-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Πάντως για να το ξέρετε όλοι: το Kuga ΔΕΝ είναι το πιο οικονομικό SUV της κατηγορίας, οπότε αν θέλετε τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση καυσίμων, δεν θα πρέπει να το βάλετε στη κορυφή της λίστας σας
Δε χρειάζεται να παραδεχτείς κάτι που ξέρει όλος ο κόσμος. Μη ζορίζεσαι. Ανεξάρτητα από τις έρευνες δεν υπάρχει κάτοχος μέσα στη πολη που να έχει κάτω από 10
ρε συ νικ, οκ, καιει - αυτο λεω και εγω...
απο την αλλη πραγματι οι διαφορες απο τιγκ ειναι 0.5-1.0 λιτρα. σγα..
περιπτερο παιρνεις, πρεπει να πουλας καμμια τσιχλα παραπανω. που την ειχες γλυτωσει στην αγορα.
η μάιν γενικοτερη αποψις ειναι αλλου: γιατι να παρεις το δικινητο σήκωμα που καιει περσοτερο απο χαμηλο, κοστιζει παραπανω και χρειαζεται φυσική 3ης γυμνασιου στας στροφας? -
Δε χρειάζεται να παραδεχτείς κάτι που ξέρει όλος ο κόσμος. Μη ζορίζεσαι. Ανεξάρτητα από τις έρευνες δεν υπάρχει κάτοχος μέσα στη πολη που να έχει κάτω από 10Μα δεν υπάρχει αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας (όγκου, βάρους και ιπποδύναμης) που να καίει κάτω από 10λτ./100χλμ στην πόλη. Εδώ ούτε η 116i μου δεν έκαιγε κάτω από 10, ούτε το Mini (το απλό Cooper, όχι το S), έκαιγε κάτω από 10. To Panda είναι στο 7.5 μέσα στην πόλη που είναι 1.2000cc, 60 άλογα και ούτε 1.000 κιλά.
η μάιν γενικοτερη αποψις ειναι αλλου: γιατι να παρεις το δικινητο σήκωμα που καιει περσοτερο απο χαμηλο, κοστιζει παραπανω και χρειαζεται φυσική 3ης γυμνασιου στας στροφας?
Το ακούω αυτό που λές γάτε και οι λόγοι είναι αρκετοί (ένας, περισσότεροι συνδυαστικά ή και όλοι μαζί):
- Γιατί παρόλη την έλλειψη 4κίνησης, προσφέρουν αυξημένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου σε σχέση με ένα χαμηλό αυτοκίνητο. (π.χ. στο νησί η 116i έβρισκε κάτω στο μισό οδικό δίκτυο, το Kuga περνάει αέρα).
- Γιατί προσφέρουν καλύτερη άνεση και ποιότητα κύλισης.
- Γιατί έχουν περισσότερους χώρους στο ίδιο μήκος και πλάτος.
- Γιατί το μισό οδικό μας δίκτυο είναι σε κατάσταση off road.
- Γιατί είναι όμορφα.
- Γιατί αρέσουν στις γυναίκες.
- Γιατί είναι μόδα
- Γιατί προσφέρουν καλύτερη ορατότητα
- Γιατί αυξάνουν (στο μυαλό) το μήκος του οργάνου
- Γιατί καλύπτουν άλλα κόμπλεξ
- Γιατί οι πλειοψηφία των αγοραστών δεν ενδιαφέρεται / ασχολείται με την οδική συμπεριφορά
- Γιατί πήρε και ο γείτονας
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
η μάιν γενικοτερη αποψις ειναι αλλου: γιατι να παρεις το δικινητο σήκωμα που καιει περσοτερο απο χαμηλο, κοστιζει παραπανω και χρειαζεται φυσική 3ης γυμνασιου στας στροφας?
Το ακούω αυτό που λές γάτε και οι λόγοι είναι αρκετοί (ένας, περισσότεροι συνδυαστικά ή και όλοι μαζί):
- Γιατί παρόλη την έλλειψη 4κίνησης, προσφέρουν αυξημένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου σε σχέση με ένα χαμηλό αυτοκίνητο. (π.χ. στο νησί η 116i έβρισκε κάτω στο μισό οδικό δίκτυο, το Kuga περνάει αέρα).
- Γιατί είναι όμορφα.
- Γιατί είναι μόδα
- Γιατί οι πλειοψηφία των αγοραστών δεν ενδιαφέρεται / ασχολείται με την οδική συμπεριφορά
Φάνη σε 10 αράδες το τελειωσες!!!!!! Το μόνο που μενει ειναι να πεταξεις το μικροφωνο!!! RESPECT!!!!!!
Youtube Video -
Δε χρειάζεται να παραδεχτείς κάτι που ξέρει όλος ο κόσμος. Μη ζορίζεσαι. Ανεξάρτητα από τις έρευνες δεν υπάρχει κάτοχος μέσα στη πολη που να έχει κάτω από 10
Μα δεν υπάρχει αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας (όγκου, βάρους και ιπποδύναμης) που να καίει κάτω από 10λτ./100χλμ στην πόλη. Εδώ ούτε η 116i μου δεν έκαιγε κάτω από 10, ούτε το Mini (το απλό Cooper, όχι το S), έκαιγε κάτω από 10. To Panda είναι στο 7.5 μέσα στην πόλη που είναι 1.2000cc, 60 άλογα και ούτε 1.000 κιλά.
- Γιατί είναι όμορφα.
- Γιατί είναι μόδα
Το παραπάνω ποστ του Φάνη πρέπει να καρφιτσωθεί και να αποτελεί reference για όλους, γιατί έχει γίνει κουραστική η επαναληψη της ίδιας 'κριτικής' σε όλα τα νήματα.
Πράγματι μέσα στην πόλη όλα τα απλά βενζίνης καίνε (και η Χ1 καίει και γι' αυτο δεν την χρησιμοποιώ εκεί, και το κουβαδάκι 108 με τα 68 άλογα πιάνει και 7,8 το καλοκαίρι με aircondition [τώρα είμαι στο 6,0 - 6,5], ακόμα και τα πετρέλαια σκαρφαλώνουν στα 8+ μέσα στον άστικό ιστό).
Οποιος θέλει σε αστική χρήση κάτω από 5,5 παίρνει υβριδικό!Το ίδιο και για τους λόγους που ο κόσμος προτιμά πια τα 'περίπτερα'.
Ακόμα και για όσα τυχόν μπορεί να έχουν κάπως καλύτερη οδική συμπεριφορά, οι λόγοι που αγοράζονται είναι αυτοί ακριβώς που αναφέρει ο Φάνης, ασχέτως της σημαντικότητας κάθε λόγου για τον καθένα!Νισάφι πια!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Οποιος θέλει σε αστική χρήση κάτω από 5,5 παίρνει υβριδικό!+100!
Τα υβριδικά μέσα στην πόλη έχουν πολύ χαμηλές καταναλώσεις, συνήθως χαμηλότερες και από τα diesel. -
φαν, εγω κραταω απο πεντε και κατω
εις τα αλλα συμφωνω αρκετως πλην ομως μέινλυ εκ των παραπανω η αγορα εχει γεμισει με ψηλες μπροστοκούνες. αν υπηρχε απο το πληθος μεγαλυτερος σεβασμος στα ενα εως τεσσερο αι αναλογιαι θα ητο διαφορετικες ως προς το τι πωλειται....
γενικως η λιστα σου ορθη, αλλα σε λίφο διαταξηΑρ.Ες.
γατοζ εις οιστρον αναπαραγωγηςεχετε βγει βουλτουλα ακομη και στα κοντινα βουνα? εκει που δεν παει ο λούλης και η λούλα?
θα στο γρατζουνησουν το ονειρο τα βατα, θα βρει, θα κολλησει, θα κοπανησει
αλλα θα παρεις τζουρες ζωής και ευωδία Θεϊκή, ουχι μονον τσικνα και εισαγωμενο ελαιολαδο... -
7. Γιατί είναι μόδαΓια το 90% των αγοραστών αυτό και μόνο, χωρίς βέβαια να είναι μεμπτό, κουβέντα να γίνεται. Τα αυτοκίνητα είναι και προϊόντα.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
εχετε βγει βουλτουλα ακομη και στα κοντινα βουνα? εκει που δεν παει ο λούλης και η λούλα?
αλλα θα παρεις τζουρες ζωής και ευωδία Θεϊκή, ουχι μονον τσικνα και εισαγωμενο ελαιολαδο...+1.000
Με το τωρινό έχω βγεί και έχω πάει μέχρι εκεί που πίστευα ότι δεν θα κολλήσει (χέστηκ@ για γρατσουνιές κλπ.). Εδώ είχε κάνει off road η Ζ4...μέχρι που κόλλησε! Γενικά δεν τα λυπάμαι τα αυτοκίνητά μου, η άποψή μου είναι ότι αυτά υπηρετούν εμένα και όχι εγώ αυτά (αν και έχω περάσει και από αυτό το στάδιο, ευτυχώς δεν κράτησε πολύ!).
ΥΓ: Ιδανικά θα ήθελα 4κούνητο και αυτός ήταν ο βασικό λόγος που χαλβάδιαζα στο S-Cross....ας όψεται η τιμή και οι όροι ανταλλαγής, το μεταλλικό χρώμα σε συνδυασμό με τον φόρο (τώρα το έφτιαξαν) και ο χρόνος παράδοσης, τότε που εγώ έψαχνα. Άλλως, τώρα θα έγραφα στο νήμα του S Cross!
-
Μα δεν υπάρχει αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας (όγκου, βάρους και ιπποδύναμης) που να καίει κάτω από 10λτ./100χλμ στην πόλη. Εδώ ούτε η 116i μου δεν έκαιγε κάτω από 10, ούτε το Mini (το απλό Cooper, όχι το S), έκαιγε κάτω από 10. To Panda είναι στο 7.5 μέσα στην πόλη που είναι 1.2000cc, 60 άλογα και ούτε 1.000 κιλά.
- Γιατί είναι όμορφα.
- Γιατί είναι μόδα
Απο τα καλύτερα ποστ [emoji16]
-
- Γιατί είναι όμορφα.
- Γιατί είναι μόδα
- Γιατί... έτσι τους αρέσει! Γούστα είναι αυτά!
ΥΓ. Και για να προλάβω τους καλοθελητές, εγώ το πήρα γιατί μου είναι απαραίτητο το ύψος και η τετρακίνηση το χειμώνα, και οι χώροι για τα μωρά. Ιδανικά θα ήθελα κι ένα κουπέ/κάμπριο για το 70% των χλμ που οδηγάω μόνος μου για τη δουλειά.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
εχετε βγει βουλτουλα ακομη και στα κοντινα βουνα? εκει που δεν παει ο λούλης και η λούλα?
αλλα θα παρεις τζουρες ζωής και ευωδία Θεϊκή, ουχι μονον τσικνα και εισαγωμενο ελαιολαδο...Γούστα είναι αυτά γατούλη!
Αλλά όχι και προσωπικό κριτήριο για αγορά αυτοκινήτου γιατι α) με αμάξι που έχω πληρώσει εγώ δεν θα πάω ποτέ σε τέτοια μέρη ή γενικά σε μέρη που θα πάω γυρεύοντας για ζημιά που θα μου χαλάσει τη διάθεση και β) γενικά δεν θα πάω σε τέτοια μέρη γιατί οι άνθρωποι της πόλης δεν αντέχουμε την πολύ εξοχή (αντε κανα resort σε ελεγχόμενες συνθήκες!) -
Δε χρειάζεται να παραδεχτείς κάτι που ξέρει όλος ο κόσμος. Μη ζορίζεσαι. Ανεξάρτητα από τις έρευνες δεν υπάρχει κάτοχος μέσα στη πολη που να έχει κάτω από 10Καλοπροαίρετη συμβουλή, σταμάτα να επιδεικνύεις την άγνοια και τα κολλήματά σου, πετώντας συνεχώς τέτοιες κοτσάνες, στην απέλπιδα προσπάθειά σου να μου την πεις. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να φαίνεσαι άσχετος και ολίγον τι αστείος.
-
O πιο μαζεμένος, λειτουργικός και όμορφος φακός που βρήκα, και μάλιστα αυθεντικό αξεσουάρ Ford
-
Πολυ καλο φαίνεται!
Δώσε καμία πληροφορία που τον βρήκες κλπ
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Τον φτιάχνει η Richbrook, εδώ μπορείς να δεις όλα τα διαθέσιμα logos.
Και μάλιστα της Ford έρχεται με κωδικό που σου βγάζει εκπτωτικό κουπόνι 15% για την επόμενη αγορά από το site της Ford
-
Κοιτά να δεις τωρα τι θα γίνει θα το δείξω στον δικό μου για το focus και θα παρω τα credits χαχα
Στο golf έχω ενα maglite το οποίο χρησιμεύει και ως αμυντικό όπλο τετοιο βάρος που έχει
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ρε Αντώνη, και εγώ είμαι sucker για official licensed προϊόντα, αλλά 25 euro για φακό;
-
Μια φορά θα τον πάρεις, δεν είναι αναλώσιμο ούτε φτηνοκατασκευή. Χώρια που είναι από τους ελάχιστους που βρήκα να κουμπώνουν στον αναπτήρα, άρα είναι ότι πρέπει για την υποδοχή στο πορτμπαγκάζ
Εδώ είμαι έτοιμος να πάρω την αυθεντική θήκη και ομπρέλα της Ford, στο φακό θα κόλλαγα ?
-
Άμα θες τη θήκη στην πουλάω, μου την έκαναν δώρο με το αμάξι
-
Περι καταναλωσης... Kuga AWD εντος πολης ευκολα 12.5 - 13 βενζινη. Εκτος πολης με 2 ταξιδια που εχω κανει 10+ στο πρωτο ταξιδι με 140 150 χλμ και 8.5 στο 2ο με τις ιδιες ταχυτητες αλλα με το racechip πανω. Αμαξι 1700+ κιλων λογω ηλιοροφης και 4κινησης και 1500 κυβικα μην περιμενουμε και θαυματα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ford Kuga