-
http://www.ftc.gov/bcp/edu/pubs/consume ... aut10.shtm
Περι μαγνητακιων ο λογος... Κυριε Αντωνη δεν νομιζω η ΕΡΑ να τα γραψε ετσι αυτα σωστα??
Μεχρι και σε λεβητοστασια εχω δει τετοια με τους πελατες μου να μην αναφερουν καποια διαφορα πριν-μετα..
-
Όποιος έχει πειστεί από την απόδοση που έχουν τα μαγνητάκια ανήκει σε τουλάχιστον μία από τις παρακάτω κατηγορίες:
- Ηλίθιος
- Αμόρφωτος
- Πωλητής (των εν λόγω εξαρτημάτων)
Τέλος.
-
Εχω βαλει και εγω μπορω να πω με σιγουρια πως απο απλη Kompressor εγινε το αμαξι AMG ευγε στα μαγνητακια
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Όποιος έχει πειστεί από την απόδοση που έχουν τα μαγνητάκια ανήκει σε τουλάχιστον μία από τις παρακάτω κατηγορίες:- Ηλίθιος
- Αμόρφωτος
- Πωλητής (των εν λόγω εξαρτημάτων)
Τέλος.
Θα έλεγα ότι οι περισσότεροι πιάστηκαν κορόιδα γιατί το προϊόν εμφανίζεται με σοβαρές προδιαγραφές, μαρτυρίες ανθρώπων που το έβαλαν και εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Λοιπόν δοκίμασα μαγνητάκια1 στην εισαγωγή αέρα
1 στην τρόμπα λαδιού
2 πριν τα μπεκ
2 στο downpipe
4 στη φτερωτή (ένα σε κάθε δεύτερο πτερύγιο)
3 στο ιντερκούλερ
έβαλα και ένα σε κάθε ζάντα για ζυγοστάθμισηλοιπόν παιδιά το αποτέλεσμα είναι καλύτερο απ το αναμενόμενο. Ανάμεσα σε κάθε μαγνητάκι και στο σημείο που πατάει έβαλα φυλαχτά, το βαφτιστικό μου σταυρουδάκι, εικονίσματα μινιατούρες, μια χριστουγεννιάτικη κάλτσα, 1 φυαλίδιο με δάκρυα τσιγγάνας μάγισσας και μια ουγγιά φασκόμηλο.
Μετρήσεις 0-100, 40-60, 60-80 καθώς και 100-380 (είμαι σίγουρος ότι τα πιάνει πλέον) δεν έκανα, αλλά έχω νιώσει σαφή βελτίωση στο πάτημα καθώς και στην αίσθηση των χειριστηρίων (έχω την εντύπωση ότι αυτά που είναι στο downpipe επηρεάζουν την κολώνα του τιμονιού και το τραβάει λίγο δεξιά, θα πάω αύριο στον πεταλωτή μου να το κοιτάξει).http://www.wayneschulz.com/wp-content/u ... 00x450.jpg
φιλε εβαλα στη φρεπεδιερα κ εχει ανεβασει τρελη αποδοση
να φανταστεις βαζω νες καφε κ βγαζει καπουτσινο με αφρογαλο.....! -
Ο χρήστης speedONacid έγραψε:
φιλε εβαλα στη φρεπεδιερα κ εχει ανεβασει τρελη αποδοση
να φανταστεις βαζω νες καφε κ βγαζει καπουτσινο με αφρογαλο.....!Σ'ωραίος, δοκίμασέ το και στο ψυγείο, από κει που βγαζε παγάκια θα γίνει μηχάνημα για στρώσιμο χιονοδρομικού
-
Eγω εβαλα ενα στο πορτοφολι μου, αλλα δεν....
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Eγω εβαλα ενα στο πορτοφολι μου, αλλα δεν....To κίτρινο ή το κόκκινο έβαλες; Για κέρματα είναι το κίτρινο πάντως. Προσοχή στα χαρτονομίσματα, αν τα υπερδιαγαλαξιομαγνητίσεις μπορεί να χτυπάνε για πλαστά στα μηχανάκια των super market.
Εγώ πήρα έναν αναπνευστήρα και του πέρασα μαγνητάκι εισαγωγής αέρα. Παιδιά άλλος άνθρωπος ε, απίθανος αυτός ο μαγνητισμένος αέρας. Με 2 εισπνοές το λεπτό κάνω τζόκινγκ και κοιλιακούς O οργανισμός μου κάνει πιο τέλεια καύση. Έφαγα 3 πιτόγυρα και τα μεταβόλισα σε 7 λεπτά. Τουαλέτα πήγα σε 11.
Λέω να μαγνητίσω και το όζον που προτείνει ο γνωστός γιατρός για πισινούς, αλλά θέλω εθελοντές -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Eγω εβαλα ενα στο πορτοφολι μου, αλλα δεν....
To κίτρινο ή το κόκκινο έβαλες;
Το κοκκινο. Μ@λ@κι@ εκανα?
-
Ναι σαφώς, δοκίμασε κίτρινο και θα με θυμηθείς. Μαγνητίζονται οι πιστωτικές στο πορτοφόλι, όταν πας στο ΑΤΜ θα είσαι πλούσιος
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ναι σαφώς, δοκίμασε κίτρινο και θα με θυμηθείς. Μαγνητίζονται οι πιστωτικές στο πορτοφόλι, όταν πας στο ΑΤΜ θα είσαι πλούσιος'Έφυγα...
-
Εβαλα μαγνητακια στο κλιματιστικο..................
Ισα με ενα χιονοδρομικο πρεπει να εχω φτιαξει Παρνασσος και πανω, μην πω πιανω επιπεδο Αλπεων
-
οκ, καταλαβαμε.
Διαφωνειτε!
Α ρε Ελληναρες! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
οκ, καταλαβαμε.
Διαφωνειτε!
Α ρε Ελληναρες!Υπερμαχος της οικονομιας και συ?
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
οκ, καταλαβαμε.
Διαφωνειτε!
Α ρε Ελληναρες!http://www.youtube.com/watch?v=5hAbdC5M ... re=related
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
οκ, καταλαβαμε.
Διαφωνειτε!
Προχθές κάτι φίλοι επέμεναν ότι το σύστημα που κάνει ηλεκτρόλυση στο νερό (από την μπαταρία του αυτοκινήτου και μετά καίει ο κινητήρας το υδρογόνο) είναι επαναστατικό, προσφέρει απίστευτη οικονομία αλλά το κουκουλώνουν οι εταιρείες πετρελαίου.
Φοβερή παραπληροφόρηση, αυτοί είναι πεπεισμένοι ότι αυτά τα συστήματα δουλεύουν στ' αλήθεια και δεν είναι απάτες γιατί υπάρχουν μεγάλες εταιρείες, ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια κλπ που αποδεικνύουν τις τεχνολογικές καινοτομίες.
Οι καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη (λένε) ότι είναι μέρος του σχεδίου συγκάλυψης αυτών των μεγάλων εφευρέσεων.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
οκ, καταλαβαμε.
Διαφωνειτε!
Προχθές κάτι φίλοι επέμεναν ότι το σύστημα που κάνει ηλεκτρόλυση στο νερό (από την μπαταρία του αυτοκινήτου και μετά καίει ο κινητήρας το υδρογόνο) είναι επαναστατικό, προσφέρει απίστευτη οικονομία αλλά το κουκουλώνουν οι εταιρείες πετρελαίου.
Φοβερή παραπληροφόρηση, αυτοί είναι πεπεισμένοι ότι αυτά τα συστήματα δουλεύουν στ' αλήθεια και δεν είναι απάτες γιατί υπάρχουν μεγάλες εταιρείες, ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια κλπ που αποδεικνύουν τις τεχνολογικές καινοτομίες.
Οι καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη (λένε) ότι είναι μέρος του σχεδίου συγκάλυψης αυτών των μεγάλων εφευρέσεων.
Ελληνάρες και αυτοί;;;;
BTW φίλε glko: Μπορείς να μου εξηγήσεις πως ακριβώς μαγνητίζει το μαραφέτι αυτό κάτι που ΔΕΝ μαγνητίζεται από τη φύση του;;;;
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Eγω εβαλα ενα στο πορτοφολι μου, αλλα δεν....RTFM!!!!
ρε παιδια πρωτα το μανιαλ....
τα βαζετε οπως τυχει κ μετα κατηγορείτε τη διατημικη αυτη πρωτοπορια... -
Ναι αλλά εμένα που θα το δοκιμάζαμε στο 205 που ΚΑΙΕΙ και έχει και άγραφους κλπ με ξέχασες
-
Απλα το σκοντα οδηγηθηκε οικονομικοτερα εστω και χωρις να το θελεις.Αυτα τα συστηματα με τους 'φυσικους' μαγνητες μονο υποσυνηδειτα οικονομικη οδηγηση προσφερουν.Δεν γνωριζω αν οι ηλεκτρομαγνητες που ειναι πολυ δυνατοτεροι απο τους φυσικους κανουν κατι.
Fuel Χ κλπ παρόμοιες "πατέντες"