-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Βασικά απο τη συγκεκριμένη πατσαβουρίτσα με το κακόγουστο striper παπούτσι η Ε30 είναι πιο ενδιαφέρουσαΕσένα αν σου κάτσει μην πας μαζί της
-
Χθες το απογευμα κοντεψε να στειλει τη zx για βρουβες ενας μπαρμπας μ ενα 460 παραβιαζοντας stop σε κεντρικοτατο στενο στο κεντρο της Πατρας..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Χθες το απογευμα κοντεψε να στειλει τη zx για βρουβες ενας μπαρμπας μ ενα 460 παραβιαζοντας stop σε κεντρικοτατο στενο στο κεντρο της Πατρας..Μιας και το ανέφερες:
-
Προχτες το βράδυ που γυρνάω σπίτι. Πετάγεται από STOP κόκκινο Bravo, βγαίνει στον κεντρικό με 10 και κινείται με 20. Φρένο από τα 60 (όριο 50) και σωθήκαμε εύκολα, καθώς τον είχα δει ότι θα κάνει την κουτσουκέλα του.
-
Σε στενό στην περιοχή μου χωρίς STOP, ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ, καταργούν την προτεραιότητα που έχω ερχόμενος από δεξιά. Δεν έχω πετύχει ΕΝΑΝ να έχει κόψει έστω και λίγο. Φυσικά, στο δρόμο που κινούμαι θα έπρεπε να έχω STOP μιας και όλα τα άλλα στενά έχουν, αλλά ο Δήμος δεν έχει φροντίσει ειδικά για αυτό το στενό. Περίεργο...
-
Στο ίδιο STOP, δύο διαφορετικές ημέρες, κόντεψα να τρακάρω γιατί κάποιοι απλά πέρασαν έτσι, ούτε να αφήσουν γκάζι, ούτε να ελέγξουν. Ευτυχώς έχω ορατότητα και βλέπω ότι έρχονται αποφασισμένοι να τρακάρουν. Αν είχα κάποιο παλιό Land Rover με μπάρες, θα τους έκανα το χατήρι μιας και το ζητάνε τόσο απελπισμένα.
Και τώρα πάμε στα χτεσινά ζώα:
-
Ο τύπος που έχει πάει να πάρει το παιδί από τα αγγλικά. Βλέπω το παιδί να μπαίνει μέσα καθώς πλησιάζω από μακριά, να ανάβει αυτός φώτα και να ανάβει φλας να βγει στο δρόμο. Σταματάω και του αφήνω περιθώριο να φύγει για να παρκάρω στη θέση του. Δε βγαίνει και μου κάνει σήμα: δε φεύγω. Ξεκινάω κι εγώ, στρίβω στο στενό και τον βλέπω να ξεκινάει και να έρχεται πίσω μου. Περαστικά του, απλά...
-
Μεγάλη ζωάρα, βόδι τεράστιο ο τύπος με το Α4 που κόντεψε να προκαλέσει ατύχημα χτες το βράδυ στον Κηφισό. Έχω βγει και ανεβαίνω βόρεια. Σιγά σιγά πιάνω την αριστερή και πηγαίνω με 110 (όριο 80). Προσπερνάω αυτούς στη μεσαία. Από πίσω έρχεται μακριά το Α4 και το βλέπω. Κινείται λίγο πιο αργά από εμένα καθώς εμφανώς απομακρύνομαι. Μπροστά, ένα Toyota (Auris / Corolla δε θυμάμαι ακριβώς) μαύρο, αλλάζει λωρίδα, μπαίνει στην αριστερή για προσπέρασμα και μετά ξανά στη μεσαία. Πήγαινε περίπου 90, εγώ 110, οπότε αφήνω γκάζι για να ολοκληρώσει το προσπέρασμα πριν τον φτάσω και μετά να επιταχύνω πάλι. Άδεια η μεσαία μπροστά από το Toyota, άδεια η αριστερή πλέον και σκοπεύω να μπω μεσαία μπροστά από το Toyota. Εκείνη τη στιγμή, με φτάνει το Α4 που εξακολουθούσε να κινείται με 100 και, χωρίς να κόψει καθόλου, κάνει σφήνα ανάμεσα σε εμένα (πίσω αριστερά) και το Toyota (μπροστά δεξιά). Φρενάρισμα πανικού και αποφύγαμε τη σύγκρουση. Ένα μικρό κορνάρισμα στο βλάκα και κάνει χειρονομία. Τότε, επιλέγω τη γρήγορη λωρίδα, δηλαδή τη δεξιά, μιας και στα ΚΤΕΛ άρχιζε κίνηση, συνεχίζω με 110, βγαίνω μπροστά του πιο κάτω και την ώρα που έρχεται στην αριστερή, αλλάζω λωρίδα και μπαίνω μπροστά του κόβοντας στην ταχύτητα που πηγαίνει αυτός. Ανάβει φώτα γιατί του έκοψα τη φόρα και του απαντάω με την ίδια χειρονομία που έκανε ο ίδιος. Μετά, όταν αλλάξαμε 2 κουβέντες (είχε και τη γυναίκα του μαζί ο βλάκας) στο φανάρι στην έξοδο, κατάλαβε γιατί έφαγε το κλείσιμο και ότι αν δεν πατούσα φρένο θα είχαμε κάνει σβούρες στην Ε.Ο. Και το ερώτημα είναι: να κολλήσω στο Toyota, να τον πάω προφυλακτήρες, να κατεβάσω 4η για γρηγορότερη επιτάχυνση και όλα αυτά για να μην ενοχλήσω το Α4; Και όχι μόνο αυτό, αλλά εγώ (και αυτός) οι 'παράνομοι', να ενοχλήσουμε αυτόν που είναι νόμιμος; Ηθικά και μόνο δεν έχουμε το δικαίωμα.
-
Οι 2 βλάκες που μου άναβαν φώτα όταν πέρναγα με 30 έξω από το φροντιστήριο Αγγλικών που ανέφερα παραπάνω, τις 2 φορές που έκανα βόλτα για να βρω χώρο στάθμευσης. Να περάσω με 100 μπορώ. Να φάω αθώα παιδάκια χωρίς λόγο δεν το θέλω κύριοι. Και αν είστε γρήγοροι, γιατί μετά, όταν κάναμε την ίδια πορεία, είχαμε διαφορά 50 m και δεν κολλάγατε πίσω; Ψυχάκηδες...
-
Ο βλάκας που μας έκλεισε για 2 min στο δρόμο περιμένοντας να καθαρίσει από ΙΧ ένα κάθετο στενό στο οποίο μπήκε ανάποδα γιατί έτσι τον βόλευε. Στον ίδιο χρόνο θα είχε κάνει τον κύκλο και δε θα μας έβαζε σε αναμονή. Έτσι όμως, δε θα είχε αποδείξει ότι είναι ηγέτης και μας κάνει ό,τι θέλει.
Ευχαριστώ.
-
-
μακάρι να μπορούσα να δω από ψηλά το χάος που επικρατούσε σήμερα στη Θηβών-Τσαλδάρη καθώς τα φανάρια είχαν χαλάσει και δεν υπήρχε ένας ροδόμπατσος (τροχαία ντε) να βάλει τάξη και ήταν λίγο πολύ σαν gta, όποιος προλάβει, ούτε προτεραιότητες ούτε τίποτα
-
Ζώα όσοι βαριούνται να κάνουν μια επιπλέον μανούβρα κατά το παρκάρισμα και αφήνουν το αυτοκίνητο με τη μούρη να προεξέχει.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Ζώα όσοι βαριούνται να κάνουν μια επιπλέον μανούβρα κατά το παρκάρισμα και αφήνουν το αυτοκίνητο με τη μούρη να προεξέχει.+9999 σ'αυτό και να συμπληρώσω όσα ζωα σε στενούς δρόμους αφήνουν τους τροχούς τέρμα στριμενους προς τα έξω... Και φθορά στο αμάξι τους και κίνδυνος για όσους περνάνε να αποκτήσουν λαστιχιές στις πόρτες...
-
Ζωα ολοι οι γεροι οδηγοι! Βγηκαν οι ΧΑΡΟΝΤΕΣ σημερα με την βροχη και πεταγοντουσαν απο τα STOP. 5 τροχαια γλιτωσα στο τσακ επειδη οι γεροι (πληρωθηκαν φαινεται και ειπαν να βγουν σα τα σαλιγκαρια στη βροχη, μονο που αυτα βγαινουν μετα...) εσφαζαν τα STOP σα να μην υπηρχαν και ολοι μα ολοι ειχα ΟΛΑ τα τζαμια θαμπωμενα! Τι τοςυ τα δινουν τα διπλωματα??? Δημοσιοι κινδυνοι και ειδικα με την βροχη σημερα
-
σημερα γλιτωσα ενα απιστευτο ατυχημα....ειμαι στο φαναρι σταματημενος 2ος στην σειρα σε κατηφορα. ευτυχως ειμαι παρατηρητικος ακομα και σταματημενος. ξαφνικα βλεπω απο πισω μου Χ5 να ερχετε αφρεναριστο με χιλιομετρα...δεν εκατσα καν να δω εαν θα φρεναρει ή οχι, κοβω τιμονι δεξια και καβαλαω το πεζοδρομιο (ευτυχως ηταν 4-5 μετρα φαρδος) και με την φορα που πηρα κοντεψα να μπω στην τζαμαρια του μαγαζιου.
το Χ5 φρεναρε τελευταια στιγμη και καρφωθηκε σε ενα α4 που ηταν μπροστα μου (ουτε καταλαβε τι εγινε αυτος), τον πεταει στην μεση της διασταυρωσης και χτυπαει ενα ταξι mercedes που περνουσε. το Α4 χαλαρα παει για τροπετο, το x5 λιγα πραγματα και το ταξι πηρε πισω πορτα,φτερο και ζαντα-αξονες. ο μονος που τραυματιστηκε λιγο ηταν ο οδηγος του Α4 που κοπανησε τον αυχενα και η κοπελα που ηταν μεσα στο μαγαζι καθως με ειδε να ερχομαι και επεσε πανω στον καρπο της προσπαθοντας να φυγει προς τα πισω γρηγορα.
και μαντεψτε τον λογο που δεν φρεναρε....εγραφε μυνημα στο κινητο...το παραδεχτηκε προφανως λογο σοκ, καθως δεν ηξερε οτι αυτο ηταν αρκετο για να θελει να την σκοτωσει ο ταριφας.
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
σημερα γλιτωσα ενα απιστευτο ατυχημα....ειμαι στο φαναρι σταματημενος 2ος στην σειρα σε κατηφορα. ευτυχως ειμαι παρατηρητικος ακομα και σταματημενος. ξαφνικα βλεπω απο πισω μου Χ5 να ερχετε αφρεναριστο με χιλιομετρα...δεν εκατσα καν να δω εαν θα φρεναρει ή οχι, κοβω τιμονι δεξια και καβαλαω το πεζοδρομιο (ευτυχως ηταν 4-5 μετρα φαρδος) και με την φορα που πηρα κοντεψα να μπω στην τζαμαρια του μαγαζιου.το Χ5 φρεναρε τελευταια στιγμη και καρφωθηκε σε ενα α4 που ηταν μπροστα μου (ουτε καταλαβε τι εγινε αυτος), τον πεταει στην μεση της διασταυρωσης και χτυπαει ενα ταξι mercedes που περνουσε. το Α4 χαλαρα παει για τροπετο, το x5 λιγα πραγματα και το ταξι πηρε πισω πορτα,φτερο και ζαντα-αξονες. ο μονος που τραυματιστηκε λιγο ηταν ο οδηγος του Α4 που κοπανησε τον αυχενα και η κοπελα που ηταν μεσα στο μαγαζι καθως με ειδε να ερχομαι και επεσε πανω στον καρπο της προσπαθοντας να φυγει προς τα πισω γρηγορα.
και μαντεψτε τον λογο που δεν φρεναρε....εγραφε μυνημα στο κινητο...το παραδεχτηκε προφανως λογο σοκ, καθως δεν ηξερε οτι αυτο ηταν αρκετο για να θελει να την σκοτωσει ο ταριφας.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
σημερα γλιτωσα ενα απιστευτο ατυχημα....ειμαι στο φαναρι σταματημενος 2ος στην σειρα σε κατηφορα. ευτυχως ειμαι παρατηρητικος ακομα και σταματημενος. ξαφνικα βλεπω απο πισω μου Χ5 να ερχετε αφρεναριστο με χιλιομετρα...δεν εκατσα καν να δω εαν θα φρεναρει ή οχι, κοβω τιμονι δεξια και καβαλαω το πεζοδρομιο (ευτυχως ηταν 4-5 μετρα φαρδος) και με την φορα που πηρα κοντεψα να μπω στην τζαμαρια του μαγαζιου.
το Χ5 φρεναρε τελευταια στιγμη και καρφωθηκε σε ενα α4 που ηταν μπροστα μου (ουτε καταλαβε τι εγινε αυτος), τον πεταει στην μεση της διασταυρωσης και χτυπαει ενα ταξι mercedes που περνουσε. το Α4 χαλαρα παει για τροπετο, το x5 λιγα πραγματα και το ταξι πηρε πισω πορτα,φτερο και ζαντα-αξονες. ο μονος που τραυματιστηκε λιγο ηταν ο οδηγος του Α4 που κοπανησε τον αυχενα και η κοπελα που ηταν μεσα στο μαγαζι καθως με ειδε να ερχομαι και επεσε πανω στον καρπο της προσπαθοντας να φυγει προς τα πισω γρηγορα.
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Ζώα όσοι βαριούνται να κάνουν μια επιπλέον μανούβρα κατά το παρκάρισμα και αφήνουν το αυτοκίνητο με τη μούρη να προεξέχει.
+9999 σ'αυτό και να συμπληρώσω όσα ζωα σε στενούς δρόμους αφήνουν τους τροχούς τέρμα στριμενους προς τα έξω... Και φθορά στο αμάξι τους και κίνδυνος για όσους περνάνε να αποκτήσουν λαστιχιές στις πόρτες...
Εγώ το κάνω αυτό καμμιά φορά σε δρόμους που ξέρω ότι διπλοπαρκάρουν για να αποφύγω το κλείσιμο...
Φυσικά και δεν είναι ότι καλύτερο αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις μια άκρως δυσάρεστη κατάσταση, ειδικά όταν βιάζεσαι... -
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
σημερα γλιτωσα ενα απιστευτο ατυχημα....ειμαι στο φαναρι σταματημενος 2ος στην σειρα σε κατηφορα. ευτυχως ειμαι παρατηρητικος ακομα και σταματημενος. ξαφνικα βλεπω απο πισω μου Χ5 να ερχετε αφρεναριστο με χιλιομετρα...δεν εκατσα καν να δω εαν θα φρεναρει ή οχι, κοβω τιμονι δεξια και καβαλαω το πεζοδρομιο (ευτυχως ηταν 4-5 μετρα φαρδος) και με την φορα που πηρα κοντεψα να μπω στην τζαμαρια του μαγαζιου.το Χ5 φρεναρε τελευταια στιγμη και καρφωθηκε σε ενα α4 που ηταν μπροστα μου (ουτε καταλαβε τι εγινε αυτος), τον πεταει στην μεση της διασταυρωσης και χτυπαει ενα ταξι mercedes που περνουσε. το Α4 χαλαρα παει για τροπετο, το x5 λιγα πραγματα και το ταξι πηρε πισω πορτα,φτερο και ζαντα-αξονες. ο μονος που τραυματιστηκε λιγο ηταν ο οδηγος του Α4 που κοπανησε τον αυχενα και η κοπελα που ηταν μεσα στο μαγαζι καθως με ειδε να ερχομαι και επεσε πανω στον καρπο της προσπαθοντας να φυγει προς τα πισω γρηγορα.
Εχουν γινει κ πιο κουφα, οχι τι συνεβη στο ατυχημα, αλλα στην συνεχεια του.
Πριν πολλα χρονια ημουν μαρτυρας σε αντιστοιχο σκηνικο, με την διαφορα:
σε διασταυρωση σχηματος Υ
αυτοκινητα σταματημενα στο κοκκινο φαναρι στο κατω/καθετο σκελος του Υ κ κατευθυνση προς την κορυφη της ιστοσελιδας οπως διαβαζεις
Αυτοκινητο που ερχεται αναποδα απο τους σταματημενους, απο το αριστερο σκελος του Υ κ θελει να στριψει προς το καθετο με φορα προς το κατω κομματι της σελιδας (δηλαδη να περασει διπλα απο τους σταματημενους κ να συνεχισει προς την αντιθετη απο αυτους κατευθυνση), γλυστραει κ παει να σκασει στον πρωτο του φαναριου.
Ο πρωτος σταματημενος λοιπον, γατονι ο τυπος, καρφωνει 1η κ φευγει ισια+πλαγια δεξια προς το δεξι σκελος του Υ, κ ο γρηγορος σκαει στον δευτερο σταματημενο του φαναριου.
Το θεμα ποιο ειναι? Ο 2ος του φαναριου ζηταγε τα ρεστα εξ'ισου κ απο τον πρωτο 'επειδη εκανε ακρη κ δεν εκατσε να την φαει εκεινος κ επεσε πανω του ο αλλος'...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το θεμα ποιο ειναι? Ο 2ος του φαναριου ζηταγε τα ρεστα εξ'ισου κ απο τον πρωτο 'επειδη εκανε ακρη κ δεν εκατσε να την φαει εκεινος κ επεσε πανω του ο αλλος'...Μας ψεκάζουν._
-
Λούζερ ο τύπος, δεν τον χάλασε καθόλου.
Σήμερα είδα έναν παπάρα πιτσιρίκο στην Καβάλας να μην πηγαίνει και πολύ ίσια. Έκανε κίνηση προς τη λωρίδα μας, ξαναγύρναγε, 2-3 φορές έγινε αυτό. Τον πλευρίζω και βλέπω αυτό που είχα ψιλιαστεί οτι συνέβαινε, όπως μου φάνηκε από την αρχή: είχε το γκομενάκι στην αγκαλιά του γερμένο, μόνο πίπα που δεν του έπαιρνε.
Ιδιαίτερα όταν βλέπω νέους -υποτίθεται πιο φρέσκα και ενημερωμένα μυαλα- να κάνουν τέτοιες μαλακίες, μου έρχεται να τους ρίξω πολλές μπάτσες. -
Ασ'τους ρε συ, ο Δαρβινος κλεφτης θα γινει?
-
Πάντως μ'αυτά που διαβάζω εδώ (και βλέπω και έξω στο δρόμο όποτε έχω μαζέψει λεφτά για... βενζίνη ) αναρωτιέμαι πραγματικά πώς δεν γίνονται συνεχώς και περισσότερα ατυχήματα. Πραγματικά άγιο έχουμε, και λίγοι σκοτώνονται
-
Βρε κάτι μου θυμίζει αυτό το lexus παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο με την κεραία πίσω δεξιά
Ουπς... Αυτό είναι
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&artid=1174426&catID=16 -
Πίσω δεξιά την έχουν όλα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πίσω δεξιά την έχουν όλα.Του τη χάλασες τώρα.
Να το στείλουμε σε κανένα tro-ma-ktiko να βγάλουμε είδηση;
-
Νομίζω αυτή είναι η πινακίδα.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]