-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Μπορεί να δώσει κάποιος τιμή st line diesel 1.5 κλειδι; Μαζί με τυχόν προσφορές που τρέχουν.
27.760 με μεταλλικό χρώμα
Αυτό είναι μετά την έκπτωση του ντιλερ; Στην business μου έκανε 1200 έκπτωση.
Αυτή είναι η τιμή που το πήρα εγώ τον Ιανουάριο καί αναγράφει και το τιμολογιο. Ότι προσφορές έτρεχαν είναι μέσα στην τιμή.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Οδηγού συνοδηγού θέλουν, τα πίσω είναι φιμέ, όπως και το πορτ μπαγκάζ. Η ακτινοβολία UV χωρίζεται σε UV-A και UV-B.
Η βλαβερή για τον άνθρωπο είναι η UV-Β, την οποία και κόβουν όλα τα τζάμια, φιμέ και μη. Για την UV-A κάποιοι λένε ότι κάνει και αυτή ζημιά, όχι όμως όπως η UV-A. Η φιμέ ζελατίνα κόβει και τις 2. Άρα αν θες να κρατήσεις τη θερμοκρασία χαμηλά για το καλοκαίρι, βάζεις μόνο μπροστά. αν θες να είσαι 100% καλυμμένος για τους πίσω (πχ. παιδιά) βάζεις διαφανή και πίσω. Εγώ θα βάλω μόνο μπροστά, δεν έχω παιδιά ακόμα.Πίσω βάζεις διαφανή πάνω από τη εργοστασιακή σκουρη; Και μπροστά διαφανή σκετη;
Το εργοστασιακό φημε δεν είναι ζελατίνα, το ίδιο το τζάμι είναι εμποτισμένο με χρωστική. Οπότε βάζεις ζελατίνα κανονικά όπως στα μπροστά παράθυρα
-
Να υποθέσω ότι η ανάρτηση της Business σε σχέση με αυτή της ST line είναι πολύ πιο μαλακή για οικογένεια με παιδιά.
-
Δεν ξέρω να σου πω πόση διαφορά έχουν. Το st line είναι λίγο πιο χαμηλό (θα χάνει άνεση απο εκεί), έχει 18ρες (και απο εκεί κάτι χάνει) και νομιζω έχει πιο χοντρές αντιστρεπτικες για να μην γέρνει τόσο. Νομίζω έχει και διαφορά το τιμόνι αλλά δεν παίρνω και όρκο. Πάντως δεν κοπαναει, αλλά αν το ήθελα για Αθήνα το business θα είναι καλύτερο.
-
Καλησπέρα παιδιά!! Ειμαι απο την πέμπτη κάτοχος ενός Ford Kuga βενζίνη 1500cc 150 hp st line μαύρου. Έχοντας κάνει 250 χλμ ( ακολουθώ το στρώσιμο των 1500χλμ), μπορώ να πω ότι το αμαξι μου άρεσε παρα πολυ. Εξωτερικά ειναι επιβλητικό. Εσωτερικά ειναι πανέμορφο και άνετο.Στην οδήγηση ειναι πολυ εύκολο παρα τον όγκο του σε στενά της Πόλης. Με διαφορά το value for money της αγοράς. Για κατανάλωση δεν μπορώ να πω πολλα γιατι στην πόλη το κυκλοφορώ αυτές της μέρες!!!
-
Καλοτάξιδο !!! Να το χαρείς !
-
Καλοτάξιδο! Πόσο βγήκε και από που το πήρες;
-
Καλοτάξιδο και να το ευχαριστηθείς με Υγεία!! Από κατανάλωση τσιμπάει, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!
Όσο για την σύγκριση ανάρτησης Business & ST line (έχω το business, οδήγησα αρκετά το ST Line), σαφώς το business είναι πιο άνετο, ειδικά για τους πίσω επιβάτες (στους μπροστά η διαφορά είναι ελάχιστα αισθητή). Επειδή εγώ το θέλω για οικογενειακό, με μικρό παιδί και για το νησί, προτίμησα την business κυρίως λόγω άνεσης.
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με ασφάλεια κι υγεία!
-
Καλησπέρα,
Καλότάξιδα σε όσους έχουν παραλάβει
Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι διαφορά έχει ο εργοστασιακός συναγερμός της ford με τον after sale που βάζουν. Γιατί στο site δεν έχει και πολλές λεπτομέρειες . Επίσης αν ξέρει όποιος έχει παραλάβει Kuga ποια μάρκα συναγερμού (after sale) βάζουν . Επείδη απότι διάβασα σε προηγούμενες αναρτήσεις ότι ο συναγερμός που βάζουν είναι της πλάκας σκέφτομαι να τους πω να τον ακυρώσουν και να βάλω κάποιον καλύτερο ίσως και με gps. Θα με ενδιέφερε η άποψη σας. -
Ο χρήστης Jford έγραψε:
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι διαφορά έχει ο εργοστασιακός συναγερμός της ford με τον after sale που βάζουν. Γιατί στο site δεν έχει και πολλές λεπτομέρειες . Επίσης αν ξέρει όποιος έχει παραλάβει Kuga ποια μάρκα συναγερμού (after sale) βάζουν . Επείδη απότι διάβασα σε προηγούμενες αναρτήσεις ότι ο συναγερμός που βάζουν είναι της πλάκας σκέφτομαι να τους πω να τον ακυρώσουν και να βάλω κάποιον καλύτερο ίσως και με gps. Θα με ενδιέφερε η άποψη σας.Συνοπτικά: ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν μεταξύ τους! Ο εργοστασιακός (εκτός φυσικά από πολύ καλύτερος ποιοτικά και εργοστασιακή εγκατάσταση), έχει και θωρακισμένες κλειδαριές με διπλό κλείδωμα. Ο συναγερμός που βάζουν στις αντιπροσωπείες είναι της Meta Systems συναγερμός των €50-80. Εγώ τον ακύρωσα και μου έκαναν δώρο κάποια αξεσουάρ της Ford που ζήτησα.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι διαφορά έχει ο εργοστασιακός συναγερμός της ford με τον after sale που βάζουν. Γιατί στο site δεν έχει και πολλές λεπτομέρειες . Επίσης αν ξέρει όποιος έχει παραλάβει Kuga ποια μάρκα συναγερμού (after sale) βάζουν . Επείδη απότι διάβασα σε προηγούμενες αναρτήσεις ότι ο συναγερμός που βάζουν είναι της πλάκας σκέφτομαι να τους πω να τον ακυρώσουν και να βάλω κάποιον καλύτερο ίσως και με gps. Θα με ενδιέφερε η άποψη σας.Συνοπτικά: ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν μεταξύ τους! Ο εργοστασιακός (εκτός φυσικά από πολύ καλύτερος ποιοτικά και εργοστασιακή εγκατάσταση), έχει και θωρακισμένες κλειδαριές με διπλό κλείδωμα. Ο συναγερμός που βάζουν στις αντιπροσωπείες είναι της Meta Systems συναγερμός των €50-80. Εγώ τον ακύρωσα και μου έκαναν δώρο κάποια αξεσουάρ της Ford που ζήτησα.
+1000
Έχω δουλέψει σε μαγαζι με συναγερμούς και ξέρω τι βάζουν οι αντιπροσωπείες ως δώρο. Να δεις κάτι subaru impreζa με κινεζιές... -
Σας ευχαριστώ Fani και Infide1 για την άμεση απόκριση.
Και εγώ κάτι τέτοιο ψυλλιαζόμουν αλλά είπα κάτσε να ρωτήσω τους γνώστες του forum. Ποια είναι η άποψη σας; να επιλέξω το εργοστασιακό ή να ψάξω για κανένα με gps. Βέβαια αν πάρω after sale θα τους ζητήσω να τον εγκαταστήσει η ford για να μην μου κάνουν κανένα θέμα με την εγγύηση μετά. -
Τώρα ανοίγεις μεγάλη κουβέντα. Να σου εγκαταστήσει η Ford συναγερμό που θα πάρεις από αλλού δε νομίζω να το κάνει.
Εγώ θα έπαιρνα τον εργοστασιακό και ας μην έχει τις δυνατότητες του after market. Τουλάχιστον θα έχει την εγγύηση της ford για τα 8 χρόνια και δεν πρόκειται να μπλέξεις με εγγυήσεις αν π.χ. καεί κανένας εγκέφαλος του αυτοκινήτου (σπάνιο αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Άμα έχει και θωρακισμένες κλειδαριές με διπλό κλείδωμα ακόμα καλύτερα, -
Infide1 σε ευχαριστώ. Με βοήθησες αρκετά.
Τελευταία ερώτηση γιατί είμαι άσχετος από συναγερμούς. Τι σημαίνει διπλό κλείδωμα; -
Σήμερα test drive με St line.. Το αμάξι είναι φοβερό. Αίσθηση στιβαροτητας που δε συγκρίνεται. Μόνο με το 3008 μπορώ να το παρομοιασω. Σαφώς ανώτερο από tiguan, crv. Στρίβει σαν τρένο. Τελική τιμή 27150 κλειδί και δώρο μεμβράνες μπροστά και δάπεδο πορτ μπαγαζ. Αξίζει να ρωτήσω και αλλού;
-
Τιμή με μεταλλικό χρώμα η απλό;
-
Μεταλλικό
-
Ο χρήστης Jford έγραψε:
Infide1 σε ευχαριστώ. Με βοήθησες αρκετά.
Τελευταία ερώτηση γιατί είμαι άσχετος από συναγερμούς. Τι σημαίνει διπλό κλείδωμα;Αυτό να το απαντήσει ο φίλος fanis γιατί εγώ δεν το γνωρίζω
-
Δυστυχώς το magnetic δεν είναι ετοιμοπαραδοτο. Υπάρχει μαύρο, λευκό, ασημί και κάτι μπλε.
Ford Kuga