Ο χρήστης imago έγραψε:
Το πρωί δύο 35+ πλακώθηκαν στο ξύλο (γερές μπουνιές, έτρεξε λίγο αίμα) στο super market επειδή ο ένας έφαγε τη σειρά του άλλου. Δεν ξαναπάω εκεί, έγινε επικίνδυνο μέρος.
Το απόγευμα ένας με απείλησε έξαλλος στο δρόμο επειδή μου κορνάρισε αναίτια και τον ρώτησα γιατί μου κορνάρεις. Ήρθε δίπλα και με έβριζε, ανέβασα το παράθυρο και έβαλα τέρμα μουσική. Μα τι στο καλό.
Απευθυνόμενος σ' αυτούς mode: Παιδιά, βρείτε τι σας φταίει πραγματικά και αφήστε τον κοσμάκη ήσυχο.
1ον να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι 35+ .
Απο κει και περα, ειδες τι ακριβως εγινε? Γιατι αν καποιος μου ειχε παρει την σειρα - που, ηλιθιος δεν ειμαι, για να θεωρω οτι καποιος μου πηρε την σειρα τοτε εγινε ακριβως αυτο - θα του ελεγα ΜΙΑ ΦΟΡΑ ευγενικα να γυρισει πισω γιατι 'Χ, Ψ, Ω' (το γιατι πρεπει να παει πισω μου), αν δεν πηγαινε θα τον πηγαινα με το ζορι, κ αν απλωνε χερι, ε τοτε την συνεχεια την ξερουμε...
Κλασσική περίπτωση σήμερα το βράδυ (μπούρτζου, μαμόθρεφτου, γλίτσου, λειχήνας με coorer S) ο οποίος σφάζει το κόκκινο στη συμβολή των οδών Μαρίας Κάλλας και Κορομηλά.
Ήμουν με το ποδήλατο έτοιμος να διασχίσω τη διασταύρωση με στόχο να περάσω στην παραλία. Πάντα επιφυλακτικός είδα τον γλήγορο που έπαιζε με τα @@ του οπότε με το που περνάει από μπροστά μου του επισημαίνω με βροντερή φωνή ότι έσφαξε το κόκκινο...
**Σταματάει 5-6 μέτρα παρακάτω και μου λέει: '' Είδες τι κακό παιδί είμαι?''
Είπαμε να είσαι όστρακο αλλά ΤΟΣΟ???? Είναι δυνατόν??? **
Εγω σου εχω πει, ο πιο τρελος κερδιζει. Σε αφησε μλκ να τον κοιτας κ εφυγε, πιθανοτατα γελωντας. Αν εκεινη την στιγμη του κατεβαζες τον καθρεπτη κ του κοβοταν το γελακι αποτομα, δεν θα ηταν πολυ καλυτερο? Ειδικα με το ποδηλατο, που μετα εξαφανιζεσαι κ τον αφηνεις να κοιτα τα 3 κατοσταρικα που μολις εχασε.
ΥΓ Εκτος αν νομιζει κανεις σας οτι το να περνας με κοκκινο, κινδυνευοντας να τραυματισεις καποιον, κ μετα να κανεις χαβαλε για αυτο, σηκωνει συζητηση για το ποσο λαθος ειναι...