-
Ταξίδι αστραπή ως τα Γιαννιτσά με πολλές παρατηρήσεις καθ'οδών ... lucky day!!!
Μετά την Χαλκηδόνα ΕΕΡ 3726 σε γαλάζιο KIA PICANTO, στην είσοδο των Γιαννιτσών ΕΕΡ 1801 σε μπλε STARLET.
Εντός Γιαννιτσών ΕΕΡ 1805 σε λευκό αγροτικό TOYOTA, στην επιστοφή ... έξω από την NISSAN ΕΕΡ 1820 σε ετοιμοπαράδοτο NISSAN SUV χρώματος λευκού ...
Καθ'οδών ΚΙΖ 9064 σε μαύρο FIAT PUNTO, και τέλος έξω από την VW Μανδύλας ΝΙΡ 5262 (χάρτινες) σε ετοιμοπαράδοτο VW GOLF TSI λεύκο ...πολύ περπατάει το λευκό τελευταία!!!
Η επιχείρηση με τα ΕΕΕ δεν είχε αίσιο τέλος,αλλά επιφυλάσομαι για το μέλλον, πάμε για ΚΖΖ τώρα αλλά με βλέπω να καταλήγω σε κανά ΝΟΡ
Εύχομαι και οι επόμενες ημέρες να έχουν πολλές παρατηρήσεις μιας και το επόμενο 8ήμερο θα κάνω αρκετές εξορμήσεις στην Β.Ελλάδα!!! Μακάρι να είναι όπως σήμερα -
μπορειτε να μου πειτε που 'παιζει' το ΙΝΟ στα δικυκλα?
thanks -
Το 'που παίζει' εννοείς απο που είναι ή σε ποιό νούμερο έχει φτάσει?
Εν πάσει περιπτώσει, το ΙΝΟ δίδεται στα Ιωάννινα ενώ βάσει της database του παρόντος θέματος ξεκίνησε να ταξινομείται στις 5/10/10. Νεότερη καταχώρηση δεν υπάρχει, δυστυχώς. -
ΜΙΤ 4821
-
Για τα μοτοποδήλατα,δλδ κάτω των 50 κυβικών,που τις πινακίδες τις εκδίδει η Τροχαία-δεν ειμαι και σίγουρος-,'εχουμε στοιχεία?
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Το 'που παίζει' εννοείς απο που είναι ή σε ποιό νούμερο έχει φτάσει?
Εν πάσει περιπτώσει, το ΙΝΟ δίδεται στα Ιωάννινα ενώ βάσει της database του παρόντος θέματος ξεκίνησε να ταξινομείται στις 5/10/10. Νεότερη καταχώρηση δεν υπάρχει, δυστυχώς.sorry δικο μου λαθος εννοουσα απο που ειναι. thanks παντως.
-
XNI-4848 σε bmw3
ΧΝΙ-4800 σε celica αρχων '90
ΧΝΙ-4656 smart fortwo 1ης γενιας
ΧΝΙ-4606 mercedes A μτχ
XNI-4587 σε splashΤωρα αν καποιο αλλο εκτος απο το splash ειναι εντος σειρας, θα σας γελασω.. Εξω απο αντιπροσωπειες μεγαλη νεκρα..
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Για τα μοτοποδήλατα,δλδ κάτω των 50 κυβικών,που τις πινακίδες τις εκδίδει η Τροχαία-δεν ειμαι και σίγουρος-,'εχουμε στοιχεία?Δεν υπάρχουν στοιχεία, γιατί στην πραγματικότητα δίνονται τυχαία τα νούμερα και δεν τα έχουμε ψάξει (αλοίμονό μας αν φτάναμε μέχρι εκεί). Αν μπορείς να βρεις κάτι εσύ, καλώς, αλλά και πάλι είναι δύσκολο. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι είναι διαφορετικές οι πινακίδες και ότι πολλές είναι και με 4 αριθμούς αλλά μην το δένεις και κόμπο γιατί έχω δει και με 2 και με 3. Θα τα ξεχωρίσεις ότι δεν έχει την σφραγίδα του υπουργείου πάνω
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Για τα μοτοποδήλατα,δλδ κάτω των 50 κυβικών,που τις πινακίδες τις εκδίδει η Τροχαία-δεν ειμαι και σίγουρος-,'εχουμε στοιχεία?
Δεν υπάρχουν στοιχεία, γιατί στην πραγματικότητα δίνονται τυχαία τα νούμερα και δεν τα έχουμε ψάξει (αλοίμονό μας αν φτάναμε μέχρι εκεί). Αν μπορείς να βρεις κάτι εσύ, καλώς, αλλά και πάλι είναι δύσκολο. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι είναι διαφορετικές οι πινακίδες και ότι πολλές είναι και με 4 αριθμούς αλλά μην το δένεις και κόμπο γιατί έχω δει και με 2 και με 3. Θα τα ξεχωρίσεις ότι δεν έχει την σφραγίδα του υπουργείου πάνω
Στα μοτοποδηλατα η αριθμιση ξεκιναει απο το 1 και φτανει στο 9999.
-
και είναι αλήθεια ότι την πινακίδα την φτιάχνει ο ιδιοκτητης του μοτοποδηλάτου?
-
HKY 3050 παλιό Corsa
εδιτ με τις τετράγωνες τί γίνεται ξέρει κανείς?
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
και είναι αλήθεια ότι την πινακίδα την φτιάχνει ο ιδιοκτητης του μοτοποδηλάτου?Ναι!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
HKY 3050 παλιό Corsaεδιτ με τις τετράγωνες τί γίνεται ξέρει κανείς?
απ' όσο ξέρω πλέον δεν βγαίνουνε τετράγωνες και έχουν τελειώσει εδώ και καιρό
-
Μετά από 4-ωρή ταλαιπωρία στην βροχερή πόλη από άκρη σ'άκρη δια μέσου κέντρου, ΝΗΧ 1895 σε λευκό MERCEDES φορτηγό ψυγείο μικρό στην Κηφησιά, αρκετή ώρα αργότερα στην Νεάπολη ΝΗΧ 1980 (χάρτινη) σε κίτρινο σχολικό 50-θέσιο (μάλλον VOLVO) και τέλος στους Αμπελόκηπους ένα ολόφρεσκο ΝΙΡ 5292 σε μικρό κόκκινο (CHEVROLET ή DAIHATSU) σε χάρτινη. Προσπαθόντας να δω εν κινήση το χαρτονάκι και λόγω βροχής δεν είδα μάρκα!!!
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Μετά από 4-ωρή ταλαιπωρία στην βροχερή πόλη από άκρη σ'άκρη δια μέσου κέντρου, ΝΗΧ 1895 σε λευκό MERCEDES φορτηγό ψυγείο μικρό στην Κηφησιά, **αρκετή ώρα αργότερα στην Νεάπολη ΝΗΧ 1980 (χάρτινη) σε κίτρινο σχολικό 50-θέσιο (μάλλον VOLVO) **και τέλος στους Αμπελόκηπους ένα ολόφρεσκο ΝΙΡ 5292 σε μικρό κόκκινο (CHEVROLET ή DAIHATSU) σε χάρτινη. Προσπαθόντας να δω εν κινήση το χαρτονάκι και λόγω βροχής δεν είδα μάρκα!!!Ενδιαφερον...
Εν κινησει ηταν? Που περιπου το ειδες και τι ωρα, θυμασαι?
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Μετά από 4-ωρή ταλαιπωρία στην βροχερή πόλη από άκρη σ'άκρη δια μέσου κέντρου, ΝΗΧ 1895 σε λευκό MERCEDES φορτηγό ψυγείο μικρό στην Κηφησιά, **αρκετή ώρα αργότερα στην Νεάπολη ΝΗΧ 1980 (χάρτινη) σε κίτρινο σχολικό 50-θέσιο (μάλλον VOLVO) **και τέλος στους Αμπελόκηπους ένα ολόφρεσκο ΝΙΡ 5292 σε μικρό κόκκινο (CHEVROLET ή DAIHATSU) σε χάρτινη. Προσπαθόντας να δω εν κινήση το χαρτονάκι και λόγω βροχής δεν είδα μάρκα!!!
Ενδιαφερον...
Εν κινησει ηταν? Που περιπου το ειδες και τι ωρα, θυμασαι?
Περίπου στις 15:30 μπρόστα στον Αϊ-Γιώργη στο καφε Κεντρικόν (Π.Τσαλδάρη), ήμουν πάνω στο 25 και δεν μπόρεσα να δω 'Εκπαιδευτήρια'...στενός δρόμος πέρασε ίσα-ίσα!!!
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Μετά από 4-ωρή ταλαιπωρία στην βροχερή πόλη από άκρη σ'άκρη δια μέσου κέντρου, ΝΗΧ 1895 σε λευκό MERCEDES φορτηγό ψυγείο μικρό στην Κηφησιά, αρκετή ώρα αργότερα στην Νεάπολη ΝΗΧ 1980 (χάρτινη) σε κίτρινο σχολικό 50-θέσιο (μάλλον VOLVO) και τέλος στους Αμπελόκηπους ένα ολόφρεσκο ΝΙΡ 5292 σε μικρό κόκκινο (CHEVROLET ή DAIHATSU) σε χάρτινη. Προσπαθόντας να δω εν κινήση το χαρτονάκι και λόγω βροχής δεν είδα μάρκα!!!τον νοεμβριο το ΝΙΡ ηταν στο 4100, σημερα 2,5 μηνες μετα και 1192 αυτοκινητα πηραν νουμερα μονο
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
Μετά από 4-ωρή ταλαιπωρία στην βροχερή πόλη από άκρη σ'άκρη δια μέσου κέντρου, ΝΗΧ 1895 σε λευκό MERCEDES φορτηγό ψυγείο μικρό στην Κηφησιά, αρκετή ώρα αργότερα στην Νεάπολη ΝΗΧ 1980 (χάρτινη) σε κίτρινο σχολικό 50-θέσιο (μάλλον VOLVO) και τέλος στους Αμπελόκηπους ένα ολόφρεσκο ΝΙΡ 5292 σε μικρό κόκκινο (CHEVROLET ή DAIHATSU) σε χάρτινη. Προσπαθόντας να δω εν κινήση το χαρτονάκι και λόγω βροχής δεν είδα μάρκα!!!
τον νοεμβριο το ΝΙΡ ηταν στο 4100, σημερα 2,5 μηνες μετα και 1192 αυτοκινητα πηραν νουμερα μονο
Kαι πάλι καλά να λες... Δεν υπάρχει σάλιο, αμάξια θα αγοράζει ο κόσμος?
-
HAN-3355 κλουβάκι των ταχυμεταφορών των ΕΛΤΑ και ΗΑΜ-5403 Ford fiesta έτοιμο για παράδοση.
-
Καλησπέρα!
Κανένα ΙΟΖ- έχετε δει τις τελευταίες μέρες; Tη Δευτέρα θα παραλάβω τις δικές μου κι έχω περιέργεια...Πάντως το τελευταίο ΙΟΖ- που είδα προχθές στον δρόμο ήταν ένα καινούριο άσπρο ΒΜW Χ1 με ΙΟΖ-600* αλλά απ' ό,τι μου είπατε έχει φτάσει στο 9000+
Για να δούμε τί θα παραλάβουμε...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011