-
8ετη νομίζω δίνει η βελμαρ. Δεν ξέρω για τους άλλους αντιπροσώπους
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν δεν κανω λάθος 8ετη δίνει η ford motor Hellas οποτε θα στην δώσουν σε οποία αντιπροσωπεία και αν πας.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Η Ford δίνει 3. Τα άλλα είναι βελμαρ αλλά καλύπτουν τα πάντα.
-
H Ford δίνει τα πάντα, με κάποιες 'προσαρμογές' μετά τα 2 πρώτα χρόνια
-
Και μιλάμε για 100.000 χιλιόμετρα
-
Για αν μην μπερδευόμαστε με την επέκταση της εγγύησης: Η επέκταση της εγγύησης είναι από την Ford Motor Hellas με κόστος περί τα €850. Η Βελμάρ, την δίνει ως δώρο, δεν γνωρίζω την πολιτική των άλλων αντιπροσώπων.
Η κατανάλωση του 1.5 Ecoboost είναι υψηλή (γνωστό) και είναι ένα από τα ελάχιστα αρνητικά του αυτοκινήτου. Εγώ (με κίνηση κατά 75% στην πόλη και οδήγηση κυρίως από την γυναίκα μου η οποία ΔΕΝ είναι καθόλου οικονομική οδηγός) έχω μετά από 4.000χλμ, 10.7 λτ/100χλμ μέσο όρο. Σε νορμάλ ταξίδι είμαι στο 7.5 και σε γρήγορο στο 8.5. Στην πόλη πρέπει να περνάω άνετα τα 11.
-
Το κακό είναι το 143 στους ρύπους
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Για αν μην μπερδευόμαστε με την επέκταση της εγγύησης: Η επέκταση της εγγύησης είναι από την Ford Motor Hellas με κόστος περί τα €850. Η Βελμάρ, την δίνει ως δώρο, δεν γνωρίζω την πολιτική των άλλων αντιπροσώπων.Η κατανάλωση του 1.5 Ecoboost είναι υψηλή (γνωστό) και είναι ένα από τα ελάχιστα αρνητικά του αυτοκινήτου. Εγώ (με κίνηση κατά 75% στην πόλη και οδήγηση κυρίως από την γυναίκα μου η οποία ΔΕΝ είναι καθόλου οικονομική οδηγός) έχω μετά από 4.000χλμ, 10.7 λτ/100χλμ μέσο όρο. Σε νορμάλ ταξίδι είμαι στο 7.5 και σε γρήγορο στο 8.5. Στην πόλη πρέπει να περνάω άνετα τα 11.
Και απο Σφακιανακη που πηρα εγω δώρο ήταν.
-
Να προσθέσω με τη σειρά μου ότι η επέκταση εγγύησης δεν είναι 1 προϊόν αλλά 2.
Μία από τα 2 στα 5 χρόνια (+3 χρόνια) και άλλη μία από τα 5 στα 8 (+3 χρόνια). Και τη δίνουν σαν δώρο και άλλοι αντιπρόσωποι, αν όχι όλοι. -
Και στον παζαροπουλο που είχα ρωτήσει μου έδινε στανταρ τα 5 χρόνια και ως δώρο 3 επιπλέον....
-
Ευχαριστώ όλους για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις σας
-
Ο χρήστης Anty έγραψε:
Την απλή BusinessΚαλησπέρα ,
Μπορείς να μου αναφέρεις σε τι τελική τιμή ξεκινά η απλή έκδοση βενζινοκινητήρα με τα 150PS??
Αναφέρομαι σε τιμή μαζί με τέλη ταξινόμησης-φπα-πινακίδες... -
Εξαρτάται από το χρώμα. Για απλό λευκό, που χρεώνεται βέβαια γύρω στα 100 με 150 ευρώ, είχα πάρει προσφορά με το κλειδί 22100
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.. ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ Kuga Business 1,5 diesel ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Κ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
-
Καλημέρα σε όλους!
σχετικά με τον φίλο που ρωτάει τιμή για την business βενζίνης 150ps, εγώ το έκλεισα στα € 22.300 με χρώμα deep impact blue.
Ενημερωτικά η παραγγελία έγινε 22/4 και πριν 3-4 μέρες που μίλησα με ΒΕΛΜΑΡ με ενημέρωσαν ότι θα κατασκευαστεί 2/6 και θα το παραλάβω κατά τις 20/6 (όσο διάστημα μου είχαν πει αρχικά δηλαδή, 2 μήνες).
-
Ο χρήστης panos36 έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.. ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ Kuga Business 1,5 diesel ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Κ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...Άστρωτο το έχω ακόμη και με vpower diesel με κίνηση μόνο μέσα στη πόλη θα μου δώσει 750 λίτρα περίπου. Μετά το τελευταίο γέμισμα δε κινήθηκα σε ΕΟ. Νομίζω είναι καλά.
-
υστερα απο σκεψεις 4 μηνων (καταντησα αηδια... ) το εκλεισα σημερα!!!!!
τελικα κατελειξα στην εκδοση st line 1,5 D σε μανκετικ χρωμα και του προσθεσα πανοραμικη ηλιοροφη και το powershift !
το αμαξι το εκλεισα στην φορντ βελμαρ και εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος,μιας και ειχα μια πολυ καλη εκπτωση + τα (κλασικα) δωρα:πλαστικο δαπεδο χωρου αποσκευων,συναγερμο και η 8ετης εγγυηση η 100000χιλ
μου αρεσε επισης πως μου εδωσαν το αμαξι για τεστ drive χωρις να ερθει καποιος μαζι μου,γενικα μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την εταιρια
στα του αυτοκινητου τωρα μου αρεσε η ανεση στην καμπινα(1,85 καθομουν πισω σαν βασιλιας με το καθισμα του οδηγου ρυθμισμενο στα μετρα μου) ο πολυ πλουσιος εξοπλισμος(ηταν η εκδοση st line)και το τραβηγμα απο το μοτερακι ηταν πολυ καλο μετα τις 1800rpm,κατι που δεν περιμενα λογο βαρους της καροτσας οκ φωτια στην ασφαλτο δεν βαζει αλλα ενα ασφαλες προσπερασμα θα το κανεις ...τωρα το powershift που εχω παραγκειλει δεν ξερω πως θα ειναι σε αυτο τον τομεα αλλα και το χειροκινητο ηταν πολυ καλο και σαν αισθηση αλλα και σαν διαταξη των σχεσεων...μου αρεσε πολυ η θεση οδιγησης γιατι φερνει το τιμονι μεσα στα χερια του οδηγου και το καθισμα κατεβαινει χαμηλα,αυτο που με χαλασε ηταν η πολυ μετρια πλευρικη του στιριξη κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση αν και φανηκε σφιχτη η αναρτηση δεν κοπαναγε καθολου
αυτα σαν πρωτη αποψη και τωρα υπομονη να ερθει.....3 μηνες η αναμονη -
Με το καλό να παραλάβεις !! Ποσο πήγε τελική τιμή ; πόσος χρόνος αναμονής ;
-
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
τελικα κατελειξα στην εκδοση st line 1,5 D σε μανκετικ χρωμα και του προσθεσα πανοραμικη ηλιοροφη και το powershift !
το αμαξι το εκλεισα στην φορντ βελμαρ και εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος,μιας και ειχα μια πολυ καλη εκπτωση + τα (κλασικα) δωρα:πλαστικο δαπεδο χωρου αποσκευων,συναγερμο και η 8ετης εγγυηση η 100000χιλ
μου αρεσε επισης πως μου εδωσαν το αμαξι για τεστ drive χωρις να ερθει καποιος μαζι μου,γενικα μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την εταιρια
στα του αυτοκινητου τωρα μου αρεσε η ανεση στην καμπινα(1,85 καθομουν πισω σαν βασιλιας με το καθισμα του οδηγου ρυθμισμενο στα μετρα μου) ο πολυ πλουσιος εξοπλισμος(ηταν η εκδοση st line)και το τραβηγμα απο το μοτερακι ηταν πολυ καλο μετα τις 1800rpm,κατι που δεν περιμενα λογο βαρους της καροτσας οκ φωτια στην ασφαλτο δεν βαζει αλλα ενα ασφαλες προσπερασμα θα το κανεις ...τωρα το powershift που εχω παραγκειλει δεν ξερω πως θα ειναι σε αυτο τον τομεα αλλα και το χειροκινητο ηταν πολυ καλο και σαν αισθηση αλλα και σαν διαταξη των σχεσεων...μου αρεσε πολυ η θεση οδιγησης γιατι φερνει το τιμονι μεσα στα χερια του οδηγου και το καθισμα κατεβαινει χαμηλα,αυτο που με χαλασε ηταν η πολυ μετρια πλευρικη του στιριξη κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση αν και φανηκε σφιχτη η αναρτηση δεν κοπαναγε καθολου
αυτα σαν πρωτη αποψη και τωρα υπομονη να ερθει.....3 μηνες η αναμονηΚαλησπέρα με το καλό να το παραλάβεις...
Περασα και εγώ απο μια Βελμαρ σήμερα να πάρω μια προσφορά...
Υπάρχει ενδιαφέρον για την βενζινοκίνητη έκδοση των 150 αλόγων...Ο πωλητής με έσπρωχνε με τον τρόπο του σε Diesel παρότι του είπα ότι δεν κάνω πολλά χλμ κλπ...Anyway πήρα τελική τιμή για την έκδοση Business σε χρώμα Frozen White και το σύστημα Active Park Assist στα 22.300..Καλή τιμή γα όλα τα καλούδια που έχει επάνω του...Η Βελμάρ βέβαια δίνει και την προέκταση εγγύησης 2 + 6 έτη..
Οσο αναφορά παράδοση...Μου είπε 3 μήνες τουλάχιστον !!! -
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
αυτα σαν πρωτη αποψη και τωρα υπομονη να ερθει.....3 μηνες η αναμονηΜε το καλο να παραλάβεις!!! Εξαιρετική επιλογή και το powershift και η πανοραμική! Πανοραμική έβαλα και εγω και μπορω να σου πω χαλάλι οι 3 μηνες αναμονή. Ειναι απόλαυση!
Ford Kuga