-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Mito, DS3, Mini, A1
Αυτά είναι ακριβότερα και με μικρότερους χώρους (δεν βγαίνουν καν 5πορτα). Εκτός αυτού, αν εξαιρέσουμε το Mini που λόγω ανάρτησης ή μικρών λεπτομερειών κάπως ξεχωρίζει, τα άλλα 3 είναι εξ'ίσου οικιακές συσκευές απλώς έχουν μερικά led, diffuser ή κάπως καλύτερης ποιότητας υλικά.
Αμα το yaris είναι ψυγειοκαταψύκτης, το A1 είναι ψυγειοκαταψύκτης με inox πρόσωψη, άντε και με το βρυσάκι που βγάζει απευθείας κρύο νερό
Το νεό Yaris, όπως είναι λογικό, δεν το έχει οδηγήσει κανείς μας. Αν οδηγήσεις όμως το παλιό και μια Mito, θα δεις τρομαχτικές διαφορές.
-
Οπως ειδα στις φωτο στο auto bild το σημερινο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με κανονικο ταμπλω!
-
Ο χρήστης nikosxeng έγραψε:
Οπως ειδα στις φωτο στο auto bild το σημερινο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με κανονικο ταμπλω!το προηγούμενο τι προβληματικό παρουσίαζε?
-
Όχι πως τρελαινόμουν για το προηγούμενο, αλλά το νέο μου φαίνεται λίγο..'γιαγιουλίστικο'. Λίγο χοντροκομμένο!
-
Ο χρήστης Delijohn έγραψε:
Όχι πως τρελαινόμουν για το προηγούμενο, αλλά το νέο μου φαίνεται λίγο..'γιαγιουλίστικο'. Λίγο χοντροκομμένο!όντως, κάθε γιάρις και χειρότερα. Το πρώτο yaris όταν είχε βγει ήταν αρκετά όμορφο και μοντέρνο. Έμοιαζε με ευρωπαικό σε design. Το δεύτερο μου φαινόταν εντελώς αδιάφορο και το τρίτο το ίδιο και χειρότερα.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
το προηγούμενο τι προβληματικό παρουσίαζε?
Μηπως ηταν αρκετα απλοικο σε σχεδιασμο,μετριο σε ποιοτητα κ με μια αισθηση 'απλα τα βασικα'.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Μηπως ηταν αρκετα απλοικο σε σχεδιασμο,μετριο σε ποιοτητα κ με μια αισθηση 'απλα τα βασικα'.
Εχοντας αυτά τα 3 χαρακτηριστικά, το πρώτο (χαρακτηριστικό) απλά το δεχόσουν, στο δευτερο σε έβαζε σε σκέψεις και στο τριτο με τα λεφτά που κόστιζε ... ένιωθες και κορόιδο.
Αυτό της τρίτης γενιάς νομίζω ότι ολοκληρώνει για μένα το σύνολο με την ομορφότερη από τα προηγούμενα εμφάνιση.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εχοντας αυτά τα 3 χαρακτηριστικά, το πρώτο (χαρακτηριστικό) απλά το δεχόσουν, στο δευτερο σε έβαζε σε σκέψεις και στο τριτο με τα λεφτά που κόστιζε ... ένιωθες και κορόιδο.
Αυτό της τρίτης γενιάς νομίζω ότι ολοκληρώνει για μένα το σύνολο με την ομορφότερη από τα προηγούμενα εμφάνιση.
Αυτό που σχολίασε ο Νίκος πιο πάνω ήταν το ότι η 3η γενιά του μοντέλου απέκτησε κανονικό 'ταμπλώ',δηλαδή διάταξη οργάνων/απουσία ηλεκτρονικού ταχύμετρου και στροφόμετρου.
Δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα προσωπικα και για τις 2 γενιές του μοντέλου.
Τώρα τα περι ποιότητας κλπα , έχουμε χορτάσει πλέον ξεφτισμένα μαλακά πλαστικά 'εξαιρετικής απτής ποιότητας'
-
Εμένα μου άρεζε το ταμπλό όπως είχε. Ήταν σήμα κατατεθέν του yaris.
-
Τώρα τα περι ποιότητας κλπα , έχουμε χορτάσει πλέον ξεφτισμένα μαλακά πλαστικά 'εξαιρετικής απτής ποιότητας'To θέμα είναι ότι αφού θα ξεφτίσουν που θα ξεφτίσουν, τουλάχιστον να τα χαίρεσαι όσο ακόμα κρατιούνται. Γιατί οι πλαστικούρες της Toyota είναι απαίσιες σε όλη τη διάρκεια της μίζερης ζωής τους. Τα είχα δει σαν επιβάτης διάφορων Avensis και Corolla γνωστών, πλέον τα ζω καθημερινά σαν οδηγός Yaris (1η γενιά f/l).
-
Tι ψαχνετε τωρα τα πλαστικα και το ταμπλο σε ενα κακογουστο κουτι που εχει σχεδιασθει για να πηγαινεις απο το σημειο Α στο Β (εκτος αν ειναι ανηφορα).
Η δουλεια του ειναι να ειναι πολυχρηστικο, αξιοπιστο και να εχει χαμηλη καταναλωση. Αν μπορεις να αντεξεις την κακογουστια το παιρνεις, αν θελεις 'ποιοτικα' πλαστικα παρε μπεμπα.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Τώρα τα περι ποιότητας κλπα , έχουμε χορτάσει πλέον ξεφτισμένα μαλακά πλαστικά 'εξαιρετικής απτής ποιότητας'
To θέμα είναι ότι αφού θα ξεφτίσουν που θα ξεφτίσουν, τουλάχιστον να τα χαίρεσαι όσο ακόμα κρατιούνται. Γιατί οι πλαστικούρες της Toyota είναι απαίσιες σε όλη τη διάρκεια της μίζερης ζωής τους. Τα είχα δει σαν επιβάτης διάφορων Avensis και Corolla γνωστών, πλέον τα ζω καθημερινά σαν οδηγός Yaris (1η γενιά f/l).
Αν είναι να ξεφτίσουν μετά απο μήνες, αντί για χρόνια και θες να τα χαρείς για αυτούς τους μήνες,
there you go -
Αν σου βάλω μαλακά πλαστικά του 1978, του 1998 και του 2005 που δεν έχουν ξεφλουδίσει, θα το φας το καπέλο σου;
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν σου βάλω μαλακά πλαστικά του 1978, του 1998 και του 2005 που δεν έχουν ξεφλουδίσει, θα το φας το καπέλο σου;Sent from my MB860 using smoke signals.
Μην ψάχνεσαι περαιτέρω, η Corolla του 91 που είχαμε, έχει τέτοια πλαστικά που λες.
Δεν είναι θέμα καπέλου,απλά προσδιορίζω την κατάσταση στα μικρά αυτοκίνητα πόλης.
Με πολλή αγάπη αφιερωμένο,
Οδηγός Fiesta mk7 (remember the 2009...)
-
Αν είναι να ξεφτίσουν μετά απο μήνες, αντί για χρόνια και θες να τα χαρείς για αυτούς τους μήνες,
there you goΠοιος μίλησε για μήνες; Και θες να μου πεις σε ποια αυτοκίνητα έχεις δει ξεφτισμένα μαλακά πλαστικά; Εγώ μόνο σε Toyota (ειδικά στο Avensis ήταν και μαύρο από μέσα και φαινόταν απαίσιο). Και από τα σκληρά τους όμως στο Yaris δεν είδα προκοπή. Εξίσου ελεεινά είναι και αυτά. Ειδικά το σκούρο που έχει στο πάνω μέρος έχει πλέον μια μόνιμη ασπρίλα σαν να είναι σκονισμένο. Άσε που γρατζουνίζονται για πλάκα και το χειρότερο ότι σε τραυματίζουν άνετα με τις κοφτερές τους ακμές γύρω από τις θήκες αν δεν προσέξεις. Μπροστά τους προτιμώ χίλιες φορές να έχω ένα εσωτερικό VAG και μετά από κάποια χρόνια να ξεφλουδίσει λίγο το φιλμ στις χειρολαβές.
Δεν υπερασπίζομαι τα μαλακά πλαστικά γενικά. Αυτές τις μέρες έχω πάρει σβάρνα όλες τις αντιπροσωπείες. Η Ford έχει μαλακά πλαστικά και στο fiesta και στο focus, φαίνονταν όμως τραγικά (ειδικά σε συναρμογή), σε αντίθεση πχ με τα εσωτερικά των C3 και C4 τα οποία με εντυπωσίασαν πολύ θετικά (νομίζω ότι η PSA έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια σε θέματα απτής ποιότητας).
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι το εσωτερικό του Yaris δεν έχει απολύτως καμία δικαιολογία για τη φτήνια του. -
there you goΠοιος μίλησε για μήνες; Και θες να μου πεις σε ποια αυτοκίνητα έχεις δει ξεφτισμένα μαλακά πλαστικά; Εγώ μόνο σε Toyota (ειδικά στο Avensis ήταν και μαύρο από μέσα και φαινόταν απαίσιο). Και από τα σκληρά τους όμως στο Yaris δεν είδα προκοπή. Εξίσου ελεεινά είναι και αυτά. Ειδικά το σκούρο που έχει στο πάνω μέρος έχει πλέον μια μόνιμη ασπρίλα σαν να είναι σκονισμένο. Άσε που γρατζουνίζονται για πλάκα και το χειρότερο ότι σε τραυματίζουν άνετα με τις κοφτερές τους ακμές γύρω από τις θήκες αν δεν προσέξεις. Μπροστά τους προτιμώ χίλιες φορές να έχω ένα εσωτερικό VAG και μετά από κάποια χρόνια να ξεφλουδίσει λίγο το φιλμ στις χειρολαβές.
Δεν υπερασπίζομαι τα μαλακά πλαστικά γενικά. Αυτές τις μέρες έχω πάρει σβάρνα όλες τις αντιπροσωπείες. Η Ford έχει μαλακά πλαστικά και στο fiesta και στο focus, φαίνονταν όμως τραγικά (ειδικά σε συναρμογή), σε αντίθεση πχ με τα εσωτερικά των C3 και C4 τα οποία με εντυπωσίασαν πολύ θετικά (νομίζω ότι η PSA έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια σε θέματα απτής ποιότητας).
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι το εσωτερικό του Yaris δεν έχει απολύτως καμία δικαιολογία για τη φτήνια του.Προσωπικά, κάθε εβδομάδα στα εφημερεύοντα ήμουν απο κοψίματα στα δάχτυλα. 2 γενιές Yaris και με πέρασαν
γενιές 14Ας αφήσουμε τις υπερβολές. Αυτά έχω να παραθέσω,ότι θες το συζητάμε :
Yaris mk1 : 103000χλμ : κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα πλαστικά δεν είχαν παρουσιάσει κάτι.
Yaris mk2 : 60000χλμ : κανέναν απολύτως πρόβλημα. Αντίθετα, χρειάστηκε αλλαγή 2 φορές η πίσω ανάρτηση.
Yaris mk1 220000χλμ : φθορές στο εσωτερικό,μηχανικά άψογο. Για 6 χρόνια σε σχολή οδήγησης...11 ετών πλέον.
Yaris mk1 90000χλμ : μια κατεστραμμένη χειρολαβή. Κανένα άλλο οπτικό ή συναρμογής ελάττωμα.Citroen C3 ,φαντάζομαι να μιλάς για το τωρινό ε?
Σε Skoda Fabia προηγούμενο έχεις μπει? Octavia προηγούμενη?
Opel Vectra ?Εμένα απλά μου αρέσουν τα πλαστικά πλέον να μένουν στη θέση τους και να μην ξεβάφουν.
Ζητώ πολλά γιατρέ?ΥΓ Focus που είπες, οδήγησα το μκ1 την προηγούμενη εβδομάδα.Σκληρά μεν, καλή ποιότητα συναρμογής όμως.
ΥΓ 2 : Αν θες, το κάνω και πιο πιπεράτο και με ανάλυση πλαστικών για 3 (Ε90) ,5 (Ε60) κ C (W203)
αλλά το να αναλώνεσαι στα πλαστικά αυτοκινήτων καταντάει βαρετό.
ΥΓ 3 Όταν μπαίνεις σε μια έκθεση Toyota πλέον, όντως φεύγεις με μια άσχημη αίσθηση πλαστικίλας,
μονολογείς οτι θα μπορούσε να είναι και καλύτερα, ιδιαίτερα αν έχεις πετύχει κάποια παλαιότερα
Toyota. Συμφωνώ οτι το Yaris θα μπορούσε να έχει καλύτερο εσωτερικό ποικιλοτρόπως, u name it,
αλλά προσωπικά δεν με έχει αφήσει ξεκρέμαστο. Ελπίζω και το Ford, κι ας έχει πιο μαλακό πλαστικό... -
C3 προφανώς μιλάω για το σημερινό.
Σε skoda fabia προηγούμενο μπαίνω πολύ συχνά και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Καμία φθορά στα πλαστικά του, σε αντίθεση με το Yaris μου που είναι και κανα χρόνο ή δύο νεώτερο.Δεν κατηγορώ το αυτοκίνητο. Και σκυλί είναι, και στην τοπική Toyota κάνουν τα πάντα για να εξυπηρετηθείς γρήγορα και οικονομικά. Το εσωτερικό του είναι πολύ πρακτικό (στα περισσότερα αυτοκίνητα δεν ξέρω που να αφήσω τσιγάρα, πορτοφόλι, κινητά κτλ ενώ στο yaris τα χάνω ), το συρόμενο κάθισμα με έχει βολέψει πολύ (αν και δεν το περίμενα). Αυτά τα πλαστικά όμως είναι τραγικά, όπως και να το κάνουμε. Και λεπτομέρειες όπως το πάνω ντουλαπάκι του συνοδηγού που το πιθανότερο είναι να σου μείνει στο χέρι δείχνουν τρομερή φθήνια - και μιλάμε για ένα ακριβό για την κατηγορία του αυτοκίνητο.
-
C3 προφανώς μιλάω για το σημερινό.
Σε skoda fabia προηγούμενο μπαίνω πολύ συχνά και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Καμία φθορά στα πλαστικά του, σε αντίθεση με το Yaris μου που είναι και κανα χρόνο ή δύο νεώτερο.Δεν κατηγορώ το αυτοκίνητο. Και σκυλί είναι, και στην τοπική Toyota κάνουν τα πάντα για να εξυπηρετηθείς γρήγορα και οικονομικά. Το εσωτερικό του είναι πολύ πρακτικό (στα περισσότερα αυτοκίνητα δεν ξέρω που να αφήσω τσιγάρα, πορτοφόλι, κινητά κτλ ενώ στο yaris τα χάνω ), το συρόμενο κάθισμα με έχει βολέψει πολύ (αν και δεν το περίμενα). Αυτά τα πλαστικά όμως είναι τραγικά, όπως και να το κάνουμε. Και λεπτομέρειες όπως το πάνω ντουλαπάκι του συνοδηγού που το πιθανότερο είναι να σου μείνει στο χέρι δείχνουν τρομερή φθήνια - και μιλάμε για ένα ακριβό για την κατηγορία του αυτοκίνητο.
Πάλι καλά,γιατί αν μιλάμε για το προηγούμενο
Και να το κατηγορούσες ολόκληρο, λίγο θα με ένοιαζε.Τις μετοχές τις έχω πουλήσει εδώ και καιρό.
Απλά δεν μου αρέσουν οι μηδενισμοί με το ζόρι.Όπως σου είπα, δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με 4 διαφορετικά Yaris.Υπάρχουν και κακοτοπιές,τι να κάνουμε τώρα
-
Του Yaris μκ1 τα πλαστικά είναι σκληρά και ανοιχτόχρωμα, επίσης όπως λέει και ο Ανδρέας το επάνω ντουλαπάκι έχει άθλιες εφαρμογές, νομίζεις πως θα σπάσει κάθε φορά που το ανοίγεις. Όμως εδώ και 7 χρόνια είναι ακριβώς όπως τη μέρα που το αγοράσαμε, τίποτα δεν έσπασε, τίποτα δεν αλλοιώθηκε.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Του Yaris μκ1 τα πλαστικά είναι σκληρά και ανοιχτόχρωμα, επίσης όπως λέει και ο Ανδρέας το επάνω ντουλαπάκι έχει άθλιες εφαρμογές, νομίζεις πως θα σπάσει κάθε φορά που το ανοίγεις.** Όμως εδώ και 7 χρόνια **είναι ακριβώς όπως τη μέρα που το αγοράσαμε, τίποτα δεν έσπασε, τίποτα δεν αλλοιώθηκε.Το ρεζουμέ
Toyota Yaris (τρίτη γενιά)