Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Αυτή η ¨σομόν¨ έκδοση, είναι σαν να λέμε η full ;
Απο ολες τις πιθανες προφορες επιασες την πιο ακυρη Ναι ειναι η πιο πληρης. Αρχικα υπηρχαν 3 μονο Kinetic->Momentum->Summum μετα προστεθηκε η Optimum σαν βασικη με πολλες ελλειψεις στον εξοπλισμο και η R-Design που τιμολογιακα ειναι περιπου οσο η Momentum...
χώρος για το κεφάλι... απλά δεν υπάρχει, όπως και να καθίσω, στα πόδια δεν είχα θέμα... στο V50 χωράω (και το κεφάλι μου) αφού δεν πέφτει ο ουρανός όπως στοS40. Μιας και είχες clio (έχω μπει για μερικά χλμ, όπως ακόμα και σε yaris) , δεν καθόταν καλύτερα ο άνω του 1.85 σε αυτά, σε σχέση με το V40;
Με ξένισαν και οι χώροι για μικροαντικείμενα που είχε για τους πίσω, κάτω στο πάτωμα μεταξύ καθίσματος-πόρτας.
σχετικά με τον αντιθαμπωτικά έχεις δίκιο ... δεν έχει ...
Καλα για το κεφαλι πισω μονο το V50 εχει...ουτε το S40 ουτε το C30 εχει καλο αερα. Το V40 βεβαια εχει λιγοτερο αερα για το κεφαλι και μπροστα, αλλα τα ποδια ειναι το ιδιο. Το clio εστω και οριακα περισσοτερο ειχες καλυτερο αερα για τα κεφαλια.
Σε αυτό που κάθισα ... είχε και πανοραμική .. δεν ξέρω αν αυτό επηρεάζει την κατάσταση ....