-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πρωτα απο ολα δεν εχετε καταλαβει κατι.Οταν παιρνω το αυτοκινητο ΜΟΝΟΣ μου(δηλαδη χωρις την αδεια του πατερα μου) που ειναι ΣΠΑΝΙΕΣ περιπτωσεις προσεχω σαν τον διαολο μην γινει κατι.Τωρα οταν το παιρνω το παιρνω σχεδον παντα ΜΑΖΙ με τον πατερα μου.Οποτε δεν ειμαι μονος μου στο 90% των περιπτωσεων που θα ειμαι μεσα στο αμαξι.
αμα τρακαρεις με κανα κομπλεξα και φωναξει την αστυνομια την εκατσες..
εχεις ολο το καιρο μπροστα σου να οδηγησεις, μην κανεις βλακειες
το πρόβλημα δεν είναι τα υλικά ατυηχήματα. Που πόσο θα φτάσουν; Μερικές χιλιάδες; Κι άντε λίγο τράβηγμα σε κανα δικαστήριο και τπτ ουσιαστικό.
ΤΟ πρόβλημα είναι ο τραυματισμός [όπως γράφτηκε φυσικά και νωρίτερα].
ΓΙατί εκεί μιλάμε ΕΥΚΟΛΑ για 500.000€ -σιγά σιγά και μεγαλύτερα ποσά με τις νέες ρυθμίσεις περί ύψους ασφάλειας. Τα οποία αν δεν έχεις να σκάσεις εφ άπαξ, μεταφράζονται σε κάτι του στυλ μερικά χιλιάρικα μηνιαίως εφ όρου ζωής.Λοιπόν, ο φίλος προφανώς είτε έχει 500.000€ στην άκρη να ξοδέψει για τηνκ@υλα της ηλικίας, ή υπολογίζει ότι στη ζωή του θα βγάζει κανά 10.000€ καθαρά το μήνα, οπότε να περισσεύουν εύκολα τα 2.
ΓΙατί το να βγάζεις ας πούμε 6.000€ μικτά και τελικά να είσαι στη γενιά των 700€ στην πράξη, δεν νομίζω να άρεσε σε κανέναν. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ΕΕΠ νομίζω ότι απάντησε κι ο kacey ότι δεν βασίζεται ΜΟΝΟ στο φλας, αλλά και στην actual κίνηση.
K επειδη ισως να μην καταλαβατε, δεν περναω επειδη ειδα το φλας. Περναω οταν σιγουρευτω οτι θα στριψει, αλλα αν δεν ειχε πριν βγαλει φλας δεν θα ημουν ετοιμος (κουμπωμενη ταχυτητα κλπ) να ξεκινησω στην πρωτη ευκαιρια (μολις σιγουρεψα οτι θα στριψει) με αποτελεσμα να χασω το κενο κ μετα να φαω κ τους υπολοιπους στην μαπα.
Οπως ειπα λοιπον το προβλημα μου δεν ειναι το 1-2 δευτερολεπτα, αλλα το να πηξω με τους επομενους που ακολουθουν. Αν αυτο μαλιστα γινεται στις μισες απο αυτες τις περιπτωσεις, τοτε δημιουργουμε+τρωμε κινηση απο το πουθενα.
Επισης με ενοχλει ο στ@ρχιδισμος του αλλου οσον αφορα το φλας. Δηλαδη εγω ειμαι περιεργος που στην ιδια περιπτωση οχι μονο βγαζω φλας, αλλα οταν δω τον αλλον να το σκεφτεται (αν εγω θα στριψω ή οχι) του παιζω κ τα φωτα να καταλαβει να περασει χωρις να περιμενει?
-
Ξεκίνησε και η μάστιγα των οδηγών σκούτερ που δεν έχουν ιδέα από 2-τροχα, για εξοικονόμηση καυσίμου.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Ξεκίνησε και η μάστιγα των οδηγών σκούτερ που δεν έχουν ιδέα από 2-τροχα, για εξοικονόμηση καυσίμου.Η δε πλάτη τους τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για την άσφαλτο, ιδίως όταν η τελευταία είναι βρεγμένη...
-
την ειχα πατησει μια φορα με το φλας,νομιζα οτι θα στριβε δεξια στο στενο μου,αλλα το ζωο ειχε αναψει αλαρμ,και του ειχε καει το μπροστα αριστερα,πατησα γκαζι να περασω και φρεναραμε και οι 2,και με κοιταγε απορημενος τ ζωο κιολας
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Ξεκίνησε και η μάστιγα των οδηγών σκούτερ που δεν έχουν ιδέα από 2-τροχα, για εξοικονόμηση καυσίμου.
Η δε πλάτη τους τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για την άσφαλτο, ιδίως όταν η τελευταία είναι βρεγμένη...
...και αντίστοιχα, η μάστιγα των μηχανοδηγών, που πάνε παντού 'με το αμάξι' (και μετά κλαίνε για την ακρίβεια της βενζίνης μπροστά στα μικρόφωνα των καναλιών)... Κακό πράγμα το τσουβάλιασμα ...
Η χαιρέκακη παράθεση για τη βρεγμένη άσφαλτο και την πτώση διτρόχου, απλά ασχολίαστη ! -
Μου ετυχε μια φαση αποψε και νιωθω λιγο ζωο αλλα και λιγο ατυχος..
Ειμαι σε διπλο-στενο εξω απο τα ΤΕΙ στη πατρα και τσεκαρω τεραστια θεση για παρκαρισμα στο απεναντι πεζοδρομιο ομως..Ψιλοκοβω-χωρις να πατησω φρενο απλα με τη φορα μου και το σκεφτομαι να πεταχτω απεναντι και να το βαλω με τη μουρη αφου ειχε αααάπλα και δεν ερχοταν και κανεις απο απεναντι.. Στη διαδρομη απο πισω ειχα μηχανη την οποια σε καποια φαση απλα την 'εχασα' οποτε ξανατσεκαρω τον μεσαιο και δε βλεπω τιποτα πισω, ριχνω μια πολυ κλεφτη ματια στον αριστερο και παλι κενο οποτε χωρις φλας το κοβω για να παω απεναντι και τοτε κορνα.. Περιττο να πω οτι χεστηκα.. Ο τυπος απ οτι καταλαβα και καθως ειχα κοψει και ημουν και μετα απο στροφη ηταν κολλητα πισω μου και ακριβως πισω απο τον οδηγο-εμενα και δε μπορουσα να τον δω απο πουθενα και αφου εκοψα και δεν εβγαλα και φλας πηγε να μπει απο αριστερα και να με προσπερασει τη στιγμη που εγω το εκοψα για απεναντι.. Ειναι το πρωτο σκηνικο με μηχανη που μου τυχαινει στα 2,5 χρονια που οδηγαω ισως επειδη τους φυλαω υπερβολικα και λογω της φοβιας μου με τα απειρα σκουτερακια και πιτσαδορους στο κεντρο της Πατρας.. Ο τυπος αρκεστηκε σε ενα βλεμα και ενα κορναρισμα.. -
Έβαλες όπισθεν να τον πατήσεις;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Έβαλες όπισθεν να τον πατήσεις; -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Έβαλες όπισθεν να τον πατήσεις;
Έχεις αρχίσει και χαλάς...
Παλιά δεν άφηνες μάρτυρες... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μου ετυχε μια φαση αποψε και νιωθω λιγο ζωο αλλα και λιγο ατυχος..
Ειμαι σε διπλο-στενο εξω απο τα ΤΕΙ στη πατρα και τσεκαρω τεραστια θεση για παρκαρισμα στο απεναντι πεζοδρομιο ομως..Ψιλοκοβω-χωρις να πατησω φρενο απλα με τη φορα μου και το σκεφτομαι να πεταχτω απεναντι και να το βαλω με τη μουρη αφου ειχε αααάπλα και δεν ερχοταν και κανεις απο απεναντι.. Στη διαδρομη απο πισω ειχα μηχανη την οποια σε καποια φαση απλα την 'εχασα' οποτε ξανατσεκαρω τον μεσαιο και δε βλεπω τιποτα πισω, ριχνω μια πολυ κλεφτη ματια στον αριστερο και παλι κενο οποτε χωρις φλας το κοβω για να παω απεναντι και τοτε κορνα.. Περιττο να πω οτι χεστηκα.. Ο τυπος απ οτι καταλαβα και καθως ειχα κοψει και ημουν και μετα απο στροφη ηταν κολλητα πισω μου και ακριβως πισω απο τον οδηγο-εμενα και δε μπορουσα να τον δω απο πουθενα και αφου εκοψα και δεν εβγαλα και φλας πηγε να μπει απο αριστερα και να με προσπερασει τη στιγμη που εγω το εκοψα για απεναντι.. Ειναι το πρωτο σκηνικο με μηχανη που μου τυχαινει στα 2,5 χρονια που οδηγαω ισως επειδη τους φυλαω υπερβολικα και λογω της φοβιας μου με τα απειρα σκουτερακια και πιτσαδορους στο κεντρο της Πατρας.. Ο τυπος αρκεστηκε σε ενα βλεμα και ενα κορναρισμα..Έχω πάθει ανάλογο σκηνικό με παπάκια στην Αθήνα. Είδα ότι μπρος/πίσω είναι άδειος ο δρόμος (διπλής κατεύθυνσης) και έκοψα το τιμόνι απότομα χωρίς φλας, για να κάνω επιτόπου αναστροφή. Έλα όμως που είχα το παπάκι στη νεκρή γωνία, ο οποίος χέστηκε και κοκάλωσε κορνάροντας. Περιττό να πω ότι εγώ χέστηκα περισσότερο.
-
Ζώα όλοι οι πεζοί (συνήθως αλλοδαποί) στην Αχαρνών που περνάνε όπως ναναι το δρόμο. Όχι μονο δεν περιμένουν αλλά περνάνε, σε κόβουν, και συνεχίζουν με το πάσο τους
-
Δεν πρόλαβα να το βγάλω φωτογραφία, αλλά χθες το βράδυ είχα πίσω μου παλιά 316 που της είχε καεί το δεξί φως ('μεσαίο') και είχε αναμμένο μόνο το άλλο, και τα ομίχλης, από τα οποία δούλευε μόνο το δεξί... Μια χαρούλα!
Πόσο έχουν πάει ρε παιδιά αυτές οι λάμπες τώρα με την κρίση????
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Δεν πρόλαβα να το βγάλω φωτογραφία, αλλά χθες το βράδυ είχα πίσω μου παλιά 316 που της είχε καεί το δεξί φως ('μεσαίο') και είχε αναμμένο μόνο το άλλο, και τα ομίχλης, από τα οποία δούλευε μόνο το δεξί... Μια χαρούλα!Πόσο έχουν πάει ρε παιδιά αυτές οι λάμπες τώρα με την κρίση????
Δεν είναι θέμα κόστους. Είναι θέμα σταρχιδισμού και μη ενδιαφέροντος. Δεν κατανοούν ότι πρόκειται για θέμα ασφάλειας. Θα το καταλάβουν όταν καρφωθεί κάποιο βράδυ κάποιος πάνω τους, επειδή είδε φως μόνο από την μια πλευρά και νόμιζε ότι πρόκειται για μηχανή.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ζώα όλοι οι πεζοί (συνήθως αλλοδαποί) στην Αχαρνών που περνάνε όπως ναναι το δρόμο. Όχι μονο δεν περιμένουν αλλά περνάνε, σε κόβουν, και συνεχίζουν με το πάσο τουςΚαι στη Δροσοπουλου! Ειδικα μολις πεσει ο ηλιος δεν τολμας να περασεις μιας και το εχουν κανει τσιφλικι τους. Πεταχθηκε ενας παλι καλα πηγαινα με νορμαλ ταχυτητα των 35 χλμ και παραλιγο να τον παρω απο κατω . Οταν περνανε τα λεωφορεια να δεις τι γινεται που οι οδηγοι παρολο που πανε χαλλαρα πλακωνονται στα φρενα και αντε σταματα 18μετρο με 25 και 28 τονους μικτο
-
Και καλά κάνουν. Επίδειξη ισχύος είναι και τίποτε περισσότερο. 1/10 ναι, είναι χαζούλης, αφελής, κουρασμένος κτλ. Οι περισσότεροι όμως το κάνουν ως ένδειξη ότι τους ανήκει ο δρόμος*. Εφόσον έχουν προστασία άνωθεν για να εκτελέσουν συγκεκριμένη δουλειά, καλά κάνουν. Δεν πληρώνουν τίποτε, κλέβουν συνεχώς ακόμα και μικροποσά, ολόκληρες περιοχές τους ανήκουν και όλα αυτά με προστασία της ΕΛΑΣ. Σήμερα θυμήθηκαν να μαζέψουν τους 55 με τα ναρκωτικά; Τόσα χρόνια δεν τους έβλεπαν; Να πάω να τους δείξω άλλους 5.555 οδηγώντας από Κερατσίνι προς Ζωγράφου περνώντας από κέντρο;
- Οδηγώ Πειραϊκή. Πετάγεται ένας τύπος γύρω στα 20-25 στο δρόμο (Έλληνας ήταν), κάθεται στη μέση του δρόμου και μιλάει στην κοπέλα που σερβίρει στο μαγαζί. Έχω σταματήσει και τον κοιτάω και σίγουρα με έχει δει, αλλά κάνει πως κοιτάει από την άλλη (ο άνθρωπος 100% βλέπει σε 90 deg γωνία). Ο φίλος του, στο πεζοδρόμιο, με βλέπει και δεν του λέει τίποτε = του κάνει πλάτες. Η τύπισσα ρίχνει ματιές στο αυτοκίνητο, αλλά μιλάει κανονικά, περιμένοντας αντιδράσεις. Κατεβαίνει, τότε, ο συνοδηγός, ένα θηρίο και στη σωματοδομή και στην εμφάνιση, και κινείται προς το μέρος του πεζού. Για πότε πήδηξε στο πεζοδρόμιο και άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει...
Τι σημαίνει αυτό; Απλά, είδε σχετικά νεαρό στο ΙΧ και σου λέει θα πουλήσω μαγκιά στην κοπελίτσα σταματώντας την κυκλοφορία. Ξεκάθαρα ένδειξη ισχύος. Όταν είδε το θηρίο να έρχεται κατά πάνω του, αυμάτως κατάλαβε ότι θα φάει ξύλο και θα βρεθεί στα βράχια, οπότε η επίδειξη ισχύος μπήκε σε 2η μοίρα και το έβαλε στα πόδια, πράγμα που έκανε και ο φίλος του, προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Ευχαριστώ.
- Οδηγώ Πειραϊκή. Πετάγεται ένας τύπος γύρω στα 20-25 στο δρόμο (Έλληνας ήταν), κάθεται στη μέση του δρόμου και μιλάει στην κοπέλα που σερβίρει στο μαγαζί. Έχω σταματήσει και τον κοιτάω και σίγουρα με έχει δει, αλλά κάνει πως κοιτάει από την άλλη (ο άνθρωπος 100% βλέπει σε 90 deg γωνία). Ο φίλος του, στο πεζοδρόμιο, με βλέπει και δεν του λέει τίποτε = του κάνει πλάτες. Η τύπισσα ρίχνει ματιές στο αυτοκίνητο, αλλά μιλάει κανονικά, περιμένοντας αντιδράσεις. Κατεβαίνει, τότε, ο συνοδηγός, ένα θηρίο και στη σωματοδομή και στην εμφάνιση, και κινείται προς το μέρος του πεζού. Για πότε πήδηξε στο πεζοδρόμιο και άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει...
-
Η κατάσταση στην Πειραϊκή είναι ανεξέλεγκτη με τις ευλογίες των Δημάρχων του Πειραιά. Τα εστιατόρια και οι καφετέριες καβατζάρουν θέσεις όπως τους αρέσει, γίνεται διαρκώς γυφτοειδής άγρα πελατών από ταλαίπωρους υπαλλήλους που τους βάζουν οι μαγαζάτορες να παριστάνουν τους τροχονόμους στη μέση του δρόμου [ειδικά έναν ταλαίπωρο γύρω στα 150 κιλά στον 'Διάσημο' τον λυπάται η ψυχή μου], ενώ τα πεζοδρόμια [ο 'Διάσημος' πάλι σπάει ρεκόρ αλητείας, αλλά και άλλοι δεν πάνε πίσω] έχουν καταληφθεί ως και 100% από τραπεζοκαθίσματα, κολώνες, γλάστρες και σκέπαστρα.
Όσο για το αστέρι που έκανε τέτοια παπαριά, ένα πλησίασμα σιγά-σιγά στα 5 εκ. και μια κόρνα έχουν πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Και έχεις δίκιο μετά (ενώ αυτός που βγήκε από το αυτοκίνητο δεν έχει). Σκοπός είναι να σε απειλήσει ο άλλος πρώτος - μετά βρίσκεσαι σε άμυνα... -
Βερόπουλος στο Αγρίνιο. Αν ήταν όντως ΑΜΕΑ θα είχε κάποιο χαρακτηριστικό εξωτερικά?
-
Τωρα που τη βλέπω καλύτερα και αυτοί με τα μηχανάκια ζωα είναι...
-
Ο χρήστης Geologos έγραψε:
Τωρα που τη βλέπω καλύτερα και αυτοί με τα μηχανάκια ζωα είναι...Αυτοι και αν ειναι ΖΩΑ!!!!Α,ρε ξυλο που θελουν μερικοι!
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]