-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Χωρίς να κοιτάω την επίσημη κλίμακα, κρίνοντας από άλλα αυτοκίνητα που είναι οριακά κάτω από τα 20Κ€ ΛΤΠΦ, η τελική τιμή πρέπει να είναι κάπου στα 27800€....Αποκλείεται 27.800.
σε αυτήν την τιμή βγαίνει μονο με την Πανοραμική και ford key free.
@Balex υπολόγισε περίπου στα 29.000€Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Jford έγραψε:
Χωρίς να κοιτάω την επίσημη κλίμακα, κρίνοντας από άλλα αυτοκίνητα που είναι οριακά κάτω από τα 20Κ€ ΛΤΠΦ, η τελική τιμή πρέπει να είναι κάπου στα 27800€....
Αποκλείεται 27.800.
Μέχρι τα 19.999€ η επιβάρυνση είναι 40,3%, οπότε αντί για 27800€ που έγραψα, το σωστό ποσό είναι 27.900€. Τέλη, έξοδα φακέλλου (για δάνειο) κλπ είναι επιπρόσθετα.
-
Και η τιμη του επιπλεον εξοπλισμου δν θα ειναι 2343, αλλα πολυ παραπανω αν δεν κανω λαθος,οι τιμες λογικα ειναι χωρις Φ.π.α. και επιπλεον χρεωσεις..Και κατα ποσο αξιζει να πας στην εκδοση βενζινης με αυτοματο και τετρακινηση και να μην παρεις τν εξοπλισμο της st line?
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Χωρίς να κοιτάω την επίσημη κλίμακα, κρίνοντας από άλλα αυτοκίνητα που είναι οριακά κάτω από τα 20Κ€ ΛΤΠΦ, η τελική τιμή πρέπει να είναι κάπου στα 27800€....
Αποκλείεται 27.800.
Μέχρι τα 19.999€ η επιβάρυνση είναι 40,3%, οπότε αντί για 27800€ που έγραψα, το σωστό ποσό είναι 27.900€. Τέλη, έξοδα φακέλλου (για δάνειο) κλπ είναι επιπρόσθετα.
Η παραγγελία η δικιά μου st line λευκό + ηλιοροφή + key free βγήκε στα 27563 (με τα έξοδα φακέλου και τα τέλη ταξινόμησης στην τιμή- χωρίς την έκπτωση) οποτε στον παραπάνω συνδυασμό η τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι όπως ρώτησε ο φίλος balex η δικιά μου εκτίμηση ειναι οτι βγαίνει σίγουρα απο 29.000 και πάνω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αν και συζητάμε περί λεπτομέρειας τύπου 'ντομάτα-τομάτα', η τιμή του -οποιουδήποτε- οχήματος μέχρι ΛΤΠΦ
-
Αντιλαμβάνομαι απο αυτά που γράφεις οτι εχεις γνώσεις πάνω στο θέμα και σίγουρα το εχεις ψάξει παραπάνω απο εμένα και πιθανότατα να εχεις δίκιο. Εγω μοιράζομαι την δικιά μου εμπειρία χωρίς να γνωρίζω συντελεστές φόρολογιας. Και επειδη τον balex τον ενδιέφερε τελική τιμή για αυτο λέω οτι κατω απο 29.000 δύσκολα θα πέσει χωρίς έκπτωση. Και όπως λες και εσυ εξαρτάται απο το πως φορολογείται ο εξοπλισμός ( πχ ηλιοροφή καθαρή αξία 601 + φόροι 317 = 918 και key free 622 + 250 = 872 όπως το μοιράστηκε ο Stelios ng σε προηγούμενη ανάρτηση). Μόλις εχω τιμολόγιο στα χερια μου θα εχω πληρη εικόνα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δοκίμασε τελικά κανένας να κάνει έλεγχο για ενημερώσεις; Δεν προτείνω τη χρήση κινητού, πιθανό update μπορεί να είναι μεγέθους giga.
-
Πήραμε και το δάπεδο για το πορτ μπαγαζ. Μένουν οι ανεμοθραυστες. Όλα καλά.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάποια αρνητικα:
Δεν υπάρχει κουμπί στο τιμόνι για να επιλέξεις τη πηγή της μουσικής. Δεν υπάρχει mute πουθενά. Μολονότι εχει ηλεκτρικό χειρόφρενο, οι θήκες για μικροαντικειμενα είναι περιορισμένες. Το ηχοσυστημα θα το ήθελα λίγο πιο δυνατό.Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα,σε ελληνικη ιστιοσελιδα ειχαν σαν προτεινομενη εκδοση το 1.5 ecoboost,180 auto awd!!! Ειναι δυνατον?
-
Γιατί να μην είναι;
-
Πιστευω λογο υψηλων καταναλωσεων,και οχι τοσο υψηλων επιδοσεων σε σχεση με την ισχυ του κινητηρα..
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Καλημερα,σε ελληνικη ιστιοσελιδα ειχαν σαν προτεινομενη εκδοση το 1.5 ecoboost,180 auto awd!!! Ειναι δυνατον?Μια χαρα ειναι. Με την τετρακίνηση ειναι που αποκτά περιςςοτερο νόημα ενα αυτοκινητο αυτής της κατηγοριας.
-
Συμφωνως αποψεων που εχουν γραφτει παραπανω, η πιο λογικη επιλογη για την ελληνικη πραγματικοτητα ειναι το 1.5 ecoboost fwd..
-
tip of the day:
Γνωρίζατε ότι το φως που ανάβει στις χαμηλές ταχύτητες για να φωτίσει το εσωτερικό της στροφής δεν είναι το προβολάκι χαμηλά αλλά μία λάμπα στο κυρίως φανάρι στην εσωτερική άκρη του φαναριού; (τουλάχιστον στο st-line)Γνωρίζατε ότι υπάρχει ρύθμιση στα settings που ονομάζεται 'automatic engine turn off' και η οποία δεν έχει σχέση με το κουμπί auto start-stop? Αν έχει διαβάσει κάποιος το manual ας μου πει και εμένα τι κάνει.
-
Σας το είχα πει. Δε στρίβουν τα φώτα. Απλά ανάβει μια λάμπα όταν στρίβεις. Αυτό που λες για το automatic engine turn off τι ακριβώς εξυπηρετει;
Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μην τα μπερδεύεις, τα φώτα στρίβουν. Ευχαρίστως να κανονίσουμε μια συνάντηση να στο δείξω. Τώρα μιλάω για τις χαμηλές ταχύτητες (έκανα μανούβρα στο γκαράζ) και μου το έδειξε η κοπέλα μου ποιο φως ανάβει.
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Πιστευω λογο υψηλων καταναλωσεων,και οχι τοσο υψηλων επιδοσεων σε σχεση με την ισχυ του κινητηρα..Είναι ο ισχυρότερος κινητήρας και είναι τετρακίνητο. Λογικότατο να είναι το προτεινόμενο.
-
Μια και περιμένω απάντηση από ένα πελάτη είπα να ψάξω λίγο για τo Adaptive front lighting system (AFS) της Ford. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα λέει και πολύ ξεκάθαρα στα διαφημιστικά.
New Ford Kuga Offers Cutting-Edge Features
Ford’s Adaptive Front Lighting System is available for the first time on Kuga. The system monitors ambient light conditions and automatically optimises visibility by adjusting the beam angle of the new bi‑xenon headlights to one of seven settings depending on the vehicle’s speed, steering angle and distance to an object in front.
The Adaptive Front Lighting System features a WeatherDependent Lighting mode that automatically adjusts headlights
to help drivers spot roadside hazards in extreme heavy rain. After detecting a downpour, the system shortens and widens the headlight beam to better illuminate the side of the road and reduce glare for other drivers from flooded roads.Το σύστημα προσαρμόζει τη δέσμη ανάλογα τις συνθήκες. Δηλαδή δεν στρίβει απλά τη δέσμη, αλλά μπορεί και να την κονταίνει ή να της τροποποιήσει ανάλογα τις συνθήκες που επικρατούν. Νομίζω έχει 7 διαφορετικούς τύπους
Ford Adaptive Front Lighting SystemΚαι φωτό από το manual του mondeo
Mondeo Owner's Manual
A without AFS
B with AFSΤελείως διαφορετικό από τα Cornering lamps
A Headlamp beam
B Cornering lamp beamΠάντως την ίδια συζήτηση είχαν και στο forum του focus ST, Do the 2015 ST3's headlights turn when steering?
BTW, το σύστημα λειτουργεί μόνο όταν τα φώτα είναι στο auto.
-
Οσοι κατοχοι, το sync 3 του kuga σας δινει την δυνατοτητα να κανετε χρηση του application ford pass?
Ford Kuga