-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Αυτή η ¨σομόν¨ έκδοση, είναι σαν να λέμε η full ;
Απο ολες τις πιθανες προφορες επιασες την πιο ακυρη Ναι ειναι η πιο πληρης. Αρχικα υπηρχαν 3 μονο Kinetic->Momentum->Summum μετα προστεθηκε η Optimum σαν βασικη με πολλες ελλειψεις στον εξοπλισμο και η R-Design που τιμολογιακα ειναι περιπου οσο η Momentum...
χώρος για το κεφάλι... απλά δεν υπάρχει, όπως και να καθίσω, στα πόδια δεν είχα θέμα... στο V50 χωράω (και το κεφάλι μου) αφού δεν πέφτει ο ουρανός όπως στοS40. Μιας και είχες clio (έχω μπει για μερικά χλμ, όπως ακόμα και σε yaris) , δεν καθόταν καλύτερα ο άνω του 1.85 σε αυτά, σε σχέση με το V40;
Με ξένισαν και οι χώροι για μικροαντικείμενα που είχε για τους πίσω, κάτω στο πάτωμα μεταξύ καθίσματος-πόρτας.
σχετικά με τον αντιθαμπωτικά έχεις δίκιο ... δεν έχει ...
Καλα για το κεφαλι πισω μονο το V50 εχει...ουτε το S40 ουτε το C30 εχει καλο αερα. Το V40 βεβαια εχει λιγοτερο αερα για το κεφαλι και μπροστα, αλλα τα ποδια ειναι το ιδιο. Το clio εστω και οριακα περισσοτερο ειχες καλυτερο αερα για τα κεφαλια.
Σε αυτό που κάθισα ... είχε και πανοραμική .. δεν ξέρω αν αυτό επηρεάζει την κατάσταση ....
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Απο ολες τις πιθανες προφορες επιασες την πιο ακυρη Ναι ειναι η πιο πληρης. Αρχικα υπηρχαν 3 μονο Kinetic->Momentum->Summum μετα προστεθηκε η Optimum σαν βασικη με πολλες ελλειψεις στον εξοπλισμο και η R-Design που τιμολογιακα ειναι περιπου οσο η Momentum...
Βγήκε R-design έκδοση;
στους καταλόγους της Ελλ αντιπρ δεν υπάρχει πάντως ακόμα ...
-
Γι αυτό ρωτάω, επειδή δεν υπάρχει πουθενά στο ελληνικό site.
-
Γενικα μιλαω Θυμιο για το τι παιζει με τα επιπεδα εξοπλισμου, επειδη ρωτησε ο Θανος. R-Design λογικα θα υπαρξει και στο V40 και μαλιστα ακουγεται οτι με το Τ5 θα ειναι και 280hp περαν απο τις αισθητικες παρεμβασεις και αυτες στην αναρτηση που εχει συνηθως η συγκεκριμενη εκδοση στα υπολοιπα μοντελα.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
χώρος για το κεφάλι... απλά δεν υπάρχει, όπως και να καθίσω, στα πόδια δεν είχα θέμα... στο V50 χωράω (και το κεφάλι μου) αφού δεν πέφτει ο ουρανός όπως στοS40. Μιας και είχες clio (έχω μπει για μερικά χλμ, όπως ακόμα και σε yaris) , δεν καθόταν καλύτερα ο άνω του 1.85 σε αυτά, σε σχέση με το V40;
Με ξένισαν και οι χώροι για μικροαντικείμενα που είχε για τους πίσω, κάτω στο πάτωμα μεταξύ καθίσματος-πόρτας.
σχετικά με τον αντιθαμπωτικά έχεις δίκιο ... δεν έχει ...
Καλα για το κεφαλι πισω μονο το V50 εχει...ουτε το S40 ουτε το C30 εχει καλο αερα. Το V40 βεβαια εχει λιγοτερο αερα για το κεφαλι και μπροστα, αλλα τα ποδια ειναι το ιδιο. Το clio εστω και οριακα περισσοτερο ειχες καλυτερο αερα για τα κεφαλια.
Σε αυτό που κάθισα ... είχε και πανοραμική .. δεν ξέρω αν αυτό επηρεάζει την κατάσταση ....
Τοσο μετριους χωρους εχει ρε παιδια? Το station wagon look σχημα του, δεν εχει βοηθησει καθολου ως προς την εκμεταλλευση χωρων?
Υπαρχει μηπως κανενα διαθεσιμο γραφημα με τις εσωτερικες διαστασεις, να το συγκρινουμε πχ με την νεα σειρα 1, που και αυτη δεν φημιζεται για μεγαλους χωρους? -
Γενικα μιλαω Θυμιο για το τι παιζει με τα επιπεδα εξοπλισμου, επειδη ρωτησε ο Θανος. R-Design λογικα θα υπαρξει και στο V40 και μαλιστα ακουγεται οτι με το Τ5 θα ειναι και 280hp περαν απο τις αισθητικες παρεμβασεις και αυτες στην αναρτηση που εχει συνηθως η συγκεκριμενη εκδοση στα υπολοιπα μοντελα.Το κατάλαβα.
Πάντως ένα R-design σε λευκό χρώμα, όπως αυτό της έκθεσης (Γενεύης; )
Beesd: New Volvo V40 Unveiled by harry_nl, on Flickr
θα είναι μούρλια -
Κεφαλι εμπρος/πισω (με οροφη) - Ποδια εμπρος/πισω - Πλατος στους ωμους***** εμπρος/πισω
S40 - 988/945 (965/945) - 1057/873 - 1402/1374
V50 - 988/968 (965/968) - 1057/873 - 1402/1374
C30 - 988/959 (965/959) - 1057/869 - 1390/1303
V40 - 953/932 (948/922) - 1073/847 - 1396/1349Μικροτερους χωρους σε σχεση με τα αυτοκινητα που αντικαθιστα. Παντως ο αερας για το κεφαλι εμπρος δεν μου φανηκε τοσο, βεβαια ειδα αυτοκινητο χωρις ηλιοροφη, και το συγκρινω με το δικο μου που εχει.
*Για τις συγκρισεις βεβαιωθειτε οτι εχετε το ιδιο σημειο μετρησης γιατι εχει αρκετη διαφορα.
-
έχεις μήπως μετρήσεις από το εμβαδό του μπροστινού παρπριζ ? ή και
πόση διαφορά έχουν στη μετωπική επιφάνεια ;
κι αυτό μου φάνηκε μικρότερο, εκτός κι αν με μπέρδεψε η πιο ογκώδη (λιγότερο στιλάτη)
κονσόλα ... -
Για το παρμπριζ δεν υπαρχουν νουμερα σιγουρα...μετωπικη επιφανεια καπου θα υπαρχει κατι λογω αεροδυναμικης. Σιγουρα στο V40 ειναι μικροτερη λογω της χαμηλοτερης μουρης, σε αντιθεση οχι μονο με τα volvo αλλα και με οτι αλλο κυκλοφορει.
-
Απο ολες τις πιθανες προφορες επιασες την πιο ακυρη
Για ένα μνι θα τα χαλάσουμε τώρα;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Απο ολες τις πιθανες προφορες επιασες την πιο ακυρη
Για ένα μνι θα τα χαλάσουμε τώρα;
[spoiler:3f6nzdp0]http://www.youtube.com/watch?v=6jadASKu6_U[/spoiler:3f6nzdp0]
-
o βασικός πίνας οργάνων
-
Κριμα,δεν μου αρεσει ο πινακας οργανων.
-
Τον προαιρετικο για μενα παρακαλω
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι έξτρα και χρεώνεται 392 ευρώ.Προφανώς γι΄αυτό κάναν έτσι τον αναλογικό για να αναγκαστείς να πάρεις τον ψηφιακό.Σας τα λεγα εγώ αλλά κάποιοι δεν καταλάβαιναν....
-
Αν έψαχνα για αμάξι αυτής της κατηγορίας θα ήταν μέσα στις πρώτες επιλογές μου αυτό το αμάξι...
Ας πάσχει στους χώρους όπως λέτε όσοι το είδατε από κοντά! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Αν έψαχνα για αμάξι αυτής της κατηγορίας θα ήταν μέσα στις πρώτες επιλογές μου αυτό το αμάξι...
Ας πάσχει στους χώρους όπως λέτε όσοι το είδατε από κοντά!μια χαρά χώρους έχει... Δεν ειναι και Lancia Delta, σίγουρα ομως ειναι σε καλυτερη μοιρα απο αλλα της μικρομεσαιας κατηγορίας. 4 ατομα τα φιλοξενεί με άνεση .- Το μπες βγες των πίσω επιβατών ειναι κάπως περιέργο, αλλα τεσπα...
-
Δυστυχως οι χωροι του νεου V40 για τους πισω ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ για την κατηγορια και εξηγουμαι συγκεκριμενα:
To προβλημα δεν ειναι τοσο ο διαθεσιμος χωρος για τα γονατα, παροτι σιγουρα μου φανηκε κατω του μεσου ορου της κατηγοριας (Bmw σειρα 1, υπαρχον Α3 sportback, νεα A-class, εχω κατσει και στα τρια).
Ακομα και εξαιτιας της χαμηλης, με κλιση οροφης, για τους πισω παροτι τα κεφαλια οσων εχουν υψος εστω και οριακα ανω του μεσου ορου, θα ειναι ενοχλητικα κοντα ή θα βρισκουν, ουτε εκει ειναι ΤΟΣΟ μεγαλο το θεμα, παροτι υπαρκτο...
Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι η βαση-'πατωμα'(?) των πισω καθισματων, (εκει που θα 'πατησει' η εδρα των καθισματων) ενω στα περισσοτερα αυτοκινητα, ειτε βρισκεται λιγο πιο πισω (απο κατω εννοειται) απο την εδρα του καθισματος, ειτε, στην χειροτερη στην ιδια ευθεια, σε μια νοητη καθετη γραμμη, στο V40, η βαση-πατωμα των πισω καθισματων, προεξεχει, τοσο, ωστε σε συνδυασμο με τις χαμηλες βασεις των εμπρος καθισματων, τα ποδια των πισω ουσιαστικα να...σφηνωνουν! , κανοντας αρκετα δυσκολη εως εκνευριστικη την μεταβαση-αποβαση απο τα πισω καθισματα, αλλα και καθιστωντας τον διαθεσιμο (εμπρος-πισω) χωρο για τα ποδια των πισω ουσιαστικα ανυπαρκτο... -
τόσο χάλια;
Όταν το δω από κοντά θα δω αν συμφωνήσω και σταματήσω να τ' ονειρεύομαι.... -
Οι χωροι του είναι λιγο καλυτεροι απο του S40 που κυκλοφορει
Αυτα που αναφερονται παραπανω εγω 2 φορές το έχω δει και δεν τα έχω παρατηρησει καν
Κοινώς μεσα καθομαι ανετότατα για μικρομεσαιο (με 1.82 ύψος που οκ δεν ειμαι κοντος αλλα ουτε ντερέκι) με τη θέση ρυθμισμένη να οδηγαω εγω.Οκ δεν έχω και καμια απαίτηση να καθομαι σταυροπόδι
Volvo V40