-
ddt wrote:
(περιοχή Αγία Παρασκευή)
Ωχχχ...!! Μάλλον κάτι γίνεται στην περιοχή μας γιατί και εμένα πριν 1.5 μήνα στην Αγ. Παρασκευή προσπάθησαν να μου το ανοίξουν και μου κατέστρεψαν την κλειδαριά.
δέσε το με την πολυκατοικία Φανούρη!!
-
Καλησπέρα παιδιά
Μου το παραβίασαν αλλά δεν μπόρεσαν (δεν πρόλαβαν?) να βάλουν μπρος. Είμαι σίγουρος οτι το είχα κλειδώσει. Όταν μπήκα στο αυτοκίνητο δεν αναγνώριζε το κλειδί μου και έπρεπε να το κάνω identify βάζοντας το στην πρώτη ποτηροθήκη. Έχει ακούσει κανένας παρόμοιο σκηνικό? Τι προτείνετε για έξτρα προστασία (δεν είμαι πολυ φαν των συναγερμών)
(περιοχή Αγία Παρασκευή)
ευχαριστώ
Μπορεί και να είναι τυχαίο το ότι δεν το αναγνώρισε. Στην ποτηροθήκη απλά είναι ποιο κοντά στον δέκτη. Αν είχαν επαναπρογραμματίσει τα κλειδιά για να βάλουν μπρος, δε νομίζω ότι θα αναγνώριζε το δικό σου μετά καθόλου. Επίσης στην ποτηροθήκη η μπαταρία του κλειδιού φορτίζει. Τις προάλλες το κλειδί μου δεν ξεκλείδωνε καθόλου το αμάξι, είχε τελειώσει η μπαταρία του. Ξεκλείδωσα το αμάξι με το κλειδάκι που υπάρχει μέσα στο fob, έβαλα μετά το κλειδί στην ποτηροθήκη και το αμάξι πήρε κανονικά. Μετά από βόλτα το κλειδί κλείδωνε και ξεκλείδωνε κανονικά. Φυσικά την μπαταρία την άλλαξα, μια cr 2032 είναι
-
Αχαχαχα!! Μπα δεν με απασχολεί....ασφάλεια έχει, ας το πάρουν...ευκαιρία να αλλάξω και αυτοκίνητο!
-
The_Emperor wrote:
Αχαχαχα!! Μπα δεν με απασχολεί....ασφάλεια έχει, ας το πάρουν...ευκαιρία να αλλάξω και αυτοκίνητο!
Το ήξερα ότι θα το έλεγες αυτό!!!
χαχα!
Αν είναι να πάρεις focus ok!!
-
Puma!
-
The_Emperor wrote:
Puma!
γαμάτο θα είναι και αυτό!!
-
γαμάτο θα είναι και αυτό!!
Εαν κρίνω από το Φιέστα που είχα το ΣΚ και θα έχει και καλύτερο κινητήρα (με το MHD θα δίνει λίο ροπή παραπάνω) τότε το περιμένω να είναι εξαιρετικό! Εαν μου δώσοουν καλή τιμή ανταλλαγής (την αναμένω) θα προχωρήσω!
-
ο λαός απαιτεί να γραφεί ΑΜΕΣΩΣ review για το fiesta!!!
-
ο λαός απαιτεί να γραφεί ΑΜΕΣΩΣ review για το fiesta!!!
Μόνο εσύ θες...αχαχαχα!
Μόλις βρω λίγο χρόνο, γιατί πήζω άσχημα στο γραφείο. Και δεν είναι κάτι που μπορώ να γράψω σε 5-10'. Σαν teaser θα πώ ότι είναι πολύ καλύτερο από ότι το περίμενα, με εντυπωσίασε για τόσο μικρό αυτοκίνητο.
-
Το περιμένω κι εγώ να το δω το Puma...
Πότε θα δούμε το review σου για το Fiesta;; -
Πότε θα δούμε το review σου για το Fiesta;;Μου είπαν τέλος Δεκεμβρίου μα αρχές Ιανουαρίου το αναμένουν. Υπομονή!
Για το Fiesta ίσως και σήμερα, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω γιατί έχω τρελή δουλειά έως τις 16/12. Μόλις κάνω διάλειμα θα το γράψω ως ξεκούραση!
-
Σαν teaser θα πώ ότι είναι πολύ καλύτερο από ότι το περίμενα, με εντυπωσίασε για τόσο μικρό αυτοκίνητο.
+1
Έχω 4μησι έτη το προηγ.γενιάς Fiesta (Mk 7.5) 1.0 ecoboost 100hp. Κύριο μειονέκτημα είναι μόνο οι χώροι για πίσω, σε όλα τα υπόλοιπα είναι ένα 'μικρό' Focus!
Κι μένα για το Puma ένας φίλος πωλητής μου είπε για μετά τις γιορτές.
-
Φύγανε τα πρώτα πριν μερικές μέρες από το εργοστάσιο με τρένο. Τα περισσότερα είναι για εμάς εδώ όμως στην Αγγλία, καθώς είναι μακράν η μεγαλύτερη αγορά για τη Ford και είναι όλα ST line X.
-
Φάνη έχεις πένα και γνώσεις! Γραψε οποτε μπορέσεις!
Ειναι πολύ ενδιαφέρον οδηγικά το Fiesta και το puma, αν είναι οικονομικό, ίσως αλλάξει το υβριδικό γιαρις της συζύγου (φτάνουμε 4ετία συντομα και ηδη θέλουμε λάστιχα, ΚΤΕΟ κλπ αρα ώρα αλλαγής)
-
Πότε θα δούμε το review σου για το Fiesta;;Αφου εσένα ειπαμε θα σε ψήσουμε να πάρεις Χ1
-
Αφου εσένα ειπαμε θα σε ψήσουμε να πάρεις Χ1
Προέκυψε ένα θεματάκι υγείας, οπότε όλη αυτή η φάση θα πάει πίσω μερικούς μήνες...
-
iceman7 wrote:
Αφου εσένα ειπαμε θα σε ψήσουμε να πάρεις Χ1
Προέκυψε ένα θεματάκι υγείας, οπότε όλη αυτή η φάση θα πάει πίσω μερικούς μήνες...
Περαστικά !!
-
Ευχαριστώ iceman!
-
Καλησπέρα στη ομάδα,
Είμαι στην αναζήτηση αυτοκινήτου και το Kuga ST-line είναι ανάμεσα στα υποψήφια. Άσχετα με το ίσως ξεπερασμένο design εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ.
Να τονίσω ότι κοιτάζω και τα ελαφρώς μεταχειρισμένα. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω ποιο σεταπ θα ταίριαζε στις ανάγκες μου: βενζίνη/πετρέλαιο; 150/180 hp; αυτόματο/χειροκίνητο;
Μένω σε προάστιο της Αθήνας, δεν συναντάω σχεδόν ποτέ κίνηση, καθημερινή μετάβαση στη δουλειά (15+15 χλμ αέρα).
Κάνω αρκετά συχνά ταξίδια σε βουνά κτλ. Έχω και ένα βαρκάκι που θα με βόλευε να το σέρνω 3-4 φορές το χρόνο αλλά οκ μη το θεωρήσετε στάνταρ...
Θα ήθελα να ακούσω απόψεις από γνώστες για την επιλογή αλλά και για το τι πρέπει να προσέξω αν προχωρήσω για το συγκεκριμένο μοντέλο σε μεταχειρισμένο.
Ευχαριστώ!
-
Αρχικά να πώ ότι πλέον Κούκγα ότι υπάρχει, δεν ξέρω ενα μπορείς να βάλεις παραγγελία για νέο, θα πρέπει να ρωτήσεις.
Μόνο εσύ μπορείς να ζυγίσεις τις ανάγκες σου και να επιλέξεις.
-
Το 180αρι αυτόματο, βγαίνει αποκλειστικά 4κίνητο, είναι εξαιρετικά ικανό εκτός δρόμου, θα τραβάει άνετα την βάρκα και θα την βάζει/βγάζει από την γλύστρα και επίσης θα καίει από αρκετά έως και πολύ.
-
Το 150αρι είναι 2κίνητο, καίει σαφώς λιγότερο αλλά δεν έχει και πολλές δυνατότητες εκτός δρόμου, αφού ναι μεν είναι ψηλό με φοβερή ανάρτηση αλλά έιναι 2κίνητο και μάλιστα με ευκολία χάνει πρόσφυση μπροστά όταν έχει λασπες κλπ.
-
Το Diesel το κοιτάς μόνο εαν σε ενδιαφέριε η οικονομία στα καύσιμα, αλλίως δεν έχεις λόγω να το προτιμήσεις. Επίσης, εαν πάρει το diesel αυτόματο, είναι με διπλού συμπλέκτη, οπότε καλύτερα να μην ρυμουλκείς.
-
Ford Kuga