-
Δεν είναι ανάγκη, υπάρχει και το google άλλωστε.
-
Στους 34 μήνες που έχω το αυτοκίνητο ζήτημα αν έχει μείνει ακίνητο 10 μέρες συνολικά.
63.000χλμ προς το παρόν και έχουμε πολύ μέλλον ακόμη (λεφτά για βενζίνη να έχουμε βέβαια )
-
Χρησιμοποιώ αυτοκίνητο μόνο το χειμώνα. Από τέλη Μαϊου, μέχρι τέλη Σεπτρεμβρίου δεν μετακινούμαι με4τροχο. Οπότε 4 μήνες σίγουρα είναι σε ακινησία, και κοντεύει τους 5. Το πάω μόνο καμιά βόλτα στο s/m για να το βάζω μπρος μόνο. Αλλιώς για τις μετακινήσεις χρησιμοποιώ το scooter. Επιπλέον κανένα 2μηνο συνολικά σε ταξίδια εξωτερικού, πάλι κάθεται. Κυκλοφορεί λοιπόν για 6 μήνες max. Επειδή βέβαια δεν είναι και το πιο πρακτικό(ΜΧ-5) πήρα και ένα πούντο μτχ, γιατί συνέχεια καβάτζωνα οτιδήποτε μπορεί να χωρούσε παραπάνω από 2 εξάδες νερά...
Πλέον το βγάζω μόνο με ήλιο,για να κάνω γύρο ποδιού max 1 φορά την εβδομάδα ή αν χρειάζομαι αμάξι και λείπει η γυναίκα μου με το πούντο.υ.γ. τζάμπα το 600ρι φέτος
-
Έχω το astra από το 2002. Περί τα τέλη του 2003 πήρα και scooter οπότε η χρήση του αυτοκινήτου έχει περιοριστεί σημαντικά. Κάνω και με τα 2 από 7.000 Km το χρόνο περίπου.
Το αυτοκίνητο το έπλυνα πριν 20 μέρες και δεν έχει κινηθεί από τότε καθώς ο καιρός επιτρέπει τη χρήση του scooter στην πόλη άνετα. Από ότι άκουσα στην tv, διανύουμε τον θερμότερο Νοέμβρη. -
Το άφησα 22 μέρες ακίνητο την μόνη φορά που με έγραψαν και μου πήραν πινακίδες. Δεν μου έλλειψε καθόλου. Αν είχα τις πινακίδες θα το είχα κινήσει, αλλά γενικά δεν μου ήταν απαραίτητο.
Επίσης τον Οκτώβριο του 2008 αν θυμάμαι καλά το είχα αφήσει ακίνητο για τουλάχιστον 15 μέρες. Πολύ απλά, δεν μου χρειάστηκε
-
Το 224.v εχει κατατεθειμενες πινακιδες οποτε... βαζει μπροστα για την μπαταρια... και αν...
Το Barchetta ειναι ανασφαλιστο οποτε μονο για βολτα τετραγωνου... μια καθε 20μερες οπως λενε τα μελη της οικογενειας.. που ειναι κοντα του..και εγω οταν ερχομαι Ελλαδα. Με την Καππα παει δουλεια η γυναικα μου... με το Aygo, παει δουλεια η κορη μου και το μινι το βγαζει βολτα τα βραδια η κορη μου!!! αφου ο ιδιοκτητητης ειναι αλλου... πλεον.
Η Thesis παντως εδω στο εξωτερικο κανει 500 τη βδομαδα... δεν υπαρχει αλλη επιλογη μετακινησις. -
Λόγω δουλειάς και αδυναμίας μετακίνησης με ΜΜΜ (έλλειψη βολικών δρομολογίων) κινώ το αμάξι τουλάχιστον 1+1 (πήγαινε έλα) φορά τη μέρα, Δευτέρα - Παρασκευή (20χλμ συνολικά/ημέρα). Από κει και πέρα ανάλογα τι θα κάνω ΣΚ. Τώρα πχ που είμαι Σπέτσες (λόγω συζύγου) έγραψα άλλα 173χλμ στο πήγαινε (κι άλλα τόσα στην επιστροφή αύριο). Γενικότερα, είναι πλέον απίθανο να κάνω να κινήσω το αμάξι πάνω από 4-5 μέρες λόγω των περιστάσεων που προανέφερα...
-
Καθημερινά κάτι λιγότερο από 30 χλμ λόγω έλλειψης ΜΜΜ για τη δουλιά + ότι έξτρα μετακινήσεις προκύψουν (κυρίως ΣΚ).
Το μέγιστο που είχα να το κινήσω ήταν Μάιο με μέσα Ιουλίου λόγω απυσίας στο εξωτερικό. -
Να πω και εγώ την δική μου ιστορία...ως φοιτητής εδώ στην μεγαλόνησο έχω βρει σπίτι δίπλα στη σχολή οπότε εκεί πηγαίνω με τα πόδια..και όλη την εβδομάδα χρησιμοποιώ το λεωφορείο.Το ΠΣΚ παίρνω από το γκαράζ του το Polo του βάζω μια 20ευρία και κάνω περίπου 150-200 χλμ...Το καλύτερο σε όλα αυτά είναι ότι οι ασφάλειες τα service και τα υπόλοιπα χαρωπά είναι πληρωμένα από την ιδιοκτήτρια(η οποία έρχεται στο νησί και κουνά το αυτοκίνητο μόνο το καλοκαίρι!!)οπότε εγώ βάζω μόνο την βενζίνη!
-
Πριν απο 15 μερες που ειχα αυτοκινητο το κινουσα 1 φορα τη βδομαδα για αποσταση 120 χλμ πανε ελα. Σπανιοτατα το κυκλοφορουσα στην πολη (αλλεργια στο μποτιλιαρισμα)
Τωρα που δεν εχω αμαξι,μπορω να φαω τα 600+ ευρω που ηθελε για ασφαλεια - τελη - δισκους - τακακια- μπουρου μπουρου στο restoration του παλιου μου ποδηλατου και να μου μεινουν και στη τσεπη. Πηρα και 2HP στα ποδια και πλεον πλησιαζω τα 50 χλμ/ω με το ποδηλατο (με ευνοικο ανεμο...) -
Μετά από 1,5 + μήνα κινήθηκε. Περαία - Λητή και πάλι πίσω.
-
Α, υπάρχουν και χειρότερα απο εμένα δλδ.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μετά από 1,5 + μήνα κινήθηκε. Περαία - Λητή και πάλι πίσω.Aυτά είναι ταξίδια
'Καλό ταξίδι βόλβο μου' και έτσι
Γεια σου ρε φίλε Κον
-
Mε 5-6 μερες βλέπω η μίζα σήμερα το πρωί ζορίζεται αρα στις γιορτές με 2,5 βδομάδες ακινησίας δεν τη βγάζει καθαρή!
Ενταξη εχει κ τα χρονάκια της (απο το ΄02) οποτε πέρα για πέρα λογικό είναι!
-
Από την Κυριακή. Θα ξαναμετακινηθεί το Σάββατο. Γενικά μετακινείται για βόλτες και ταξίδια οπότε ή θα γράφει 30 χλμ την βδομάδα ή 1000+ χλμ την βδομάδα. Δεν υπάρχει μέσος όρος
-
Απο την Τριτη το μεσημερι στο παρκινγκ καθεται, αλλα μαλλον το βλεπω να ξανακινειται απο βδομαδα
-
Η μηχανή έχει να κινηθεί απο τον Αύγουστο... (έχω την μπαταρία στην συντήρηση του φορτιστή)
Το Μαρμπέγια (ο χαμάλης) ήταν από τον Ιούνιο παρκαρισμένο στην Ηλιούπολη και τα μόνα χλμ που έχει κάνει απο τότε, ήταν για να έρθει στον Ωρωπό (τώρα που δώθηκε το μαγαζί)...να κάνει το καθήκον του (ξύλα, τσιμεντοσανίδες, σίδερα, τσιμέντα)
Απο τον Νοέμβριο κυκλοφόρησα το Ματιζ για μία εβδομάδα (150 χλμ την ημέρα), στο μεταξύ, έμεινε απο μπαταρία η Αλφα.
Τώρα που κατεβαίνω Αθήνα, μία φορά την εβδομάδα ή τις 10 μέρες, κατεβαίνω με την Αλφα...για όλα τα άλλα (ψωμί, σ/μ) εντός Ωρωπού, το ματιζ...
Μιλάμε για αρρώστια...δύο άτομα μένουμε στο σπίτι, οδηγώ μόνο εγώ (η σύντροφος το έχει το δίπλωμα για ομορφιά) και έχουμε 2 κανονικά αυτοκίνητα (αν θεωρήσει κανείς το Ματίζ κανονικό) ένα για βαριές δουλειές (Μαρμπέγια), μία μηχανή (Τρανσαλπ) και το Μορέττι που έχει την βασική θέση του γκαράζ και είναι το μοναδικό που σκεπάζεται με κουκούλα παρακαλώ...
Αντί να φυτέψουμε κανένα μαρούλι, φυτέυουμε αυτοκίνητα...ΥΓ Τώρα που παροπλίζεται το αυτοκίνητο της δουλειάς (Φορντ Τράνσιτ 1978), θα έρθει και αυτό εδώ να αποκατασταθεί και να 'ιστορικοποιηθεί'...
-
Τώρα που πήρα έναν πάπιο για χαμάλη ελπίζω να γράφω και εγώ στο τόπικ. Θα πάει η βενζίνη 2ε και μετά θα κάνουμε τζόκινγκ.
-
καλη ερωτηση.. θα παω να το κανω μια βολτα το καημενο
(ελπιζω να θυμαμαι να το οδηγω )
-
Και εγω πλακα πλακα απο Την Τριτη εχω να οδηγησω πρεπει να εχει γινει ασπρο απο την σκονη πρεπει να το φουλαρω και βενζινη παλι καλα τωρα εχω να καω κατι βολτες με 1€ (εισιτηριο)
Πόσο καιρό έχετε να κινήσετε το αυτοκίνητό σας?