-
Εγώ θα πήγαινα για το φορδ εκοσπορτ.
Δε ξέρω, το στονικ είναι λες και το ψιλοεθαψε η κια,γιατί κι εγώ ήθελα να βρω κάτι πιο ψηλό από το σιντ που έχω τώρα.Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε ευχαριστώ,δεν το γνώριζα τό συγκεκριμένο,θα τό κοιτάξω.
Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης geofilippas έγραψε:
Περνώντας σήμερα από το εν λόγω κατάστημα,είδα το stonic το οποίο μου άρεσε πολύ.Εχετε άποψη για το συγκεκριμένο σε πετρέλαιο;Δεν έχω ιδία άποψη, αλλά σε συγκριτικό των 4Τ έχει πολύ καλά σχόλια και ο ΣΧ το εκθειάζει.
-
Δεν αρέσει στη σύζυγο οπότε βγήκε από την λίστα.
-
Συγγνώμη που γίνομαι αδιάκριτος και ρωτάω, αλλά επειδή έχει αναφερθεί πολλές φορές τώρα τελευταία το θέμα 'αν δεν αρέσει στη σύζυγο, δεν το συζητάω', ποιος θα πληρώσει για το αυτοκίνητο; Η σύζυγος ή εσείς;
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Συγγνώμη που γίνομαι αδιάκριτος και ρωτάω, αλλά επειδή έχει αναφερθεί πολλές φορές τώρα τελευταία το θέμα 'αν δεν αρέσει στη σύζυγο, δεν το συζητάω', ποιος θα πληρώσει για το αυτοκίνητο; Η σύζυγος ή εσείς;Έκανες χαζή ερώτηση!!! Το ζευγάρι συνήθως έχει κοινό πορτοφόλι. Το θέμα είναι ποιος θα το οδηγεί! Αν είναι της συζύγου,ας έχει μια κουβέντα παραπάνω. Αν είναι του συζύγου,ας διαλέξει το χρώμα,για να νομίζει ότι κάτι έκανε....
-
Δηλαδή σε μια οικογένεια μετράει ποιος βάζει τα λεφτά? Χώρια ειναι και ο καθένας αποφασίζει για τη πάρτη του?
-
Τι ωραία που αποφάσισα μόνος μου για το αυτοκίνητο και όχι κάποιος άλλος...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Συγγνώμη που γίνομαι αδιάκριτος και ρωτάω, αλλά επειδή έχει αναφερθεί πολλές φορές τώρα τελευταία το θέμα 'αν δεν αρέσει στη σύζυγο, δεν το συζητάω', ποιος θα πληρώσει για το αυτοκίνητο; Η σύζυγος ή εσείς;
Έκανες χαζή ερώτηση!!! Το ζευγάρι συνήθως έχει κοινό πορτοφόλι. Το θέμα είναι ποιος θα το οδηγεί! Αν είναι της συζύγου,ας έχει μια κουβέντα παραπάνω. Αν είναι του συζύγου,ας διαλέξει το χρώμα,για να νομίζει ότι κάτι έκανε.... [emoji38]
I get the point. Απλά ήθελα μια επιβεβαίωση.
Δηλαδή σε μια οικογένεια μετράει ποιος βάζει τα λεφτά? Χώρια ειναι και ο καθένας αποφασίζει για τη πάρτη του?
Για το συγκεκριμένο θέμα, αν ο ένας από τους 2 χρηματοδοτεί την αγορά αυτοκινήτου, για εμένα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο αυτός που δίνει τα χρήματα. Αν το ταμείο είναι κοινό (50/50) τότε πρέπει να βρεθεί ένα όχημα που να είναι αποδεκτό και στους 2. Simple as that.
-
Σέβομαι τη γνωμη σου αν και δε συμφωνω. Για μένα σε ένα γάμο ή μια οικογένεια όπως θες πες το οι αποφάσεις δεν είναι μόνο του ενός. Αλλιώς καθόσουν μόνος σου. Μεθαύριο θα σου πει και η αλλη:εγώ φτιάχνω φαγητό και δεν έχεις λόγο τι θα τρώνε τα παιδιά. Λίγο χοντρά στο λέω αλλά κατάλαβες το νόημα
-
Σε ευχαριστώ πολύ και καταλαβαίνω αυτό που γράφεις. Φυσικά και οι αποφάσεις δεν ανήκουν μόνο σε έναν μέσα σε μια οικογένεια. Απλά θα μου επιτρέψεις να μην εξισώσω ένα ταψί φαγητό (ή πολλά ταψιά φαγητό) με ένα αυτοκίνητο αξίας 15.000€ (ή και παραπάνω).
Back to the topic. Οδήγησα το εν λόγω αυτοκίνητο στην τελευταία έκθεση στο Ελληνικό και μου είχε αρέσει πολύ. Πολύ καλός ο diesel κινητήρας. Αλλά αφού δεν αρέσει στη σύζυγο...
-
Αλλά αφού δεν αρέσει στη σύζυγο...Σχετικό με τα Κορεάτικα. Το 2009 ετοιμαζόμουν για εκκλησίες. Είχα το Pajero Pinin. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω την κίνηση πριν τις εκκλησίες για να προλάβω καταστάσεις. Πήγα και αγόρασα το Hyundai Coupe. Ότι πρέπει για οικογενειακό.
Φυσικά η αρραβωνιάρα χαλάστηκε γιατί περίμενε κάποιο VW Passat ή Skoda Oktavia ή κάποιο άλλο αμιγώς Γερμανικό.Και φυσικά διαλύθηκε το θέμα εκκλησία και όλα τα σχετικά γιατί διαπίστωσα ότι αφενός δεν ήξερε να μαγειρεύει και αφετέρου είχε μία στάση που έλεγε: 'Είμαι γυναίκα. Τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου δικά μου...' ...
Πάντως η κουπεδιά ήταν περίφημη...
-
Καλά το έπαιξες τότε Νίκο
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Καλά το έπαιξες τότε Νίκο+1.
Οι συνονόματοι συμφωνούμεSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Πάντως πρέπει να πούμε ότι η αγορά ενός αυτοκινήτου πολλές φορές εκλαμβάνεται διαφορετικά από τους ανθρώπους. Οπότε αν υπάρχει συνεννόηση και αντίληψη τότε η οποιαδήποτε απόφαση θα είναι σωστή.
Γιατί π.χ. αν το συνολικό εισόδημα σε ένα σπίτι είναι 1000euro και κάποιος από το αντρόγυνο θέλει με το ζόρι αυτοκίνητο των 40000euro τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά... -
Παιδιά τελικά,καλό το στονικ;
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κοιτάζω τις τιμές στο site της Kia για το Stonic και στα 17700 το χιλιάρι premium νομίζω πως αξίζει τα λεφτά του. Και με επιπλέον 500-600 ευρώ λογικά επιλέγεις και οποίο χρώμα γουστάρεις και συνδιασμό από τις πολλές επιλογές που δίνει.
Πολύ μοντέρνο , όμορφο και με καλή οδηγική συμπεριφορά όπως γράφεται.Αντίστοιχα το Arona 1.0 style θέλει νομίζω 19.000 για να έρθει περίπου στον ίδιο εξοπλισμό.
Το Captur στην υπερπλήρη έκδοση dynamic 1.2 turbo με 18.900 (20.500 το αυτόματο ίσως το πιο φτηνό αυτόματο με πλήρη εξοπλισμό στην κατηγορία) είναι επίσης καλή εναλλακτική.
Δεν έχω ιδέα για το aircross και το νέο cactus σε τι τιμές παίζουν με ποιο εξοπλισμό και κινητήρες.
Δεν έχω ιδέα πως τα πάει σε χώρους σε σχέση με τα παραπάνω αλλά νομίζω πως το Stonic πρέπει να είναι από τις πρώτες επιλογές στην κατηγορία.
Εδώ θα έβαζα με αστερίσκο το νέο Duster που αν παίξει στις τιμές που λέγεται θα δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό στις παραπάνω επιλογές καθώς μιλάμε για μεγαλύτερο αυτοκίνητο και με τετρακίνηση ή αυτόματο στα χρήματα αυτά.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Να μη ξεχνάμε και την 7 ετή εγγύηση της Kia η οποία είναι το πιο σημαντικό της οπλο
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
To ecosport είναι ακριβό; μου φάνηκε καλή η τιμή του.
Πώς και δεν κοιτάς πετρέλαιο;
Αλήθεια Πως δε κοιτάς ιγνις; μικρό;
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Συγγνώμη που γίνομαι αδιάκριτος και ρωτάω, αλλά επειδή έχει αναφερθεί πολλές φορές τώρα τελευταία το θέμα 'αν δεν αρέσει στη σύζυγο, δεν το συζητάω', ποιος θα πληρώσει για το αυτοκίνητο; Η σύζυγος ή εσείς;Εγώ θα το πληρώσω,εγώ θα το χρησιμοποιώ,απλά οι αποφάσεις (μικρές ή μεγάλες)περνοντε από κοινού.
KIA Forum