-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγω λεω να βαλουμε στην συγκριση και το Lupo, που με τα 75 αλογα μπορει να τα παταει κι ολα αυτα που ειπαμε στο κατω κατω...
Mπα... δεν....
Κάτι που μου έκανε εντύπωση κάτι σελίδες πριν: τόσο χάλια ήταν η Ε36 αναρτησιακά δηλαδή?
Όχι, και προκαλώ οποιονδήποτε επιθυμεί να οδηγήσει τη δική μου, την 'επικίνδυνη'
-
Η e36 είχε ακόμα και η 1.6 μια χαρά κρατήματα υπέρστρεφε μόνο κατόπιν επιλογής του οδηγού !!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Psss, κάτι αντιγραφάρες να με το συμπάθειο, να όπως το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ [GB mode on] moteur [/off] του Bravo/Brava
με τα 103 ολοζώντανα άτια. Τι να μας πει κάνα 1.6 4AFE ή κάνα 1.6 4AGE ή κάνα 4ZZ-FE εκείνης της εποχής
έναντι του αδυσώπητου Ιταλικού ιππόδρομου.
Και πάνω απο όλα, οικονομικότατο.Σε πάω, να ξες. Έχεις κάνει μισό forum να ασχολείται μαζί σου τις τελευταίες 2 σελίδες χωρίς λόγο.
ΥΓ rx8-drifter ΗΡΩΑΣ
Στα @@ μου με το συμπαθειο... Ποτε δεν ειπα οτι το μοτερ ηταν εκπληκτικο ισα ισα το εχω σκυλοχιλιοβρισει για την αξιοπιστια του και την καταναλωση του..σε ειδα βασικα τσιμπησες καποια στιγμη με ενα γελακι που εβαλες αλλα προφανως δεν καταλαβες γρι απ ο,τι ειπα.Ολη η κουβεντα ξεκινησε απο την dedra για την οποια δεν επεμεινα αλλα απαντησα στον ισχυρισμο του Αλεξανδρου οτι τα καρινα και και τα πριμερα εραβαν οποιοδηποτε ιταλικο 1.6 (φυσικα αλλης κατηγοριας το μπραβο και η delta που μπηκαν στην κουβεντα απο μενα). Η καρινα με τα 115 ραβει το μπραβο: NOT ! κι ας μιλαει ο ντριφτης για εμμονες και ιστοριες τετοιες..
Στο δια ταυτα τωρα,οποιοσδηποτε γνωριζει απο ιστορια αυτοκινησης γνωριζει και οτι η ιαπωνικη αυτοκινητοβιομηχανια ανδρωθηκε με αντιγραφες ιταλικων κυριως ανταλλακτικων.Το αν ξεπερασε την ιταλικη σχολη και την αφησε ετη φωτος πισω σε ορισμενα θεματα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο και φυσικα δεκτο.Τελος παντων,το τελειωσαμε το θεμα και ειπαμε οτι δε συμφωνουμε,τι το ξαναφερνεις στην επιφανεια; Αστο να το παρει ο πατος.πες τα....
ρε παιδια πια carina??? η dedra με τα 103 αλογα πιστεψτε με ειχε πολυ καλυτερες επιδοσεις απο την carina που εχω οδηγησει γιατι την εχει συγγενης μου! μην λεμε οτι θελουμε! αφηστε που μεσα η carina δεν επιανε μια μπροστα σε μια dedra!το μονο Ιταλικο μοτερ που θεωρουσα αχριστο απο επιδοσεις ηταν αυτα τα 1.4αρια 8βαλβιδα μοτερ τα οποια εμπαιναν σε βαρια αυτοκινητα (βλεπε lancia delta, dedra, fiat tipo, tempra κλπ) ηταν ομως πολυ αξιοπιστα, καθως δεν ηταν για τσιτωμα!
-
είναι η ντεντρα πιο γρήγορη απο 56 1,6 ?
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
Psss, κάτι αντιγραφάρες να με το συμπάθειο, να όπως το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ [GB mode on] moteur [/off] του Bravo/Brava
με τα 103 ολοζώντανα άτια. Τι να μας πει κάνα 1.6 4AFE ή κάνα 1.6 4AGE ή κάνα 4ZZ-FE εκείνης της εποχής
Και πάνω απο όλα, οικονομικότατο.Σε πάω, να ξες. Έχεις κάνει μισό forum να ασχολείται μαζί σου τις τελευταίες 2 σελίδες χωρίς λόγο.
ΥΓ rx8-drifter ΗΡΩΑΣ
Στα @@ μου με το συμπαθειο... Ποτε δεν ειπα οτι το μοτερ ηταν εκπληκτικο ισα ισα το εχω σκυλοχιλιοβρισει για την αξιοπιστια του και την καταναλωση του..σε ειδα βασικα τσιμπησες καποια στιγμη με ενα γελακι που εβαλες αλλα προφανως δεν καταλαβες γρι απ ο,τι ειπα.Ολη η κουβεντα ξεκινησε απο την dedra για την οποια δεν επεμεινα αλλα απαντησα στον ισχυρισμο του Αλεξανδρου οτι τα καρινα και και τα πριμερα εραβαν οποιοδηποτε ιταλικο 1.6 (φυσικα αλλης κατηγοριας το μπραβο και η delta που μπηκαν στην κουβεντα απο μενα). Η καρινα με τα 115 ραβει το μπραβο: NOT ! κι ας μιλαει ο ντριφτης για εμμονες και ιστοριες τετοιες..
Στο δια ταυτα τωρα,οποιοσδηποτε γνωριζει απο ιστορια αυτοκινησης γνωριζει και οτι η ιαπωνικη αυτοκινητοβιομηχανια ανδρωθηκε με αντιγραφες ιταλικων κυριως ανταλλακτικων.Το αν ξεπερασε την ιταλικη σχολη και την αφησε ετη φωτος πισω σε ορισμενα θεματα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο και φυσικα δεκτο.Τελος παντων,το τελειωσαμε το θεμα και ειπαμε οτι δε συμφωνουμε,τι το ξαναφερνεις στην επιφανεια; Αστο να το παρει ο πατος.πες τα....
ρε παιδια πια carina??? η dedra με τα 103 αλογα πιστεψτε με ειχε πολυ καλυτερες επιδοσεις απο την carina που εχω οδηγησει γιατι την εχει συγγενης μου! μην λεμε οτι θελουμε! αφηστε που μεσα η carina δεν επιανε μια μπροστα σε μια dedra!Καλά βγάλε τα ιταλικά σου γυαλιά και εσύ. Μήπως οδήγησες Καρίνα 2 και όχι Ε; Γιατί η Ε ήταν ΠΟΛΥ ταχύτερη της Ντέντρα.
ΥΓ: Και στα λέει αυτά ένας λάτρης της ιταλικής σχολής.
-
η dedra με τα 103 αλογα πιστεψτε με ειχε πολυ καλυτερες επιδοσεις απο την carina που εχω οδηγησει γιατι την εχει συγγενης μου
τί να πεις για την αθάνατη ιταλική ψυχή, τα λόγια είναι περιττά
όταν οι λέξεις χάνουν τη σημασία τους μπροστά στην ΑΙΣΘΗΣΙ
Σου ποστάρει ο άλλος μετρήσεις με το bravo που είναι και μια κατηγορία κάτω και βλέπεις ότι πάνε σχεδόν τα ίδια, με τα γιαπωνέζικα να ειναι ενα κλικ πιο γρήγορα.
Αλλά όχι, σιγά μην κοιτάμε τέτοια πεζά(τιπ: στον επόμενο τόνο η κουβέντα θα γυρίσει στο: τί θέλετε να πείτε, οτι η καρίνα έστριβε καλύτερα απ την dedra ?:superman: )
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΥΓ rx8-drifter ΗΡΩΑΣ
ρε παιδια πια carina??? η dedra με τα 103 αλογα πιστεψτε με ειχε πολυ καλυτερες επιδοσεις απο την carina που εχω οδηγησει γιατι την εχει συγγενης μου! μην λεμε οτι θελουμε! αφηστε που μεσα η carina δεν επιανε μια μπροστα σε μια dedra!Καλά βγάλε τα ιταλικά σου γυαλιά και εσύ. Μήπως οδήγησες Καρίνα 2 και όχι Ε; Γιατί η Ε ήταν ΠΟΛΥ ταχύτερη της Ντέντρα.
την carina Ε sedan απο Αγγλια! πρωτη-δευτερα δεν λεει τιποτα! και το λεει και ο ιδιος ο ιδιοκτητης! δεν λεω οτι ηταν αργο αυτοκινητο! αλλα ο ιδιος μου ειχε πει οτι σε σταση απο διοδια δεν σηκωνε τοσο ευκολα χμ σε αυτες τις 2 ταχυτητες οσο αλλα παρομοιων κυβικων αυτοκινητα!
και στα λεω αυτα περα απο την συμπαθεια μου προς τα ιταλικα αυτοκινητα! για να μην θυμηθω κατι alfa 156 1600αρια twin spark με 120 αλογακια πως πηγαιναν...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Η e36 είχε ακόμα και η 1.6 μια χαρά κρατήματα υπέρστρεφε μόνο κατόπιν επιλογής του οδηγού !!!.... και ορισμένες φορές έπαιρνε πρωτοβουλία , πυκνά συχνά σε χάλια οδοστρώματα ειδικά σε συμβατικούς οδηγούς και σε ανύποπτο χρόνο......
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
η dedra με τα 103 αλογα πιστεψτε με ειχε πολυ καλυτερες επιδοσεις απο την carina που εχω οδηγησει γιατι την εχει συγγενης μου
τί να πεις για την αθάνατη ιταλική ψυχή, τα λόγια είναι περιττά
όταν οι λέξεις χάνουν τη σημασία τους μπροστά στην ΑΙΣΘΗΣΙ
Σου ποστάρει ο άλλος μετρήσεις με το bravo που είναι και μια κατηγορία κάτω και βλέπεις ότι πάνε σχεδόν τα ίδια, με τα γιαπωνέζικα να ειναι ενα κλικ πιο γρήγορα.
Αλλά όχι, σιγά μην κοιτάμε τέτοια πεζά(τιπ: στον επόμενο τόνο η κουβέντα θα γυρίσει στο: τί θέλετε να πείτε, οτι η καρίνα έστριβε καλύτερα απ την dedra ?:superman: )
Η Dedra έχει ψυχή.
Το ότι πάει σαν ξεψυχησμένη, είναι άλλο θέμα
Ρε παιδιά, χώστε τα κάποιος στο Xedos για να μπουν και οι Μαζντάκηδες και να γίνει ιστορικό πανηγύρι
-
Seriously? Μαλώνετε καλοκαιριάτικα για dedra, carina κλπ; Δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε, πχ να δείτε το γκαζόν να μεγαλώνει; ffs
-
Προφανώς το συγκεκριμένο Kαρινα E είχε πρόβλημα.
Τα άλλα τα αφήνω στον Red Monster να τα σχολιάσει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Seriously? Μαλώνετε καλοκαιριάτικα για dedra, carina κλπ; Δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε, πχ να δείτε το γκαζόν να μεγαλώνει; ffspff, ξενερωτος άντρας
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προφανώς το συγκεκριμένο Kαρινα E είχε πρόβλημα.Τα άλλα τα αφήνω στον Red Monster να τα σχολιάσει.
Μηπως ηταν το F/L ε?Ειχε 107 ιππους νομιζω και χειροτερες επιδοσεις απο την αρχικη με τα 115.
-
Η τελευταία carina που κυκλοφόρησε (carina ε) είχε αλλαγές στην χαρτογράφηση για να περάσει τους ρύπους και είχαν γίνει στο 'πόδι'.
Είχε χειροτερέψει overall ο κινητήρας, αν δεις διαγράμματα ροπής ιπποδύναμης, με αντίκτυπο προφανώς και στις επιδόσεις. Η διαφορά με την πρώτη ήταν αισθητότατη -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Η Dedra έχει ψυχή.
Ρε παιδιά, χώστε τα κάποιος στο Xedos για να μπουν και οι Μαζντάκηδες και να γίνει ιστορικό πανηγύρι
μα τι να πουμε για το Xedos?? πληρης αποτυχια εμπορικα τουλαχιστον! δεν πουλησε τιποτα!
απο επιδοσεις δεν ξερω...
-
ΥΓ rx8-drifter ΗΡΩΑΣ
την carina Ε sedan απο Αγγλια! πρωτη-δευτερα δεν λεει τιποτα! και το λεει και ο ιδιος ο ιδιοκτητης! δεν λεω οτι ηταν αργο αυτοκινητο! αλλα ο ιδιος μου ειχε πει οτι σε σταση απο διοδια δεν σηκωνε τοσο ευκολα χμ σε αυτες τις 2 ταχυτητες οσο αλλα παρομοιων κυβικων αυτοκινητα!
και στα λεω αυτα περα απο την συμπαθεια μου προς τα ιταλικα αυτοκινητα! για να μην θυμηθω κατι alfa 156 1600αρια twin spark με 120 αλογακια πως πηγαιναν...
ε τότες λές παπάτζες .-
έχουμε ανοίξει άπειρες φορές με 1600αρα 56 και πάντα η αρ ήταν πίσω μετά τα 120-140 μαζευε η ιταλίδα αλλά πιο κάτω ήταν σαφέστατα πίσω
-
Seriously? Μαλώνετε καλοκαιριάτικα για dedra, carina κλπ; Δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε, πχ να δείτε το γκαζόν να μεγαλώνει; ffs
pff, ξενερωτος άντρας
Μα να μαλώνετε για dedra, bravo και καρίνες
Αν δεν σας ήξερα καλύτερα, θα έλεγα πως
-
αυτό παθαίνεις αν αντί για θάλλασες βλέπεις γκαζόν
θα μου πεις, εδώ αυτοί που βλέπουν θαλασσες γουστάρουν dedra, εκεί τί να πεις
-
θα μου πεις, εδώ αυτοί που βλέπουν θαλασσες γουστάρουν dedra, εκεί τί να πεις
τι να κανουμε αν γεννιομασταν ολοι με τις ιδιες αποψεις θα θελαμε ολοι μια μαρκα!
εγω βλεπω Ιαπωνικα και βγαζω σπυρακια... το ιδιο παθαινεις και εσυ με τα Ιταλικα...
ειναι αναλογα τις αποψεις του καθενος! και η dedra ηταν αμαξαρα για την εποχη της, μηνλεμε οτι θελουμε!εχει δικιο ο φιλος drdino αλλα εμενα μου αρεσει αυτη η συζητηση!
-
Η Dedra έχει ψυχή.
μα τι να πουμε για το Xedos?? πληρης αποτυχια εμπορικα τουλαχιστον! δεν πουλησε τιποτα!
απο επιδοσεις δεν ξερω...
Ειναι γνωστο αλλωστε οτι η αξια ενος αυτοκινητου εξαρταται απο την εμπορικη του πορεια. ΝΟΤ! Παει για επικ το τοπικο...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Το καλύτερο μεσαίο οικογενιακό των 90s