-
Τι να σου πω ρε φίλε, πάντως μια photo που έχω δει με το engine bay του Vignalle, και αυτό με τη βέργα είναι....
-
Παιδες καλημερα σας. Μετα απο ποσο καιρο πηρατε το αμαξι οταν αυτο πηγε στην αντιπροσωπεια? Ποσες μερες σας ειπαν για πινακιδες αδεια κλπ?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
-
Το δικό μου ήταν ήδη Ελλάδα, από την στιγμή της 'παραγγελίας' το πήρα στα χέρια μου σε ακριβώς 14 μέρες. Στην αντιπροσωπεία είχε φτάσει 3 μέρες πριν, και το είδα 1 μέρα νωρίτερα όταν του περνούσαν μεμβράνες. Πινακίδες και άδεια είχαν ήδη γίνει 2 μέρες νωρίτερα, αφού μου έστειλαν τον αριθμό κυκλοφορίας για να το ασφαλίσω.
-
Ο χρήστης apostolis_bjj έγραψε:
Παιδες καλημερα σας. Μετα απο ποσο καιρο πηρατε το αμαξι οταν αυτο πηγε στην αντιπροσωπεια? Ποσες μερες σας ειπαν για πινακιδες αδεια κλπ?Εμένα μου είχαν πει 5-7ημέρες από την ημέρα που έφτασε στην Ελλάδα. Ζήτησα να το παραλάβω σε 15 ημέρες (για να πουλήσω το δικό μου). Δεν αργεί πάντως και εάν θέλουν μπορούν μέσα σε 3 ημέρες από την ημέρα που θα φτάσει Ελλάδα να στο παραδώσουν.
-
Δεν θα πανε να ταξινομησουν μονο ενα, συνηθως μαζευουν μερικα και πανε μαζι, αρα 5-6 εργασιμες περνει απο την στιγμη που φθανει Ελλαδα.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σούπερ Αντώνη!!Για πές, εύκολη η τοποθέτηση (δλδ. plug n' play ή θέλει τίποτα τρύπες να ανοιχτούν)? Μόνο σου την έκανες?
Ρε συ Φανη τόσα χρονια ότι έβαζες στις μπεμπες όλα στο Σπανο τα έβαζες ;
Τόσα και τόσα aftermarket πράγματα υπάρχουν που τα βάζεις μόνος με 1-2 απλά εργαλεία.
Μην με παρεξηγείς στο λέω για να σε πειραξω κυρίως.
Παντως τα αντίστοιχα αμορτισέρακια τα είχα βάλει και εγώ ο καργα αμπαλος μόνος στο γκαράζ μου. Και εκεί υπήρχαν υποδοχές και κούμπωσαν απευθείας. -
Στο εκθεσιακό ST line που είχαν στο mall είχα δει αυτά τα ωραία προστατευτικά για τις πόρτες που βγαίνουν όταν ανοιγείς και κρύβονται όταν ξανακλείνεις τη πόρτα. Εϊχα την εντύπωση πως είναι standard αλλά νομίζω δεν τα είδα στην έκθεση που πήγα. Ξέρει κανείς αν μπαίνουν εξτρα και πόσο κάνουν?
-
Στο Kuga ? Μήπως τα είδες στο Focus ? Δεν τα έχω δει εγώ....
Εγώ έβαλα door edge protector σε άσπρο χρώμα, σε όλο το μήκος των ακμών των θυρών και ξέγνοιασα....
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Στο Kuga ? Μήπως τα είδες στο Focus ? Δεν τα έχω δει εγώ....Εγώ έβαλα door edge protector σε άσπρο χρώμα, σε όλο το μήκος των ακμών των θυρών και ξέγνοιασα....
Θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Βάλε καμία φωτό και από που αγόρασες, please.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ρε συ Φανη τόσα χρονια ότι έβαζες στις μπεμπες όλα στο Σπανο τα έβαζες ;
Τόσα και τόσα aftermarket πράγματα υπάρχουν που τα βάζεις μόνος με 1-2 απλά εργαλεία.Γενικά ΔΕΝ βάζω aftermarket στα αυτοκίνητά μου!
Όμως, πολλά εργοστασιακά πράγματα (όπως τιμόνια, λεβιέδες, αξεσουάρ Schnitzer κλπ.) τα έβαλα μόνος μου (με τον θείο μου παρέα που έχει για χόμπι ένα γκαράζ τύφλα να έχουν τα συνεργεία της γειτονιάς!).
Τα δύσκολα (π.χ. εργοστασιακά Xenon retrofit) τα έβαζε ο Σπανός....δεν πήγαινα αλλού για σέρβις (3 δοκιμές που εκανα εκτός Σπανού ήταν απογοητευτικές τόσο σε τιμές όσο και σε ποιότητα εργασίας) έτσι και αλλιώς. Για εμένα BMW = Spanos στην Ελλάδα, για πολλούς λόγους.
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Στο Kuga ? Μήπως τα είδες στο Focus ? Δεν τα έχω δει εγώ....Εγώ έβαλα door edge protector σε άσπρο χρώμα, σε όλο το μήκος των ακμών των θυρών και ξέγνοιασα....
Χμμ μπορεί να έκανα και λάθος γιατί δίπλα ήταν και το focus και να μη το θυμάμαι καλά. Πάντως πολύ καλη υλοποίηση την οποία την είδα και στο Kodiak.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Στο Kuga ? Μήπως τα είδες στο Focus ? Δεν τα έχω δει εγώ....
Εγώ έβαλα door edge protector σε άσπρο χρώμα, σε όλο το μήκος των ακμών των θυρών και ξέγνοιασα....
Θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Βάλε καμία φωτό και από που αγόρασες, please.
Κάτι τέτοιο είναι ρε συ, μιλάμε για 3€ κόστος, αγορά από ali....
Αν θες photo από το πως φαίνονται στο δικό μου, θα περιμένεις μέχρι το απόγευμα
-
Thanks Αντώνη!
Ελεγα να δω σε τι άλλα χρώματα παίζει αλλά ρε συ αυτά στον ήλιο έχουν θέμα! Λιώνει η κόλλα και ξεκολλάνε ενώ τα υπολείματα που μένουν δεν φέυγουν έυκολα! -
Και όμως, το συγκεκριμένο έχει αυτοκόλλητο 3Μ από μέσα, οπότε (α) δεν θα λιώσει, και (β) αν θες να το αφαιρέσεις, ξεκολλάει εντελώς καθαρά
-
εχθες καθομουν και χαζευα το μοτερ 1,5 D εχθες και μου εκανε εντυπωση οτι εμοιαζε πολυ με γαλικο βασικα με σιντροεν πεζο... κοιτοντας την πεταλουδα του γκαζιου και γενικα παρατηρωντας τα σηματακια ολα ειχαν πανω πεζο σιντροεν ειχα την εντυπωση πως ηταν καινουργιο μοτερ της φορντ
-
Λες ότι ο 1,5 ντίζελ είναι και αυτός γαλλικός ? Γιατί ο αντίστοιχος που έχουν αρχίσει να βάζουν οι γάλλοι βγάζει 130 άλογα .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Λες ότι ο 1,5 ντίζελ είναι και αυτός γαλλικός ? Γιατί ο αντίστοιχος που έχουν αρχίσει να βάζουν οι γάλλοι βγάζει 130 άλογα .πραγματικα δεν ειμαι σιγουρος!αυτο σκεφτομαι και εγω...αλλα οτι βγαζει +10 δεν σημαινει οτι ειναι διαφορετικος
παντως ολες οι εταιριες εχουν γινει μια μου φαινεται... -
Οι 1600 και 2000 και 2200 και 3000 ντίζελ ήταν κοινοί κινητήρες . Αλλά εδώ παίχτηκε ότι ο 1.5 ήταν νέος της φόρντ .
Μάλλον είναι κοινός , αλλά ίσως δεν θέλουν να το πουν ανοιχτά .
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Σήμερα ήταν η ημέρα της αναβάθμισης. Το πήγα 9 η ώρα το πρωί, το έβαλαν κατευθείαν στο διαγνωστικό και έφυγα.
Με πήραν τώρα τηλ. (17:00) και μου είπαν ότι η αναβάθμιση είναι σε καλό δρόμο αλλά θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι αύριο.Τουλάχιστον η εργασία καλύπτεται από την εγγύηση, άμα χρέωναν εργατοώρα θα έπεφτε πολύ γέλιο.
Τελικά τι έγινε ? Τι αναβαθμίστηκε ? Τι εκδόσεις έχεις τώρα, τι αλλαγές και βελτιώσεις παρατήρησες ? Πες τα όλα....
-
Sorry, ξεχάστηκα με τη δουλειά. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία διαφορά. 2.2 παρέμεινε η έκδοση. Τι να πω;
Το παλικάρι με διαβεβαίωσε ότι έγιναν οι αναβαθμίσεις σε BCM, PCM και APIM. Για τα 2 πρώτα δεν μπορώ να πω κάτι, το 3ήμερο που θα πάω εκδρομή θα δω αν άλλαξε κάτι στη συμπεριφορά του μοτέρ λόγω PCM.Μάλιστα η κοπέλα στη ρεσεψιόν ρώταγε τον προϊστάμενο αν χρεώνουν για το αμάξι με τις μεταμεσονύκτιες αναβαθμίσεις
Στο ford etis ακόμα μου δείχνει software updates, αλλά ίσως δεν έγινε scan μετά τις αναβαθμίσεις για να δείξει τις ενημερώσεις. Από περιέργεια σκέφτομαι να πάω σε άλλη αντιπροσωπεία να τους ζητήσω να τσεκάρουν αν υπάρχουν αναβαθμίσεις. Ντρέπομαι να ξαναπάω στην ίδια, θα με πλακώσουν και με το δίκιο τους. Δε πάει κανένας άλλος να την κάνει να δούμε αν τελικά αλλάζει κάτι;
Θα ανεβάσω και μια φωτό της έκδοσης να δείτε να είναι διαφορετική με αυτή στα δικά σας γιατί βλακωδώς δεν έβγαλα πριν την αναβάθμιση
Ford Kuga