-
Καλησπέρα
ΡΑΖ 1515, ΗΒΕ 908
-
ΚΖΧ1563 Alfa 147 μτχ
-
HKY 5086 κάποιο παλιό - μετάχειρο προφανώς - σεντανοηδές.
-
καλησπερα
ερχομενος απο Μεσσηνια εχω ΚΜΡ 499* σε διπλοκαμπινο Mitsubishi, και
ΚΜΡ 1000 (ειναι παλιο αλλα..) σε Ferrari California!! μπορει να μου προσδιορισει καποιος, ποτε περιπου δοθηκε?
thanks -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
καλησπερα
ερχομενος απο Μεσσηνια εχω ΚΜΡ 499* σε διπλοκαμπινο Mitsubishi, και
ΚΜΡ 1000 (ειναι παλιο αλλα..) σε Ferrari California!! μπορει να μου προσδιορισει καποιος, ποτε περιπου δοθηκε?
thanksΣε κάτι τέτοια τις πιο πολλές φορές είναι εκτός σειράς, οπότε δεν ρισκάρω να σου πω. Πάντως εντός σειράς θα δινόταν Ιούνιο 2009
-
Και οι πρωτες παρατηρησεις του 2011 απο τη Β. Ελλαδα
ΚΟΜ 5424 σε Punto Evo
και ΕΒΜ 2399 σε Colt -
Ταξίδι από Αθήνα για Ξάνθη και
ΒΙΝ-1201
ΡΡΒ-1872
ΜΗΥ-2722 σε Avensis λίγο πριν τον Πλαταμώνα στο αντίθετο ρεύμα! Κρίμα που
οδηγούσα και δεν πρόλαβα να γυρίσω να δω και την πίσω (μεγάλη) πινακίδα...@Focusman91: θενξ, αν και φοβάμαι πως φέτος θα πέσω έξω τουλάχιστον στους χρόνους εμφάνισης των νέων συνδυασμών.
-
@thaliarque :
Έστω και καθυστερημένα: ο καζαμίας σούπερΠαρατήρηση δεν έχω τουλάχιστον από Ελληνικές πινακίδες καθότι το Σάββατο πέτυχα μια φρέσκια Jag με το διακριτικό 60 ανάμεσα στα γράμματα από Αγγλία (που σημαίνει ότι ταξινομήθηκε μετά την 1/9/2010)
-
ΚΟΜ 5426 (αν ειμαστε ακομα εκει )
και ΑΗΜ 6688 -
ΖΧΜ 781* σε μεταχειρισμενο Grand Cherokee εισαγωγης μοντελο 2001 . Μολις πινακιδωθηκε.
-
Τολμώ να πω ότι η Αμαλιάδα με βάση τους ρυθμούς,θα μπει στο ΗΑΝ το Φεβρουάριο του 2012.Επίσης ο Πύργος στα δίκυκλα θα πάει στο ΗΕΑ μάλλον μέσα Απριλίου.
-
Καλή χρονιά να έχουμε και χρόνια πολλά!
Ήμουν Καστοριά για τις γιορτές, οι συνδιασμοί προχωρούν βασανιστικά αργά...ΚΤΕ-9727
-
Ροτ 9264 επαναταξινομηση σε ένα maveric
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Aπό εχθές το βράδυ ΝΟΡ 245 σε Address Μπλε και σήμερα το μεσημέρι πλαγίως του Σ.Σταθμού ΙΝΝ 2690 σε NISSAN PIXO κόκκινο,αυτά τα ολίγα!!!
-
PEM-4880
-
**Καλημέρα στους πινακιδόφιλους
και καλή χρονιά βεβαίως !Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...
Μέσα στη βδομάδα πρόκειται να πάμε στον νότιο τομέα του υπουργείου στον Άλιμο για να παραλάβουμε νέες πινακίδες προς αντικατάσταση των παλαιού τύπου σε ένα αυτοκίνητό μας (που ανήκει στη νότια Αττική με πινακίδα ΖΚΜ- του 2002).
Γνωρίζετε μήπως τί γράμματα πινακίδας θα μας δώσουν (καθ' ότι για το νούμερο, λίγο δύσκολο να ξέρετε...) ;Επίσης, σχετικά με το ΙΜΒ- μας που είχα ρωτήσει στο τόπικ του '10 (και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας),
είναι πράγματι αξιοπερίεργο πώς η αντιπροσωπεία από την οποία το πήραμε καινούριο πριν από 2 χρόνια, ενώ είναι στη νότια Αττική, πήρε πινακίδες από τον ανατολικό τομέα του υπουργείου
(και η άδειά μας πράγματι γράφει ''Ανατολικός Τομέας'')...
Να το ψάξω περαιτέρω ή είναι φυσιολογικό να παίρνουν κι από άλλους τομείς ;**Τέλος, το ΙΜΒ- είναι τελικά ανατολικής Αθήνας (Αγ. Παρασκευή, κωδ. 58) ή ανατολικής Αττικής (Παλλήνη, κωδ. 59) ;
edit : *To βρήκα στη λίστα του '08 που έχετε βάλει, ανατολική Αθήνα (58) είναι. Αλλά αυτό το 58 πού το γράφει στην άδεια νέου τύπου που έχουμε; Μετά το 4ψήφιο νούμερο της πινακίδας δεν γράφει τίποτα... Απ' ό,τι ξέρω, μόνο στις παλαιού τύπου άδειες γράφει τον κωδικό των τομέων δίπλα στον αριθμό κυκλοφορίας.
edit : Κι αυτό το βρήκα. Το γράφει πίσω στη σφραγίδα του τομέα του υπουργείου. *Eυχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα με το ποστ μου...
-
ΙΟΖ θα πάρετε, κάτι προς 91.. με 92..
-
Σημερινη ταξινομηση Σητεια ΑΝΚ-7792
-
ΑΗΜ 6742 σε Jazz
-
ΗΚΥ 3011 κάτι σε Chevrolet μικρούλι.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011