτόματα
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Ο διακόπτης αλλάζει το κύκλωμα για να μπορείς να αλλαζεις μεταξύ medium speed και high speed στο canbus. Ο ακριβός διακόπτης το κάνει αυτόματα
Με πρόλαβε ο infide. Δεν είναι βέβαια on/off, στα ΒΤ έχει νόημα να έχεις on/off για να το αφήνεις μόνιμα πάνω, να το σβήνεις εντελώς και να μην σου τραβάει έστω απειροελάχιστα mA. Στο Ford/Mazda καλώδιο είναι διακόπτης επιλογής θέσης, στα απλά καλώδια σου λέει η εφαρμογή πότε πρέπει να το αλλάξεις, ενώ στα πιο καλά γίνεται αυτόματα η αλλαγή. Βέβαια τα καλά κοστίζουν και 10x, οπότε εγώ τόσα χρόνια μια χαρά κάνω τη δουλειά μου με καλώδιο των 10€
Οι διαφορές μεταξύ των οχημάτων αυτών δεν είναι τόσο μεγάλες ώστε να διαφοροποιηθούν σε περίπτωση ογκωδέστατων -και ατσούμπαλων- αντικειμένων όπως πολυκαρότσια. Όσο όγκο θα πιάσουν αυτά στο Kuga, άλλο τόσο θα πιάσουν στο Tiguan, στη Χ1 ή στο Kodiaq, δεν θα μας γλυτώσουν τα 40-50-60 λίτρα διαφοράς. Πάντως εγώ που είχα τέτοιο (Perego Switch), έβαζα τα κομμάτια στη μπαγκαζιέρα, και το isofix στη βάση, οπότε στο πορτμπαγκάζ δεν έβαζα τίποτα από δαύτα
Όσο για το ST-Line, αν αφήσουμε εκτός το θέμα bodykit/εμφάνισης, και αν υποθέσουμε ότι η ανάρτηση/χαμήλωμα/ζάντες/λάστιχα δεν μας ενοχλούν, η διαφορά τιμής δικαιολογείται ΟΛΟΚΛΗΡΗ μόνο και μόνο από τα xenon Δηλαδή ακόμα και να μην είχε τίποτα άλλο πάνω (ούτε δέρματα, ούτε τα μπιχλιμπίδια στη καμπίνα, τίποτα), τα xenon ως aftermarket προσθήκη (κανονική, όχι μαϊμού) μπορεί να βγαίνουν και πιο ακριβά. Οπότε αν θέλουμε xenon ή/και δέρματα, πάμε στο ST-Line, αρκεί να μην μας ενοχλούν/εμποδίζουν τα του στησίματος του εν λόγω trim.
Η πιο σωστή επιλογή βέβαια για κάποιον που δεν θέλει τα driver's car πραγματάκια του ST-L θα ήταν το Titanium (με ή χωρίς Χ), αλλά για κάποιο λόγο δεν υπάρχει στην Ελληνική αγορά....
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Με πρόλαβε ο infide. Δεν είναι βέβαια on/off, στα ΒΤ έχει νόημα να έχεις on/off για να το αφήνεις μόνιμα πάνω, να το σβήνεις εντελώς και να μην σου τραβάει έστω απειροελάχιστα mA. Στο Ford/Mazda καλώδιο είναι διακόπτης επιλογής θέσης, στα απλά καλώδια σου λέει η εφαρμογή πότε πρέπει να το αλλάξεις, ενώ στα πιο καλά γίνεται αυτόματα η αλλαγή. Βέβαια τα καλά κοστίζουν και 10x, οπότε εγώ τόσα χρόνια μια χαρά κάνω τη δουλειά μου με καλώδιο των 10€
Οι διαφορές μεταξύ των οχημάτων αυτών δεν είναι τόσο μεγάλες ώστε να διαφοροποιηθούν σε περίπτωση ογκωδέστατων -και ατσούμπαλων- αντικειμένων όπως πολυκαρότσια. Όσο όγκο θα πιάσουν αυτά στο Kuga, άλλο τόσο θα πιάσουν στο Tiguan, στη Χ1 ή στο Kodiaq, δεν θα μας γλυτώσουν τα 40-50-60 λίτρα διαφοράς. Πάντως εγώ που είχα τέτοιο (Perego Switch), έβαζα τα κομμάτια στη μπαγκαζιέρα, και το isofix στη βάση, οπότε στο πορτμπαγκάζ δεν έβαζα τίποτα από δαύτα
Όσο για το ST-Line, αν αφήσουμε εκτός το θέμα bodykit/εμφάνισης, και αν υποθέσουμε ότι η ανάρτηση/χαμήλωμα/ζάντες/λάστιχα δεν μας ενοχλούν, η διαφορά τιμής δικαιολογείται ΟΛΟΚΛΗΡΗ μόνο και μόνο από τα xenon Δηλαδή ακόμα και να μην είχε τίποτα άλλο πάνω (ούτε δέρματα, ούτε τα μπιχλιμπίδια στη καμπίνα, τίποτα), τα xenon ως aftermarket προσθήκη (κανονική, όχι μαϊμού) μπορεί να βγαίνουν και πιο ακριβά. Οπότε αν θέλουμε xenon ή/και δέρματα, πάμε στο ST-Line, αρκεί να μην μας ενοχλούν/εμποδίζουν τα του στησίματος του εν λόγω trim.
Η πιο σωστή επιλογή βέβαια για κάποιον που δεν θέλει τα driver's car πραγματάκια του ST-L θα ήταν το Titanium (με ή χωρίς Χ), αλλά για κάποιο λόγο δεν υπάρχει στην Ελληνική αγορά....
Μιας και αναφερθηκατε σε μπαγκαζιερα, σε επισκεψη σε ανταγωνιστικη αντιπροσωπεια μου αφησαν υπονοουμενα για τις μπαρες οροφης του Kuga. Οτι ειναι πιο πολυ διακοσμητικες και αν θελεις να βαλεις μπαγκαζιερα και να πηγαινεις με 120 στην εθνικη χρειαζεται να τις αλλαξεις!! Εχετε ακουσει κατι τετοιο?
-
Ο χρήστης ysard έγραψε:
Μιας και αναφερθηκατε σε μπαγκαζιερα, σε επισκεψη σε ανταγωνιστικη αντιπροσωπεια μου αφησαν υπονοουμενα για τις μπαρες οροφης του Kuga. Οτι ειναι πιο πολυ διακοσμητικες και αν θελεις να βαλεις μπαγκαζιερα και να πηγαινεις με 120 στην εθνικη χρειαζεται να τις αλλαξεις!! Εχετε ακουσει κατι τετοιο?Ποιο τσακάλι στο είπε αυτό ?
ΣΧΆΡΕΣ ΟΡΟΦΉΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΊΣ ΦΟΡΤΊΟΥ
Το μέγιστο συνιστώμενο φορτίο, με ομοιόμορφη κατανομή στη σχάρα οροφής είναι:
165 λίβρες (75 κιλά) για οχήματα χωρίς ηλιοροφή
132 λίβρες (60 κιλά) για οχήματα με ηλιοροφή.
Σημειωση: Μην τοποθετείτε σε καμία περίπτωση φορτία απευθείας επάνω στη λαμαρίνα της οροφής. Η λαμαρίνα της οροφής δεν έχει σχεδιαστεί για την απευθείας μεταφορά φορτίων. Για τη σωστή λειτουργία του συστήματος της σχάρας οροφής, πρέπει να τοποθετείτε το φορτίο απευθείας στις εγκάρσιες μπάρες που είναι συνδεδεμένες στις πλευρικές δοκούς της σχάρας οροφής. Όταν χρησιμοποιείτε το σύστημα σχάρας οροφής, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε γνήσιες εγκάρσιες ράβδους της Ford που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το όχημά σας. -
Μιας και αναφερθηκατε σε μπαγκαζιερα, σε επισκεψη σε ανταγωνιστικη αντιπροσωπεια μου αφησαν υπονοουμενα για τις μπαρες οροφης του Kuga. Οτι ειναι πιο πολυ διακοσμητικες και αν θελεις να βαλεις μπαγκαζιερα και να πηγαινεις με 120 στην εθνικη χρειαζεται να τις αλλαξεις!! Εχετε ακουσει κατι τετοιο?
Ποιο τσακάλι στο είπε αυτό ?
ΣΧΆΡΕΣ ΟΡΟΦΉΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΊΣ ΦΟΡΤΊΟΥ
Το μέγιστο συνιστώμενο φορτίο, με ομοιόμορφη κατανομή στη σχάρα οροφής είναι:
165 λίβρες (75 κιλά) για οχήματα χωρίς ηλιοροφή
132 λίβρες (60 κιλά) για οχήματα με ηλιοροφή.
Σημειωση: Μην τοποθετείτε σε καμία περίπτωση φορτία απευθείας επάνω στη λαμαρίνα της οροφής. Η λαμαρίνα της οροφής δεν έχει σχεδιαστεί για την απευθείας μεταφορά φορτίων. Για τη σωστή λειτουργία του συστήματος της σχάρας οροφής, πρέπει να τοποθετείτε το φορτίο απευθείας στις εγκάρσιες μπάρες που είναι συνδεδεμένες στις πλευρικές δοκούς της σχάρας οροφής. Όταν χρησιμοποιείτε το σύστημα σχάρας οροφής, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε γνήσιες εγκάρσιες ράβδους της Ford που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το όχημά σας.Ε ηταν σε ανταγωνιστικη αντιπροσωπεια και εκανα challenge τον πωλητη γιατι να προτιμησω το δικο του σε σχεση με το πολυ καλυτερα εξοπλισμενο Kuga....αυτο βρηκε + οτι δεν εχει adaptive cruise control + θεματα ποιοτητας πλαστικων!
-
Ο χρήστης ysard έγραψε:
Ερωτηση: γιατι να δωσει καποιος +3000 για να παρει το ST -line σε σχεση με το Business? Το δικαιολογει ο εξοπλισμος? Για την εμφανιση δεν το συζητω ειναι αλλο αυτοκινητο.Είναι αρκετά υποκειμενικό και θα απαντήσω γιατί ήμουν και εγώ σε αυτό το δίλημμα (αν και δεν ήθελα να ξεπεράσω τις €24.000). Για εμένα από τον εξοπλισμό του ST Line αυτό που πραγματικά αξίζει (και μου λείπει) είναι τα φώτα Ξένον και οι περιμετρικοί αισθητήρες με το αυτόματο παρκάρισμα που τα πρόσθεσα ως έξτρα στο Business (έμενε κάτω από το όριο των €17.000 ΛΤΠΦ), τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα και προσωπικά το bodykit με την χαμηλωμένη ανάρτηση και τις 18αρές δεν τα ήθελα.
Ιδανικά ήθελα το Business με τους αισθητήρες (τους έβαλα) και τα Ξένον (δεν τα έβαλα γιατί ανέβαζαν την τιμή στα επίπεδα του ST line σχεδόν!). Οπότε εκεί τα ζυγίζεις και αποφασίζεις τι θές. Πάντως σαν αξία, τα €3.000 είναι πολύ λίγα για τον εξοπλισμό που παίρνεις...εάν πρόσθετες αυτό τον εξοπλισμό στο Business με την αλλαγή του φόρου θα πλήρωνες πάνω από €5.000.
-
Ο χρήστης ysard έγραψε:
Ε ηταν σε ανταγωνιστικη αντιπροσωπεια και εκανα challenge τον πωλητη γιατι να προτιμησω το δικο του σε σχεση με το πολυ καλυτερα εξοπλισμενο Kuga....αυτο βρηκε + οτι δεν εχει adaptive cruise control + θεματα ποιοτητας πλαστικων!To Adaptive CC μπαίνει ως extra, αν το θες και το χρειάζεσαι, είναι σχετικά φθηνό αλλά θέλει παραγγελία, οπότε θα περιμένεις. Για τα πλαστικά και την ποιότητά τους, να μας πεις ποια αντιπροσωπεία και για ποιο μοντέλο μιλάμε, ώστε να ξέρουμε να (του) απαντήσουμε καταλλήλως
-
Ε ηταν σε ανταγωνιστικη αντιπροσωπεια και εκανα challenge τον πωλητη γιατι να προτιμησω το δικο του σε σχεση με το πολυ καλυτερα εξοπλισμενο Kuga....αυτο βρηκε + οτι δεν εχει adaptive cruise control + θεματα ποιοτητας πλαστικων!
To Adaptive CC μπαίνει ως extra, αν το θες και το χρειάζεσαι, είναι σχετικά φθηνό αλλά θέλει παραγγελία, οπότε θα περιμένεις. Για τα πλαστικά και την ποιότητά τους, να μας πεις ποια αντιπροσωπεία και για ποιο μοντέλο μιλάμε, ώστε να ξέρουμε να (του) απαντήσουμε καταλλήλως
Το Tiguan ειδα...ΟΚ η οθονη του και το εσωτερικο γενικα ειναι λιγο πιο ωραια αλλα εξωτερικα ειναι αυτοκινητο προηγουμενης δεκαετιας
-
OK, θεωρείς αυτό εδώ 'λίγο πιο ωραίο'
Εγώ πάλι το θεωρώ το απαύγασμα της βαρεμάρας και της ανέμπνευστης σχεδίασης
Και μιλάω για το R-Line, το οποίο πες ότι βλέπεται κάπως μέσα-έξω, συγκρινόμενο με το ST-Line, γιατί κατά τα άλλα, άστα να πάνε. Απλώς βελτιώθηκε λίγο σε σχέση με το κουτί που ήταν το προηγούμενο. Γενικώς μέσα-έξω είναι αυτοκίνητο προηγούμενης δεκαετίας... -
OK, θεωρείς αυτό εδώ 'λίγο πιο ωραίο'Εγώ πάλι το θεωρώ το απαύγασμα της βαρεμάρας και της ανέμπνευστης σχεδίασης
Και μιλάω για το R-Line, το οποίο πες ότι βλέπεται κάπως μέσα-έξω, συγκρινόμενο με το ST-Line, γιατί κατά τα άλλα, άστα να πάνε. Απλώς βελτιώθηκε λίγο σε σχέση με το κουτί που ήταν το προηγούμενο. Γενικώς μέσα-έξω είναι αυτοκίνητο προηγούμενης δεκαετίας...Για να μην το αδικουμε εντελως η οθονη πλεον εχει αλλαξει και δεν εχει τα κουμπια της φωτογραφιας. Παντως συμφωνω ειναι αυτοκινητο προηγουμενης δεκαετιας. Απορω πως κανει τοσες πολλες πωλησεις σε Ευρωπη
-
Ο χρήστης ysard έγραψε:
Παντως συμφωνω ειναι αυτοκινητο προηγουμενης δεκαετιας. Απορω πως κανει τοσες πολλες πωλησεις σε ΕυρωπηΕίναι VW....πουλάνε όπως και να είναι, αρκεί που έχουν το σήμα!
-
Η VW, όπως και όλοι οι Γερμανοί, είναι της λογικής της 'αργής εξέλιξης' και του συντηρητικού σχεδιασμού. Γι'αυτό άλλωστε και όλα τα μοντέλα τους μοιάζουν μεταξύ τους. Και προφανώς υπάρχει στέρεη λογική πίσω από αυτό, γιατί οι μόνιμοι πελάτες τους, που πιθανότατα αλλάζουν το προηγούμενο μοντέλο με το επόμενο, δεν θέλουν δραματικές αλλαγές, θέλουν ησυχία, τάξη και ασφάλεια, θέλουν να νιώσουν οικεία με το που θα μπουν στο καινούριο όχημα.
Απολύτως κατανοητό και σεβαστό, αλλά μην γυρνάνε και μου λένε εμένα για ωραίο εσωτερικό, και εξέλιξη και εμπνευσμένη σχεδίαση, αφού αυτά τα δύο είναι διαμετρικά αντίθετα
Όσο για την οθόνη, sorry αλλά αυτή τη σχεδίαση την είχα πρωτοδεί στα γνωστά κινέζικα WinCE/Android multimedia πριν από 15 χρόνια...
-
Η VW, όπως και όλοι οι Γερμανοί, είναι της λογικής της 'αργής εξέλιξης' και του συντηρητικού σχεδιασμού. Γι'αυτό άλλωστε και όλα τα μοντέλα τους μοιάζουν μεταξύ τους. Και προφανώς υπάρχει στέρεη λογική πίσω από αυτό, γιατί οι μόνιμοι πελάτες τους, που πιθανότατα αλλάζουν το προηγούμενο μοντέλο με το επόμενο, δεν θέλουν δραματικές αλλαγές, θέλουν ησυχία, τάξη και ασφάλεια, θέλουν να νιώσουν οικεία με το που θα μπουν στο καινούριο όχημα.Απολύτως κατανοητό και σεβαστό, αλλά μην γυρνάνε και μου λένε εμένα για ωραίο εσωτερικό, και εξέλιξη και εμπνευσμένη σχεδίαση, αφού αυτά τα δύο είναι διαμετρικά αντίθετα
Όσο για την οθόνη, sorry αλλά αυτή τη σχεδίαση την είχα πρωτοδεί στα γνωστά κινέζικα WinCE/Android multimedia πριν από 15 χρόνια...
Παντως η αργη εξελιξη καμια φορα δεν ειναι κακη για τους ιδιοκτητες της μαρκας. Σαν κατοχος Α3 δεκαετιας πραγματικα δεν αισθανομαι οτι εχω παλιο αυτοκινητο και ας εχει αλλαξει το μοντελο 2-3 φορες. Ας το κλεισουμε ομως γιατι εδω ειναι χωρος για το Kuga. Ελπιζω να μη βγει του χρονου δραματικα διαφορετικο μοντελο και απαξιωσει το σημερινο...
-
Εννοείται μεσα ειναι πιο ωραιο το τιγκ απο το κουγκα απο το 99,9% των υποψηφιων αγοραστων οπως και οτι ειναι ποιοτικοτερο και προσεκτικοτερα φτιαγμενο ειτε σαν συναρμογη ειτε σαν προσοχη στη λεπτομέρεια.
Γι αυτο παει καλα στις πωλησεις αν και ακριβο
Η απαξιωση ειναι σημα κατατεθεν των αλλων εταιριων -
Ο χρήστης ysard έγραψε:
Παντως η αργη εξελιξη καμια φορα δεν ειναι κακη για τους ιδιοκτητες της μαρκας. Σαν κατοχος Α3 δεκαετιας πραγματικα δεν αισθανομαι οτι εχω παλιο αυτοκινητο και ας εχει αλλαξει το μοντελο 2-3 φορες. Ας το κλεισουμε ομως γιατι εδω ειναι χωρος για το Kuga. Ελπιζω να μη βγει του χρονου δραματικα διαφορετικο μοντελο και απαξιωσει το σημερινο...Μα θα βγει καινούριο Kuga, πιθανότατα το 2019 (Νοέμβριο λένε), που θα αλλάζει γραμμές μέσα-έξω σύμφωνα με τη νέα σχεδιαστική γραμμή της Ford, όπως αυτή φαίνεται στο νέο Fiesta και το Focus. Αν είσαι αυτής της λογικής λοιπόν, καλό θα ήταν να ρίξεις πρώτα μια ματιά στα renders και να το λάβεις υπόψη σου.
Η αργή εξέλιξη είναι καλή, αλλά μόνο για τους ιδιοκτήτες, και κανέναν άλλο. Τώρα το γιατί το επόμενο θα 'απαξιώσει' το προηγούμενο, είναι μεγάλη συζήτηση και συνήθως δεν στέκει, οι καμπύλες απομείωσης αξίας είναι λίγο-πολύ ίδιες, ανεξαρτήτως του αν έχει αλλάξει το μοντέλο.
Ford Kuga