-
Το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου είναι σχεδόν γεμάτο (3/4) με βενζίνη Βουλγαρίας. Έχει να κινηθεί από το Πάσχα
-
Bάλτο πού και πού μπροστά, να μη σου μείνει και από μπαταρία.
-
Κινήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα αναγκαστικά λόγω ΚΤΕΟ
-
Κάποιο πουλάκι μου 'πε πως εκμεταλλεύεσαι την βενζίνη του Superb
-
Εκμεταλλεύομαι την βενζίνη του υπερσύγχρονου, ψεκαστού, water cooled, PGMFI κινητήρα της honda
To κακό είναι ότι έχει αρχίσει και καταντάει πολύ εκνευριστικό γιατί γεμίζει με 13 ευρώ
Ξέρω ότι ακούγεται κάπως αλλά όταν είχες μάθει να γεμίζει με 8 σου φαίνεται πολύ το 13. -
Πλάκα πλάκα το ΑΣΗΜΈΝΙΟ Nissan Almera το έχω δύο μήνες ακίνητο. Το Octavia και το Toledo το έβαλαν σε εντελώς τρίτη μοίρα.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου είναι σχεδόν γεμάτο (3/4) με βενζίνη Βουλγαρίας. Έχει να κινηθεί από το ΠάσχαΤσάμπα το αγόρασες....
-
2 ώρες.
Ποτέ δεν μένει πάνω από 24 ώρες ακίνητο. Πολύ σπάνια να μείνει μια ολόκληρη μέρα στην ίδια θέση.
-
Εμένα πλέον βγαίνει μια φορά την εβδομάδα. Έφτασα στο σημείο να πάρω και κουκούλα....
-
Και εκείνη την αραχνούλα που τόσο καιρό έμενε σε 'παλάτι' και τωρα είναι άστεγη στους δρόμους ... δεν την λυπήθηκες? Ακαρδε!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πήρε σήμερα μπροστά με μισή μιζιά μετά από 8 μήνες ακινησίας .Χωρίς να έχεις αποσυνδέσει την μπαταρία τόσο καιρό?
-
Την αλλαξε...
-
η alfa χρησιμοποιειται καθημερινα και για ολες τις δουλειες. το passat που χρησιμοποιειται για ταξιδια μονο κινηθηκε μετα την δευτερα του πασχα το ΠΣΚ και εγραψε 600 χλμ
-
εμενα το delta ειχε να κινηθει απο τον Φεβρουαριο και πηρε μπροστα παλι τον Μαιο!!! ελλειπα εκεινο τον καιρο και το ειχα αφησει στο παρκιν στο σπιτι!!! μετα απο 4 μηνες ακινησιας με 2η μιζια πηρε!!! απο τον Μαιο μεχρι τωρα εχει κανει 1.500 χμ!!!
-
Κάθε μέρα το κουπέ.Έρωτας ο ''Ιταλός''...........................Την Δευτέρα καθως έφευγα με το 206cc απο Αθήνα ξέχασα ότι είχα αλλο αμάξι και πάταγα και πάταγα ,αλλά........τζίφος.
-
Η fabia καθε μερα μονο το τελευταιο διαστημα εχει κατσει λιγο στην ακρη που εχουμε δρομολογισει και την Ιουλιετα το 206 καθεται πηρε συνταξη η μαμα 42000 απο το 2001 και η τριαρα αν πανε οι γονεις κανα ταξιδακι η εγω καμια νυχτερινη βολτα .
-
Κινούμε καθημερινά με τη μηχανή (KLE 500) Έτσι ξεχνάω από πότε έχω να κινήσω το αμάξι.Ίσως μια φορά τον μήνα για κάποια βόλτα γύρω στα 20 χλμ.Φανταστείται ότι βάζω βενζίνη μια φορά στο δίμηνο
-
Έχω να πάρω το αυτοκίνητο από την Τετάρτη και μάλλον δεν θα κουνηθεί μέχρι την Παρασκευή. Και μετά μάλλον προβλέπεται να το πάρω για να πάω διακοπές τον Αύγουστο.
-
Πηγα σημερα στη σχολη και ειχα να το κινησω απο την Τεταρτη...
Αν δεν κινηθει αυριο και μεθαυριο θα εχω σημειωσει νεο ρεκορ οικονομιας!! 20 € για 2 βδομαδες!!!(Βεβαια απο την Τεταρτη εχει αναψει λαμπακι αλλα δεν πειραζει
-
Τι τα έχετε τότε βρε παιδιά?
Πόσο καιρό έχετε να κινήσετε το αυτοκίνητό σας?