Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ειδατε....δεν μιλησα για type r.
Moλις το κανες.
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το χοντα είναι ενα εργαλείο αποτελεσματικότατο στους ελληνικούς δρόμους που με ελαχιστα πραγματα αγωνιζεσαι και σε αγώνα με χρονους που ουτε φερραρι δεν κάνει.....
Μετά από αυτό και δίκιο να είχες, το έχασες...
Στη Ριτσωνα...μήπως......Αφου αναφερθηκε και φερραρι για το μαζντα και το χοντα ειπα να το χοντρινω και εγώ.
και ειπες να βαλεις την φερραρι διπλα..σε κατι?
Οντως το παραχοντρυνατε, ενα all round -αναλογικα- αυτοκινητο ισως κ λιγο 'μουρατο' ψαχνει ο ανθρωπος, οχι σουπερκαρ killer...
Έτσι .....να σπασει η μονοτονία.
Δεν ξερω αν παρακολουθεί ο φιλος με το δηλημα που έθεσε.Η θα πάει τρεχοντας για μαζντα ή θα χτυπάει το κεφαλι του που το πήρε.
Moλις το κανες.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/898698/
Ανταλαγή με χοντα?.....
Τωρα το 'κανα.
Coupea κάνε και μια πρόταση σε κάποιο από τα περιοδικά του ειδικού τύπου για test driver γιατί με αυτούς που έχουν εκεί μόνο μούφες γράφουν... Το top gear μην ξεχάσεις, ο Stig μάλλον είναι ανεπαρκής.
Καλό βράδυ σε όλους... ευθυμήσαμε πάλι!
υγ. Μην ξεχάσεις τους 2 φίλους σου με τα ρχ8, μην μείνουν στην απεξω
Εχει ανέβει στη Ριτσώνα ο Stig.....er?
Τον θεωρώ άσχετο.
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Coupea κάνε και μια πρόταση σε κάποιο από τα περιοδικά του ειδικού τύπου για test driver γιατί με αυτούς που έχουν εκεί μόνο μούφες γράφουν... Το top gear μην ξεχάσεις, ο Stig μάλλον είναι ανεπαρκής.Καλό βράδυ σε όλους... ευθυμήσαμε πάλι!
Μου έκαναν πρόταση και την απέριψα.Και ναι οι ικανοί οδηγούν τα type r οπότε τους αφήνω απέξω τους φίλους μου.
Μην επιμένεις δεν αλλάζω γνώμη .Αν δω ότι κατι παραπάνω αξίζει το rx8 θα σου το γράψω.
Φιλικά πάντα.
Coupea κάνε και μια πρόταση σε κάποιο από τα περιοδικά του ειδικού τύπου για test driver γιατί με αυτούς που έχουν εκεί μόνο μούφες γράφουν... Το top gear μην ξεχάσεις, ο Stig μάλλον είναι ανεπαρκής.
Μου έκαναν πρόταση και την απέριψα.Και ναι οι ικανοί οδηγούν τα type r οπότε τους αφήνω απέξω τους φίλους μου.
Μην επιμένεις δεν αλλάζω γνώμη .Αν δω ότι κατι παραπάνω αξίζει το rx8 θα σου το γράψω.
Φιλικά πάντα.
Καλά δεν καίγομαι κιόλας να σου αλλάξω γνώμη, ούτε περιμένω από εσένα να μάθω τι και αν αξίζει παραπάνω το rx8 , δεν είμαι ιδιοκτήτης της ΕΛΜΑ, έχεις την άποψή σου και έχω την δικιά μου. Απλά συμβουλή μου φιλική είναι να μην είσαι απόλυτος όταν δεν έχεις σφαιρική εικόνα για αυτά που συγκρίνεις.
μου αρεσει που την TS την παιρνετε τελειως αψηφιστα και δεν σας απασχολει καν...
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Φιλικά πάντα.Καλά δεν καίγομαι κιόλας να σου αλλάξω γνώμη, ούτε περιμένω από εσένα να μάθω τι και αν αξίζει παραπάνω το rx8 , δεν είμαι ιδιοκτήτης της ΕΛΜΑ, έχεις την άποψή σου και έχω την δικιά μου. Απλά συμβουλή μου φιλική είναι να μην είσαι απόλυτος όταν δεν έχεις σφαιρική εικόνα για αυτά που συγκρίνεις.
Έχω σφαιρική εικόνα αλλά δεν έβγαλα και αχρηστο το mazda φίλε μου.Για μένα έκαστος στο είδος του.Το θέμα είναι ότι οι Ιάπωνες κάπου μας πήραν αμπάριζα και με το ts μέσα χάσαμε την μπάλα στα ατμοσφαιρικά.
τωρα με ολα αυτα που εχουν γραφτει..θεωρειται οτι εχουν βοηθησει τον φιλο...στο να καταληξει σε καποια επιλογη
μα οταν εχεις rx8 ταπερ και celica μεσα πως στο καλο θα καταληξεις σε κατι? αφου δεν εχουν καμια σχεση το ενα με το αλλο
φιλοι μου ,βασικα το σελικα το απεριψα μενει ρχ8-τυπερ και ενα νεο μελος αλλα ασχετο ..λεο να χρεωθω +8000 γι το honda crz kai punto abarth essense.mporei na fenomai asxetow stiw epilogew alla το μυαλο μου περδευεται γιατι ακουω πολους φιλους,γιαυτο σας ρωτο για καλυτερη ενημερωση.
Το CRZ είναι εντελώς άκυρη επιλογή. Δεν έχει καμία σχέση με όλα τα άλλα σε επιδόσεις και οδική συμπεριφορά.
ΤΟ Abarth είναι ωραίο και γρήγορο. Δεν είναι σκληροπυρηνικό όπως τα Type R και RX8 βέβαια.
Δεν ειδες πόσα rx8 τρέχουν στα ράλλυ ?
Γιατί δεν πάς να τα ρωτήσεις πως τα καταφέρνουν και περνούν τα χοντα?
Ας ξυπνήσουμε καλύτερα.Ούτε Ferrari τρέχουν στα ράλλυ, δεν λέει κάτι αυτό.
http://www.fastdrive.org/vids/media/479 ... mpionship/
Το rally που το είδες; Αγώνας πίστας είναι αυτός!
Το rally που το είδες; Αγώνας πίστας είναι αυτός!
Δίκιο έχεις ....
http://vidds.net/v/es/rally-avila-2009- ... 3V3C4.html
Αν θυμάμαι σωστά, δεν αγωνίστηκε επίσημα στον αγώνα αλλά ήταν επίδειξη. Και μία κόκκινη 430 κυκλοφορεί στο youtube σε ανάλογη επίδειξη.
audi tt: φαντάζομαι λες για το προηγούμενο. Αν το θέλεις για χαλαρή βόλτα και κρούζινγκ καλό είναι αλλά λίγο ακριβό σε συντήρηση και βενζίνες.
mazda rx8: πολύ καλό στήσιμο αλλά η τιμή της βενζίνης το κάνει ασύμφορο!
toyota celica: προσωπικά, για κανέναν λόγο!
honda type r: πολύ μου αρέσει και το σκεφτόμουν και εγώ αλλά λόγω 2000 κυβικών... Δεν έχει τύχει να το οδηγήσω αλλά πολύ θα το θελα.
Γενικά σε βλέπω μπερδεμένο. Δες μερικά αυτοκίνητα από κοντά, οδήγησε κανένα και μετά συνέχισε...