-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
και σενα τι σε μελει;Ναι, δεν μπορει να κοιμηθει τα βραδυα.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ακόμα και τώρα φαντάζεσαι και γραφείς, παλιόπαιδο!Χαλάρωσε λίγο.
-
Θα παρακαλεσω για αυτοσυγκρατηση στις εκφρασεις σας.Μπορειτε να εκφραστειτε χωρις να βριζεστε.[mod]
-
μα δεν βριζουν
-
το τοπικό είναι All Time Classic
o μπαρμπα antonis πάει να ξεφτιλίσει τα R&D departments ολων των εταιριών του κόσμου -και ετοιμάζει και καινούριο προϊόν για τα καινούρια αμάξια αμα λάχει- και ανεχόμαστε τον απόφοιτο δημοτικού IKE να κάνει κριτική
ΙΚΕ αγόρι μου αφού δεν κατέχεις απο cutting edge engineering και τεχνολογίες τι το τυραννάς
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΥΓ. Αν θες μπορώ να σου δώσω εγώ αντίστοιχο εξάρτημα που θα έχει ακριβώς την ίδια απόδοση (για την ακρίβεια λίγο καλύτερη) από το BENS. Η τιμή του είναι (για εσένα φιλικά) 330 ευρώ. Θα βγεις και κερδισμένος. Μπορείς να κάνεις εργαστηριακή μέτρηση στο ΕΜΠ και αν το δικό μου έχει μεγαλύτερη κατανάλωση από το BENS θα σου δώσω πίσω τα χρήματα και θα σου κάνω δώρο ένα cd του Βασίλη Καρά.
πω πωωω αυτός ο ΙΚΕ ξεχυλίζει από μαγκιά ρε παιδί! βέβαια εύκολα με την ανωνυμία του φόρουμ μιλάει έτσι ένας ανώριμος
ΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ‘ΠΟΥΛΟ’ ΣΟΥ….
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΝΗΣΗΜΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΆΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΡΝΗΣΗ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ.
ΕΙΣΑΙ ΑΓΕΝΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΡΟΪΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΕΡΗΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ.
ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ‘ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ’ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ. ΛΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΙΧΝΕΙ, Η ΜΟΝΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.
ΖΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.+1
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το τοπικό είναι All Time ClassicΣε άλλες χώρες έχουν πέσει γερά πρόστιμα για τις απάτες με τους μαγνήτες.
Τόσα χρόνια πουλιούνται στην Ελλάδα παρόμοιοι μαγνήτες και δεν έχει συγκινηθεί 'ο κύριος εισαγγελεύς'. -
dsaraf σου πουλάω καλύτερο προϊόν, 20 ευρώ φθηνότερα και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν μου αποδείξεις πως το -ακριβότερο- ΒΕΝΣ κάνει καλύτερη δουλειά. Δεν στο λέω για πλάκα, η πρότασή μου είναι σοβαρότατη. Περιμένω πμ σου για να το αγοράσεις όποτε θες.
ΥΓ. Η ανωνυμία μου στο φόρουμ μόνο με την ανωνυμία του IRONMAN συγκρίνεται
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
dsaraf σου πουλάω καλύτερο προϊόν, 20 ευρώ φθηνότερα και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν μου αποδείξεις πως το -ακριβότερο- ΒΕΝΣ κάνει καλύτερη δουλειά. Δεν στο λέω για πλάκα, η πρότασή μου είναι σοβαρότατη. Περιμένω πμ σου για να το αγοράσεις όποτε θες.ΥΓ. Η ανωνυμία μου στο φόρουμ μόνο με την ανωνυμία του IRONMAN συγκρίνεται
βάλε φώτο και τεχνικά χαρακτηριστικά
@ dsaraf
αφού σώνει και καλά θες να κάνεις οικονομία γιατί δεν παίρνεις το λεωφορείο
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ, φίλε μου.
Παλαιοτέρα που η τεχνολογία, ήταν πολλή απλή, και σχεδόν καθόλου ψαγμένη, το προϊόν εύρισκε πρόσφορο έδαφος και είχε αποτέλεσμα.
Εδώ και μερικά χρονιά, οπού η τεχνολογία ανεβαίνει με λογαριθμικούς ρυθμούς,η ανάγκη για έναν τέτοιο μηχανισμό είναι εκμηδενισμένη. Αλώστε μην ξεχνάς ότι και τα ηλεκτρικά μπεκ, είναι ηλεκτρικά σωληνώδη πηνία, βασικά μαγνητικής έλξεις.
Στο αυτοκίνητο το καινούργιο, που σίγουρα είναι προηγμένης τεχνολογίας, κάνοντας κάθε παρασκευή 117 χιλιόμετρα, και αλα τόσα την δευτέρα, μετά κόπου τελικά διαπίστωσα 1% κέρδος, που μπορεί να είναι και λάθος. Μέχρι 5% μείωση δεν φαίνεται τεχνικά με σιγουριά. Υπάρχουν πλήθος εξωγενών παραγόντων, που μηδενίζουν την πραγματική ικανότητα του προϊόντος.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΩΘΩ ΣΕ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΛΕΩΝ. Ετοιμάζω κάτι άλω.
Και είναι κουτός, πολλή κουτός, πανκουτος ο υβριστής, διότι θα του έλεγα προσωπικά, πράγματα, που σαν διαβαθμισμένος δεν μπορώ να γράψω.
Φιλικά
Antonis-team.Deja vu.....
*'Φίλε μου καλέ, υπάρχει ένα ιδικό σετ, το οποίο τοποθετείτε, χωρίς να κόψεις τίποτα, χωρίς καλώδια. Έχει άδεια ευρεσιτεχνίας παγκόσμια. Τοποθετείτε σε 5 λεπτά. Εξίσου γρήγορα βγαίνει για να μπει σε άλλο αυτοκίνητο, όταν πουλήσεις το πρώτο. Είναι ελληνικό, και παράγετε στην Ελλάδα.
- 10% - 25% οικονομία καυσίμου.
- 5% - 15% αύξηση ιπποδύναμης.
- 50% - 90% μείωση εκπεμπόμενων ρίπων.
- Μειώνει την διάβρωση του κινητήρα.
Ίδη έχει τοποθετηθεί 15 μέρες σε 10 διαφορετικά αυτοκίνητα, και τεσταρεται. Σε 15 μέρες θα έχω πλήρη στοιχεία, και θα τα πούμε. Ένας ταξιδιάρης ταξιτζής είχε 17% οικονομία στο πετρέλαιο!!. Είναι τοποθετημένο σε αεροπλάνα μεταφορών.
Οψόμεθα'.*
27/05/09 στο http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=36255&start=0
Verba volant, scripta manent και άλλα λατινικά (και γαλλικά ) που δεν είναι της παρούσης..........
-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
ΥΓ. Αν θες μπορώ να σου δώσω εγώ αντίστοιχο εξάρτημα που θα έχει ακριβώς την ίδια απόδοση (για την ακρίβεια λίγο καλύτερη) από το BENS. Η τιμή του είναι (για εσένα φιλικά) 330 ευρώ. Θα βγεις και κερδισμένος. Μπορείς να κάνεις εργαστηριακή μέτρηση στο ΕΜΠ και αν το δικό μου έχει μεγαλύτερη κατανάλωση από το BENS θα σου δώσω πίσω τα χρήματα και θα σου κάνω δώρο ένα cd του Βασίλη Καρά.
πω πωωω αυτός ο ΙΚΕ ξεχυλίζει από μαγκιά ρε παιδί! βέβαια εύκολα με την ανωνυμία του φόρουμ μιλάει έτσι ένας ανώριμος
Και αυτός και εγώ τα ίδια θα σου πούμε και δια ζώσης για αυτές τις π@παριές.
-
Αμα στα παλιά οχήματα κάνει καλό τοτε να ξυλώσω το μανγητη απο κανα 2 παλιά ηχεια και να τυλιξω το σωλήνα καυσιμου. Δε μπορει , ολο και κάτι θα κάνει......
-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
Πάλι σε ρωτάω, είσαι σίγουρος; Τα επιχειρήματα σου ούτε τεκμηριωμένα είναι ούτε πειστικά.
Τελικά αυτό το topic έχει ακόμα να προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
dsaraf σου πουλάω καλύτερο προϊόν, 20 ευρώ φθηνότερα και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν μου αποδείξεις πως το -ακριβότερο- ΒΕΝΣ κάνει καλύτερη δουλειά. Δεν στο λέω για πλάκα, η πρότασή μου είναι σοβαρότατη. Περιμένω πμ σου για να το αγοράσεις όποτε θες.ΥΓ. Η ανωνυμία μου στο φόρουμ μόνο με την ανωνυμία του IRONMAN συγκρίνεται
αφού όλα αυτά τα προΊόντα είναι π@π@ριές, τότε
α)είσαι έμπορος και έχεις συμφέρον να θαβεις όλα τα άλλα
β) π@π@ρι@ είναι και το δικό σου οπότε κράτα το για προσωπική σου χρήση ειδικά αν παράγει και ..παλμούς
-
-
dsaraf εγώ δεν είμαι ψεύτης, δεν σου είπα πως αυτό που θα σου πουλήσω δεν είναι μπουρδα. Φυσικά και δεν κάνει τίποτα. Το σημαντικό όμως για εσένα είναι πως σου **εγγυώμαι **με επιστροφή χρημάτων πως είναι **καλύτερο **από το BENS.
there you go
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
dsaraf εγώ δεν είμαι ψεύτης, δεν σου είπα πως αυτό που θα σου πουλήσω δεν είναι μπουρδα. Φυσικά και δεν κάνει τίποτα. Το σημαντικό όμως για εσένα είναι πως σου **εγγυώμαι **με επιστροφή χρημάτων πως είναι **καλύτερο **από το BENS.there you go
Μα πώς είναι δυνατόν ένα σκατουλάκι που δεν κάνει τίποτε να είναι καλύτερο από ένα άλλο σκατουλάκι, ονόματι BENS, που... δεν κάνει τίποτε;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
dsaraf εγώ δεν είμαι ψεύτης, δεν σου είπα πως αυτό που θα σου πουλήσω δεν είναι μπουρδα. Φυσικά και δεν κάνει τίποτα. Το σημαντικό όμως για εσένα είναι πως σου **εγγυώμαι **με επιστροφή χρημάτων πως είναι **καλύτερο **από το BENS.
there you go
Μα πώς είναι δυνατόν ένα σκατουλάκι που δεν κάνει τίποτε να είναι καλύτερο από ένα άλλο σκατουλάκι, ονόματι BENS, που... δεν κάνει τίποτε;
Το τίποτε το ΙΚΕ είναι καλύτερο από το άλλο.
Εξάλλου, τα επιχειρήματά σου είναι αστεία!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
there you go
Ειναι 20€ φτηνοτερο τιποτα .
-
θελω και γω ενα απο αυτα που μπαινει σε αεροπλανα μεταφορων
να στηριξουμε την Ελληνικη οικονομια αν μη τι αλλο!
Fuel Χ κλπ παρόμοιες "πατέντες"