-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Εχτές ζωάρα κουβαλούσε με το αμάξι του ολόκληρη την εταιρία επίπλων (μέχρι και κοντέινερ είχε πάνω). Μιλάμε για ΙΧ και όχι φορτηγάκι. Φυσικά ήταν καραπαράνομος και εννοείται ότι από παντού εξείχαν πάρα πολύ τα πράγματα που είχε στο πόρτπαγκάζ και στην οροφή. Από κει και πέρα τι να πεις. Και μιλάμε για κοφτό αμάξικοντέινερ ?????
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Εχτές ζωάρα κουβαλούσε με το αμάξι του ολόκληρη την εταιρία επίπλων (μέχρι και κοντέινερ είχε πάνω). Μιλάμε για ΙΧ και όχι φορτηγάκι. Φυσικά ήταν καραπαράνομος και εννοείται ότι από παντού εξείχαν πάρα πολύ τα πράγματα που είχε στο πόρτπαγκάζ και στην οροφή. Από κει και πέρα τι να πεις.dial 100
κ λες
γεια σας, οδος ταδε, πινακιδα ταδε, συμβαινει το ταδε, ειναι επικινδυνος. Το εκανες αυτο? -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχτές ζωάρα κουβαλούσε με το αμάξι του ολόκληρη την εταιρία επίπλων (μέχρι και κοντέινερ είχε πάνω). Μιλάμε για ΙΧ και όχι φορτηγάκι. Φυσικά ήταν καραπαράνομος και εννοείται ότι από παντού εξείχαν πάρα πολύ τα πράγματα που είχε στο πόρτπαγκάζ και στην οροφή. Από κει και πέρα τι να πεις.
dial 100
κ λες
γεια σας, οδος ταδε, πινακιδα ταδε, συμβαινει το ταδε, ειναι επικινδυνος. Το εκανες αυτο?Πιθανές απαντήσεις:
Όχι δεν είχα χρόνο για τέτοια..
Έλα μωρέ με τον μ@λ@κ@, που να μπλέκω..
Σιγά ρε συ μη σώσω εγώ τον κόσμο απ'τα ζώα..
.... -
Το πρωί δύο 35+ πλακώθηκαν στο ξύλο (γερές μπουνιές, έτρεξε λίγο αίμα) στο super market επειδή ο ένας έφαγε τη σειρά του άλλου. Δεν ξαναπάω εκεί, έγινε επικίνδυνο μέρος.
Το απόγευμα ένας με απείλησε έξαλλος στο δρόμο επειδή μου κορνάρισε αναίτια και τον ρώτησα γιατί μου κορνάρεις. Ήρθε δίπλα και με έβριζε, ανέβασα το παράθυρο και έβαλα τέρμα μουσική. Μα τι στο καλό.
Απευθυνόμενος σ' αυτούς mode: Παιδιά, βρείτε τι σας φταίει πραγματικά και αφήστε τον κοσμάκη ήσυχο.
-
δυστυχώς οπως τα λες imago απο το κακο στο χειρότερο πάμε !!
Με φαινεται η λυση ειναι να μετακομίσουμε σε κανένα χωρίο οπου η ζωη ειναι διαφορετική!
-
Από μεριά μου θα γίνει αυτό σίγουρα. Σε 2-3 χρόνια που θα γυρίσω από Αγγλία, την κάνω για το εξοχικό μου μόνιμα. Μια ώρα από Αθήνα, αλλά μέσα στην ηρεμία...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Από μεριά μου θα γίνει αυτό σίγουρα. Σε 2-3 χρόνια που θα γυρίσω από Αγγλία, την κάνω για το εξοχικό μου μόνιμα. Μια ώρα από Αθήνα, αλλά μέσα στην ηρεμία...αμα εχει δεντρα εκει διπλα δεν παιζει να ειναι μεσα στην ηρεμια
-
Αν και είμαστε off topic θα σου πω πως έχω αμπέλια γύρω γύρω, είναι 500 μέτρα από το χωριό και έχω άλλα 3 σπίτια κοντά σε απόσταση 100-150 μέτρων. Δέντρα υπάρχουν μόνο στο κτήμα μου (2 μουριές, 45 φυστικιές, 2 καρυδιές, 1 αχλαδιά) και τα σκυλιά μου
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Αν και είμαστε off topic θα σου πω πως έχω αμπέλια γύρω γύρω, είναι 500 μέτρα από το χωριό και έχω άλλα 3 σπίτια κοντά σε απόσταση 100-150 μέτρων. Δέντρα υπάρχουν μόνο στο κτήμα μου (2 μουριές, 45 φυστικιές, 2 καρυδιές, 1 αχλαδιά) και τα σκυλιά μουπαλι καλα αλλιως θα εισουν παρανοικος να εμενες σε περιοχη με δασος
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Αν και είμαστε off topic θα σου πω πως έχω αμπέλια γύρω γύρω, είναι 500 μέτρα από το χωριό και έχω άλλα 3 σπίτια κοντά σε απόσταση 100-150 μέτρων. Δέντρα υπάρχουν μόνο στο κτήμα μου (2 μουριές, 45 φυστικιές, 2 καρυδιές, 1 αχλαδιά) και τα σκυλιά μουδίνεις άσυλο;
(έχει θάλασσα κοντά;) -
To θέμα δεν είναι αν θα δώσω εγώ, αλλά τα Καυκάσια που έχω για κατοικίδια
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Το πρωί δύο 35+ πλακώθηκαν στο ξύλο (γερές μπουνιές, έτρεξε λίγο αίμα) στο super market επειδή ο ένας έφαγε τη σειρά του άλλου. Δεν ξαναπάω εκεί, έγινε επικίνδυνο μέρος.Το απόγευμα ένας με απείλησε έξαλλος στο δρόμο επειδή μου κορνάρισε αναίτια και τον ρώτησα γιατί μου κορνάρεις. Ήρθε δίπλα και με έβριζε, ανέβασα το παράθυρο και έβαλα τέρμα μουσική. Μα τι στο καλό.
Απευθυνόμενος σ' αυτούς mode: Παιδιά, βρείτε τι σας φταίει πραγματικά και αφήστε τον κοσμάκη ήσυχο.
Στην Αθηνα θα μου χρειαστει ροπαλο μεϊζπολ...
-
Κλασσική περίπτωση σήμερα το βράδυ (μπούρτζου, μαμόθρεφτου, γλίτσου, λειχήνας με coorer S) ο οποίος σφάζει το κόκκινο στη συμβολή των οδών Μαρίας Κάλλας και Κορομηλά.
Ήμουν με το ποδήλατο έτοιμος να διασχίσω τη διασταύρωση με στόχο να περάσω στην παραλία. Πάντα επιφυλακτικός είδα τον γλήγορο που έπαιζε με τα @@ του οπότε με το που περνάει από μπροστά μου του επισημαίνω με βροντερή φωνή ότι έσφαξε το κόκκινο...
Σταματάει 5-6 μέτρα παρακάτω και μου λέει: '' Είδες τι κακό παιδί είμαι?''
Είπαμε να είσαι όστρακο αλλά ΤΟΣΟ???? Είναι δυνατόν???
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
...σφάζει το κόκκινο...Σταματάει 5-6 μέτρα παρακάτω και μου λέει: '' Είδες τι κακό παιδί είμαι?''Με αυτά που είδα χτες, να λες και ευχαριστώ. Θα μπορούσε να σε ... σπάσει και στο ξύλο.
(Άρχισαν να δαγκώνουν τα μέτρα μνημονίου ή μου φαίνεται;) -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Το πρωί δύο 35+ πλακώθηκαν στο ξύλο (γερές μπουνιές, έτρεξε λίγο αίμα) στο super market επειδή ο ένας έφαγε τη σειρά του άλλου. Δεν ξαναπάω εκεί, έγινε επικίνδυνο μέρος.Το απόγευμα ένας με απείλησε έξαλλος στο δρόμο επειδή μου κορνάρισε αναίτια και τον ρώτησα γιατί μου κορνάρεις. Ήρθε δίπλα και με έβριζε, ανέβασα το παράθυρο και έβαλα τέρμα μουσική. Μα τι στο καλό.
1ον να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι 35+ .
Απο κει και περα, ειδες τι ακριβως εγινε? Γιατι αν καποιος μου ειχε παρει την σειρα - που, ηλιθιος δεν ειμαι, για να θεωρω οτι καποιος μου πηρε την σειρα τοτε εγινε ακριβως αυτο - θα του ελεγα ΜΙΑ ΦΟΡΑ ευγενικα να γυρισει πισω γιατι 'Χ, Ψ, Ω' (το γιατι πρεπει να παει πισω μου), αν δεν πηγαινε θα τον πηγαινα με το ζορι, κ αν απλωνε χερι, ε τοτε την συνεχεια την ξερουμε...
Κλασσική περίπτωση σήμερα το βράδυ (μπούρτζου, μαμόθρεφτου, γλίτσου, λειχήνας με coorer S) ο οποίος σφάζει το κόκκινο στη συμβολή των οδών Μαρίας Κάλλας και Κορομηλά.
Ήμουν με το ποδήλατο έτοιμος να διασχίσω τη διασταύρωση με στόχο να περάσω στην παραλία. Πάντα επιφυλακτικός είδα τον γλήγορο που έπαιζε με τα @@ του οπότε με το που περνάει από μπροστά μου του επισημαίνω με βροντερή φωνή ότι έσφαξε το κόκκινο...
**Σταματάει 5-6 μέτρα παρακάτω και μου λέει: '' Είδες τι κακό παιδί είμαι?''
Είπαμε να είσαι όστρακο αλλά ΤΟΣΟ???? Είναι δυνατόν??? **
Εγω σου εχω πει, ο πιο τρελος κερδιζει. Σε αφησε μλκ να τον κοιτας κ εφυγε, πιθανοτατα γελωντας. Αν εκεινη την στιγμη του κατεβαζες τον καθρεπτη κ του κοβοταν το γελακι αποτομα, δεν θα ηταν πολυ καλυτερο? Ειδικα με το ποδηλατο, που μετα εξαφανιζεσαι κ τον αφηνεις να κοιτα τα 3 κατοσταρικα που μολις εχασε.
ΥΓ Εκτος αν νομιζει κανεις σας οτι το να περνας με κοκκινο, κινδυνευοντας να τραυματισεις καποιον, κ μετα να κανεις χαβαλε για αυτο, σηκωνει συζητηση για το ποσο λαθος ειναι...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Απο κει και περα, ειδες τι ακριβως εγινε?Είναι ο Α και ο Β. Ο Α ήταν μάλλον μπροστά στην ουρά για τα τυριά, αλλά διευκρινίζω ότι η ουρά ήταν λίγο ασαφής. Ο Β περνάει μπροστά και πάει να πει μισό κιλό φέτα. Τότε ο Α λέει εγώ έχω σειρά. Τότε ο Β τον έβρισε απρόκλητα. Σε δευτερόλεπτα ήρθαν άλλες κουβέντες και κατόπιν τα χέρια και τα αίματα.
Με την έννοια του 'πρώτου αίματος' (κατά το Ράμπο Ι) έφταιξε ο Β. -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Απο κει και περα, ειδες τι ακριβως εγινε?
Είναι ο Α και ο Β. Ο Α ήταν μάλλον μπροστά στην ουρά για τα τυριά, αλλά διευκρινίζω ότι η ουρά ήταν λίγο ασαφής. Ο Β περνάει μπροστά και πάει να πει μισό κιλό φέτα. Τότε ο Α λέει εγώ έχω σειρά. Τότε ο Β τον έβρισε απρόκλητα. Σε δευτερόλεπτα ήρθαν άλλες κουβέντες και κατόπιν τα χέρια και τα αίματα.
Με την έννοια του 'πρώτου αίματος' (κατά το Ράμπο Ι) έφταιξε ο Β. -
Ήμουν με το ταξί και είχα πελάτη μέσα και δεν μπορούσα να μιλήσω στο κινητό. Αλλά η κατάσταση ήταν δράμα. Κρίμα που δεν έβγαλα φώτο αλλά δεν μπορούσα. Τέτοιο πράγμα πάντως δεν έχω ξαναδει. Το κοντέινερ ήταν από πάνω κι όμως και μάλιστα μίλαγε με έναν που ήταν δίπλα του ο οποίος φαντάζομαι τον κορόιδευε και τον ρώτησε αν είναι κοντέινερ το από πάνω και είπε ότι ναι. Τώρα τι να πω, άμα τον πιάνανε θα του κόβανε τον κώλο και καλά θα κάνανε. Ελπίζω ότι κάποιος θα πήρε τηλ.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Είναι ο Α και ο Β. Ο Α ήταν μάλλον μπροστά στην ουρά για τα τυριά, αλλά διευκρινίζω ότι η ουρά ήταν λίγο ασαφής. Ο Β περνάει μπροστά και πάει να πει μισό κιλό φέτα. Τότε ο Α λέει εγώ έχω σειρά. Τότε ο Β τον έβρισε απρόκλητα. Σε δευτερόλεπτα ήρθαν άλλες κουβέντες και κατόπιν τα χέρια και τα αίματα.
Με την έννοια του 'πρώτου αίματος' (κατά το Ράμπο Ι) έφταιξε ο Β.Αν ο Α ειπε 'εγω εχω σειρα' ευγενικα ή σχετικα ευγενικα (δηλαδη οχι 'μεγαλε σηκω φυγε κ πηγαινε απο πισω μην εχουμε αλλα', καταλαβες το υφακι?) κ ο Β τον εβρισε **απροκλητα ** οπως λες, τοτε το μονο λαθος του Α ηταν οτι ειπε κ αλλες κουβεντες. Επρεπε να του σπασει τα μουτρα αυτοματα.
edit
τωρα ειδα το 'απροκλητα'. Ελπιζω ο Α να σαπισε τον Β. -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Με την έννοια του 'πρώτου αίματος' (κατά το Ράμπο Ι) έφταιξε ο Β.Σαν διαφήμιση μου ακούγετε !
'Μετα τον καβγα αφου εχουν χπυπηθει και εχουν ματωσει βγαινει μια φωνη και λεει '' Φετα Δωδωνη , τοσο νοστιμη που κανεις τα παντα για να την αποκτήσεις ! ''
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]