-
to kia picanto είναι πιο ομορφο μέσα
-
Δεν ξέρω αλλά η εντύπωση που δημιουργείται είναι ότι στο τέλος το Τζάζ της Χόντα που σαν ένα πιο πολύ πολυμορφικό παρά κλασσικό Η/Β όχημα, υποτίθεται ότι δεν θα είχε τον δυναμισμό των κλασσικών Η/Β, τουλάχιστον σε σχέση με τα καινούργια ιαπωνικά Μίκρα, Γιάρις, Κόλτ θα φαίνεται το πιο ωραίο αυτοκίνητο απο πλευράς ιαπώνων στην κατηγορία, εξαιρουμένου του Μάζντα 2.
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
εξαιρουμένου του Μάζντα 2.Το οποίο τις επιρροές του από Yaris 2 μια χαρά τις είχε...
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
εξαιρουμένου του Μάζντα 2.
Το οποίο τις επιρροές του από Yaris 2 μια χαρά τις είχε...
Για να πώ την αλήθεια δεν το ειχα προσέξει. Για μένα και τα δυό μου αρέσουν όπως και το Τζάζ, όπως και το Σουίφτ. Τουλάχιστον σε αυτή την τετράδα προσωπικά το σχήμα τους μ'αρέσει, το καθ'ένα με το στύλ του.
-
περίμενα κάτι καλύτερο σχεδιαστικά με τα ωραία concept cars που βλέπαμε τελευταία από Toyota και όχι ένα μικρό auris με εσωτερικό χειρότερο από κορεάτικου
-
Αν είναι έτσι το εσωτερικό του θυμίζει το micra που απέρχεται.Προχειρότητα και έλλειψη φαντασίας στη toyota
-
Η ΤΟΥΟΤΑ τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να αρέσει σε όλους, δηλ. σε όλον τον πλανήτη. Με αποτέλεσμα αυτό να καταντάει γελοίο. Αλλα γούστα έχει ο ευρωπαίος (που θεωρεί ότι όμορφο είναι το VW Golf) και άλλα ο μεξικάνος (που τρελαίνεται για Nissan Tiida).
Κι όμως πριν 8 χρόνια η ΤΟΥΟΤΑ έδειξε ότι μπορεί να σχεδιάζει ευρωπαϊκής αισθητικής αυτοκίνητα.
-
Αν είναι έτσι όπως στις φωτογραφίες το μελλοντικό μάλλον θα είναι μάλλον και το πρώτο Yaris που μου αρέσει. Ας με συγχωρέσει ο Ελληνας σχεδιαστής της πρώτης γενιάς και ο άλλος που εξελιξε το σχέδιο του πρώτου στην δευτερη γενιά αλλά δεν μου άρεσαν ποτέ.
-
Ο χρήστης αιγαιοπλόος έγραψε:
Η ΤΟΥΟΤΑ τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να αρέσει σε όλους, δηλ. σε όλον τον πλανήτη. Με αποτέλεσμα αυτό να καταντάει γελοίο. Αλλα γούστα έχει ο ευρωπαίος (που θεωρεί ότι όμορφο είναι το VW Golf) και άλλα ο μεξικάνος (που τρελαίνεται για Nissan Tiida).Κι όμως πριν 8 χρόνια η ΤΟΥΟΤΑ έδειξε ότι μπορεί να σχεδιάζει ευρωπαϊκής αισθητικής αυτοκίνητα.
τρελαίνεται ο μεξικανός για tiida??
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν είναι έτσι όπως στις φωτογραφίες το μελλοντικό μάλλον θα είναι μάλλον και το πρώτο Yaris που μου αρέσει. Ας με συγχωρέσει ο Ελληνας σχεδιαστής της πρώτης γενιάς και ο άλλος που εξελιξε το σχέδιο του πρώτου στην δευτερη γενιά αλλά δεν μου άρεσαν ποτέ.Ο Σωτήρης Κωβός δηλαδή, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο. Έχει σχεδιάσει και το υπάρχον Swift (ίδια πηγή)
-
H Νισσάν είναι η πρώτη εταιρεία στο Μέχικο και με διαφορά, αλλά κυκλοφορεί το Τιίδα εκεί?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Η ΤΟΥΟΤΑ τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να αρέσει σε όλους, δηλ. σε όλον τον πλανήτη. Με αποτέλεσμα αυτό να καταντάει γελοίο. Αλλα γούστα έχει ο ευρωπαίος (που θεωρεί ότι όμορφο είναι το VW Golf) και άλλα ο μεξικάνος (που τρελαίνεται για Nissan Tiida).
Κι όμως πριν 8 χρόνια η ΤΟΥΟΤΑ έδειξε ότι μπορεί να σχεδιάζει ευρωπαϊκής αισθητικής αυτοκίνητα.
τρελαίνεται ο μεξικανός για tiida??
Εδω τρελαινεται ο ελληνας για golf..
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Αν είναι έτσι όπως στις φωτογραφίες το μελλοντικό μάλλον θα είναι μάλλον και το πρώτο Yaris που μου αρέσει. Ας με συγχωρέσει ο Ελληνας σχεδιαστής της πρώτης γενιάς και ο άλλος που εξελιξε το σχέδιο του πρώτου στην δευτερη γενιά αλλά δεν μου άρεσαν ποτέ.
Ο Σωτήρης Κωβός δηλαδή, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο. Έχει σχεδιάσει και το υπάρχον Swift (ίδια πηγή)
Δεν θυμόμουν το όνομα του!
H Νισσάν είναι η πρώτη εταιρεία στο Μέχικο και με διαφορά, αλλά κυκλοφορεί το Τιίδα εκεί?
Όχι μόνο κυκλοφορεί αλλά εκεί (στο Μεξικό) κατασκευάζεται το Tiida. Αν δεν κάνω λάθος η Nissan έχει 2 εργοστάσια εκεί που κατασκευάζονται στο ένα αυτά που πάνε σε αγορές της Αμερικής (Βορεια και Νότια) και στο άλλο που προμηθευει την Ευρώπη.
-
Ο χρήστης αιγαιοπλόος έγραψε:
Η ΤΟΥΟΤΑ τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να αρέσει σε όλους, δηλ. σε όλον τον πλανήτη. Με αποτέλεσμα αυτό να καταντάει γελοίο. Αλλα γούστα έχει ο ευρωπαίος (που θεωρεί ότι όμορφο είναι το VW Golf) και άλλα ο μεξικάνος (που τρελαίνεται για Nissan Tiida).Κι όμως πριν 8 χρόνια η ΤΟΥΟΤΑ έδειξε ότι μπορεί να σχεδιάζει ευρωπαϊκής αισθητικής αυτοκίνητα.
Μα η Τοyota πάντα δεν έβγαζε μοντέλα που ήταν διαθέσιμα παντού; Ας πούμε τα celica , τα mr2 ακόμη και τα παλιότερα corolla και το yaris μκ1 ήταν πολύ όμορφα αυτοκίνητα για την εποχή τους και νομίζω ήταν παγκόσμια αυτοκίνητα. Και εκτός από αυτό τα πραγματικά και οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα από την Toyota λοίπουν προ πολλού. Τί είναι αυτά που βγάζουν τώρα
-
Οι καιροί αλλάζουν όπως και οι συνήθειες. ΙΜΗΟ το νέο PASSAT δείχνει πιο παλαιό από το υπάρχον αλλά το marketing και το cost reduction αυτά προστάζει.
-
Νέες πληροφορίες για yaris:http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/97902.asp.Το πίσω μέρος σκέτη απογοήτευση όπως και το εσωτερικό
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Νέες πληροφορίες για yaris:http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/97902.asp.Το πίσω μέρος σκέτη απογοήτευση όπως και το εσωτερικόΠολύ άσχημο όντως. Πάντως άσχημο ξε άσχημο είμαι σίγουρος ότι θα σκίσει στις πωλήσεις στα supermini. Εδώ το τωρινό yaris είναι στα τελευταία του χρόνια στην αγορά και ακόμη πρώτο είναι.
-
να δηλώσω ότι το προτιμώ από το 2ης γενεάς Yaris ή θα με πάρετε με τις ....
-
Να δηλώσω οτι δε θεωρώ άσχημο κανένα από τα 2 πρώτα Yaris (και σε σχεση με την κατηγορία τους πάντα) ή θα με παρετε με τις... ?
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
να δηλώσω ότι το προτιμώ από το 2ης γενεάς Yaris ή θα με πάρετε με τις ....Οχι βέβαια απλώς ενώ με τη μούρη ενθουσιάζεσαι και λες επιτέλους πάει το baby-woman face του τωρινού μοντέλου με το πίσω μέρος του απογοητευεσαι(ίδιο με το 207) ενώ με το εσωτερικό του....
Toyota Yaris (τρίτη γενιά)