-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν τον ξέρω τον lefo και το όχημα του (που φαίνεται προσεγμένο), αλλά είναι σαφώς πιο λογική αγορά (μακροπρόθεσμα... )
Συν το ότι αυτή η σειρά 5αρας-7αρας γ@μαγε...H M5 είναι εκπληκτικό αυτοκίνητο αλλά γιατί είνια πιο λογική αγορά? Με ποιά έννοια?
-
Μαλλον με τι θα επερνε ο καθε ενας προσωπικα με αυτα τα χρηματα.
-
Να την πάρεις! Όλα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων. Κόβεις μια βδομάδα διακοπές το καλοκαίρι, κόβεις 3-4 βραδυνές εξόδους σε μπουζούκια - κλαμπ κλπ. και ευχαριστιέσαι την Κορβέτ. Εκτός αυτού, μια ζωή την έχουμε... Βγάλε τα γούστα σου και μην ψάχνεις λογική και τρέλα σε αυτά.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
:lol: ,Ατρακάριστη και με 1 χρόνο εγγύηση.
Είναι πολλά taurus?Eίχε και** Shelby 600 ίππων **του '06 με 56 χιλ.
Αυτή τη βολτάρει και ο ίδιος και μάλιστα την ψιλοσκίζει...περνάει κάτω απ' το σπίτι μου και σείεται το σύμπαν.
Πραγματικά .Είναι και κάμπριο μπορντο με κομπρέσσορα.
Αυτός έχει viper και όπως μου είπε θεωρεί τα αμερικάνικα πιο αξιόπιστα .Δύναμη αζόριστη ,απο κυβικά ,χωρίς ζημιές.Τώρα δεν κουβέντιασα λεπτομέρειες για την αγορά του corvette αλλά όλες τις ώρες που ήμουν στο μαγαζί για το 206cc, το κοιταζα και ξανακοίταζα το αμάξι και όλο μου κάθονταν κάπως στο μάτι .Του είπα για το δικό μου κουπέ το οποίο και κρατά και με την κουβέντα περί αξιοπιστίας σκέφτηκα πως αν είναι να πηγαίνω για λάδια μπουζί καθε τοσο για ένα Αλφα ή φιατ με ζορισμένο κινητήρα και ημερομηνία λήξεως όπως το 95% των αυτ/των που κυκλοφορούν γιατί να μην κάνω την υπέρβαση (τρέλα) ώσπου να μεγαλώσει το παιδί και να βάζω βενζίνη αβέρτα για τοπικές εξορμήσεις στην Αιτ/νία και μια στο τόσο για σέρβις.Και ως δεύτερο αυτ/το εννοείται.Φυσικά θα μάθω περί τι παίζει με τα μηχανικά πρίν κάνω οτιδήποτε.
Απο την άλλη στην επαρχία και σε στενό οικογενειακό κύκλο αυτό θα μου φέρει προβλήματα ,αλλα .........
Πάντως θέλει ΄και τρέλα εκτος απο ευρώ και .......θα δούμε.
Αν ήμουν μόνιμα Αθήνα δεν θα το συζητούσα καν για αγορά.Εδω κάτω μπορώ να το ευχαριστηθώ......πιστεύω. -
ΙΚΕ παρέλειψες το '(μακροπρόθεσμα... ) που ακολουθούσε την πρόταση. Η Μ5 είναι ένα τετραθέσιο σεντάν με άπλετους χώρους... Μακροπρόθεσμα που προφανώς θα θέλει να παντρευτεί ο άνθρωπος δεν θα έχει ζητήματα του τύπου 'Πωλείται corvette λόγω οικονένειας'.
Ταπεινή μου γνώμη πάντα.ΥΓ: Αν ο άνθρωπος έχει κ@βλώσει για Βέττα προφανώς και λέμε μαλακίες...
-
η Μ5, λένε ότι τα παιδιά ότι είναι πιο λογική αγορά για τους ιδίους, φαντάζομαι ότι εννοούν πιο πρακτική. Κατ τα τ'αλλα
+Alexkid -
coupeas έτσι όπως σε βλέπω σου δίνω μία πιθανότητα να αγοράσεις Corvette της τάξης του 0.3%
EDDIE_147 οκ, νόμιζα το έλεγες από άποψη αξιοπιστίας, κόστους κλπ.
-
5 λεπτά απτη εν λόγω μάντρα, στην Πλαπούτα, υπάρχει εξειδικευμένο συνεργειο για τέτοιες αμερικανιές. Ζήτα του έτσι για το χαβαλε να το πας μια βόλτα από κει να δεις τι θα σου πουν. Δεν νομίζω να το αρνηθεί, το χει πολύ καιρό απούλητο...εγώ μένω 5-6 τετράγωνα απο κει και περνάω καθημερινά...είναι εκεί πάνω από 1,5 χρόνο όπως και το Shelby.
-
Λογικα θα ναι στο ''κολπο'' κ το εν λογω συνεργειο..,για να ειναι διπλα στη μαντρα κ να ασχολειται με αμερικανικα...
-
Πράγματι, η επόμενη γενιά έχει αποσπάσει πολύ καλύτερες κριτικές. Πάντως, τέτοιο αυτοκίνητο δεν το αγόραζα κάμπριο. Πολλή δύναμη, κράτημα ασύμβατο με οδηγικά λάθη και απουσία roll-bar, που σημαίνει ότι σε ενδεχόμενη τούμπα μάς χαιρετάς. Καλύτερα κλειστό...
-
Η ακόμα καλύτερα ένα Fiat 500 που έχει και 5 αστέρια
Corvette - 500 = 0-1
-
Σίγουρα το συνεργείο θα συνεργάζεται με το εν λόγο κατάστημα.Καλή ιδέα για ερώτηση.Και καλά.
Ο μαντράς πάντως έχει λόξα με τα αμερικάνικα και είναι πρόθυμος να βοηθήσει.
ΙΚΕ δεν αγοράζω με πιθανότητες .Με την τρέλα και τα γιούρια.Έχω, υπογράφω και αγοράζω.Δεν έχω ,δεν αγοράζω.
Η κοινωνική κατακραυγή είναι για μένα δεδομένη εδω κάτω.Αν αυτό το θεωρείς για μένα το σημαντικότερο,τότε ούτε με 0,1% πιθανότητα δεν προχωρώ. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
5 λεπτά απτη εν λόγω μάντρα, στην Πλαπούτα, υπάρχει εξειδικευμένο συνεργειο για τέτοιες αμερικανιές. Ζήτα του έτσι για το χαβαλε να το πας μια βόλτα από κει να δεις τι θα σου πουν. Δεν νομίζω να το αρνηθεί, το χει πολύ καιρό απούλητο...εγώ μένω 5-6 τετράγωνα απο κει και περνάω καθημερινά...είναι εκεί πάνω από 1,5 χρόνο όπως και το Shelby.η εποχη για παζαρεμα στα Αμερικανικα ειναι η καλυτερη. Ετσι βαζεις μερικα ψιλα στην τσεπη για τα τελη τις βενζινες κτλ...
-
Ο κινητήρας του συγκεκριμένου είναι ο LSI που μπαίνει στα κορβετ απο το '97 και αποδίδει 350 ίππους με 50,8 κιλα ροπή.
Το εν λόγο έχει 25 παραπάνω λόγο ελεύθερης εισαγωγής και εξάτμησης.
http://en.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_Corvette_(C5)#Production_notes -
Εχω δυο γειτονες με Κορβετ και κανενας τους ως στιγμης δεν ειχε το παραμικρο προβλημα. Ακομη και στο θεμα της καταναλωσης, δεν ειναι ασχημη για τα κυβικα. Ο γειτονας μου λεει οτι αμα το βαλει στο cruise control στα 120 χμ/ωρα στον αυτοκινητοδρομο και παει αρκετη διαδρομη, πιανει περιπου 8 λιτρα/100 χμ. Βεβαια συνηθως βρισκεται περιπου στα 10-11 λιτρα/100 χμ λογω γκαζιων, αλλα λεμε τωρα! Η Μ5 που ανεφερε καποιος εχει πολυ χειροτερη καταναλωση και σιγουρα ειναι λιγοτερο αξιοπιστη.
-
Πάντος επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο αυτ/το τα 375 άλογα τα βγάζει όπως τα 75 στα 1,6λτ κάποτε.Και φυσικά νιώθω πολύ κορόιδο πραγματικά που δεν ήξερα τι παίζει με τα αμερικάνικα.
Το μοντέλο αυτό που ανέφερα 300ρίζει άνετα και στα 280 καταναλώνει 32+ λίτρα το χλμ.
Είναι όμως άλλα βασικά που είναι υπέρ αφού ήδη ρώτησα, είδα και έμαθα . Δεν θα τα αναφέρω παρα όταν αποφασίσω πολύ σύντομα τι θα κάνω.
Φίλος μου λέει να πάρω boxter του '02 με 18χιλ. και με βιβλιο σερβις .Φλώρος του λέω?........ -
Δεν είσαι φλώρος?
-
Όχι φίλε μου.Ζόρι? Εχεις boxter και σε παιρνάνε τα κουπέ μήπως?
-
Δε με περνάει κανένας εμένανε, εγώ είμαι νταής. Εσυ τελικά τι είσαι όμως? Θα μου πεις?
-
H δικια μου αποψη ειναι μην το παρεις.Μετα απο λιγες βολτες θα σου φυγει η καυλα και θα κλαις τα λεφτα σου.Ασε που το εσωτερικο της θυμιζει rx7-μπλιαχ
Παντως το συγκεκριμενο μαγαζι πουλαει και το πιο κακο αυτοκινητο παραγωγηςhttp://kcelitemotors.car.gr/cars/view/572421/
ποσο να το δινει αραγες
Corvette C5 Z51 του '03.Αξίζει?