-
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ...
Δεν έχω ξαναδεί τόσο αρμονικό και μπρουταλ αουντι...και με τον 1,2tsi το αγόραζα...
-
Eνα γκρι σκουρο για εμενα, με ταμπα καθισματα...
-
δεν ξέρω αν είμαι επηρεασμένος από τον 'θρύλο' ή από το 1ο αυτοκίνητο που οδήγησα στα 18 μου audi100L 76' , αλλά είναι το 1ο Audi που μετά από πολλά χρόνια έχει κάτι να μου πει ......
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
δεν ξέρω αν είμαι επηρεασμένος από τον 'θρύλο' ή από το 1ο αυτοκίνητο που οδήγησα στα 18 μου audi100L 76' , αλλά είναι το 1ο Audi που μετά από πολλά χρόνια έχει κάτι να μου πει ......To θεμα ειναι να εχουμε μαζεψει τα 'μπικικίνια' εστω σε καμμια 5ετια απο τωρα, για να 'του πουμε' (του quattro) και εμεις...
Γυρω στα 80κ νομιζω λενε στην Γερμανια. -
Τι είν' τούτο;;;Μούρη ωραία αλλά από πίσω είναι όλα τα λεφτά!!!Θυμίζει παλιές καλές μέρες τις Audi με το Quattro και το πιο 'ταπεινό' Coupé GT...3η φορά που με εντυπωσιάζει τόσο ένα Audi!(η πρώτη ήταν όταν είχα πρωτοδεί ένα Quattro και η δεύτερη όταν πήραμε το Coupé GT)
-
Bάλτε ένα και για εμένα ρε παιδιά
Μακάρι να το δούμε και σε ειδική κάποια στιγμή αν και μάλλον απίθανο! -
ενα πορτοκαλι για μενα....
-
Κρατηστε και ενα κοκκινο για μενα.
Να κανω και καμια βολτουλα προς Μιλανο μερια, ισως και Τορινο. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τυλίξτε μου ένα μαύρο....
Η Audi έλαβε το μήνυμα για αυτό το αμάξι. Νομίζω ότι θα το δούμε στους δρόμους.Κατά 99% και στο 99% του concept (με απόδοση κινητήρα πολύ πάνω από τους 350 ίππους).Ειδησούλα από φίλο στην Italdesign.
... έτσι ώστε να στείλει για νέες μελέτες και επανασχεδιασμούς τους συναδέλφους από το Μόναχο
....λες να σχεδιάσουν κάποια καινούρια..... Χ;
Τυλίξτε μου ένα μαύρο....
εμένα μην μου τυλίξετε τίποτα (sorry Audi).
à propos...πριν τη συνέντευξη τύπου στη Γενεύη,έβαλαν σε λειτουργία τον κινητήρα μέσα στο χώρο της έκθεσης.Ο ήχος ήταν .....da brivido. -
Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Αν μπει σε παραγωγή μπορεί να μοιάζει με το πρωτότυπο αλλά αποκλίεται να έχει τόσο μικρό πρόβολο εμπρός, φοβάμαι πως οι αναλογίες θα είναι ακόμα χειρότερες.
-
Συμφωνώ. Δε με τρελαίνει. Είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα, εντυπωσιακή και σίγουρα άγρια και αλήτικη. όμως μερικά στοιχεία χάνουν: το τεείωμα της οροφής, τα πίσω γοτθικά φανάρια και γενικά όλο αυτό το βαρετό (στα μάτια μου) μοτίβο του Ντα Σίλβα (πχ Α5).
-
Τα πισω φωτα μοιαζουν σαν τουβλακια.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν μπει σε παραγωγή μπορεί να μοιάζει με το πρωτότυπο αλλά αποκλίεται να έχει τόσο μικρό πρόβολο εμπρός, φοβάμαι πως οι αναλογίες θα είναι ακόμα χειρότερες.Θα συμφωνήσω ως προς τις αναλογίες εν γένει, πιστεύοντας όμως ότι μπορούν να διορθωθούν αν μεγαλώσει λίγο ο πίσω πρόβολος. Το σχήμα έχει παραμείνει πιστό στις αναλογίες του quattro sport, και για αυτό μοιάζει υπό ορισμένες γωνίες (π.χ. πίσω 3/4), δυσαρμονικό. Η επιτυχία του είναι για μένα στις απίθανες λεπτομέρειες και στο ότι δεν προσκολλήθηκε τυφλά στο παλιό (ουσιαστικά μόνο τις γενικές αναλογίες τηρεί και το πνεύμα, λεπτομέρειες, basic line κ.λπ είναι όλα καινούργια).
Ο μπροστινός δε πρόβολος τουλάχιστον έτσι όπως τον βλέπω με το μάτι (φυσικά μπορεί να πέφτω έξω), δεν είναι μεγαλύτερος από ότι σε ένα Α5 και νομίζω ότι έχουν ήδη μεριμνήσει από το πρωτότυπο ώστε να ενσωματώνει specs προστασίας πεζών κ.λπ. Άρα, αν ισχύουν αυτά, δεν υπάρχει λόγος και να μεγαλώσει.
-
πρεπει επιτελους να περασουν τον κινητηρα πισω απο τον μπροστα αξονα...
αν δεν το κανουν με αυτο σε ποιο περιμενουν...;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
πρεπει επιτελους να περασουν τον κινητηρα πισω απο τον μπροστα αξονα...αν δεν το κανουν με αυτο σε ποιο περιμενουν...;
Θα είναι στο διαμήκη αν δεν κάνω λάθος,
και ένας 5L είναι πιο κοντός από έναν 6L όπως της BMW.... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
πρεπει επιτελους να περασουν τον κινητηρα πισω απο τον μπροστα αξονα...αν δεν το κανουν με αυτο σε ποιο περιμενουν...;
Eδώ και 4 χρόνια έχει γίνει αυτό (όχι μεγάλη μετατόπιση, αλλά σίγουρα ήταν κάτι).
-
The Audi Quattro Is Go For Production
http://jalopnik.com/5697189/the-audi-quattro-is-go-for-production -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
http://jalopnik.com/5697189/the-audi-quattro-is-go-for-productionΚυκλοφόρισε κιόλας το θέλω
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
http://jalopnik.com/5697189/the-audi-quattro-is-go-for-productionΚυκλοφόρισε κιόλας το θέλω
Δεν μπορώ να καταλάβω τι το ωραίο βρίσκετε σε αυτό το όχημα...
Σαν Α1 καγκουρεμένο είναι...
(από επιδόσεις μπορεί να σκίζει, αλλά από καλλιγραμμεία... αγαμεία)
-
Πολύ ενδιαφέρον το όλο project, απο πολλές απόψεις.
Εδώ υποτίθεται οτι το οδηγήσανε κιόλαςhttp://www.autocar.co.uk/CarReviews/Fir ... ro/254310/
Audi quattro concept