-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Με τα λεφτά που κοστίζει η C6 μπορεί κανείς να αγοράσει ένα 9θέσιο Ssangyong Rodius που ΤΟ μόνο μειονέκτημά του είναι η μεταπώληση (όλα σχετικά είναι τελικά).Και αυτά στα λέει πανευτηχής κάτοχος ενός mountain bike
Πέρα από την πλάκα η C6 είναι μία καρικατούρα των απίστευτων προκατόχων της, ειδικά των CX / SM / DS. Όσοι μπορούν έστω στο ελάχιστο να κατανοήσουν την αξία των 3 αυτών μοντέλων θα πρέπει να αισθάνονται μόνο θλίψη βλέποντας τη C6. Ακόμα και η XM ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον αυτοκίνητο από κάθε άποψη.
Αναλόγως του Mountain Bike. Αν πήρες καλό θα έχει λιγότερη σχετική απώλεια αξίας από την C6 αλλά και την Άλφα μου.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα το 300C και θα το αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη.Υπάρχουν ευκαιρίες στην αγορά και ειδικά με τον 5.7 .+1
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα το 300C και θα το αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη.Υπάρχουν ευκαιρίες στην αγορά και ειδικά με τον 5.7 .
+1
Τι τιμη εχει δηλαδη αυτο;
-
Συζητήσιμη
Βρίσκει κανείς 300C με τιμή ανάλογη μιας E200.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όχι είχε Vel Satis.Τώρα C6 έχει.Σίγουρο
Τσουκ και το Vel Satis που μπήκες με το Vel Satis του Σαρκό έχουν πάρα πολλές διαφορές, για αρχή 25 εκατοστά παραπανω μήκος και φυσικά θωράκιση. Φυσικά είναι έκδοση κατασκευασμένη αποκλειστικά για τον Σαρκό
Δηλαδή είναι πιο ευρύχωρο?
Α ρε ξάπλες που θα ρίχνει ο στούμπος εκει μέσα -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Με τα λεφτά που κοστίζει η C6 μπορεί κανείς να αγοράσει ένα 9θέσιο Ssangyong Rodius που ΤΟ μόνο μειονέκτημά του είναι η μεταπώληση (όλα σχετικά είναι τελικά).Και αυτά στα λέει πανευτηχής κάτοχος ενός mountain bike
Πέρα από την πλάκα η C6 είναι μία καρικατούρα των απίστευτων προκατόχων της, ειδικά των CX / SM / DS. Όσοι μπορούν έστω στο ελάχιστο να κατανοήσουν την αξία των 3 αυτών μοντέλων θα πρέπει να αισθάνονται μόνο θλίψη βλέποντας τη C6. Ακόμα και η XM ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον αυτοκίνητο από κάθε άποψη.
Καταλαβαινω τι θελεις να πεις αλλα απο την αλλη δε συμφωνω..
Το μονο που μπορω να καταλαβω ειναι οτι θα επρεπε να ειχε αντικαταστησει την xm λιγο νωριτερα..
Καρικατουρα δεν ειναι σε καμια περιπτωση.. Απλα οι αναλογιες της θυμιζουν εντονα την cx..Αισθητικα μονο με τη thesis τη συγκρινω..Ειναι ξεχωριστες με διαφορετικο ομως τροπο μεταξυ τους αυτες οι 2 ναυαρχιδες..Ελπιζω να εχεις αποψη αφοτου εχεις περιεργαστει μια απο κοντα για ωρα γιατι η c6 υπο καμποσες γωνιες δεν εχει καθολου φωτογενεια ενω ακομα και οι επισημες φωτογραφιες που αρχικα ειχαν δοθει στον τυπο δε την κολακευαν καθολου..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Με τα λεφτά που κοστίζει η C6 μπορεί κανείς να αγοράσει ένα 9θέσιο Ssangyong Rodius που ΤΟ μόνο μειονέκτημά του είναι η μεταπώληση (όλα σχετικά είναι τελικά).
Και αυτά στα λέει πανευτηχής κάτοχος ενός mountain bike
Καταλαβαινω τι θελεις να πεις αλλα απο την αλλη δε συμφωνω..
Το μονο που μπορω να καταλαβω ειναι οτι θα επρεπε να ειχε αντικαταστησει την xm λιγο νωριτερα..
Καρικατουρα δεν ειναι σε καμια περιπτωση.. Απλα οι αναλογιες της θυμιζουν εντονα την cx..Αισθητικα μονο με τη thesis τη συγκρινω..Ειναι ξεχωριστες με διαφορετικο ομως τροπο μεταξυ τους αυτες οι 2 ναυαρχιδες..Ελπιζω να εχεις αποψη αφοτου εχεις περιεργαστει μια απο κοντα για ωρα γιατι η c6 υπο καμποσες γωνιες δεν εχει καθολου φωτογενεια ενω ακομα και οι επισημες φωτογραφιες που αρχικα ειχαν δοθει στον τυπο δε την κολακευαν καθολου..
Λοιπόν με μιά τέτοια κυκλφορούσε ο νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μέχρι προσφάτως(μη μου πείτε όχι τον έχω δει και μαζί και το τουτούνι ) όταν το είχα δει στην Χαριλάου Τρικούπη προ διετίας έμεινα.Ήταν σταθμευμένο με alarm αναμένα το κουκλί.Το κοιτούσα κανένα δίλεπτο μέχρι που με έδιωξε ένας αστυνομικός με πολιτικά .Τον βλάκα.Τι έκανα?Το μανάρι χάζευα
-
Φιλε μου εγω παλι προτεινω -αφου εισαι δικος μας και θες να ξεχωριζεις,και καλα κανεις - Citroen C6 Peugeot 607 και Renault VelSatis (το εχει ενας εδω Αλεξ/πολη και ειναι ολα τα λ7 )...
-
-
καλοοοο..
-
Ωραίος!
-
Ωραίος!
-
ΠΑΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡA ΠΗΓΑ το οδηγησα ,δεν μπορω να πω οτι τρελλαθηκα αλλα ουτε στην523 που ειχα δει μοντ 2004 τρελαθηκα ΟΥΤΕ Ε200 ΤΟΥ 2002 μαλιστα το 300ψ μου αρεσε περισσοτερο,στην οδηγηση 10λεπτη μου φανηκε καλο εντυπωσιαστηκα απο ηχομονωση και πως περναγε τις λακουβες.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ 18500 ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΝΑ SSANGYONG REXTON 2,3
KAI MIA MIKRH DIAFORA.ΓΙΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠαιΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΑΑΜΠ95 ΤΟ ΒΟΛΒΟ Σ80 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Σ6 ΚΑΙ 606 ΑΛΛΑ.
-ΕΙΧΑ 106 XSI(Η ΣΥΖΥΓΟΣ) ----ME ΠΗΔ@#@#ΓΑΝ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ 5ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕς ΑΝΤΙΠΡ.
-AUDI A6(ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ)----ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ 4000Ε-ΕΣΠΑΣΕ ΥΜΑΝΤΑΣ ΣΤΑ 70000ΧΜ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ
-ΟΠΕΛ ΑΣΤRA SEDAN 93 (ZHMIA 3000E STA 20OOOXLM)ESPASE MHXANH -EKPTOSH LOGO NEOY 30%
-ΟΠΕΛ ΦΡΟΝΤΕΡΑ -----ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΡΟΥΦΗΞΕ Η ΟΠΕΛ
-ΦΙΑΤ ΠΟΥΝΤΟ GT (ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ)ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΠΟΙΟ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΩΝΑ
-CHEVROLET LACCETI S/W ZHMIA KAMIA FTOY -FTOY ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΤΙΑΞΩ(Η ΣΥΖΥΓΟΣ )
-SSANGYONG MUSSO -FILOTIMO -POTE ZHMIA MONO APO MALAKIA ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΕΓΩ ,ΠΑΡΟΛΑ Η ΑΝΤΙΠΡ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ 4ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΜΙΑ.950 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
--και την τιμησα αγορασα SSANGYONG REXTON .---MEXRI ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ 3ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1 ΛΑΜΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΛΥΠΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΕΙΞΕ ΒΛΑΒΗ (ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΩΔΙΟ).
ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ? ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ 2000ΧΛΜ-3000ΧΛΜ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕς ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒ/ΚΟ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΗΞΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ -ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ-ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΨΙΛΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ? ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΝΤΟ GT ΚΑΙ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ
Α ΝΑΙ ΚΑΙ..
SAAB 95 TOY 2004(ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΜΟΥ) ΕΧΕΙ ΣΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡ 2900ΕΥΡΩ ΣΕ ΖΗΜΙΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΟΧΙ ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ (ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ) .
ΑΛΛΑ S 60 ΓΕΙΤΟΝΑ =ΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004. -
Άκου κει Rexton και 300C
Είναι εναλλακτικός τύπος εσύ Κιμπαριλίκι! -
Παιρνει αυτο που του αρεσει..Μαζι του..
-
Όντως!
Κιμπαριλίκι indeed ! ** !**Πόσο θα σου πάρει το rexton;
-
Ο χρήστης DELFINI έγραψε:
ΠΑΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡA ΠΗΓΑ το οδηγησα ,δεν μπορω να πω οτι τρελλαθηκα αλλα ουτε στην523 που ειχα δει μοντ 2004 τρελαθηκα ΟΥΤΕ Ε200 ΤΟΥ 2002 μαλιστα το 300ψ μου αρεσε περισσοτερο,στην οδηγηση 10λεπτη μου φανηκε καλο εντυπωσιαστηκα απο ηχομονωση και πως περναγε τις λακουβες.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ 18500 ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΝΑ SSANGYONG REXTON 2,3
KAI MIA MIKRH DIAFORA.ΓΙΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠαιΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΑΑΜΠ95 ΤΟ ΒΟΛΒΟ Σ80 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Σ6 ΚΑΙ 606 ΑΛΛΑ.
-ΕΙΧΑ 106 XSI(Η ΣΥΖΥΓΟΣ) ----ME ΠΗΔ@#@#ΓΑΝ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ 5ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕς ΑΝΤΙΠΡ.
-AUDI A6(ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ)----ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ 4000Ε-ΕΣΠΑΣΕ ΥΜΑΝΤΑΣ ΣΤΑ 70000ΧΜ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ
-ΟΠΕΛ ΑΣΤRA SEDAN 93 (ZHMIA 3000E STA 20OOOXLM)ESPASE MHXANH -EKPTOSH LOGO NEOY 30%
-ΟΠΕΛ ΦΡΟΝΤΕΡΑ -----ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΡΟΥΦΗΞΕ Η ΟΠΕΛ
-ΦΙΑΤ ΠΟΥΝΤΟ GT (ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ)ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΠΟΙΟ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΩΝΑ
-CHEVROLET LACCETI S/W ZHMIA KAMIA FTOY -FTOY ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΤΙΑΞΩ(Η ΣΥΖΥΓΟΣ )
-SSANGYONG MUSSO -FILOTIMO -POTE ZHMIA MONO APO MALAKIA ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΕΓΩ ,ΠΑΡΟΛΑ Η ΑΝΤΙΠΡ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ 4ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΜΙΑ.950 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
--και την τιμησα αγορασα SSANGYONG REXTON .---MEXRI ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ 3ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1 ΛΑΜΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΛΥΠΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΕΙΞΕ ΒΛΑΒΗ (ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΩΔΙΟ).
ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ? ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ 2000ΧΛΜ-3000ΧΛΜ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕς ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒ/ΚΟ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΗΞΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ -ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ-ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΨΙΛΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ? ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΝΤΟ GT ΚΑΙ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ
Α ΝΑΙ ΚΑΙ..
SAAB 95 TOY 2004(ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΜΟΥ) ΕΧΕΙ ΣΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡ 2900ΕΥΡΩ ΣΕ ΖΗΜΙΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΟΧΙ ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ (ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ) .
ΑΛΛΑ S 60 ΓΕΙΤΟΝΑ =ΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004.Από τέλη κυκλοφορίας , κατανάλωση , κόστος ανταλλακτικών ρώτησες τι θέλει το 300C ;
-
Αφου είσαι καμένος από ζημιές κι έχεις τρελαθεί να πληρώνεις πάρε ένα toyota avensis 1.8 ή 2.0 να είσαι ήσυχος για μια ζωη!! Ταπεινό μεν εκνευριστικά αξιόπιστο δε.
-
Φίλε μου Delfini από τους λίγους πρέπει να είσαι που αγοράζεις ότι γουστάρεις χωρίς να ακούς τι λέει ο πολύς ο κόσμός.Μπράβο σου γιατί αυτό υποδικνύει άποψη και στυλ.
-
Rexton και 300 c η επιτομή του στύλ .
οικογενιακο chrysler 300c