-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
αυτο ειναι πιο ενισχυμενο απο τον προφυλακτηρα που εχουν τα αμερικανικα περιπολικαΤον ποιόν;;;
Youtube Video -
Ο χρήστης doule έγραψε:
αυτο ειναι πιο ενισχυμενο απο τον προφυλακτηρα που εχουν τα αμερικανικα περιπολικα
Τον ποιόν;;;
https://www.youtube.com/watch?v=tywKNSvoGq8
:lol:μερικα εχουν ενα μαυρο σιδερενιο προφυλακτηρα μπροστα
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Παραλίγο να χτυπήσω μηχανάκι σε στενό. Είχε προτεραιότητα εκ δεξιών αλλά δεν είχε φώτα και πήγαινε τάπα.Τις τελευταίες μέρες έχω πετύχει και εγώ 2-3 αμάξια χωρίς αναμμένα φώτα τη νύχτα.
Είναι να μην σου κάτσει, γιατί άντε μετά να σε πιστέψουν ότι ο άλλος είχε σβηστά φώτα τη νύχτα. -
Χθες ξεκίνησε ένας βλαξ χαλαρή προσπέραση (+5km/h) σε δρόμο μεγάλης επικινδυνότητας (έχουν συμβεί αρκετά ατυχήματα λόγω πολλών τυφλών διασταυρώσεων) και φυσικά με διπλή γραμμή. Όπως περνά δίπλα μου γυρνάω να δω περί τίνος πρόκειται και ο τύπος εκείνη την ώρα (όπως με προσπερνούσε) σκύβει, πιάνει ένα ποτήρι (ναι, γυάλινο) φραπέ και βάζει το καλαμάκι στο στόμα Και μετά σου λέει γιατί και πως συμβαίνουν τα ατυχήματα... Με το καλαμάκι στο στόμα θα τον έβρισκαν.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Παραλίγο να χτυπήσω μηχανάκι σε στενό. Είχε προτεραιότητα εκ δεξιών αλλά δεν είχε φώτα και πήγαινε τάπα.
Τις τελευταίες μέρες έχω πετύχει και εγώ 2-3 αμάξια χωρίς αναμμένα φώτα τη νύχτα.
Είναι να μην σου κάτσει, γιατί άντε μετά να σε πιστέψουν ότι ο άλλος είχε σβηστά φώτα τη νύχτα.Πριν κανα μηνα με πλησιαζε και εκατσε απο πισω ταξι χωρις φωτα στις 2 τη νυχτα.. Εβγαλα τη κεφαλα μου εξω και του ειπα οτι δεν εχει και με ευχαριστησε..
Παντως τον τελευταιο καιρο κι εγω το παρατηρω να συμβαινει παραπανω απ οτι παλιοτερα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παραλίγο να χτυπήσω μηχανάκι σε στενό. Είχε προτεραιότητα εκ δεξιών αλλά δεν είχε φώτα και πήγαινε τάπα.
Τις τελευταίες μέρες έχω πετύχει και εγώ 2-3 αμάξια χωρίς αναμμένα φώτα τη νύχτα.
Είναι να μην σου κάτσει, γιατί άντε μετά να σε πιστέψουν ότι ο άλλος είχε σβηστά φώτα τη νύχτα.Πριν κανα μηνα με πλησιαζε και εκατσε απο πισω ταξι χωρις φωτα στις 2 τη νυχτα.. Εβγαλα τη κεφαλα μου εξω και του ειπα οτι δεν εχει και με ευχαριστησε..
Παντως τον τελευταιο καιρο κι εγω το παρατηρω να συμβαινει παραπανω απ οτι παλιοτερα..
Κανουν οικονομια στις λαμπες
-
Οικονομία αλλά αν γίνει ατύχημα θα πληρώσει τα διπλά οπότε δεν τον συμφέρει
-
Ζώο η μητέρα που κρατούσε από το χεράκι το παιδί της σήμερα το πρωΐ και του δίδαξε κυκλοφοριακή αγωγή, διασχίζοντας κεντρικό δρόμο την ώρα που το φανάρι ήταν πράσινο για τα αυτοκίνητα. Αν το παιδί της σκοτωθεί μεθαύριο, θα ουρλιάζει και θα χτυπιέται.
-
Πόσο δύσκολο είναι να παρκάρεις ένα supermini ή ακόμα κι ένα mini σε χώρο μήκους 5+ μέτρων;
Ανικανότητα ή φακελάκι ή και τα δυο μαζί;
-
Τι εννοείς φακελάκι;
-
Στο δίπλωμα. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς αυτή τη δυσκολία στο παρκάρισμα. Κάποιοι δεν πρέπει να έμαθαν ποτέ να παρκάρουν.
-
Φιλη μου που με δυσκολια - αλλα νομιμα κ κανονικα - πηρε το διπλωμα πριν 1+ χρονο, εξ'αιτιας της δυσκολιας της στο παρκαρισμα, καθε φορα που ερχεται απο το μαγαζι το παραταει πλαγιαστα στο πεζοδρομιο λεγοντας μου 'παρ'το να το παρκαρεις, εγω δεν μπορω'.
Κ οταν της απανταω 'αντε μωρη πατσαβουρα (χαριτωμενα κ με την καλη εννοια ε...) να παρκαρεις το ρημαδι σου μπας κ μαθεις καποτε', μου λεει 'καλα ασ΄το ετσι, χωρανε να περασουν.
Τι να πεις σε τετοια γκομενα κ τι να περιμενεις απο αυτην στο θεμα παρκαρισμα? Οποτε μην παραξενευεσαι ιδιαιτερα...
-
Ειναι και θεμα της μονιμης κατοικιας σου..Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν πιλοτες-παρκινγκ-ακαλυπτους-δημοσια παρκινγκ να τα βαζουν και οσα χρονια και να περασουν παντα θα δυσκολευονται στη κλασσικη μανουβρα αναμεσα σε 2 παρκαρισμενα αφου σπανια την εχουν κανει..
-
Όλα είναι θέμα θέλησης.. Η αδερφή μου όταν πηρε το διπλωμα, λογω γκαραζ και μεγαλης αυλης, δεν πιεστηκε ποτε στο παρκαρισμα, κτλ. Όταν πήγε για το αγροτικό της στο Μέτσοβο, έμαθε τα πάντα. Πήγα μες στο καταχείμωνο και την είδα να (ξε)παρκάρει το αυτοκίνητο της σε ανηφορικό δρόμο με χιόνι και πάγο. Και αλυσίδες βάλε-βγάλε και όλα... Οπότε, τη φίλη του Kacey, χωρίς παρεξήγηση, θα την χαρακτήριζα ανεύθυνη.
-
σίγουρα δεν είναι αυτή πάντως
-
E30 cabrio?
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
E30 cabrio?Εσύ το αμάξι κοίταξες?
-
Γι'αυτό έβαλα και το δίπλα Ήθελα να δω αν θα τσιμπήσει κανείς να αρχίσει διαγωνισμός για να βρούμε το αυτοκίνητο από όσα φαίνονται και κυρίως με όσα αποσπούν την προσοχή στην εικόνα
-
Βασικά απο τη συγκεκριμένη πατσαβουρίτσα με το κακόγουστο striper παπούτσι η Ε30 είναι πιο ενδιαφέρουσα
-
+οο
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]