-
Καταρχήν καλοταξιδο!
Όπως λένε όλοι παραπάνω,κοίταξε πρώτα εταζέρες και θήκες αν είναι κάτι από εκεί.Υπάρχει κι η περίπτωση αν σου τοποθέτησαν συναγερμό ή αισθητήρες δώρο,να είναι από κάποιο σημείο που δεν κούμπωσε καλά ή καλώδια που κρέμονται στα εσωτερικά του ταμπλώ και των άλλων πλαστικών. -
Σας ευχαριστώ και εύχομαι και εγώ καλα χιλιόμετρα!
Δεν έχω κάτι στις πόρτες και η εταζέρα είναι μαζεμένη.
Το τρίξημο μάλλον προέρχεται από την πίσω πόρτα και πιθανών βρήκα από που.
Δεν είχε κολλήσει ενα πλαστικό πάνω στο μέταλλο της πόρτας και συντόνιζε.
Από την άλλη πλευρά είναι κολλημένο κανονικά.
Τώρα στο ταμλό ακούω ένα τσάκ σε κάποιες λακούβες.Βέβαια δε γίνεται πάντα αλλά είναι ενοχλητικό. -
Μήπως σου έβαλαν κάποιο συναγερμό ή το πείραξαν στην αντιπροσωπεία για κάτι;
Μακάρι να είναι μεμονωμένο και να φτιάχνεται εύκολα.
Αν όμως δεν είναι, θα απογοητευτώ πολύ καθώς είναι πια ανεπίτρεπτο να πρέπει να δώσει κανείς πάνω από 30Κ για αμάξι που δεν θα τρίζει κάπου! -
Αστοχίες στη γραμμή παραγωγής συμβαίνουν σε όλα τα αυτοκίνητα (ακόμα και στην BMW...εκτός από την Ζ4 που έτριζαν όλες, γιατί ήταν πολύ 'καλοφτιαγμένες'....αχαχα!!). Το θέμα είναι να είναι μεμονωμένο γεγονός (όχι όπως στο QQ που έτριζαν όλα) και επίσης να διορθώνεται.
-
Έλαβα την κάτωθι απάντηση από την Ford σχετικά με τα φυμέ τζάμια:
'Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την Ford Motor Hellas.
Θα θέλαμε κατ’αρχάς να ζητήσουμε συγγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησής μας αλλά η ανεύρεση της συγκεκριμένης εξειδικευμένης πληροφορίας επέβη χρονοβόρα.
Σε απάντηση λοιπόν του ηλεκτρονικού σας μηνύματος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η πληροφορία που έχουμε διαθέσιμη αφορά μόνο στην προστασία από την UVB ακτινοβολία η οποία είναι 100% σε όλα τα τζάμια.'Επομένως οι μεμβράνες που μπλοκάρουν και την UVA ακτινοβολία που προκαλεί μαχροχρόνιες βλάβες είναι απαραίτητες και στα εργοστασιακά φυμέ τζάμια για όποιον ενδιαφέρεται.....
-
Άργησαν, αλλά τουλάχιστον απάντησαν! Θετικό είναι αυτό.
ΥΓ: Το ίδιο μου είχαν πει και από την BMW (εξάλλου 2-3 κατασκευαστές είναι για τα τζάμια των αυτοκινήτων που προμηθεύουν ΟΛΕΣ τις εταιρείες) και έτσι είχα βάλει μεμβράνες και στα εργοστασιακά φυμέ.
-
Μπορεί να δώσει κάποιος τιμή st line diesel 1.5 κλειδι; Μαζί με τυχόν προσφορές που τρέχουν.
-
Η UVB ακτινοβολια φιλτραρεται απο οποιοδηποτε κρυσταλλο πλην του χαλαζία.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Μπορεί να δώσει κάποιος τιμή st line diesel 1.5 κλειδι; Μαζί με τυχόν προσφορές που τρέχουν.27.760 με μεταλλικό χρώμα
-
Στο δρόμο πως ειναι; Είναι ζωντανο;
-
Μου έδωσαν προσφορά 25500 το business με δώρο φιμε. Μόνο 2 χιλιάρικα έχουν διαφορά οι 2 εκδοσεις;
-
Στο δρόμο πως ειναι; Είναι ζωντανο;Να μπεις στο 4drivers.gr να διαβασεις την κριτικη. Δεν εχω καμια σχεση με το site, απλως ειναι πολυ προσφατη. Μιλανε ισως για την καλυτερη πολλαπλών της κατηγορίας. Εχουν και κατι φωτο με σηκωμενο πισω εσωτερικο τροχο.
-
Μου έδωσαν προσφορά 25500 το business με δώρο φιμε. Μόνο 2 χιλιάρικα έχουν διαφορά οι 2 εκδοσεις;Πάνω κάτω ναι, η st line αξίζει και με το παραπάνω για τα extra που παίρνεις. Μόνο αρνητικό για κάποιους οι 18ρες και η λίγο πιο σκληρή/χαμηλή ανάρτηση.
-
Φιμε θα χρειαστεί η st line;
-
Οδηγού συνοδηγού θέλουν, τα πίσω είναι φιμέ, όπως και το πορτ μπαγκάζ. Η ακτινοβολία UV χωρίζεται σε UV-A και UV-B.
Η βλαβερή για τον άνθρωπο είναι η UV-Β, την οποία και κόβουν όλα τα τζάμια, φιμέ και μη. Για την UV-A κάποιοι λένε ότι κάνει και αυτή ζημιά, όχι όμως όπως η UV-A. Η φιμέ ζελατίνα κόβει και τις 2. Άρα αν θες να κρατήσεις τη θερμοκρασία χαμηλά για το καλοκαίρι, βάζεις μόνο μπροστά. αν θες να είσαι 100% καλυμμένος για τους πίσω (πχ. παιδιά) βάζεις διαφανή και πίσω. Εγώ θα βάλω μόνο μπροστά, δεν έχω παιδιά ακόμα. -
Η UVA ειναι η (πιο) βλαβερη και αποτελει και το μεγαλυτερο ποσοστο (περιπου 95%) της ακτινοβολιας. Την UVB κοβουν ολα τα τζαμια. Η UVB ευθυνεται για το 'μαυρισμα' του δερματος.
Υπαρχουν απειρα επιστημονικα αρθρα με τις λεπτομερειες. -
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Η UVA ειναι η (πιο) βλαβερη και αποτελει και το μεγαλυτερο ποσοστο (περιπου 95%) της ακτινοβολιας. Την UVB κοβουν ολα τα τζαμια. Η UVB ευθυνεται για το 'μαυρισμα' του δερματος.
Υπαρχουν απειρα επιστημονικα αρθρα με τις λεπτομερειες.Εγώ διαβάζω ότι η uvb προκαλεί καρκίνο του δέρματος και το spf στα αντηλιακά μετρά προστασία απο uvb. H uva προκαλει γήρανση του δέρματος, οχι βέβαια οτι ειναι αθωα. Τεσπα, το νόημα το έπιασες, διαλέγεις και πέρνεις
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Υπαρχουν απειρα επιστημονικα αρθρα με τις λεπτομερειες.Εγώ διαβάζω ότι η uvb προκαλεί καρκίνο του δέρματος και το spf στα αντηλιακά μετρά προστασία απο uvb. H uva προκαλει γήρανση του δέρματος, οχι βέβαια οτι ειναι αθωα. Τεσπα, το νόημα το έπιασες, διαλέγεις και πέρνεις
Τα αντηλιακα πρέπει να προστατευουν και απο τους δυο τυπους. Ομως επειδη μιλαμε για υαλοπινακες αυτοκινητων αυτό που πρακτικά συζηταμε αφορά τις UVA αφου οι UVB φιλτραρονται ετσι και αλλιως. Απο οτι βλεπω εδω και οι δυο κατηγοριες μπορουν να προκαλεσουν καρκινο.
http://www.larocheposay.gr/ilios-gia-olous/Αντηλιακή-προστασία/a1517.aspx -
Μπορεί να δώσει κάποιος τιμή st line diesel 1.5 κλειδι; Μαζί με τυχόν προσφορές που τρέχουν.
27.760 με μεταλλικό χρώμα
Αυτό είναι μετά την έκπτωση του ντιλερ; Στην business μου έκανε 1200 έκπτωση.
-
Οδηγού συνοδηγού θέλουν, τα πίσω είναι φιμέ, όπως και το πορτ μπαγκάζ. Η ακτινοβολία UV χωρίζεται σε UV-A και UV-B.
Η βλαβερή για τον άνθρωπο είναι η UV-Β, την οποία και κόβουν όλα τα τζάμια, φιμέ και μη. Για την UV-A κάποιοι λένε ότι κάνει και αυτή ζημιά, όχι όμως όπως η UV-A. Η φιμέ ζελατίνα κόβει και τις 2. Άρα αν θες να κρατήσεις τη θερμοκρασία χαμηλά για το καλοκαίρι, βάζεις μόνο μπροστά. αν θες να είσαι 100% καλυμμένος για τους πίσω (πχ. παιδιά) βάζεις διαφανή και πίσω. Εγώ θα βάλω μόνο μπροστά, δεν έχω παιδιά ακόμα.Πίσω βάζεις διαφανή πάνω από τη εργοστασιακή σκουρη; Και μπροστά διαφανή σκετη;
Ford Kuga