-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Καλή αλλα έπασχε από πίσω ανάρτηση . Ειδικά στο βρεγμένο ή σε χάλια οδόστρωμα αναίτια σε προσπερναγε ο κώλος. Πολλά τα παραδείγματα καιπάντα τα απέδιδαν στο κακό δρόμο/συνθήκες και οχι στο αμάξι.
(Παντως προτιμουσα την 518/520 από αυτήν και ίσως συναγωνίζεται την 156 σαν αυτοκίνητο του 90.).Eιδικά η Ε36 δεν έπασχε ποτέ από κάτι τέτοιο.Τέτοιο 'πρόβλημα¨είχε μόνο η Ε36 compact .(τελικά μόνο πρόβλημα δεν ήταν η χρήση της πίσω ανάρτησης από Ε30!! )
Ένα πρόβλημα είχε αυτό το αυτοκίνητο:καγκουροποίηση!
Αν και τα τελευταία δυο χρόνια την άφησαν ήσυχη,και έπιασαν την Ε46.'Τα πάρω το γκαινούργιο βεεμβέ...ειναι γκαλύντερο'
-
Χωρις να ειμαι φαν της Audi νομιζω οτι τα 90ies ηταν η δεκαετια που αρχισαν να λαμπουν τα Α4. Προσωπικα προτιμω το Α3 αλλα δεν ξερω αν συγκαταλεγεται σαν μεσαιο ή μικρομεσαιο οικογενιακο.
-
Πολύ καλό αλλά το 1.6 δεν παεί βήμα.
-
Η προσωπική μου τριπλέτα, για διαφορετικούς λόγους το καθένα
- Alfa Romeo 156
- BMW 3 Ε46
- Mercedes C W202
λίγο πιο πίσω Χantia, Mazda 6
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Το πεζώ ωραίο , αντιγραφή της 164, αλλά μόνο με το καλό μοτέρ . Με τα αδύναμα μικρά μοτερ και κάτι μεγάλες σχέσεις που έβαζαν στο κιβώτιο τα έκαναν χειρότερα. Από αναρτήσεις πάντως ήταν επίσης καλό.Σε τι ακριβώς είναι αντιγραφή το 406 της 164;
-
συμφωνω με το dstou
-
Το καλυτερο μεσαιο οικογενειακο (οπλο) των 90's...?
Ford Sierra Cosworth 4x4 220ps... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το καλυτερο μεσαιο οικογενειακο (οπλο) των 90's...?
Ford Sierra Cosworth 4x4 220ps...+1
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Η προσωπική μου τριπλέτα, για διαφορετικούς λόγους το καθένα- Alfa Romeo 156
- BMW 3 Ε46
- Mercedes C W202
tough choice but classy
Απο αξιοπιστία πως πήγαινε?
-
Υπάρχουν και καλύτερα Γρηγόρη... E36 Μ3, 156 GTA, Impreza STi, Evo V - VI...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε τι ακριβώς είναι αντιγραφή το 406 της 164;Επειδή το στουντιο pininfarina είχε σχεδιάσει την 164 και το 605 όλα τα περιοδικά την εποχή εκείνη ανέφεραν πόσο μοιάζουνε κλπ, ασχέτως αν έμοιαζαν ή όχι. Είναι από τις κλασσικές εξυπνάδες που διαδίδονται σαν τις ιώσεις επειδή κάνουν τον συντάκτη να μοιάζει πιο έξυπνος. Το ripple effect + χαλασμένο τηλέφωνο διαρκεί ακόμα και σήμερα
-
-
Τι σχέση έχει η ειδική έκδοση με τα καθημερινα αυτοκίνητα? Την εποχή εκείνη ήταν για πολύ λίγους.....
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Σε τι ακριβώς είναι αντιγραφή το 406 της 164;
Επειδή το στουντιο pininfarina είχε σχεδιάσει την 164 και το 605 όλα τα περιοδικά την εποχή εκείνη ανέφεραν πόσο μοιάζουνε κλπ, ασχέτως αν έμοιαζαν ή όχι. Είναι από τις κλασσικές εξυπνάδες που διαδίδονται σαν τις ιώσεις επειδή κάνουν τον συντάκτη να μοιάζει πιο έξυπνος. Το ripple effect + χαλασμένο τηλέφωνο διαρκεί ακόμα και σήμερα
A, ok, μπήκα.
-
Και βγες όπως εισαι....Το 405 ήταν αντιγραφή της 164 και μετά το μετεξέλιξαν στο 406...
-
-
από georgetz » 06/09/10 14:19
dstou έγραψε:
Η προσωπική μου τριπλέτα, για διαφορετικούς λόγους το καθένα- Alfa Romeo 156
- BMW 3 Ε46
- Mercedes C W202
tough choice but classy
Απο αξιοπιστία πως πήγαινε?
Eίχα μόνο το 3, τα άλλα 2 τα έχω οδηγήσει αλλά δεν τα είχα αποκτήσει ποτέ. Μεσαία κατάσταση από αξιοπιστία η W202, έβγαζε και χαζές βλάβες. Στα συν ότι επειδή κυκλοφόρησαν ένα σκασμό, είχε φτηνό σχετικά κοστολόγιο αποκατάστασης και πολλές δυνατότητες σέρβις. Συνάδερφος τότε είχε Σάαμπ και όταν ήταν να πάει συνεργείο ή είχε βλάβη ήταν σε διαρκή καταστολή.
-
Το 405 αντιγραφή της 164;
(και ακόμη περισσότερο) Το 406 απλά μετεξέλιξη του 405; Τι κοινό υπήρχε ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα;Και γιατί δε λέμε οτι αντέγραψε το ταπεινό Κρόμα και λέμε 164; Αφού είναι γνωστό οτι υπήρχε η τετράδα Κρόμα - Θέμα - Σααμπ 9000 και 164 που βασίζονταν στο ίδιο αμάξωμα. Κάνει να λέμε οτι η 164 ήταν...ρετουσάρισμα;
-
164 δεν είναι μεσαίο οικογενειακό, όπως και η 5άρα bmw.
Πάμε παρακάτω -
Το καλύτερο μεσαίο οικογενιακό των 90s