-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Όσο περνάνε τα χρόνια πέφτει η τιμή του αυτοκινήτου.
Πάντως, wantone εμένα - έστω και με λίγη καθυστέρηση - μου το ασφάλισαν για το σύνολο της αξίας του, και ήταν και αρκετά πιο ακριβό από το δικό σου. Παίζει ρόλο η ασφαλιστική εταιρία και κυρίως να έχεις γατόνι ασφαλιστή...Στειλε πμ αν θελεις, σε πια εταιρεια και ποσο σου πηγε η ασφαλεια. Εχεις μεικτη?
Η αληθεια ειναι οτι δεν το εψαξα πολυ γιατι δεν ειχα χρονο, παντως η εταιρεια που το ασφαλισα ειναι καλο ονομα.
-
Δεν έκανα μικτή, αλλά έκανα για όλα τα άλλα σε πραγματικά πολύ χαμηλή τιμή (ιδίως για την αξία του αυτοκινήτου μου...)
Έχεις pm -
Ο χρήστης kseslogiastos έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ. Από το προηγούμενο αμάξι (Avensis 1.8 147hp) το θεωρώ πιο σπιρτόζικο (turbo γαρ)Σε ξεγελάει μάλλον η ροπή στις χαμηλές.
-
REALZEUS δεν υπάρχει θέμα λάθος εντύπωσης. Εχω απόλυτη επίγνωση τι αγόρασα και για ποιους λόγους. Το αυτοκίνητο δεν βάζει φωτιά στο δρόμο αλλά η ροπή του είναι ότι πρέπει για μια προσπέραση (δεν μιλάω για υπερβολές). Το TOYOTA πιο δυνατό μεν αλλά αυτή την δύναμη την έβγαζε στον ανοιχτό δρόμο ενω μέσα στην πόλη υπέφερε ή σε καμια ανηφοριά με κανένα λεωφορείο μπροστά (έκανα προσπέραση και έπιανα φιλίες με τους επιβάτες του λεωφορείου). Στο ταξίδι όμως ήταν άπιαστο.......Επιφυλάσσομαι μέχρι το πρώτο ταξίδι του V40. Μέχρι τώρα οι εντύπωση που μου δίνει είναι θετικότατη (πιθανών λόγω του επρώτου ενθουσιασμού).
-
Το ίδιο πράγμα λέμε. Δεν είναι θέμα ανοικτού δρόμου όμως, αλλά στροφών λειτουργίας. Τα βενζινοκίνητα, ειδικά τα ατμοσφαιρικά, θέλουν υψηλές στροφές για να αποδώσουν. Τώρα βλέπεις ότι έχεις ροπή από τις 1500 και για αυτό έχεις αυτήν την αίσθηση.
-
-
Παιδιά να ρωτήσω κάτι.
Όταν έκανα την παραγγελία μου είπαν ότι θα το έχω σε περίπου 3 μήνες.
Εσάς πόσο καιρό έκαναν (εάν θυμάστε)?
Υπάρχει περίπτωση να έρθει π.χ. νωρίτερα? ή σίγουρα στους 3 και βλέπουμε?
Πάντα από τις δικές σας εμπειρίες. -
Παιδιά μου ήρθε το αυτοκίνητο V40 CC σε αυτοματο που το είχα παραγγείλει. Το έχω περίπου μία βδομάδα και πλέον μπορώ να πω ότι συνήθισα και το αυτόματο κιβώτιο (πρώτη φορά μου) και το start-stop και το hill asist. Δεν έχω δουλέψει ακόμη το χειροκίνητο κιβώτιο, αλλά θα το κάνω και αυτό. Έχει ωραία αίσθηση οδήγησης, οδηγούσα Toyta corolla, και καλό πάτημα στον δρόμο. Ακόμη θέλω να δω καλύτερα το My car για να το μάθω.
Απλά μου αρέσει πολύ. (βέβαια να προσθέσω ότι η Volvo σαν εταιρεία ήταν από παλιά η αγαπημένη μου).ΥΓ: Όταν πήγα να το πάρω είχε έξω και το XC90, πρώτη φορά το είδα από κοντά. Τι τανκ είναι αυτό ρε παιδιά?
-
Πολλά ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα! Να απολαύσεις κάθε χιλιόμετρο που θα κάνεις! Αναμένουμε αναλυτικό review όταν κάνεις αρκετά χιλιόμετρα!
Το XC90 είναι ...άλλη κατηγορία αυτοκίνησης!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι το Volvo σου!
To XC90 πράγματι θηρίο (μια σταλιά φαινόταν το QQ δίπλα του στο parking ) και μου κάνει εντύπωση πως παρά τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, βλέπω αρκετά στους δρόμους.
-
Σας ευχαριστώ πολύ.
Ενα μικρό ταξίδι που έκανα (Καβάλα-Ξάνθη) μου άρεσε. Επίσης ωραία επιλογή είναι και το lim (κόφτης). -
Καλοτάξιδο και από μένα . Πολύ ωραίο αυτοκίνητο ! Εξαιρετική επιλογή .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν μόλις χθες στην ΑΟ είδα κάτι που με χάλασε πολύ. Ηταν ένα καινούργιο V40 το οποίο με προσπέρασε κι έτσι είχα την δυνατότητα να διακρίνω ξεκάθαρα πως και στις δύο απολήξεις της εξάτμισης είχαν βγει οι σίτες. Απλά το αναφέρω και σταματώ εδώ.
-
Μικρή ανανέωση για το πετυχημένο εμπορικά μοντέλο
*Τα Volvo V40 και V40 Cross Country, η πρόταση των Σουηδών στα 5θυρα χάτσμπακ, είναι από τα μεγαλύτερα best-sellers στην ιστορία της μάρκας. Σε μία κίνηση που στόχο έχει να προσδώσει στα μοντέλα μία αισθητική ταυτότητα πιο κοντά στη νέα σειρά 90 και την καινούργια σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας, η Volvo Cars προχώρησε σε ορισμένες ουσιαστικές αλλαγές, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό των μοντέλων.Εξωτερικά, η κυριότερη αλλαγή στα νέα Volvo V40 και V40 Cross Country αφορά στη γρίλια και τα φωτιστικά σώματα. Και τα δύο έχουν επιρροές από τη σειρά 90. Η γρίλια αποτελείται από παράλληλες, κατακόρυφες και ελαφρά κοίλες γραμμές όπως στη σειρά 90 και στο κέντρο της φέρει το νέο σήμα της μάρκας. Τα φωτιστικά σώματα, σε σχήμα πλαγιαστού «T», παραπέμπουν στο πιο ισχυρό σύμβολο της σκανδιναβικής παράδοσης, στο «σφυρί του Θεού Θωρ», όπως τα εισήγαγε η Volvo στα XC90, S90 και V90. Στο εσωτερικό, υπάρχουν νέες ταπετσαρίες, στο μοτίβο που είχε πρωτοπαρουσιάσει η Volvo στο Concept Estate.
Τα νέα V40 και V40 Cross Country εξοπλίζονται με τα κινητήρια συστήματα της οικογένειας Drive-E. Προσφέρουν επίπεδα ισχύος από 120 έως και 245 ίππους, παράλληλα με χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές ρύπων που ξεκινούν από μόλις 82 γρμ./χλμ. CO2. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η T3 έκδοση των 152 ίππων, η οποία προσφέρεται με το νέο αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, το οποίο ανήκει στο βασικό εξοπλισμό.*
ΤΙΜΕΣ
V40 T3 1.5 S/St Auto 6spd Kinetic Plus: 22.500V40 T3 1.5 S/St Auto 6spd Livstyl: 25.200
V40 T3 1.5 S/St Auto 6spd R-Design: 26.300
V40 T3 1.5 S/St Auto 6spd Ocean Race: 25.750
V40 T5 S/St Auto 8spd R-Design: 35.000
V40 D2 S/St Manual 6spd Kinetic: 24.750
V40 D3 S/St Manual 6spd Kinetic: 25.400
V40 D4 S/St Manual 6spd R-Design: 32.450
V40 D4 S/St Manual 6spd Momentum: 31.500
V40 Cross Country T3 1.5 S/St Auto 6spd Dynamic: 26.600
V40 Cross Country T3 1.5 T3 S/St Auto 6spd Ocean Race: 26.350
V40 Cross Country T5 S/St AWD Auto 8spd Summum: 43.900
V40 Cross Country D3 S/St Manual 6spd Kinetic: 27.450
V40 Cross Country D3 S/St Auto 6spd Kinetic: 31.400
V40 Cross Country D4 S/St Manual 6spd Ocean race: 34.000
V40 Cross Country D4 S/St Manual 6spd Momentum: 33.750
V40 Cross Country D4 S/St Auto 8spd Momentum: 36.100
-
Παιδιά γειά σας και πάλι!
Όλα στο αυτοκίνητο V400 CC πηγαίνουν πολύ καλά, απλά (ως Έλλην και γω) ψάχνομαι πλέον αφού χιόνισε
να δω τι είδος αλυσίδων να πάρω για το αμάξι. Στο site της Volvo δείχνει να προτείνει : **Snow chain Centrax **και AutoSock.
Μέχρι τώρα μόνο απλές αλυσίδες είχα δοκιμάσει σε άλλα αυτοκίνητα που είχαμε. Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο ή να κινηθώ στα γνωστά με τιμή χαμηλή? Αξίζει δηλαδή να δώσω παραπάνω λεφτά ή όχι? ποια η άποψή σας? -
Επειδή βλέπω ότι δεν απάντησε κανείς είπα να διορθώσω ότι το V400 CC είναι λάθος (δαίμων τυπογραφείου) και το σωστό είναι V40 CC.
Λέω μήπως για αυτό δεν απάντησε κανείς. -
Στο manual σίγουρα γράφει τι επιτρέπεται και τι όχι. Πολλά σύγχρονα αυτοκίνητα με μεγάλους τροχούς δεν παίρνουν κανονικές αλυσίδες, διότι δεν χωράνε. Τώρα το δικό σου που είναι CC και άρα ψηλωμένο θα έχει αρκετό χώρο. αλλά όπως είπαμε δες το manual. Το οικονομικό είναι δικό σου θέμα. Προσωπικά δεν θα αγόραζα κάτι ακριβό για χρήση μιας φορά στα πέντε χρόνια...
-
Μπορείς να πάρεις χιονοκουβέρτες που θα ταιριάζουν σίγουρα, ειδικά αν κάνεις περιστασιακή χρήση
-
Υπάρχει νομίζω και ξεχωριστό thread για αλυσίδες, χιονοκουβέρτες κτλ. που θα βρεις αρκετές πληροφορίες.
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Υπάρχει νομίζω και ξεχωριστό thread για αλυσίδες, χιονοκουβέρτες κτλ. που θα βρεις αρκετές πληροφορίες.Σωστά.Χάμπο, ρίξε μια ματιά και εδώ
viewtopic.php?f=5&t=6221
Volvo V40