Να πω και εγώ οτι το φίλτρο πετρελαίου που άλλαξα στα 60000 χλμ μετά απο δυόμιση χρόνια , βάζοντας μόνο Vpower diesel , ήταν πεντακάθαρο .
Latest posts made by sdoros
-
RE: Καύσιμα Diesel: Απόψεις;
-
RE: Honda CR-V 2015
@geiasou ,αναμένω να δω την πραγματική κατανάλωση , βάση των λίτρων που θα γεμίσεις το ρεζερβουάρ και των χιλιομέτρων που θα έχεις κάνει , όταν το φουλάρεις πάλι .
Με ανάλογη οδήγηση με το civic , έκανα με 40 λίτρα vp diesel , 1000 χλμ .
Το trip πρέπει να έλεγε 3.8 .Στα πρώτα 400 χλμ , μόνο σε παράδρομους εθνικής και ταχήτητα μεχρι 80-90 , έλεγε κάτω απο 3.5 το trip .
-
RE: KIA Forum
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ποτε θα το εχεις στα χερια σου;;;Το πήρα σήμερα , μου είπαν οτι λύθηκε το πρόβλημα και απο εδω και πέρα οι παραδώσεις θα γίνονται κανονικά .
Με καθε επιφύλαξη , καποιο δάνειο βγήκε και ξεμπλόκαρε η κατάσταση.
-
Η περιπέτεια μου έλαβε τέλος αφού το αυτοκίνητο ειναι πλέον στον αντιπρόσωπο που το παράγγειλα και όχι στην ΠΑΕΓΑΕ.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
........Αν κάποιος έχει ξοφλήσει και δεν έχει παραλάβει ή με δικηγόρο ή με εισαγγελέα θα παραλάβει όπως φημολογείται.
Στην τιμή λοιπόν να προσθέσουμε και την αμοιβή δικηγόρου .
-
Ο χρήστης kotsos4u έγραψε:
Παιδιά εμένα χθες με ενημέρωσε ο αντιπρόσωπος πως δόθηκε εντολή εκτελωνισμού και αύριο μεθαύριο θα πρέπει να εξοφλήσω το αυτοκίνητο. Σε περίπου 15 μέρες θα το έχω.Έτσι μου είχαν πει και εμένα τον Δεκέμβρη και ακόμη περιμένω .
Μακάρι να μην ταλαιπωρηθείς . -
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Παιδιά, σε άλλο πλανήτη ζείτε και αναρωτιέστε γιατί καθυστερείτε να παραλάβετε τα Hyundai/Kia σας;
Είναι γνωστό σε όλη την αγορά ότι ο Όμιλος Δάβαρη είναι στην ουσία χρεοκοπημένος... Που σημαίνει ότι έχει πλέον μηδενική πίστωση από τις τράπεζες και ότι τα δικά σας λεφτά πάνε για τον εκτελωνισμό του αυτοκινήτου του προηγουμένου πελάτη κι εσείς περιμένετε τον επόμενο που θα τα σκάσει. Κάτι σαν αεροπλανάκι δηλαδή...Υ.Γ.: Το σχόλιο μου περί 'άλλου πλανήτη' είναι αυστηρά και μόνο χιουμοριστικό. Δεν επιθυμώ να προσβάλλω κανένα, εννοείται.
Μακάρι να είναι αυτό, αλλά με τα διάφορα που ακούω για κανόνι , πάει αλλού το μυαλό μου.
Δεν ''αναρωτιόμαστε''
Να και ένας που θέτει το θέμα χρεοκοπίας και όχι θέματα τύπου ''δεν υπεγράφη η απόσυρση '' ''μπλόκα'' ''απεργίες'' .
-
Αυτό λοιπόν επηρεάζει και εμένα που δεν χρησιμοποίησα την απόσυρση?
Σε κάθε περίπτωση δεν είναι αυτή συμπεριφορά σε πελάτη , να μην του απαντάει κανείς για μέρες στο τηλέφωνο.
Μετά λοιπόν από αρκετές μέρες '' μη ενημέρωσης '' ,μου έστειλαν γραπτώς ότι το θέμα αποκαθίσταται έχοντας λάβει την έγκριση του Τραπεζικού συστήματος και μιλάνε για εξωγενείς παράγοντες που προκάλεσαν την καθυστέρηση .
Αναφέρουν ότι μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία θα μου το έχουν παραδώσει. -
Το αυτοκίνητο έχει τιμολογηθεί τέλος του 2015 (εικάζω ότι έχει εκτελωνιστεί), με αριθμό πλαισίου και μηχανής να γράφονται στο τιμολόγιο, χωρίς απόσυρση και δεν μου έχει ακόμη παραδοθεί.
Ο αντιπρόσωπος με παραπέμπει στον εισαγωγέα και αυτοί εκεί δεν απαντάνε στις καθημερινές μου κλήσεις.
Καμία ενημέρωση,με αφήνουν στο σκοτάδι.
Όλο με γραμματείς μιλάω , δεν είναι κάνεις διαθέσιμος,όλο αφήνουν μήνυμα σε κάποιον υπεύθυνο που θα με καλέσει υποτίθεται .
Τον αντιπρόσωπο λέει τον ενημέρωσαν από την περασμένη εβδομάδα , ότι θα με πάρουν τηλέφωνο και θα μου στείλουν επιστολή. ΤΙΠΟΤΑ μέχρι σήμερα.
Το τι είναι φούμαρα , θα το δούμε. -
Μακάρι να είναι αυτό, αλλά με τα διάφορα που ακούω για κανόνι , πάει αλλού το μυαλό μου.