-
Λουτρά Κυλλήνης - Καλλιθέα η διαδρομή που κάνω μια ζωή εντωμεταξύ όντας Καλλιθεώτης με εξοχικό στο Αρκούδι. Απο φέτος επιτέλους ευχαριστιέσαι τον δρόμο γιατί τόσα χρόνια ήταν δράμα..
-
Ο χρήστης konmax έγραψε:
Infide βλέπω βρέθηκες στα μέρη μου! Πες μου ότι πέρασες και απο το Αρκούδι για ένα μπάνιο μιας και βρέθηκες εκεί!
Στο θέμα μας, το αυτόματο σε πετρέλαιο ακόμα δεν έχει βγει στην αγορά, και αν βγει μάλλον θα γίνει με νέα έκδοση που θα έχει λιγότερο εξόπλισμο και απο Business για να τους βγαίνει τιμολογιακά..Ναι, κατέβηκα αρκούδι για φαγητό (πήγαμε στην Ελιά) και την επόμενη μέρα μπάνιο στα λουτρά δίπλα στο ξενοδοχείο στην καντίνα. Είχα κλείσει ένα σπίτι (booking) στο χωριό Δήμητρα, περάσαμε υπέροχα.
-
Είδα εχθές του κουτιού ST line σε Ruby Red με τα Led πίσω φώτα και με φιμέ αρκετά σκούρο μαύρο. Απίστευτο χρώμα.
-
Τέλειο χρώμα είναι αυτό!! Κρίμα που δεν κυκλοφορεί περισσότερο.
-
Μόλις μπήκα στο γνωστό site για να ελέγξω αν υπάρχει αναβάθμιση για το sync3 και τι μου έβγαλε;
Αναβάθμιση για τους χάρτες!!!!!!!
Και οι οδηγίες σε pdf
https://www.ford.co.uk/content/dam/guxeu/rhd/central/owners/resources-and-support/sync-&-bluetooth-support/docs/SYNC_3_USB_MAPS-Update-Guide.pdf -
Καλημέρα
έκανε κάποιος φίλος την παραπάνω αναβάθμιση στους χάρτες?
είναι στην ελληνική γλώσσα και πάλι η αναγραφή των δρόμων?
-
Οι χάρτες είναι και στα Ελληνικά. Οι αναβαθμίσεις είναι κοινές για όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Το θέμα είναι ότι οι αναβάθμιση γίνεται σε 2 στάδια των 45 λεπτών το καθένα, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν είναι κάτι γρήγορο.
Οι χάρτες που κατέβασα είναι οι F7. Μπορεί κάποιος να δει ποιους έχει από το μενού.
14 -
εμενα μου βγαζει αυτο
You'll be pleased to hear your Maps software is already up-to-date!
-
Δες πια έκδοση έχεις. Ή έχεις τους τελευταίους, ή δεν έχει ξεκλειδώσει ακόμα η ford την αναβάθμιση για όλα τα αυτοκίνητα.
-
Αυτο πανω μασταγκ δεν ειναι;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Αυτο πανω μασταγκ δεν ειναι;Πιθανότατα αλλά το infotainment είναι ίδιο σε όλα τα μοντέλα.
-
Τεστ οικονομίας (και υπομονής) με Kuga Ecoboost. Καλλιθέα Λαμία με ταχύτητα στην εθνική 110 έως 130 και ΜΟΤ με κίνηση στον Κηφισό διόδια κλπ 95 χλμ, έγραψε κατανάλωση 6.9 αλλά ο μόνος τρόπος να μη με πάρει ο ύπνος ήταν να έχω τέρμα μουσική.
Για τα επόμενα 70 χλμ του ταξιδιού δεν άντεξα άλλο και δούλεψε με ταχύτητες από 140 έως 200 και η μέση κατανάλωση των 270 χιλιομέτρων στρογγυλεψε στα 8.
Καλή η οικονομία αλλά δεν αντέχω να το ξανακάνω. -
Αχαχα!!
Ειναι αυτο που εχω πει πολλες φορες οταν ο καθένας αναφέρει την κατανάλωση: ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ! Ο αλκος γραφει κατι νουμερα εντυπωσιακα χαμηλα και μετα λεει οτι πηγαινε με 100χαω στην Ε.Ο. Εεε με αυτη την ταχυτητα καλυτερα και πιο γρηγορα πας με το ΚΤΕΛ.Αυριο επιστρεφω απο καρπενησι, θα γραψω συνολικα εντυπωσεις.
-
Εγώ που ταξιδεύω με 120-130 και βρίσκω την ταχύτητά μου ικανοποιητική, μήπως έχω γεράσει πριν την ώρα μου; Πού είσαστε όλοι εσείς που πάτε με 150+; Κάθε φορά που βγαίνω εθνική 1-2 να πετύχω να πηγαίνουν πιο γρήγορα από εμένα σε διαδρομή 200χλμ. Όλοι οι άλλοι πιο αργά σε σημείο να είμαι στο 80% της διαδρομής στην αριστερή λουρίδα.
Όπως είπα και πιο πάνω, στην επιστροφή από Πάτρα είχα το cc στα 138 και μπορώ να πω ότι η διαφορά ταχύτητας που είχα με τους υπόλοιπους είχε αρχίσει να με ανησυχεί. Δε μπορώ να φανταστώ πως θα τους πέρναγα με 150+
-
Πλεον και εγω με το παιδι ταξιδευω απο 120-140 χαω και σπάνια παω πιο πάνω. Παλια οντως ταξίδευα πιο γρήγορα.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αχαχα!!
Ειναι αυτο που εχω πει πολλες φορες οταν ο καθένας αναφέρει την κατανάλωση: ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ! Ο αλκος γραφει κατι νουμερα εντυπωσιακα χαμηλα και μετα λεει οτι πηγαινε με 100χαω στην Ε.Ο. Εεε με αυτη την ταχυτητα καλυτερα και πιο γρηγορα πας με το ΚΤΕΛ.Αυριο επιστρεφω απο καρπενησι, θα γραψω συνολικα εντυπωσεις.
Εισαι απο καρπενησι Φανη η απλα ετυχε διακοπες?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σήμερα Αθήνα-Καλάβρυτα με 130 και κατανάλωση 6.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης apostolis_bjj έγραψε:
Εισαι απο καρπενησι Φανη η απλα ετυχε διακοπες?Διακοπες Αποστόλη, μου αρεσει πολυ η περιοχή και εχει και ενα φανταστικο ξενοδοχειο για παιδια!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εισαι απο καρπενησι Φανη η απλα ετυχε διακοπες?
Διακοπες Αποστόλη, μου αρεσει πολυ η περιοχή και εχει και ενα φανταστικο ξενοδοχειο για παιδια!
Ποιο είναι Φανη;
Μου αρέσει η περιοχή και πήγαινα αλλά πο μεγάλες μονάδες της φυτοζωουν.
Το μοντανα θέλει γενικό ρεκτιφιέ ενώ το αβαρις είναι το μοναδικό ξενοδοχείο που τους χάρισα διανυκτέρευση πληρωμένη και έφυγα νωρίτερα.
Αηδία! -
Εγώ είχα μείνει στο νηνεμία και ήταν πολύ ωραία!
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Ford Kuga