-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Με πρόλαβε ο papatzas...207 ολόκληρα λίτρα Καλύτερα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού καλύτερα να την κρατούσα αγκαλιά...όχι να μαμήσουνε 70 ολόκληρα λίτρα από το χώρο αποσκευών για την μπαταρία. Είναι τραγικά μικρός. Το 500αρακι έχει μεγαλύτερο... epic fail, EPIC, χάνει πάρα πολλούς πόντους χρηστικότητας από αυτό.
Να θές να πάς 4 άτομα μια εκδρομή δεν χωράνε και των 4 οι αποσκευές...
Αυτό είναι τραγικό και σε συνδυασμό με το ακριβό σέρβις της vw πέφτει πολύ στις προτιμήσεις μου.
Το fr το ibiza συμφέρει και δεν χάνει πολύ σε επιδόσεις αλλά σίγουρα χάνει σε ομορφιά σε σχέση με το αδερφάκι του.
Απο εβδομάδα θα περάσω να δω και abarth αν και ανεβαίνει στην τιμή από ότι είδα. -
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Με πρόλαβε ο papatzas...
207 ολόκληρα λίτρα Καλύτερα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού καλύτερα να την κρατούσα αγκαλιά...όχι να μαμήσουνε 70 ολόκληρα λίτρα από το χώρο αποσκευών για την μπαταρία. Είναι τραγικά μικρός. Το 500αρακι έχει μεγαλύτερο... epic fail, EPIC, χάνει πάρα πολλούς πόντους χρηστικότητας από αυτό.
Να θές να πάς 4 άτομα μια εκδρομή δεν χωράνε και των 4 οι αποσκευές...
Αυτό είναι τραγικό και σε συνδυασμό με το ακριβό σέρβις της vw πέφτει πολύ στις προτιμήσεις μου.
Το fr το ibiza συμφέρει και δεν χάνει πολύ σε επιδόσεις αλλά σίγουρα χάνει σε ομορφιά σε σχέση με το αδερφάκι του.
Απο εβδομάδα θα περάσω να δω και abarth αν και ανεβαίνει στην τιμή από ότι είδα.από εμένα fr αν θες κάτι που τα κάνει όλα και συμφέρει (είναι πιο μαλακό από το κούπρα χωρίς να χάνει τπτ φοβερό σε συμπεριφορά) αλλά πάσχει σε κιβώτιο... τις συγκινήσεις του χειρ δεν τις έχει...
το abarth από την άλλη είναι πιο πολεμικό , και αν κρίνω από το προηγούμενο abarth ss μπορεί να γίνει σχεδόν αγωνιστικό με εργοστασιακή εγγύηση...(βέβαια αν έχεις συνηθίσει σε γαλλικούς υστερούντες της περασμένης 10ετίας...
μπορεί να σου κακοφάνει... ) -
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται σε άλλο θέμα να υποστηρίζεται ότι το 207 είναι πολύ παλιό σε όλους τους τομείς και με κινητήρα επίσης παλιό και εδώ να παίρνει περισσότερους ψήφους για αγορά...
...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
από εμένα fr αν θες κάτι που τα κάνει όλα και συμφέρει ...Και ηχητικά...
http://cgi.ebay.co.uk/FP-18-04-Seat-Ibi ... 255821f6b1
...μπαίνει οποιοδήποτε στερεοφωνκό αφού ο υπολογιστής ταξιδιού είναι στη κεντρική οθόνη στα όργανα!...
οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι ένας adaptor για το χειριστήριο τιμονιού...
... Ibiza FR ασημένιο / 5πορτο με γκρι ζαντικό ... Καλή φάση ...
-
Δεν ξέρω αν διαβάσατε το τελευταίο Drive αλλά το 207RC έδειξε δόντια...
παραθέτω χρόνους:
207RC: 1.16.602
polo: 1.16.794
DS3: 1.17.103
CUPRA: 1.17.137
OPC: 1.17.709
FABIA RS: 1.17.709
MITO QV: 1.19.187Με μια μετατροπή στην χάραξη της Κ6 γιατί είχε γίνει λίμνη απο την βροχή της προηγούμενης μέρα.
Άλλο ο δρόμος άλλο η πίστα για μια ακόμα φορά.
Ο λόγος για τον χάλια χρόνο της ΜΙΤΟ κατα τα λεγόμενα τους ήταν ότι η κλιμάκωση του κιβωτίου της σε συνδυασμό με το μικρό ωφέλιμο εύρος στροφών, δεν βολεύει καθόλου στην συγκεκριμένη πίστα.
Δεν λέει κάτι όμως για τις ικανότητες του αυτοκινήτου...πόσοι θα πάνε να κάνουνε χρονομετρημένους. Τέτοια αμάξια είναι για τον δρόμο, όχι για πίστες.
-
Προτιμώ το rallye από το FR. Μέσα-έξω..Μόνο για το dsg αφήνω ένα κενό..
Αν δε κάνω λάθος ο TSI δεν είναι παλαιότερος από τον THP?
Storm όταν παίρνουμε ένα αμάξι κοιτάζουμε και το κόστος εννοείται και τι παίρνεις με αυτό. Γι'αυτό υποθέτω το rallye παίρνει πολλούς πόντους..Είναι ένα αμάξι που έχει τα πάντα και συμφέρει..
Το rallye αν πας να το πάρεις τώρα με τον 150άρη και το 5άρι το παίρνεις 15840 με 3 χρόνια δωρεάν service . Δηλαδή πόσο κάτω?? Eίναι Best Value for Money..
-
Για να μην προσθέτω το fr όσοι ψηφίζετε αυτό απλά ρίξτε την ψήφο στο cupra
-
Δεν ξέρω αν διαβάσατε το τελευταίο Drive αλλά το 207RC έδειξε δόντια...παραθέτω χρόνους:
207RC: 1.16.602
polo: 1.16.794
DS3: 1.17.103
CUPRA: 1.17.137
OPC: 1.17.709
FABIA RS: 1.17.709
MITO QV: 1.19.187Με μια μετατροπή στην χάραξη της Κ6 γιατί είχε γίνει λίμνη απο την βροχή της προηγούμενης μέρα.
Άλλο ο δρόμος άλλο η πίστα για μια ακόμα φορά.
Ο λόγος για τον χάλια χρόνο της ΜΙΤΟ κατα τα λεγόμενα τους ήταν ότι η κλιμάκωση του κιβωτίου της σε συνδυασμό με το μικρό ωφέλιμο εύρος στροφών, δεν βολεύει καθόλου στην συγκεκριμένη πίστα.
Δεν λέει κάτι όμως για τις ικανότητες του αυτοκινήτου...πόσοι θα πάνε να κάνουνε χρονομετρημένους. Τέτοια αμάξια είναι για τον δρόμο, όχι για πίστες.
Χρίστο το 207RC δείχνει χρόνια τώρα τα δόντια του . Είναι απλά κορυφαίο οδηγικά στη κατηγορία του και στη τιμή του.
Και στους 4τροχούς που πήρα συγκρίνουν 207 RC, clio RS, type-r championship στις πίστες kartodromo και Drive Park οι χρόνοι είναι:
Drive Park
Type-R Championship 1:09:54
207RC 1:10:85
CLIO Sport 1:10:90Kartodromo
Type-R Championship 1:00:00
207RC 1:00:80
CLIO Sport 1:00:25Να σημειώσουμε ότι είναι αρκετά δυνατότερα τα άλλα 2 και ότι το Type-R έχει και μπλοκέ..
το χέσαμε ε?
-
Δεν νομίζω να το χ@σαμε μιας και το τοπικό αφορά την αγορά μικρού GTI...
-
Δεν νομίζω να το χ@σαμε μιας και το τοπικό αφορά την αγορά μικρού GTI... -
Mεταξυ των VAG, Polo GTI, ανετα. Μονο που μπαινεις στο εσωτερικο, καταλαβαινεις αυτοματως το γιατι...
Πιθανοτατα 5πορτο για χρηστικους λογους. Τωρα η διαφορα σε χωρους προσωπικα πιστευω οτι ειναι αστεια, οσο για
την διαφορα στο πορτμπαγκαζ, για αυτο υπαρχουν και τα διαιρουμενα καθισματα, εκτος αν μιλαμε για μεταφορικη εταιρια, και κουβαληματα σε συχνη βαση, τραπεζιων, και αλλων επιπλων, με 4ατομα μαζι για παρεα...
Ολα αυτα, εφοσον βολευει το DSG, και αν πραγματι το 207 με τα 156Ps και το νεο 6αρι, ερθει ΜΟΝΟ σε λευκο χρωμα, -και αυτο αποτελει πχ προβλημα για τον υποψηφιο αγοραστη- , αλλιως προσωπικα θα πηγαινα στο ανανεωμενο 5πορτο 207 GT. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Mεταξυ των VAG, Polo GTI, ανετα. Μονο που μπαινεις στο εσωτερικο, καταλαβαινεις αυτοματως το γιατι...
Πιθανοτατα 5πορτο για χρηστικους λογους. Τωρα η διαφορα σε χωρους προσωπικα πιστευω οτι ειναι αστεια, ***οσο για
την διαφορα στο πορτμπαγκαζ, για αυτο υπαρχουν και τα διαιρουμενα καθισματα, εκτος αν μιλαμε για μεταφορικη εταιρια, και κουβαληματα σε συχνη βαση, τραπεζιων, και αλλων επιπλων, με 4ατομα μαζι για παρεα... ***
Ολα αυτα, εφοσον βολευει το DSG, και αν πραγματι το 207 με τα 156Ps και το νεο 6αρι, ερθει ΜΟΝΟ σε λευκο χρωμα, -και αυτο αποτελει πχ προβλημα για τον υποψηφιο αγοραστη- , αλλιως προσωπικα θα πηγαινα στο ανανεωμενο 5πορτο 207 GT.Σε παρακαλώ πολύ, να αφήσεις τις σπόντες προς το πρόσωπό μου κατά μέρος, εντάξει; Άκου μεταφορική εταιρεία, δυο καρέκλες και μια σιφωνιέρα είπα να μεταφέρω ο άνθρωπος...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Πιθανοτατα 5πορτο για χρηστικους λογους. Τωρα η διαφορα σε χωρους προσωπικα πιστευω οτι ειναι αστεια, ***οσο για
την διαφορα στο πορτμπαγκαζ, για αυτο υπαρχουν και τα διαιρουμενα καθισματα, εκτος αν μιλαμε για μεταφορικη εταιρια, και κουβαληματα σε συχνη βαση, τραπεζιων, και αλλων επιπλων, με 4ατομα μαζι για παρεα... ***
Ολα αυτα, εφοσον βολευει το DSG, και αν πραγματι το 207 με τα 156Ps και το νεο 6αρι, ερθει ΜΟΝΟ σε λευκο χρωμα, -και αυτο αποτελει πχ προβλημα για τον υποψηφιο αγοραστη- , αλλιως προσωπικα θα πηγαινα στο ανανεωμενο 5πορτο 207 GT.Σε παρακαλώ πολύ, να αφήσεις τις σπόντες προς το πρόσωπό μου κατά μέρος, εντάξει; Άκου μεταφορική εταιρεία, δυο καρέκλες και μια σιφωνιέρα είπα να μεταφέρω ο άνθρωπος...
Για σένα στοιχηματίζω στο υποψήφιος skodisti
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Για σένα στοιχηματίζω στο υποψήφιος skodistiΈλα τώρα, πες μας την αλήθεια... ο Κίκιζας σε έβαλε να με μπριζώσεις.
-
Για σένα στοιχηματίζω στο υποψήφιος skodisti
Έλα τώρα, πες μας την αλήθεια... ο Κίκιζας σε έβαλε να με μπριζώσεις.
Όχι βέβαια. Το παίζω στανταράκι καιρό τώρα...
-
Σε παρακαλώ πολύ, να αφήσεις τις σπόντες προς το πρόσωπό μου κατά μέρος, εντάξει; Άκου μεταφορική εταιρεία, δυο καρέκλες και μια σιφωνιέρα είπα να μεταφέρω ο άνθρωπος...
Ειλικρινα, το ανεφερα ως extreme παραδειγμα, δεν ηξερα οτι κουβαλας τραπεζια παρεα με αλλα 3-4ατομα...
Ειπαμε, εσυ δεν θελεις μικρο ευρυχωρο supermini, θελεις μινι πουλμαν με σχαρες οροφης... -
Να ξέρεις μόνο πως αν πας σε thp 150αρι, τα τέλη σου θα είναι 328 ευρω σε αντιθεση με το 156αρι που θα είναι γυρω στα 232, όσο περίπου και του tsi. Στη θέση σου πάντως θα γλυκοκοιτούσα και λίγο μεγαλύτερη κατηγορία. Τι θα έλεγες για leon 1.8 tsi ή για Bravo? Τιμή γύρω στα 20000, πολύ πιο ποιοτηκά, μεγαλύτερα σε χώρους και γρήγορα!
-
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Προτιμώ το rallye από το FR. Μέσα-έξω..Μόνο για το dsg αφήνω ένα κενό..Αν δε κάνω λάθος ο TSI δεν είναι παλαιότερος από τον THP?
Storm όταν παίρνουμε ένα αμάξι κοιτάζουμε και το κόστος εννοείται και τι παίρνεις με αυτό. Γι'αυτό υποθέτω το rallye παίρνει πολλούς πόντους..Είναι ένα αμάξι που έχει τα πάντα και συμφέρει..
Το rallye αν πας να το πάρεις τώρα με τον 150άρη και το 5άρι το παίρνεις 15840 με 3 χρόνια δωρεάν service . Δηλαδή πόσο κάτω?? Eίναι Best Value for Money..
15840 φίλε Ironman το έχει ο (γνωστός ) Ροδίτης γιατί θέλει να το βγάλει από την βιτρίνα να φέρει μάλλον το λευκό το εξατάχυτο.
Το 207 Rallye για κανονική αγορά έχει αρχική τιμή 18240 και ίσως να κάνουν στα κρυφά και μία έκπτωση των 1000euro.
Γνωστά τα τερτίπια της Peugeot.
...
...
...
Άσχετο αλλά και σχετικό!!...
Πήγα άλλαξα λάδια στο εξουσιοδοτημένο, στο Cordoba!...
40euro με εργασία ...
Έβαλα τα κλάματα...
Στην Peugeot μου πήραν μόνο για τα λάδια 96euro... Πίκρα τεράστια. -
Για τα ίδια λάδια τόση διαφορά ; Και τα έδωσες;
-
στο Abarth μονο για λαδια € 120, τι λεμε τωρα
Aγορά καινούργιου μικρού GTI