-
Προσωπικα σ αυτο το budget στριβω χαλαρα για Focus/Leon/i30.
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Αδιάφορο.. ένα remap στον εγκέφαλο είναι μόνο..Πολύ εύκολα τα έχετε τα remaps, ειδικά σε καινούρια αυτοκίνητα...
-
Και μάλιστα σε αυτοκίνητο με 7 χρόνια εγγύηση!
Αν χάνεις την εγγύηση με το remap;Ως προς το Ceed τσιμπημενες οι τιμές αλλά νομίζω πως στην premium έκδοση ειναι υπερπλήρες .
Μεγάλο όμως φάουλ που δεν κατάφεραν να χωρέσουν στα 23.000 ένα 1.4 turbo με DCT.
Εγώ περιμένω πως και πως το proceed , με σχεδίαση τύπου sport back ή fastback αν το λέω σωστά , και οι παραπάνω τιμές προϊδεάζουν δυστυχώς για 25.000+ για καλά εξοπλισμένη έκδοση.
Μετά αναμένεται και το νέο Soul που λέγεται πως θα έχει μάλλον και τετρακίνηση στην έκδοση με τους 200 ίππους, και λογικά θα είναι και αισθητικά αναβαθμισμένο από το παρόν που προσωπικά μου αρέσει αρκετά.
Πόσο να έχει ρε γμτ ; Άντε μέχρι 26.000 , μετά θα μπαίνει σε άλλα χωράφια.Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Remap στις αντιπροσωπείες δε γίνεται?..
-
Όχι σε όλες και κυρίως δεν είναι όλα τα προγράμματα εγκεκριμένα από τον κατασκευαστή.
Εγώ έχω στο 9-3 από τα 150 στα 195 άλογα, αλλά ήταν της 'επίσημης' Hirsch, με εγγύηση της Saab. Αν υπάρχει κάτι ανάλογο για το Kia... OK.
-
Έχω το Rio 1.4 crdi από τον μαρτιο του 2015..εδώ και 2 χρόνια με πρόγραμμα γνωστής γερμανικής εταιρίας..κανένα πρόβλημα με τα service στην αντιπροσωπεια όπως και με την εγγύηση..γιατί απλά δεν ανιχνεύεται.
-
Kia και Hyundai έχουν ξεφύγει στις τιμές...σου δίνουν μια καλή εγγύηση και την πληρώνεις χρυσή...φίλος ψάχνει για αυτοκίνητο και έφυγε τρέχοντας από τις 2 κορεατικες όταν άκουσε τιμές...
-
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
Kia και Hyundai έχουν ξεφύγει στις τιμές...σου δίνουν μια καλή εγγύηση και την πληρώνεις χρυσή...φίλος ψάχνει για αυτοκίνητο και έφυγε τρέχοντας από τις 2 κορεατικες όταν άκουσε τιμές...Δλδ ας πούμε τα vw έχουν πιο λογικές;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ksaplostra έγραψε:
Δλδ ας πούμε τα vw έχουν πιο λογικές;Άτοπη η σύγκριση νομίζω... Για να φτάσουν οι Κορεάτες την vw σαν όνομα στην αγορά, θέλουν πολλά ψωμιά ακόμα...
-
Ο χρήστης geo76 έγραψε:
..γιατί απλά δεν ανιχνεύεται.Μεγαλος μυθος αυτο...ΔΕΝ υπαρχει πρόγραμμα που δεν ανιχνεύεται από διαγνωστικό επίσημου επικευαστη.
-
Δλδ ας πούμε τα vw έχουν πιο λογικές;
Άτοπη η σύγκριση νομίζω... Για να φτάσουν οι Κορεάτες την vw σαν όνομα στην αγορά, θέλουν πολλά ψωμιά ακόμα...
Κοίτα το τι ισχύει σε επίπεδο στάτους, προσωπικά μου είναι παγερά αδιάφορο,η αξιοπιστία όμως από την άλλη όχι. Εκεί οι Γερμανοί θυμίζουν τους Γερμανούς του β Παγκοσμίου.
-
Ο χρήστης ksaplostra έγραψε:
Άτοπη η σύγκριση νομίζω... Για να φτάσουν οι Κορεάτες την vw σαν όνομα στην αγορά, θέλουν πολλά ψωμιά ακόμα...
Κοίτα το τι ισχύει σε επίπεδο στάτους, προσωπικά μου είναι παγερά αδιάφορο,η αξιοπιστία όμως από την άλλη όχι. Εκεί οι Γερμανοί θυμίζουν τους Γερμανούς του β Παγκοσμίου.
Το τι πιστεύει ο καθένας προσωπικά, δεν λέει κάτι.. Όλα στις πωλήσεις φαίνονται.. Όταν οι Κορεάτες ξεπεράσουν ή έστω φτάσουν έστω και λιγο σε πωλήσεις την vw, τότε μιλάμε και για τις τιμές που θα έπρεπε να έχουν, σε σύγκριση με την vw πάντα... Γιατί τους συγκρίνεις όμως με την vw και όχι πχ με την Honda? Γιατί να πάρω το νέο ceed και όχι το civic πχ που έχουν παρόμοιες τιμές;
-
Οι πωλήσεις δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το στάτους.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
..γιατί απλά δεν ανιχνεύεται.
Μεγαλος μυθος αυτο...ΔΕΝ υπαρχει πρόγραμμα που δεν ανιχνεύεται από διαγνωστικό επίσημου επικευαστη.
2 ετήσια service στην επίσημη αντιπροσωπεια,μετά το remap.
-
Το τι πιστεύει ο καθένας προσωπικά, δεν λέει κάτι.. Όλα στις πωλήσεις φαίνονται.. Όταν οι Κορεάτες ξεπεράσουν ή έστω φτάσουν έστω και λιγο σε πωλήσεις την vw, τότε μιλάμε και για τις τιμές που θα έπρεπε να έχουν, σε σύγκριση με την vw πάντα... Γιατί τους συγκρίνεις όμως με την vw και όχι πχ με την Honda? Γιατί να πάρω το νέο ceed και όχι το civic πχ που έχουν παρόμοιες τιμές;
το civic ξεκινάει στα 21500€ με αρκετές ελείψεις εξοπλισμού.
Επίσης κάποιοι βάζουν και το κόστος συντήρησης στην εξίσωση,όπου δεν υπάρχει επαφή. -
Ο χρήστης geo76 έγραψε:
..γιατί απλά δεν ανιχνεύεται.
Μεγαλος μυθος αυτο...ΔΕΝ υπαρχει πρόγραμμα που δεν ανιχνεύεται από διαγνωστικό επίσημου επικευαστη.
2 ετήσια service στην επίσημη αντιπροσωπεια,μετά το remap.
Δεν το έψαξαν απλά.
-
Ο χρήστης geo76 έγραψε:
2 ετήσια service στην επίσημη αντιπροσωπεια,μετά το remap.Αυτο δεν λεει κατι, αφου σε ενα απλο σερβις δεν ψαχνουν για προγραμμα! Θα το ψαξουν μονο σε περιπτωση που ζητησεις να επισκευαστει κατι στα πλασια της εγγυησης, εαν ειναι πολιτικη του εισαγωγεα.
Δεν λεω οτι οποσδηποτε θα το ψαξουν, λεω ομως οτι εαν το ψαξουν και θελουν το βρισκουν, οτιδηποτε και να λεει ο καθε βελτιωτης. Δεν κρυβεται κανενα remap!
-
Αν το έλεγες αυτό πριν 10 χρόνια εντάξει, αλλά τώρα η ψαλίδα κοντεύει να κλείσει. Δεν μιλώ σαν όνομα αλλά σαν αυτοκίνητα. Τα οποία πλέον είναι σχεδόν ευρωπαϊκά.
-
Εγώ μιλάω σαν όνομα
-
Στην Ευρώπη η ψαλίδα στη μαρκίζα, στο όνομα δηλαδής, μπορεί να μην κλείσει ούτε σε 50 χρόνια από σήμερα. Η τεχνολογική ψαλίδα σε 10 χρονάκια από σήμερα πιθανότατα να μην υφίσταται πλέον. Και όλα αυτά από μια κορεάτικη εταιρεία που έφτιαξε τον πρώτο της κινητήρα μόλις το 1995 (Άξξεντ ΜΚ1).
KIA Forum