-
Τελικά προκύπτει το δίλημμα : Kuga η Tiguan; Για πετρέλαιο μιλάμε πάντα.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Τελικά προκύπτει το δίλημμα : Kuga η Tiguan; Για πετρέλαιο μιλάμε πάντα.Πολυ καλα αμφότερα, το καθένα υπερτερεί σε διαφορετικους τομεις. Προσωπικα θα επέλεγα το Κυga, αφού οι τομείς που υπερτερεί είναι για εμένα πιο σημαντικοί.
ΥΓ: στο πετρέλαιο το δίλημμα ειναι υπαρκτό και απόλυτα δικαιολογημένο. Στη βενζίνη απλα δεν υπάρχει δίλημμα με €10.000 διαφορά τιμης!
-
Το kuga μου φαίνεται αργό. Δεν ξέρω οι ρεπριζ του πως είναι σε σχέση με το tiguan. Κοντά 13' στα 0-100 είναι κάπως ψιλοτραγικο.
-
Τελικά προκύπτει το δίλημμα : Kuga η Tiguan; Για πετρέλαιο μιλάμε πάντα.Καλύτερα το CRV , επειδή θα κυκλοφορήσει το καινούργιο μέσα στην χρονιά θα το βγάλουν σε καλή προσφορά.
ήδη η Γερμανία δίνει 4000 έκπτωση (στην ήδη χαμηλοτερη απο εμάς τιμή).
-
Αν το crv πέσει από τα 30000 δε το συζητώ
-
Οι Γερμανοί όμως έχουν και στοκ. Ο Σαρακακης εδώ τα φέρνει μετρημένα.
-
Αν το crv πέσει από τα 30000 δε το συζητώΈαν εφαρμόσει ο Σαρακάκης το Γερμανικό τότε το δικίνητο elegance
33700- 4000 = 29700
-
Αυτή τη στιγμή το στοκ του στο 2κινητο είναι στα 32.000. Το 4κινητο είναι στα 35800.
-
Παιδιά αυτό που λέτε για το CRV, σε ορολογία μάρκετινγκ λέγεται καννιβαλισμός. Όταν υπάρχει το HRV σε τιμές πέριξ των 30 χιλιάδων, είναι δυνατόν να βγάλουν μεγαλύτερο μοντέλο τους σε αντίστοιχες τιμές; το range των τιμών θα πρέπει να είναι ένα 5χιλιαρο πάνω από το προηγούμενο μοντέλο, αλλιώς εξηγήστε μου γιατί κάποιος να επιλέξει το HRV (και ας μη ξεκινήσουμε κουβέντα πόσο ακριβό είναι το HRV: Συμφωνώ είναι, γι' αυτό και η μείωση τιμής πρόσφατα, αλλά ως εκεί δε θα μπορέσουν να πάνε παρακάτω)
-
Ο χρήστης Tiguolf έγραψε:
Παιδιά αυτό που λέτε για το CRV, σε ορολογία μάρκετινγκ λέγεται καννιβαλισμός. Όταν υπάρχει το HRV σε τιμές πέριξ των 30 χιλιάδων, είναι δυνατόν να βγάλουν μεγαλύτερο μοντέλο τους σε αντίστοιχες τιμές; το range των τιμών θα πρέπει να είναι ένα 5χιλιαρο πάνω από το προηγούμενο μοντέλο, αλλιώς εξηγήστε μου γιατί κάποιος να επιλέξει το HRV (και ας μη ξεκινήσουμε κουβέντα πόσο ακριβό είναι το HRV: Συμφωνώ είναι, γι' αυτό και η μείωση τιμής πρόσφατα, αλλά ως εκεί δε θα μπορέσουν να πάνε παρακάτω)Ήδη έχει ρίξει το hrv η elegance από 31500 την πήγε στα 28000 (και πέφτουν και αρκέτα δώρα)
Μια χαρά range είναι
elegance
28 HRV , 30 CRV 2WD, 33 CRV 4WD(H μικρή διαφορά δικαιολογείτε γιατί το CRV είναι μοντέλο που αλλάζει φυσικά το νεο CRV θα είναι στο παρακάτω range
34 2wd , 38 4wd
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Παιδιά αυτό που λέτε για το CRV, σε ορολογία μάρκετινγκ λέγεται καννιβαλισμός. Όταν υπάρχει το HRV σε τιμές πέριξ των 30 χιλιάδων, είναι δυνατόν να βγάλουν μεγαλύτερο μοντέλο τους σε αντίστοιχες τιμές; το range των τιμών θα πρέπει να είναι ένα 5χιλιαρο πάνω από το προηγούμενο μοντέλο, αλλιώς εξηγήστε μου γιατί κάποιος να επιλέξει το HRV (και ας μη ξεκινήσουμε κουβέντα πόσο ακριβό είναι το HRV: Συμφωνώ είναι, γι' αυτό και η μείωση τιμής πρόσφατα, αλλά ως εκεί δε θα μπορέσουν να πάνε παρακάτω)
Ήδη έχει ρίξει το hrv η elegance από 31500 την πήγε στα 28000 (και πέφτουν και αρκέτα δώρα)
Μια χαρά range είναι
elegance
28 HRV , 30 CRV 2WD, 33 CRV 4WD(H μικρή διαφορά δικαιολογείτε γιατί το CRV είναι μοντέλο που αλλάζει φυσικά το νεο CRV θα είναι στο παρακάτω range
34 2wd , 38 4wd
Μα αυτό λέω, δε μπορεί το νέο CRV να έχει 2 χιλιάρικα διαφορά από το HRV, ακόμα κι αν είναι μοντέλο προς αντικατάσταση. Αυτή τη στιγμή αν ο Sugarman το λέει σωστά, είναι στα 4 χιλιάρικα η διαφορά, και είναι λογική η διαφορά.
-
Ο χρήστης Tiguolf έγραψε:
Ήδη έχει ρίξει το hrv η elegance από 31500 την πήγε στα 28000 (και πέφτουν και αρκέτα δώρα)
Μια χαρά range είναι
elegance
34 2wd , 38 4wd
Μα αυτό λέω, δε μπορεί το νέο CRV να έχει 2 χιλιάρικα διαφορά από το HRV, ακόμα κι αν είναι μοντέλο προς αντικατάσταση. Αυτή τη στιγμή αν ο Sugarman το λέει σωστά, είναι στα 4 χιλιάρικα η διαφορά, και είναι λογική η διαφορά.
Και πριν τις μειώσεις πάλι 2.000 ευρω διαφορά είχαν
elegance
HRV 31500 , CRV 33700
-
Μου ειχε ξεφύγει το θέμα αυτο αν και είχα διαβάσει καλα λόγια.
Εμφανισιακά δεν με τρελαίνει όπως το QQ ή το chr αλλα διαβάζω για καλο πακέτο.
Θα το εχω στα υπόψην αν και δεν κατόρθωσα να δω εδώ τα πάγια κόστη του. Λογικά οι βενζίνης θα έχουν πολλαπλές εκπομπές καυσαερίων και άρα υψηλά τέλη. Τι ισχύει;
Εχω σχετικά καλή εικόνα για τη ford λόγω θείου που ειναι φορντακιας απο εποχής εσκορτ και ισως έπαιζε και ανταλλαγή με το δικό του focus που δεν χρησιμοποιεί πλέον καθόλου και σιγά μην βρει να πωλήσει ιδιωτικά. Επίσης φόρντ (το mondeo) εχει και ο πατέρας μου απο το 2003 . Βέβαια Τογιότα δεν ειναι σε αξιοπιστία αλλα αφού δίνουν 8 χρονια εγγυηση καλα θα ειναι.
Θα το δω και αυτο.... -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μου ειχε ξεφύγει το θέμα αυτο αν και είχα διαβάσει καλα λόγια.
Εμφανισιακά δεν με τρελαίνει όπως το QQ ή το chr αλλα διαβάζω για καλο πακέτο.
Θα το εχω στα υπόψην αν και δεν κατόρθωσα να δω εδώ τα πάγια κόστη του. Λογικά οι βενζίνης θα έχουν πολλαπλές εκπομπές καυσαερίων και άρα υψηλά τέλη. Τι ισχύει;Η βενζίνη όντως έχει υψηλά τέλη (€265 - 143γρ εκπομπές CO2) και αυτό (μαζί με την κατανάλωση) είναι από τα ελάχιστα μειονεκτήματα του αυτοκινήτου. Το πετρέλαιο έχει σαφώς μικρότερα πάγια και κατανάλωση. Στα θετικά επίσης ο πολύ πλούσιος εξοπλισμός και οι λογικές (προς χαμηλές) τιμές του έξτρα εξοπλισμού.
-
Αν πας στο τετρακίνητο βενζίνης δε (με τους 182 ίππους), οι εκπομπές διοξειδίου είναι πάνω από 170gr.
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Αν πας στο τετρακίνητο βενζίνης δε (με τους 182 ίππους), οι εκπομπές διοξειδίου είναι πάνω από 170gr.Σωστά! Το οποίο βέβαια προσφέρεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο.
-
Αυτό (αποκλειστικό δέσιμο 4Χ4 με powershift) θεωρώ είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα στις εκδόσεις πάντως.
Δεν βλέπω γιατί να μην υπάρχει αυτόματο και στις άλλες εκδόσεις....Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Αυτό (αποκλειστικό δέσιμο 4Χ4 με powershift) θεωρώ είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα στις εκδόσεις πάντως.
Δεν βλέπω γιατί να μην υπάρχει αυτόματο και στις άλλες εκδόσεις....θα συμφωνήσω (εγώ θα ήθελα αυτόματο στην μικρή έκδοση βενζίνης), με τις εξής διευκρινήσεις όμως:
1 .Το 1.5 diesel μπορεί να εξοπλιστεί με το powershift σε έκδοση 2WD.
2. Τα diesel εξοπλίζονται με το κιβώτιο powershift, το οποίο είναι διπλού συμπλέκτη. Το βενζίνης εξοπλίζεται με κανονικό αυτόματο κιβώτιο. -
Νομίζω και το βενζίνης είνια dual clutch, έτσι έχω διαβάσει
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Νομίζω και το βενζίνης είνια dual clutch, έτσι έχω διαβάσειΌχι δεν είναι, είναι κλασσικό αυτόματο (με μετατροπέα ροπής) και μάλιστα είναι της Ford (το 6F35). Καλό κιβώτιο, αλλά σχετικά αργό σε σύγκριση με τα αντίστοιχα της ZF & της Aisin.
Ford Kuga