-
Εχω να το κινησω μιση ωρα
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Τι τα έχετε τότε βρε παιδιά?Μέσα στην πόλη, με καλό καιρό, δεν βρίσκω τον λόγο να το κινήσω. Πάω με το μηχανάκι στον μισό χρόνο και πολύ πιο άνετα.
Πάντως γενικά είναι κάποιο μήνες που δεν θα κάνει τίποτα από χλμ, και άλλοι που θα τα κάνει μαζεμένα. Παράδειγμα αυτόν τον μήνα πρέπει να έκανα γύρω στις 2.000 χλμ (με 2 δρομολόγια που έχω πριν βγει ο μήνας ), όταν από τον Νοέμβριο που το αγόρασα έχω κάνει σύνολο 7.000 χλμ. -
Καθε μερα κινειται το δικο μας.Μια για μπανιο εγω ο πατερας μου καθε μερα για δουλειες.Του λεω να παρει ενα παπακι γιατι με το αμαξι αστικο κυκλο εχουμε γυρω στα 9λ/100χλμ αλλα τιποτα...
-
εμενα το δικο μου κινηθηκε μετα απο εναμιση μηνα(επισης με μιση μιζια κ απορησα) για να το πλυνω εξω απ το σπιτι μου κ μια γυρα στο τετραγωνο..(να μη σκουριασει το vtec )
-
μετά από τρεις εβδομάδες αξιώθηκα και το κίνησα (μου είχε λήψη είναι η αλήθεια)
-
κ μετα 8 χρονια να κανεις το πρωτο σου ποστ?
-
Μετά από 1+ μήνα το αυτοκίνητο κινήθηκε αφενός για την μπαταρία + μηχανικά μέρη και αφετέρου για να μην εξοργιστούν οι γείτονες . Η μπαταρία (5ετίας) λιγάκι ζορίστηκε.
-
πω πω τι κακό τόπικ που είναι αυτό....
-
Το πηρα σημερα τα ξημερωματα και ειχα να το κουνησω απο την προηγουμενη Τεταρτη, πρεπει να ναι αρνητικο ρεκορ για εποχη εκτος διακοπων..
-
Έχω μια βδομάδα να το κινήσω, κι αυτό έγινε όταν είχε ψ@λόκρυο και βγήκα να πάρω κάτι να φάω εντός της πόλης του Βόλου, ίσα να ζεσταθούν τα λάδια και πάλι σβήσιμο δηλαδή.
Θα το ξανακουνήσω τώρα μάλλον για να δω τον αέρα στα λάστιχα. Περασμένα μεγαλεία...
Υ.Γ. Όταν το 2007 το παράγγελνα, η κατοστάρα βενζίνη είχε 0.90€, εγώ υπολόγιζα ότι θα δουλεύω, και ονειρευόμουν ιδανικές διαδρομές και ταξίδια. Τώρα κάνω 3.000 χλμ το χρόνο και ΑΝ. Αθήνα-Βόλο για να δω την κοπέλα μου που ανεβοκατεβαίνω συνεχώς πλέον μόνο ΚΤΕΛ -
Κοντεύουν 3 εβδομάδες και έμεινε από μπατ. γμ το κερατό μου!
Ο χρήστης makinen έγραψε:
βγήκα να πάρω κάτι να φάω εντός της πόλης του Βόλου,Ένα πεινιρλί στο 4!!!
-
Έχω κάνα 1,5 μήνα να το κινήσω αλλά σύντομα θα πρέπει διότι έρχεται σέρβις + ΚΤΕΟ.
-
67 ημέρες και σήμερα πήρε μπρος με την πρώτη! Τσακμάκι!
-
Σήμερα μετά απο 45 μέρες! Και παρόλο που ήταν με συναγερμό, πήρε με την δεύτερη!
-
8 μέρες σήμερα...το ρεκόρ μου νομίζω είναι 31 μέρες, αλλά υπάρχει μικρή πιθανότητα να ξεχνάω άλλη μια επική προσπάθεια 40+ ημερών.
Προσθέτω μία ακόμη ερώτηση στο νήμα - πόσο καιρό έχετε να πλύνετε το αυτοκίνητό σας;
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
8 μέρες σήμερα...το ρεκόρ μου νομίζω είναι 31 μέρες, αλλά υπάρχει μικρή πιθανότητα να ξεχνάω άλλη μια επική προσπάθεια 40+ ημερών.Προσθέτω μία ακόμη ερώτηση στο νήμα - πόσο καιρό έχετε να πλύνετε το αυτοκίνητό σας;
ήθελα να βάλω σήμερα φωτογραφία από το αυτοκίνητο.
έχω να το πλύνω έξω από τον φεβρουάριο, δλδ 10 μήνες... Κι όμως φαίνεται καθαρό
Θα βάλω φώτο αύριο... Το είχα πλύνει τότε για να φύγουν τα αλάτιαΜέσα το σκουπίζω μόνος με ένα σκουπάκι black n decker που αγόρασα... Ο μόνο λόγος που δεν το έχω πλύνει απ' έξω είναι το γεγονός ότι τα Σάββατα μαζεύονται κ πλέονυν οι Γερμανοί τα αυτοκίνητα κ πρέπει να περιμένεις κανένα μισάωρο στη σειρά στάνταρ...
-
Ε άμα βρέχει συνέχεια πλένεται κάπως. Για αυτό φαίνεται καθαρό.
-
Πριν 10 ωρες
-
Εγω το κινω μονο οταν βρεχει
Στις αλλες περιπτωσεις τον σκουτερο με 4 λιτρα καταναλωση -
Το σκέφτομαι και εγώ να προχωρήσω σε αυτή τη λύση με ένα 50άρι σκούτερ αλλά φοβάμαι τυχόν ατύχημα με το δίτροχο που έχει οδυνηρές συνέπειες.
Πόσο καιρό έχετε να κινήσετε το αυτοκίνητό σας?