-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
σημερα γλιτωσα ενα απιστευτο ατυχημα....ειμαι στο φαναρι σταματημενος 2ος στην σειρα σε κατηφορα. ευτυχως ειμαι παρατηρητικος ακομα και σταματημενος. ξαφνικα βλεπω απο πισω μου Χ5 να ερχετε αφρεναριστο με χιλιομετρα...δεν εκατσα καν να δω εαν θα φρεναρει ή οχι, κοβω τιμονι δεξια και καβαλαω το πεζοδρομιο (ευτυχως ηταν 4-5 μετρα φαρδος) και με την φορα που πηρα κοντεψα να μπω στην τζαμαρια του μαγαζιου.
το Χ5 φρεναρε τελευταια στιγμη και καρφωθηκε σε ενα α4 που ηταν μπροστα μου (ουτε καταλαβε τι εγινε αυτος), τον πεταει στην μεση της διασταυρωσης και χτυπαει ενα ταξι mercedes που περνουσε. το Α4 χαλαρα παει για τροπετο, το x5 λιγα πραγματα και το ταξι πηρε πισω πορτα,φτερο και ζαντα-αξονες. ο μονος που τραυματιστηκε λιγο ηταν ο οδηγος του Α4 που κοπανησε τον αυχενα και η κοπελα που ηταν μεσα στο μαγαζι καθως με ειδε να ερχομαι και επεσε πανω στον καρπο της προσπαθοντας να φυγει προς τα πισω γρηγορα.
και μαντεψτε τον λογο που δεν φρεναρε....εγραφε μυνημα στο κινητο...το παραδεχτηκε προφανως λογο σοκ, καθως δεν ηξερε οτι αυτο ηταν αρκετο για να θελει να την σκοτωσει ο ταριφας.
Άμα τον ζορίσεις, θα σου πετάξει καμία θεϊκή ατάκα του στυλ 'τι θες ρε φίλε, γιαυτό πληρώνω την ασφαλιστική, για να μου καλύπτει τις μ@λ@κίες μου'...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Νομίζω αυτή είναι η πινακίδα.Δεν υπάρχει περίπτωση.
Σε ποιό σημείο το πέτυχες; Θέλω να στείλω το ρεπορτάζ μου με σωστά στοιχεία.
-
-
Poly sto xalandri trigyrizeis.....
-
Πωπω στο Ε6 βαλανε γκαζιερα γιατι δεν το εχουν κοψει ακομα αυτο??
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Poly sto xalandri trigyrizeis.....Ναί είχα κάποιες δουλειές στο κέντρο
Ευτυχώς προνόησα και το πάρκαρα σε ήσυχο σημείο και δεν έμπλεξα καθόλου στην κίνηση.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πίσω δεξιά την έχουν όλα.
Του τη χάλασες τώρα.
Να το στείλουμε σε κανένα tro-ma-ktiko να βγάλουμε είδηση;
**
Success** -
Του τη χάλασες τώρα.
**
Success**Βαλτο και στο τρομακτικο που εχει μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα
-
Το έστειλα αλλά δεν το δημοσίευσαν ακόμη.
-
Το έστειλα αλλά δεν το δημοσίευσαν ακόμη.Ειναι πουλημενοι γι'αυτο
-
Ερωτήσεις κρίσεως.
Κατεβαίνω σε αυτό το σημείο της Β. Κωνσταντίνου. Είμαι στη μεσαία λωρίδα, η δεξιά είναι λεωφορειολωρίδα. Έχω βγάλει φλας και θέλω να πιάσω τη δεξιά λωρίδα. Μόλις τελειώνει η λεωφορειολωρίδα, κάνω δεξιά.
Ταυτόχρονα όμως έρχεται τύπισσα φουριόζα από τη λεωφορειολωρίδα (ίσως +50km/h από όλους τους άλλους) και πέφτει στα φρένα πίσω μου.
Κλασικά, όπως μπορείτε να καταλάβετε, μού κολλάει, ανάβει φώτα, κορνάρει, αργότερα με πλευρίζει, μου λέει 'το λιγότερο θα μπορούσες να ζητήσεις συγγνώμη αντί να κάνεις τον αδιάφορο' ( ), της είπα 'τι; δεν έκανα τίποτε παράνομο', είπε ότι 'παραλίγο να πέσω πάνω της' (χμ, μάλλον το αντίθετο πήγε να γίνει... ) και νομίζω ότι ξεκίνησε κάνοντάς μου και το κλασικό whatever.gif.
Τα ερωτήματά μου είναι:
α) Ποιος είναι περισσότερο ζώο; Εγώ ή αυτή;
β) Ας υποθέσουμε ότι έπεφτε πάνω μου. Ποιος θα πλήρωνε τα σπασμένα; ή, και με ποιο ποσοστό συνυπευθυνότητας; Στην Ελλάδα βέβαια, γιατί είμαι σχεδόν βέβαιος ότι στο εξωτερικό θα ήταν αυτή 100% υπεύθυνη, καθώς βρισκόταν εκεί που δεν έπρεπε να βρίσκεται.
Υ.Γ. άσχετα με το παραπάνω, αργότερα συνέχισε τις σφήνες και την επιθετική οδήγηση. Κατά τ'άλλα συμπαθέστατη κοπέλα.
-
Τι ήθελα και τα γραφα παραπάνω; Σήμερα το μεσημέρι πήρε σβάρνα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ χαζογκόμενα τον πατέρα μου που πήγαινε με το ποδήλατο. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα ο άνθρωπος που πήγαινε κανονικότατα κι αυτή έστριψε αέρα πατέρα χωρίς να βλέπει τι γίνεται πίσω από το τετράγωνο... Ε ρε και πετύχαινε εμένα τι θα άκουγε Ακόμα σοκαρισμένος είναι ο άνθρωπος
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πωπω στο Ε6 βαλανε γκαζιερα γιατι δεν το εχουν κοψει ακομα αυτο??Λογικό αφού πήγε ανθούσα από ελληνικό
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Πωπω στο Ε6 βαλανε γκαζιερα γιατι δεν το εχουν κοψει ακομα αυτο??
Λογικό αφού πήγε ανθούσα από ελληνικό
Τα γνωριζω
-
Του τη χάλασες τώρα.
**
Success**Καλά ρε αθεόφοβε... Πέθανα στο γέλιο!
-
avel, τσ τσ τσ...
το οτι αυτη ειναι καπου που δεν επιτρεπεται, δεν σημαινει οτι 'δεν υπαρχει'. Δηλαδη, το οτι αυτη κινουνταν παρανομα στην λεωφορειολωριδα δεν σου δινει το δικαιωμα να αλλαξεις λωριδα οταν σε αυτη που μπαινεις ερχεται αλλος απο πισω κ θα του προκαλεσεις κινδυνο.
Απο κει κ περα, θα πληρωνε αυτη αρκετα, κατα το 'οποιος πεφτει απο πισω, κατα ενα μαγικο τροπο ΠΑΝΤΑ φταιει'. Αν μπορουσε να αποδειξει οτι εσυ μπηκες μπροστα της, τοτε θα παιζονταν τα ποσοστα.
-
δλδ είσαι στη μεσαία, βγάζεις φλας, κοιτάς και λες:
Αμάξι έρχεται, όχι λεωφορείο, οπότε αλλάζω λωρίδα;Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο σημείο αναφέρεσαι [για να λες ότι τελειώνει η λεωφορειολωρίδα μάλλον στη φορά προς την καλλιρόης θα λες], αλλά νομίζω πως 'εκεί γύρω' γενικώς παίζουν δεξιές στροφές και στα δύο ρεύματα, οπότε θεωρητικά θα μπορούσε να βρίσκεται νόμιμα στη λεωφορειολωρίδα, για να στρίψει, ή να είχε στρίψει στην βκων/νου και να μην είχε βρει σημείο να μπει στη μεσαία.
Κατά τ' άλλα +0.5 kacey, γιατί αν εκ των υστέρων του θεωρητικού ατυχήματος εσύ ήσουν τίμιος και έλεγες την αλήθεια, πιστεύω πως θα είχες 100% ευθύνη, με μια επιφύλαξη για την ταχύτητά της.
-
Το έστειλα αλλά δεν το δημοσίευσαν ακόμη.και πολύ καλά κάνουν, δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να τα συνδέει μεταξύ τους, και η κεραία δεν αποτελεί στοιχείο. Η σοβαροί δημοσιογράφοι τουλάχιστον πρέπει πάντα να ελέγχουν την εγκυρότητα των πηγών τους. Κακώς το έβαλαν στο τροκτικό. Είναι δλδ σα να δεις ένα αμάξι ολόιδιο με το δικό μου και να βγεις να πεις ότι ο dmitspan έκανε ταρζανιές.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Το έστειλα αλλά δεν το δημοσίευσαν ακόμη.
και πολύ καλά κάνουν, δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να τα συνδέει μεταξύ τους, και η κεραία δεν αποτελεί στοιχείο. Η σοβαροί δημοσιογράφοι τουλάχιστον πρέπει πάντα να ελέγχουν την εγκυρότητα των πηγών τους. Κακώς το έβαλαν στο τροκτικό. Είναι δλδ σα να δεις ένα αμάξι ολόιδιο με το δικό μου και να βγεις να πεις ότι ο dmitspan έκανε ταρζανιές.
Ακριβώς επειδή στο tromaktiko ούτε σοβαροί είναι, ούτε δημοσιογράφοι περίμενα να το ανεβάσουν.
Απο την άλλη εγώ δεν το έστειλα για να αναδείξω το πρόβλημα με τον παπανδρέου, αλλά για να αναδείξω την αναξιοπιστία αυτών που διαβάζουμε στα blogs. -
Κομπιναδορε
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]