-
Ο χρήστης kotsos4u έγραψε:
Σημερα εξοφλησα διοτι δεν μπορουσε να γινει διαφορετικα. Την επομενη εβδομαδα θα παραλαβω. Ετσι ειναι το καθεστως οχι μονο σε Hyundai/kia αλλα και σε Citroen, Opel που μιλησα και μαλιστα citroen εχω φιλο ο οποιος περιμενει και καναμε μαζι χρονικα την παραγγελια.Απλά η Hyundai/Kia είναι ιδιαίτερη περίπτωση αυτό το διάστημα. Υπάρχει κόσμος που έχει κάνει ολική εξόφληση μήνες και ακόμη αυτοκίνητο δεν έχει δει. Αυτοκίνητα γράψανε ότι είναι κατασχεμένα από πιστωτές. Ένας χαμούλης. Μακάρι να μη σου συμβεί τίποτα τέτοιο.
-
Μπορεί να έχει όντως προβλήματα, προφανώς δεν γνωρίζω τι είδους. Απλά καμία εταιρεία δεν έκανε εισαγωγές εδώ και μήνες, από το Δεκέμβριο. Στην περίπτωση του φίλου μου που παρήγγειλε c4 cactus εξόφλησε ολόκληρο το αυτοκίνητο (19.000) από το πρώτο διάστημα και η παραγγελία έγινε μέσα Ιανουαρίου.
Αν πάλι τα πράγματα στραβώσουν, τότε θα πρέπει να το αντιμετωπίσω διαφορετικά με τη νομική οδό.
-
Η περιπέτεια μου έλαβε τέλος αφού το αυτοκίνητο ειναι πλέον στον αντιπρόσωπο που το παράγγειλα και όχι στην ΠΑΕΓΑΕ.
-
Ο χρήστης sdoros έγραψε:
Η περιπέτεια μου έλαβε τέλος αφού το αυτοκίνητο ειναι πλέον στον αντιπρόσωπο που το παράγγειλα και όχι στην ΠΑΕΓΑΕ.Καλορίζικο και καλοτάξιδο εύχομαι !!
-
Ο χρήστης sdoros έγραψε:
Η περιπέτεια μου έλαβε τέλος αφού το αυτοκίνητο ειναι πλέον στον αντιπρόσωπο που το παράγγειλα και όχι στην ΠΑΕΓΑΕ.Ρε διαολε......πανω που ο samatistas ειχε τρομοκρατησει τους παντες,φτου!
Ποτε θα το εχεις στα χερια σου;;; -
http://www.enikonomia.gr/auto/48897,Des ... lates.html
Δεν έχω λόγο να τρομάξω κανέναν όπως βλέπεις και παραπάνω... Όποιος μιλήσει με ανθρώπους αντιπροσωπειών μπορεί εύκολα να επιβεβαιώσει και να μάθει ακόμη περισσότερα...
Καλορίζικο φίλε! Ευτυχώς που δεν είχες οποιοδήποτε κόλλημα! Καλά χιλιόμετρα!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ποτε θα το εχεις στα χερια σου;;;Το πήρα σήμερα , μου είπαν οτι λύθηκε το πρόβλημα και απο εδω και πέρα οι παραδώσεις θα γίνονται κανονικά .
Με καθε επιφύλαξη , καποιο δάνειο βγήκε και ξεμπλόκαρε η κατάσταση.
-
Ο χρήστης sdoros έγραψε:
Ποτε θα το εχεις στα χερια σου;;;
Το πήρα σήμερα , μου είπαν οτι λύθηκε το πρόβλημα και απο εδω και πέρα οι παραδώσεις θα γίνονται κανονικά .
Με καθε επιφύλαξη , καποιο δάνειο βγήκε και ξεμπλόκαρε η κατάσταση.
Καλαταξιδο ......
-
Ενδιαφερομαι να βαλω υγραεριο σε pro'ceed 1,4 109 HP MY 2008.Διαβαζω διαφορα και εχω μπερδευθει.Μπορει καποιος να βοηθησει?.
-
Παραλαβή χθες του Kia Rio το οποίο εκτελώνισε ο αντιπρόσωπος με δικό του κόστος. Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές.
-
@sdoros και @ kotsos4u καλοτάξιδα τα αμαξάκια, πολλά, απροβλημάτιστα και ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
@sdoros και @ kotsos4u καλοτάξιδα τα αμαξάκια, πολλά, απροβλημάτιστα και ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι.Να σαι καλά φίλε!! Πάνω από όλα εμείς να είμαστε καλά να τα χαιρόμαστε!
-
Ο χρήστης kotsos4u έγραψε:
@sdoros και @ kotsos4u καλοτάξιδα τα αμαξάκια, πολλά, απροβλημάτιστα και ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι.
Να σαι καλά φίλε!! Πάνω από όλα εμείς να είμαστε καλά να τα χαιρόμαστε!
true
-
Να αναφέρω απλά ότι πολύ σοβαρός αντιπρόσωπος της Citroen πληρώθηκε σχεδόν το σύνολο του αυτοκινήτου με τραπεζική επιταγή την ημέρα που παρέλαβα και επιθεωρησα το όχημα. Για εμένα αυτή η συμπεριφορά αποτελεί λόγο αγοράς πάλι Citroënαπο τον ίδιο αντιπρόσωπο και να αναφέρω εδώ ότι τέτοιου είδους αντιμετώπιση αποτελεί για εμένα benchmark σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Τώρα για την συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα ανησυχούσα πολύ γιατί οι κορεάτες ακόμη και αν στραβωσει κάτι δεν θα άφηναν τα πράγματα στην τύχη τους σίγουρα.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
http://www.caranddriver.gr/article.asp? ... id=7520213
-
Kia Rio Sedan εκ πρώην ανατολικου μπλοκ. Ήρθε βέβαια σε μια χώρα που έχει στην αντιπροσωπία της μόνο το Picanto, αντε και το 5θυρο Rio...
Δεν ήξερα ότι υπάρχει...
-
Ν ασχοληθεις με τη φωτογραφια ερασιτεχνικα μη ξεχασεις.. σ ειδα και στο μια φωτογραφια απο το αυτοκινητο σας
-
Αν σε χαλάνε μη τις βλέπεις...
-
Προσωπικά πιστεύω πως είναι καλό να αφήνουμε να βγαίνει από μέσα μας ένας μικρός ρεπόρτερ. Η φωτογραφία του φίλου cosneo ομολογώ πως φανέρωσε ένα στοιχείο για την ΚΙΑ που δεν ήξερα. Πρωτη φορά που είδα σε σεντάν το ceed (αν δεν κάνω λάθος ).
-
Σπύρο το Rio sedan είναι.
Στο 'carspotting' συνήθως δεν ποζάρουν τα αμάξια. Όπως τύχει με την κάμερα...
Τεσπα. Αυτό είδα...
KIA Forum